Bawa Thunder: Di dalam Arka 3.0> Berita |, Destiny 2 Musim 18 Tarikh Siaran, Raid Baru, dan Arka 3.0 | PC Gamer

Destiny 2 Musim 18: Tarikh Siaran, Arka 3.0, dan serbuan baru

Serbuan akan dilancarkan dalam mod peraduan selama 24 jam pertama dan selepas itu anda dapat mengaksesnya secara normal, tahap kuasa yang dijangkakan akan menjadi 1560, walaupun.

Bawa Thunder: Di dalam Arka 3.0

Seperti kilat yang tidak dapat dielakkan yang mengikuti awan ribut, arka 3.Masa 0 akhirnya tiba. Pada tahun 2022, trio asal subkelas elemental yang berkuasa penjaga di Destiny 2 telah menjalani pembaikan utama. Kekosongan adalah subkelas pertama untuk mendapatkan “3.0 ”Rawatan dengan pelancaran pengembangan ratu penyihir. Musim Haunted disambut Solar 3.0 dan, tidak lama lagi, sudah tiba masanya bagi arka-pelindung untuk menerima peningkatan mereka. Pasukan Pembangunan Destiny 2 telah bekerja keras di Revamp Subclass ini, memastikan bahawa versi baru subclass arka membawa guntur.

Mempunyai reka bentuk semula subclass plumbum dengan kekosongan dan solar, pasukan telah menghabiskan banyak masa yang sifar dalam intipati tentang apa yang merombak subclass adalah semua: memastikan bahawa setiap aspek permainan dan setiap keupayaan dan ciri sesuai dengan fantasi pemain. Untuk sampai ke sana, semuanya bermula dengan inspirasi.

“Arc benar -benar adil, ‘pergi cepat dan memukul barangan,'” kata pereka Destiny Sam Dunn, ketika ditanya mengenai fantasi teras yang menguasai arka 3.0 Revamp. “Kami menyebutnya subclass ‘Hold W’. Segala -galanya dibina di sekitar bergerak ke hadapan dan membolehkan pencerobohan dan kebolehan tersebut.”

Menjaga kelajuan tinggi, matlamat berimpak tinggi, salah satu inspirasi utama untuk arka 3.0 adalah filem aksi 2009 Engkol 2: voltan tinggi. The Madcap Action Flick Stars Jason Statham sebagai bekas Hitman yang mempunyai hatinya dicuri dan diganti dengan bateri. Untuk terus hidup, Statham mesti mengekalkan badannya secara elektrik dengan cara yang semakin keterlaluan. Ia tidak berhenti, ia tidak henti-henti, dan ia adalah tempat yang bagus untuk memulakan fantasi pasukan yang ingin dicapai. Iaitu kelajuan penutupan yang tidak masuk akal dan kesan maksimum semasa ketibaan.

“Kami mempunyai banyak idea tentang, ‘Oh, anda mendapat penggemar ini dan kemudian -seperti hati Jason Statham -Anda perlu terus berdetik dengan bertempur,” kata pereka Destiny Mike Humbolt. “Apabila reka bentuk berkembang] kami menyimpang sedikit dari itu hanya kerana sukar untuk mencapai itu dalam permainan takdir, di mana anda memadamkan 75 raksasa di dalam bilik dan kemudian berjalan melalui lorong. Tetapi itulah fantasi emosi yang kita mahu pergi: sangat seperti ‘hidup di tepi.'”

Mereka penjaga yang telah meluangkan sedikit masa dengan versi Void atau Solar yang dirombak (atau dengan stasis, untuk perkara itu) tahu asas -asas di mana untuk bermula dengan arka 3.0. Seperti pilihan subclass yang lain, arka 3.0 akan memberi pemain lebih banyak fleksibiliti untuk menyesuaikan kuasa penjaga mereka untuk memenuhi gaya mereka, melalui pengenalan aspek dan serpihan. Di samping itu, kemampuan kelas dan huru -hara baru dan kembali telah dibina atau refactored untuk kotak pasir Destiny 2 Modern, menjadikan subclass lebih berkuasa dari sebelumnya.

