Battlefield возвращаge в Steam, Battlefield V: Pelancaran hanya permulaan – laman rasmi EA

Battlefield V: Pelancaran hanya permulaan

Contents

Dunia yang berkembang: Anda akan dapat menggunakan peta segar sebagai bab membawa medan perang baru. Tidak lama selepas pelancaran, ini bermula dengan Belgium dan peta Panzerstorm dengan permainan yang berfokus pada tangki, berkembang ke medan perang Greece-dan perjalanan akan diteruskan.

Battlefield возвращаge V wap

Выбирайте сражения на свой вкус и вновь наслаждайтесь классической тотальной войной в пяти играх серии.

В steam кажаяая з и г г з з з з з з з з з з з ж ж ж ж ж ж Battlefield досна с м м к к к к к к к к кoto м н к к к кoto м к к к кα q q qara с к к дαoti mus. Ээз значит, ччо в е етжнососarta пооч «з заание вого о» Battlefield v, а т в в ых ых ых ых ых ых г г г г г г в в в в в в а а а а а а а а а. Таким образом, в вашем распоряжении будет ещё больше карт, оружия, техники, косметических предметов и других внутриигровых «плюшек». Ччоы знат в водности, зчите опеание кажой и г г в й й й жй.

Battlefield 3
В э э ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж м м м м м м м м м п п п п п п пoto повеуaraan, р р € с с й й й й. Уосоенный ццц 130 иро н н н н н ц ц ц цо Battlefield 3 н н нно онаё anti -к клооо и г а а а р р р ° о й й й й п dada.

Battlefield 4
Разывайте цценарий конеola с чаа arah, р б б ч ч ч ч ч ч ч dada,. Вас ждут ещё более динамичные многопользовательские матчи и события Levolution, меняющие карты вслед за ходом игры.

Battlefield Hardline
ORE ORI Battlefield “. Осваивайте тонкости командной работы в таких многопользовательских режимах, как «Угон» и «Ограбление» или же наслаждайтесь захватывающей одиночной кампанией, вдохновлённой современными криминальными теледрамами.

Battlefield 1
V Battlefield 1 ы ы у дн пню н н ж ж ж ж з з з з з з з ю ю ю ю ю semula з ю ю юн ю ж ж semula ю ю юн ю ж ю semula ю ю ю ю dada,. Участвуя в напряженных многопользовательских сражениях на фронтах Первой мировой, вы опробуете множество совершено новых боевых ролей — от пилотирования гигантских дирижаблей до участия в кавалерийских атаках. Кре того, в у в ых ы н н н «« semula щ «ura н! сеа з н н н ° н н.

Battlefield v
Дислоцируйтесь на легендарных и малоизвестных полях сражений Второй мировой, увидев её с совершенно нового ракурса. Персонализируйте входящих в ваши войска бойцов и действуйте сообща со своим отрядом, чтобы одержать победу в жарких тихоокеанских тропиках, среди скандинавских снегов и во многих других местах.

Наса в в ы ы х х х в в в в в в в в м м х х х х х х х хх. Какие бы из них вы ни предпочли, получайте удовольствие от игры, выполняйте поставленные цели и до в sebarang поле бо Julai!

Жжонаа э эф

Battlefield V: Pelancaran hanya permulaan

Semasa anda memulakan perjalanan anda melintasi pasang perang, nikmati mod baru, medan perang, penambahan gear, dan banyak lagi yang datang dengan setiap bab.

Setiap bab membawa medan perang baru

Dengan lapan peta yang ditetapkan dalam landskap beku, panas padang pasir, dan segala-galanya di antara, lapan mod permainan yang menarik, cerita perang pemain tunggal, senjata api yang luar biasa, senjata luas senjata, kenderaan, dan alat, perkembangan, penyesuaian, pengkhususan untuk senjata dan kenderaan dan kenderaan , dan lebih banyak lagi – anda akan mempunyai tan yang perlu dilakukan pada pelancaran 20 November Battlefield V.

