Beban Akimbo P890 Terbaik untuk Warzone 2 Musim 5, P890 – Warzone 2.

P890 LOADOUT

– Muzzle: Ft Steel Fire (Tuning: 1.4, 1)
– Laser: Laser Pistol 1MW
– Majalah: 12 pusingan mag

– TriggerAction: Bruen Express

Beban Akimbo P890 Terbaik untuk Warzone 2 Musim 5

Hanya beberapa senjata yang dapat mengatasi Akimbo P890 di Musim 5 Warzone 2 dalam pertunangan jarak dekat. Dengan meta yang sentiasa berubah permainan, ia menjadi trend untuk melihat pistol mendapat perhatian. Dalam kemas kini sebelumnya, pengepungan FTAC dan pistol auto x13 outshone walaupun SMGs. Begitu juga, snakeshot basilisk yang membina menguasai pertempuran rapat sehingga baru-baru ini.

Memandangkan pendekatan kemas kini musim 5, Akimbo P890 telah berkembang popular, terutamanya untuk CQC. Ia mempunyai masa hingga ke masa hanya 630ms di julat sehingga 30m, yang mengatasi banyak SMG. Sebagai contoh, sering dianggap meta, ISO 45 SMG mempunyai masa ke masa 1005ms pada 30m, hampir dua kali ganda dari pistol.

Oleh itu, tanpa keraguan, prestasi pistol di jarak dekat tidak dapat ditandingi. Namun, ia tidak sempurna dengan sendirinya. Walaupun senjata api sudah pasti meningkat dengan genggaman Akimbo, pemain kehilangan keupayaan untuk menuju ke arah pemandangan. Oleh itu, mereka mesti mengkaji binaan yang betul yang membantu meningkatkan ketepatan dan mendapatkan yang terbaik dari pistol.

Persediaan Kelas P890 Terbaik di Warzone 2 Musim 5

Seperti yang ditubuhkan, Akimbo P890 boleh menjadi pilihan menengah yang mematikan dalam Musim 5 Warzone 2. Biasanya, disarankan untuk menggunakan pistol dengan senapang serangan atau senapang pertempuran. Yang mengatakan, mengingati kebaikan dan keburukan pistol, berikut adalah lampiran, faedah, dan peralatan yang terbaik yang harus anda gunakan dengan pistol:

Lampiran

  • Barrel: Matuzek Cottonmouth Barrel
  • Laser pistol 1MW
  • Tindakan Pencetus: Bruen Express
  • Majalah: 12 pusingan mag
  • Cengkaman belakang: Akimbo P890

Sebelum meneruskan dengan faedah dan peralatan, mengetahui bagaimana lampiran ini akan mengubah prestasi pistol itu penting. Ini akan membolehkan anda menyempurnakan dan tweaknya mengikut playstyle anda. Begini cara mereka mempengaruhi pistol:

Matuzek Cottonmouth Barrel Meningkatkan julat kerosakan, halaju peluru, dan ketepatan api pinggul, yang anda perlu bergantung dengan lampiran akimbo.

Laser pistol 1MW juga meningkatkan ketepatan kebakaran pinggul dan mengawal kawalan kebakaran pinggul. Di samping itu, ia meningkatkan kelajuan pecut-api, yang penting untuk bermain pantas, agresif.

Bruen Express Meningkatkan kadar kebakaran, membolehkan anda menembak lebih cepat dan, akhirnya, menurunkan musuh lebih cepat.

12 pusingan mag memastikan anda mempunyai peluru yang mencukupi untuk menurunkan musuh anda tanpa memuat semula.

Akimbo P890 adalah lampiran muktamad, tanpa binaan keseluruhan ini tidak lengkap. Lampiran ini membolehkan anda melengkapkan dua senjata yang sama di kedua -dua tangan, dengan berkesan menggandakan senjata api.

Sekarang bahawa lampiran tidak dapat dielakkan, inilah faedah dan peralatan yang disyorkan untuk membantu anda mendapatkan yang terbaik dari pistol:

Faedah

  • Asas Perk 1: Masa dua kali
  • Asas PERK 2: Pertempuran mengeras
  • Bonus Perk: Tangan cepat
  • Perkhemahan muktamad: Makluman/Hantu Tinggi

Peralatan

Yang merangkumi beban Akimbo P890 terbaik di Warzone 2 untuk penglibatan jarak dekat. Adalah disyorkan untuk menjalankan binaan ini pada peta yang lebih kecil dalam permainan, seperti Ashika Island dan Vondel, kerana skop untuk CQC jauh lebih tinggi pada kedua -dua peta ini daripada Al Mazrah.

Ikuti bahagian Call of Duty Sportskeeda untuk Berita Modern Warfare 3, MW2, dan Warzone 2 terkini.

P890

. Kami mempunyai beban untuk jarak dekat. Semua beban kami diuji dan diluluskan oleh beribu -ribu pemain.

Loadout terbaik untuk P890 di Warzone untuk jarak dekat:

– Muzzle: Ft Steel Fire (Tuning: 1.4, 1)
– Laser: Laser Pistol 1MW
– Majalah: 12 pusingan mag
– Cengkaman Belakang: Akimbo P890
– TriggerAction: Bruen Express

Loadout P890 Terbaik untuk Range Warzone Tutup

Apakah beban terbaik untuk P890 di MWII

Cari di bawah binaan terbaik untuk P890. Kami mempunyai beban untuk serba boleh. Semua beban kami diuji dan diluluskan oleh beribu -ribu pemain.

Loadout terbaik untuk P890 di MWII untuk serba boleh:

– Barrel: Venom Matuzek
– Laser: fjx diod-70
– Majalah: 12 pusingan mag
– Cengkaman belakang: cengkaman fjx dvf60
– TriggerAction: Bruen Express

P890 adalah pistol yang boleh anda gunakan di Warzone. Senjata lain dari kategori ini adalah seperti berikut:

Nama Senjata Loadouts tersedia Pautan
Pengepungan FTAC Jarak dekat Lihat Loadouts
Basilisk Jarak dekat Lihat Loadouts
GS Magna Jarak dekat Lihat Loadouts
X13 Auto Jarak dekat Lihat Loadouts
9mm daemon Jarak dekat Lihat Loadouts
X12 Jarak dekat Lihat Loadouts
.50 gs Jarak dekat Lihat Loadouts