Menyalakan kebolehan baru

Sebelum kita menyelam ke kebolehan arka khusus kelas, mari kita bercakap tentang penggemar dan debuffs yang menjadi kunci kepada arka 3.0 Pengalaman. Pertama adalah penggemar baru-dikuatkan– yang kunci kepada arka 3.0 Pengalaman. Guardian yang diperkuat lebih cepat -baik dari segi kelajuan pergerakan dan dari segi pengendalian senjata mereka -dan lebih tangkas, dapat melakukan slaid panjang yang dapat berfungsi sebagai persediaan yang dahsyat untuk beberapa serangan yang mengikuti. Tidak seperti buffs jenis kerosakan lain (Void’s Invisibility atau Solar’s Radiant), pemain tidak perlu melengkapkan sebarang aspek atau serpihan tertentu untuk diperkuatkan. Secara lalai, semua kelas arka diperkuatkan selepas dengan cepat mengalahkan sasaran dengan sebarang kerosakan ark.

Setelah berlari selama beberapa saat, penjaga yang diperkuatkan akan mendapat rangsangan yang lain dalam kelajuan (seperti pereka Mike Humbolt meletakkannya, “pada dasarnya secepat kita dapat membuat animasi pecut kami pergi”), memperoleh buff rintangan kerosakan PVE yang cukup besar, dan membolehkan Keupayaan slaid yang lebih panjang. (Bayangkan Mod Booster Kelajuan Metroid Penuh, hanya Samus yang kini menggunakan Gjallarhorn). Walaupun pemain tidak lagi diperkuatkan, selagi mereka terus berlari, penggemar kelajuan akan tetap aktif.

“[Dalam pembangunan], Booster Speed ​​mungkin mengambil masa yang paling lama bagi saya untuk masuk ke dalam bahawa anda sudah bergerak lebih cepat untuk bermula,” kata Humbolt, ketika ditanya mengenai proses membangun dan menyempurnakan kata kerja untuk Arc 3.0. “Menambah Rintangan Kerosakan PVE kepada Booster Speed ​​untuk mengukuhkannya sebagai alat penutup jurang yang kuat dan melihatnya digunakan untuk bergerak dari satu penutup ke tempat yang seterusnya dalam playtesting benar-benar membawanya bersama untuk saya. Anda mula berlari dan kemudian anda mendengar pembengkakan audio ini mula muncul dan kemudian anda seperti enjin jet, meruncing di sekitar arena. Ia hebat.”

Di sisi debuffs, arka 3.0 membawa dua ke pesta: buta dan JOLT. Lawan buta di PVE tidak akan dapat melihat (secara semulajadi) dan juga akan bingung dan tidak dapat melepaskan senjata mereka. Di PvP, lawan yang buta akan mempunyai skrin mereka yang keluar dan HUD mereka dikeluarkan untuk jangka masa yang singkat. Lawan yang rosak yang rosak secara berkala akan menghantar kilat kilat ke musuh -musuh yang berdekatan, merosakkannya dalam proses.

Arc 3.0 juga demokrasi jejak ionik, yang sebelum ini hanya tersedia untuk warlocks pohon pertengahan. Kini tersedia untuk semua, jejak adalah objek yang, apabila dikumpulkan, akan menambah tenaga untuk semua kebolehan anda.

Sekarang anda sudah biasa dengan asas -asas, mari kita melompat ke kelas sendiri untuk melihat bagaimana mereka akan memanfaatkan sepenuhnya Arc 3.0.

Pemburu

Seorang pemburu berlari ke hadapan dengan kekuatan kilat arka adalah penglihatan yang pasti akan menyerang ketakutan di tengah -tengah musuh. Seperti perubahan subkelas sebelumnya, pasukan mempunyai imej yang pasti dalam fikiran ketika mempertimbangkan apa arka baru harus dirasai dalam pertempuran. Bagi Hunter, pasukan membayangkan “Monk Warrior Anggap,” yang memberikan Hunter keupayaan untuk mendapatkan tempat dekat dengan cepat dan berkesan membuat kekacauan lawan mereka dalam proses.