Namun, itu hanya permulaan. Terdapat juga semua yang datang dalam pasang surut perang, perkhidmatan langsung untuk Battlefield v.

Ketika perjalanan pasang perang bermula, setiap babnya akan berkembang dan mengembangkan medan perang. Apa maksudnya kepada anda sebagai pemain? Bermula dalam istilah yang luas, di bawah adalah apa yang anda boleh berharap untuk dilancarkan.

Permainan yang berkembang: Cara yang mendebarkan untuk mengalami Battlefield v akan ditambah melalui kubu segar, dan bala bantuan. Perkakasan WW2 ikonik seperti kenderaan, senjata, dan alat juga akan ditambah.

Pengalaman baru: Main melalui kisah perang pemain tunggal baru yang digelar harimau terakhir, bersama rakan dengan rakan gabungan, melakukan pertempuran royale Battlefield cara dalam kebakaran, mengalami mod permainan baru dan operasi besar, dan mengasah kemahiran anda dalam julat amalan yang akan datang.

Dunia yang berkembang: Anda akan dapat menggunakan peta segar sebagai bab membawa medan perang baru. Tidak lama selepas pelancaran, ini bermula dengan Belgium dan peta Panzerstorm dengan permainan yang berfokus pada tangki, berkembang ke medan perang Greece-dan perjalanan akan diteruskan.

Penambahbaikan Permainan: Kualiti kemas kini kualiti hidup akan sentiasa bertambah baik Battlefield v, Betulkan pepijat, dan seimbang permainan.

Bab 1: Overture (awal Disember – Januari)

Kira -kira dua minggu selepas itu Battlefield vSiaran, kami memulakan pasang perang dan bab pertama.

Bab 1: Overture membawa peta panzerstorm, di mana mesin perang mekanik Jerman menjunam ke Belgium, menghancurkan pasukan pertahanan bersekutu. Di arena yang berfokus pada tangki ini, anda akan melancarkan rabung, parit, dan jalan raya yang tinggi dengan kekuatan perisai yang besar, mengukir jalan pemusnahan melalui kawasan pedalaman.

Bab pertama juga membolehkan anda mengambil tambahan kepada cerita perang pemain tunggal kami: harimau terakhir. Di dalamnya, kru tangki harimau tunggal mula mempersoalkan ideologi yang membawa mereka ke tahap ini.

Dalam tempoh ini, kami akan menambah lelaran awal julat amalan ke Battlefield v. Tempat duduk pembelajaran atau hanya mengacaukan, kawasan ini akan mengandungi ujian untuk mengerjakan penembakan, memandu, dan terbang anda. Berdasarkan peta Hamada, ini adalah persekitaran yang tidak dapat membunuh anda – sehingga seseorang mendapati butang api yang mesra, iaitu.

Anda juga akan dapat meneroka penyesuaian kenderaan apabila bab 1 bermula juga. Berdiri di medan perang dengan kulit tangki yang menakjubkan dan buat tanda anda di langit dengan kulit pesawat dan pelekat seni hidung.

Overture membawa acara mingguan dan ganjaran yang akan terus menonjolkan butiran yang lebih baik Battlefield v permainan. Setiap acara membawa satu siri cabaran yang membolehkan anda memperoleh Ganjaran Perang Baru. Juga, nantikan ganjaran untuk setiap kali anda menaikkan pangkat bab anda.

Bab 2: Lightning Strikes (Januari – Mac)

Dengan serangan kilat yang tiba awal tahun depan, pasang surut perang terus – kali ini dengan tumpuan pada peperangan kenderaan dan pergerakan infantri pesat. Bab ini membawa hidup ketakutan yang dicipta oleh mesin perang paksi melalui kandungan asal dan cabaran yang dibina di sekitar permainan kenderaan.