“Bagi pemburu kami ingin memberi ganjaran yang rapat dan selamat semasa anda berada di tempat yang rapat dengan musuh, yang sangat sukar dilakukan dalam banyak kandungan kami,” kata Humbolt. “Kami mahu memberi mereka alat untuk terus hidup sementara mereka sama ada menutup jurang atau berada dalam kombo huru -hara. Yang datang terutamanya dalam bentuk memberi mereka alat kawalan orang ramai.”

Untuk tujuan itu, kakitangan ARC Hunter Super kembali. Dengan kakitangan ARC, pemburu akan dapat menyekat dan membelokkan projektil dengan tekan butang serta melakukan mengelakkan perisai di mana, apabila mengelak, pemburu lebih tahan terhadap kerosakan masuk.

Tetapi satu super tidak kelihatan seperti cukup kepada pasukan, oleh itu pengenalan super bertemakan arka yang baru, ribut perhimpunan. Di sini, pemburu melompat ke udara, melemparkan kakitangan mereka ke tanah (atau menjadi musuh yang tidak bernasib baik) seperti tombak. Atas kesan, kakitangan memancarkan pecah yang merosakkan yang menggegarkan musuh berhampiran. Tidak lama selepas itu, bolt gergasi kilat menyerang kakitangan dan melebihi overcharges, mewujudkan zon kerosakan yang besar di sekelilingnya selama beberapa saat -sementara overcharged, kakitangan menghantar arka kilat untuk merosakkan musuh -musuh yang bergerak di dekatnya.

Di sisi huru -hara, pasukan itu memelihara kemampuan pukulan gabungan Hunter, merasa seperti itu sesuai dengan fantasi pahlawan anggun yang mereka jalani. Membunuh dengan pukulan kombinasi akan mengembalikan tenaga Dodge, meningkatkan kerosakan huru -hara, dan memulihkan sedikit kesihatan, yang membolehkan pemburu mahir untuk mengikat serangan dan serangan huru -hara mereka ke dalam pecahan balet yang indah. Di samping.

Pemburu akan dapat memilih dari tiga aspek arka untuk menyesuaikan gaya taktikal mereka:

 • Keadaan aliran: Mengalahkan lawan yang tersentak menyebabkan anda diperkuatkan. Apabila diperkuatkan, Dodge Hunter akan mengisi semula lebih cepat dan menjadikan anda lebih tahan terhadap kerosakan, dan anda mempunyai masa tambah nilai yang lebih cepat.
 • Tempest Strike: Membolehkan pemburu untuk melakukan huru -hara gelongsor yang melancarkan gelombang arka di sepanjang tanah, menangani kerosakan yang signifikan dan musuh -musuh di jalannya.
 • Semasa maut: Setelah mengelak, julat lunge hunter itu meningkat dan serangan huru -hara seterusnya mereka menjatuhkan sasaran dan mencipta gempa susulan kilat yang merosakkan. Apabila digunakan dengan kakitangan ARC Super, selepas mengelak, serangan cahaya kakitangan Hunter seterusnya mencecah dua kali. Di samping itu, memukul musuh yang tersentak dengan serangan huru -hara akan membutakan mereka.

Akhirnya, dan nota tertentu, arka 3.0 juga akan mengembalikan mod pergerakan berkedip untuk pemburu arka. Malah, keupayaan berkedip juga akan termasuk penggemar asas untuk mana -mana kelas yang mempunyai akses kepadanya (melihat anda, tidak sah Warlocks).

“Blink tidak benar -benar tersentuh sejak pembebasan Destiny 2, dan tidak pernah mencapai ketinggian pemerintahan keganasan sebelumnya,” kata Humbolt. “Kami berasa seperti ini adalah masa yang baik untuk berjalan beberapa perubahan penalaan sedikit dan membawa potensi Blink di peringkat awal tanpa memerlukan eksotik yang dilengkapi.”Secara praktikal, ini bermakna jarak perjalanan yang meningkat dan model cas semula yang dikerjakan semula untuk keupayaan yang akan menjadikannya segar sambil mengekalkan keberkesanannya.

Warlock

Fantasi pemain tidak datang lebih jelas daripada apa yang diingati oleh pasukan untuk ARC 3.0 Warlocks. Dua imej yang berasingan adalah bahagian atas fikiran: “Shaman Lightning” dan Maharaja Palpatine dalam mod Lightning-Fingers penuh sambil menjadikan Luke Skywalker menjadi roti bakar yang dibakar.

“Kami mahu pemain berasa seperti menyalurkan kuasa ribut melalui badan mereka,” kata Dunn. “Mengawal ribut, mengawal kilat seperti saluran unsur.”

Dua Supers akan disediakan untuk Warlocks: Chaos Reach, di mana pemain akan dapat menembak rasuk tumpuan tenaga arka dari tangan mereka untuk menghancurkan lawan, dan Stormtrance, yang lebih mirip dengan imej Palpatine yang terapung di seluruh dunia, menembak elektrik dari jari mereka. Super ini menggabungkan kedua-dua tingkah laku darat dari arka bawah peringkat sebelumnya (mewujudkan gelombang kejutan yang merosakkan di bawah pemain) dan tingkah laku berkedip ionik dari arka pokok atas lama (membolehkan warlock untuk teleport secara ringkas semasa Super).

Warlocks akan mempunyai dua mele yang tersedia, kedua -duanya menggunakan kuasa kilat. Bola kilat kilat akan menghantar bola terapung tenaga arka yang meletupkan, menghancurkan musuh dari atas. Lightning rantai akan menghantar arka kilat untuk menyerang dan menggagalkan sasaran utama dan kerosakan rantai ke musuh sekitar dalam proses.

“Keseluruhan Warlock adalah bahawa diperkuatkan mengubah kebolehan mereka; ia menguasai mereka, “kata Dunn. “Untuk kilat bola, jika anda diperkuatkan, bola arka akan terbang keluar dan zap musuh tiga kali bukan hanya normal satu kali, jadi anda boleh mendapatkan lebih banyak kerosakan daripada itu. Untuk rantai kilat rantai ke lebih banyak sasaran.”Lebih khusus lagi, sementara kilat rantaian biasa mencipta satu set rantai yang melantun di antara satu set bilangan sasaran, apabila diperkuatkan, keupayaan mencipta dua set rantai, dan berpotensi melompat ke dua kali ganda bilangan musuh.

Tiga aspek akan tersedia untuk Warlocks:

 • ARC SOUL: The Warlock melancarkan keretakan untuk mencipta jiwa arka yang akan membantu pemain dalam pertempuran. Sekutu yang melewati keretakan juga akan mendapat jiwa arka. Rift mengecas lebih cepat apabila sekutu dekat. Walaupun diperkuatkan, mana -mana jiwa arka yang anda miliki atau keuntungan adalah supercharged, meningkatkan kadar kebakarannya.
 • Lonjakan kilat: The Warlock mengaktifkan huru -hara mereka sambil meluncur untuk berubah menjadi bola kilat dan teleport ke hadapan, memanggil medan bolt kilat di titik keluar yang menargetkan sasaran.
 • Fikiran Elektrostatik: Kemampuan Arc membunuh dan membunuh musuh-musuh arka-debuffed membuat jejak ionik. Apabila anda mengumpulkan jejak ionik, anda akan diperkuatkan.

Titan

Titans tidak secara tradisinya dikenali sebagai Paragons of Mobility tetapi, dengan Arc 3.0, pasukan itu menggegarkannya. Pasukan-pasukan itu mempunyai beberapa inspirasi dalam pemikiran Titan Arc: Lead-With-Your-Fists Brawler yang telanjang dan Keretapi Freight.

“Anda tidak dapat menggerakkan arka Titan,” kata Humbolt, “mereka memindahkan anda. Matlamat utama Arc Titan adalah untuk menumbuk anda di muka dan begitu banyak perkara yang kami lakukan untuk Arc Titan adalah untuk mencuba dan memikirkan bagaimana kami memudahkan hubungan penumbuk sebanyak mungkin.”

Keinginan untuk menumbuk semua perkara yang ditunjukkan dalam beberapa supers yang dahsyat yang kembali ke arka 3.0: Penumbuk Havoc dan Thundercrash. Walaupun yang terakhir itu tidak berubah dari sebelumnya, Fist of Havoc kini mempunyai radius slam yang diselaraskan yang berada di antara jalan atas dan bawah, dan tanah membanting meninggalkan medan yang merosakkan, sambil membanting dari udara menyebabkan kesan AOE yang merosakkan (dari sebelumnya tingkah laku pokok atas).

Dalam kes Thundercrash (dan kebolehan lain), tidak menimbulkan kebolehan subclass dari sistem “Subclass Diamond” lama akan menghasilkan beberapa penggemar yang besar bergantung pada bagaimana pemain menggunakannya. Ia adalah salah satu kelebihan intrinsik bahawa subclass baru 3.0 sistem membawa kepada takdir. “Apabila anda mula memasangkan mereka dengan perkara yang berbeza, walaupun tidak ada yang berubah tentang keupayaan sebenar, mereka dapat semakin kuat akibatnya, kerana sekarang mereka tidak terkunci dalam set karen yang mengelilingi mereka,” kata Humbolt. “Thundercrash adalah contoh hebatnya.”

Salah satu perubahan terbesar yang datang ke arka Titan adalah keupayaan kelas thruster baru. Dengan dua kali mengetuk butang semasa di atas tanah, Titan meletup dalam arah pendikit mereka dengan kelajuan, melakukan penghindaran orang pertama yang cepat, setanding dengan jarak ke Hunter’s Dodge. “Arka adalah jenis kerosakan yang mengenai pergerakan, jadi jika kita akan menambah rangsangan mobiliti di mana saja [untuk Titans] ia akan berada di sini,” kata Humbolt.

Untuk serangan huru -hara, Titans akan mengekalkan pertuduhan bahu serangan seismik, yang membutakan musuh. Melakukan mogok seismik sementara diperkuatkan akan meningkatkan jejari orang buta dan kesan membutakan akan bertahan lebih lama. Slam balistik juga kembali, di mana pemain boleh membanting tanah selepas berlari di udara, mewujudkan letupan yang merosakkan kesan.

Mereka yang kembali melees akan disertai oleh serangan yang baru dikenali sebagai Thunderclap. Di sini, pemain Titan memegang butang huru-hara dan mengenakan tenaga arka yang boleh dibebaskan sama ada dengan jab yang kuat atau dibina, dibina, untuk dilepaskan dengan letupan gaya lelaki yang marah yang akan menghancurkan lawan. Keadaan yang dikenakan tidak dapat disimpan dan Titan mesti berada di tanah untuk mengenakan pukulan. Kerosakan itu penting: Thunderclap yang dikenakan 90 peratus akan menjadi satu pukulan yang ditembak di PvP; Tetapi ganjaran itu akan seimbang pada masa yang diperlukan untuk membina tahap caj dan hakikat bahawa anda mesti tetap tidak bergerak untuk mengenakan bayaran, selalu bergerak berbahaya di PvP.

Seperti subkelas lain, arka 3.0 Titans akan mempunyai tiga aspek untuk dipilih dari:

 • Sentuhan guntur: Meningkatkan bom arka dengan cara berikut:
  • Flashbang: Memecahkan dorongan buta tambahan pada lantunan pertama.
  • Pulse: Apabila bom tangan merosakkan musuh, ia mewujudkan jejak ionik untuk Titan. Kerosakan bom tangan nadi meningkat dari masa ke masa apabila bom tangan berlarutan selepas kesan.
  • Kilat: Memberi caj tambahan untuk bom tangan kilat, dan sasaran sasaran pada letupan awal.
  • Ribut: Mewujudkan Roaming Thundercloud yang bergerak dan menjejaki musuh (serupa dengan Silence & Squally Stasis Hunter), menembak bolt kilat di tanah di bawahnya.

  Untuk melengkapkan aspek khusus kelas, arka 3.0 juga akan memperkenalkan sebilangan serpihan baru, yang menawarkan faedah baru untuk membina serta menambah bonus (atau penalti) ke statistik intrinsik penjaga anda.

  Berikut adalah beberapa serpihan yang akan datang:

  • Percikan suar: Apabila pemain dikuatkan, senjata khas ARC membunuh membuat letupan yang membutakan.
  • Percikan rintangan: Apabila dikelilingi oleh musuh, pemain telah meningkatkan rintangan kerosakan.
  • Percikan momentum: Meluncur atas peluru akan memuatkan semula senjata anda dan memberikan sedikit tenaga huru -hara. Meluncur ke atas peluru berat meningkatkan jumlah tenaga yang diberikan.
  • Percikan kejutan: Bom -bom arka pemain JOLT musuh.

  Dalam semua, perubahan yang disertakan dengan arka 3.0 akan memberi penjaga lebih banyak cara untuk membawa kesakitan kepada musuh -musuh manusia, sementara juga membiarkan pemain menyesuaikan penjaga mereka dengan cara mereka ingin bermain. Peminat akan berpeluang pertama untuk melihat Arc 3.0 dalam tindakan semasa pameran Destiny 2 minggu depan, yang akan datang pada 23 Ogos bermula pukul 9 pagi Pacific. Lihat halaman Reveal Showcase untuk mengetahui lebih lanjut!

  Destiny 2 Musim 18: Tarikh Siaran, Arka 3.0, dan serbuan baru

  Destiny 2 Musim 18 Teaser

  Destiny 2 Musim 18 betul -betul di sekitar sudut, dan ia akan menjadi yang cukup besar. Walaupun kita tidak tahu dengan tepat apa aktiviti bermusim, kita tahu bahawa subclass arka mendapat kerja semula yang sangat diperlukan untuk selaras dengan solar dan tidak sah. Kami juga mendapat serbuan baru, mungkin menjadi kegemaran yang kembali dari permainan asal.

  Di samping itu, kami mempunyai misi cerita mingguan yang biasa, senjata bermusim, perisai, perhiasan, serta mod yang kembali seperti ujian Osiris dan versi baru pembunuh buaian besi baru. Yang mengatakan, inilah ketika Destiny 2 Season 18 dibebaskan dan apa yang boleh anda harapkan dari serbuan baru, Arc 3.0, dan spanduk besi dan besi.

  Takdir 2 Musim 18 Tarikh Siaran

  Musim semasa Haunted dijangka berakhir 23 Ogos. Penyelenggaraan mingguan biasa berlaku pada pukul 6 petang (10 pagi PDT, 1PM EDT, 7PM CEST), jadi selepas itu, anda boleh mengharapkan untuk menuju ke musim baru. Pelayan biasanya dibebankan sebaik selepas ditetapkan semula, tetapi anda sepatutnya dapat bermain selepas beberapa jam.

  Bungie juga mengadakan Showcase Destiny 2 mereka pada hari yang sama, memberi kita melihat pengembangan cahaya yang akan datang dan apa yang mungkin dipindahkan untuk permainan dan wataknya. Itu juga ketika mereka mengumumkan nama Musim 18 dan butiran khusus tentang apa yang akan kita lakukan. Anda boleh menonton pameran Destiny 2 di Bungie Twitch saluran, walaupun kita belum mengetahui masa yang tepat.

  Sama ada cara, mengharapkan misi cerita minggu demi minggu, aktiviti bermusim, lebih banyak senjata baru dan kembali untuk dijarah, dan Arc 3.0

  Takdir 2 arka 3.0: Apa yang diharapkan

  Musim 18 akan merombak subkelas arka Destiny 2, sama dengan Solar 3.0 dan Tidak sah 3.0 sebelum itu. Akan ada pelbagai aspek dan serpihan untuk membuka kunci dan melengkapkan, mengubah playstyle anda, tetapi juga akan menjadi satu kerosakan baru untuk pemburu kerana mereka hanya mempunyai satu sekarang. Memandangkan Exotics Arc sudah dalam permainan, kemungkinan bahawa lampu rantaian atau buta mungkin memainkan peranan penting sebagai kata kunci, tetapi ia meneka sekarang.

  Sekiranya anda ingin menyiapkan binaan arka, pastikan anda mengambil eksotik berasaskan arka yang anda dapat dari Xur terlebih dahulu dari musim baru. Anda juga harus cuba memegang busur Trinity Ghoul. Seperti yang berasaskan solar yang berasaskan solar musim ini, ARC mungkin akan menerima perkembangan senjata khusus arka baru dalam Musim 18 yang akan dibina.

  Apa RAID DESTINY 2 BARU?

  Musim 18 juga melihat serbuan baru tiba di Destiny 2. Walaupun serbuan tertentu tidak akan diturunkan sehingga pameran Destiny 2 pada 23 Ogos, kita tahu bahawa Ini adalah serbuan yang dirombak dari permainan asal, Sama dengan peti besi kaca. Ia terus hidup 26 Ogos Pada pukul 6 petang BST (10 pagi PDT, 1PM EDT, 7PM CEST) dan seperti biasa, akan ada perlumbaan pertama di dunia untuk melihat fireteam mana yang dapat menyelesaikan semua cabaran yang diperlukan.

  Serbuan akan dilancarkan dalam mod peraduan selama 24 jam pertama dan selepas itu anda dapat mengaksesnya secara normal, tahap kuasa yang dijangkakan akan menjadi 1560, walaupun.

  Walaupun kita tidak dapat mengatakan dengan pasti serangan itu, kita tahu ia sama ada kejatuhan raja atau murka mesin. Kejatuhan King boleh dikatakan serbuan paling popular yang pernah, dari permainan pertama yang diambil King Expansion, sementara Wrath of the Machine adalah dari Rise of Iron.

  Bagaimana dengan akhir Crota? Semasa kami bercakap dengan Pengarah Permainan Destiny 2, Joe Blackburn pada September lalu, beliau berkata mengenai topik membawa serbuan ke Destiny 2: “Kami tahu kami ingin membawa kembali banger. Oleh itu, ia benar -benar mengenai kerumitan membawa serbuan dari D1 hingga D2. Saya fikir dengan mengatakan ia akan menjadi salah satu serbuan besar, yang mengambil satu dari persamaan.”Memandangkan Crota’s berakhir saiz dan skop kecil, kita secara rahsia boleh mengatakan bahawa ia berada di luar meja.

  Destiny 2 Musim 18 Baju Iron dan Crucible

  Seperti dengan keretakan pada musim yang dihantui, Spanduk Besi Baru akan datang pada musim 18 yang dipanggil letusan. Mod ini adalah mengenai coretan membunuh; Semakin banyak membunuh anda berturut -turut, semakin banyak mata anda menjaringkan gol, dan lebih banyak tenaga yang anda dapatkan untuk kebolehan anda dan super. Satu-satunya kicker ialah apabila anda mendapat lima-membunuh dan menjadi “primed”, anda akan meletup selepas 15 saat jika anda tidak terus mencetak gol. Letusan akan menggantikan rift musim depan.

  The Crucible juga mendapat baik pulih yang signifikan. Setelah menunjukkan perbezaan semasa dari segi pembuatan jodoh PvP, Bungie telah mengatakan bahawa mereka merancang untuk memperkenalkan pencocokan berasaskan kemahiran dalam senarai main kawalan musim depan dalam usaha menjadikan PvP sedikit lebih adil dan mesra pemula. Walau bagaimanapun, mereka tidak merancang untuk menambahkan ini ke setiap senarai main yang boleh dipertahankan, dan akan terus menyesuaikan diri ketika musim berlangsung.

  Senjata

  Akhirnya, beberapa senjata sedang diambil dari peredaran musim depan:

  • Peacebond (Iron Banner Sidearm)
  • Guruh Archon (Pistol Mesin Banner Besi)
  • Pasangkan satu.1 (senapang fusi malam)
  • Hothead (Pelancar Roket Nightfall)
  • Mata Sol (Ujian Rifle Osiris Sniper)
  • The Summoner (Ujian Osiris Auto Rifle)

  Anda masih berpeluang untuk mendapatkan satu.1 pada waktu malam GM mingguan yang bermula pada 9 Ogos, dan anda juga masih boleh merebut ujian senjata Osiris pada hujung minggu.

  Buletin PC Gamer

  Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

  Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.