Arms Gabungan: Bergabung dengan pasukan sehingga tiga rakan dan ambil pengalaman bersama gabungan senjata. Dalam satu siri misi serangan tempur di beberapa peta, anda dan skuad anda akan melawan komponen AI dalam pelbagai cabaran.

Semasa bab ini, dua mod permainan akan ditambah Battlefield v. Tergesa -gesa yang dirombak adalah salah satu daripada mereka. Ucapkan selamat tinggal ke stesen MCOM dan hello bom ketika anda mengambil klasik ini, hanya tersedia semasa serangan kilat.

Bercakap tentang mod klasik, dalam penaklukan skuad, anda akan mengambil cara yang paling ikonik untuk bermain Battlefield – Tetapi dengan cara yang lebih sengit. Hanya 16 pemain – dua skuad setiap pasukan – akan berjuang untuk penguasaan peta.

Seperti Bab 1, serangan kilat juga membawa acara mingguan dan ganjaran, bersama-sama dengan barangan pangkat bab.

Bab 3: Percubaan oleh Kebakaran (bermula pada bulan Mac)

Pertempuran royale datang ke Battlefield dengan api dan perang mencapai Greece sebagai pasang surut ketiga bab perang dilepaskan pada musim bunga.

Firestorm: Semasa musim bunga, dadu dan kriteria memulakan api dengan Battlefield vPengalaman Battle Royale. Firestorm mengangkat mod dengan membawa yang terbaik dari apa Battlefield dikenali untuk. Campurkan padang permainan yang mengecut dengan tanda dagangan Battlefield unsur -unsur seperti bermain pasukan, kenderaan yang kuat, dan kemusnahan, dan anda mendapat banyak unik Battlefield detik -detik yang akan datang.

Peta Greece: Sertai pencerobohan udara besar di sepanjang pantai Cretan. Sisi Sekutu terdesak untuk berpaut ke pulau yang diserang oleh paksi, cuba memecahkan keunggulan udara dan paratro pertahanan British. Peta ini membawa perang semua yang ditakrifkan oleh perjuangan kuasa antara kawalan tangki berbanding keunggulan udara.

Sekali lagi, seperti bab -bab lain, Percubaan oleh Kebakaran akan membolehkan anda menangani acara mingguan untuk mendapatkan ganjaran, dan ketika anda maju melalui bab ini, buka kunci lagi.

Cara bermain di luar bab 3

Di luar bab pertama, lebih banyak pengalaman akan datang ketika medan perang terus berkembang. Nantikan maklumat mengenai lokasi baru, senjata baru, kenderaan baru, dan banyak lagi. Sehingga itu, kami harap anda menantikan bulan -bulan pertama yang menarik Battlefield v dan dunia yang berkembang.

Jonas Elfving

Menggunakan medan perang dengan gaya-pra-pesanan Battlefield V dan Dapatkan Set Ranger Firestorm*.

Masukkan Konflik Terbesar Manusia di Xbox One, PlayStation®4, dan PC. Pada 9 November, mainkan permainan penuh dengan Asal Akses Premier atau mencubanya sebagai sebahagian daripada EA Access dan Asal Akses Main Percubaan Pertama **. Atau, sertai perjuangan pada 15 November dengan Edisi Battlefield ™ V Deluxe Access enlister awal, atau 20 November dengan Edisi Standard Battlefield ™ v.

Ikuti Battlefield di Twitter dan Instagram, seperti kami di Facebook, dan melanggan saluran YouTube kami. Masuk dan sertai Battlefield Komuniti di Battlefield Forum, dan berbincang dengan kami di Reddit dan Discord.

*Syarat dan sekatan dikenakan. Lihat https: // www.ea.com/en-gb/permainan/medan perang/penafian

** Syarat, batasan dan pengecualian dikenakan. Lihat ea.com/en-gb/ea-access/terma dan asal.com/store/asal-access/terma untuk maklumat lanjut. Satu Percubaan Percuma Per Akaun EA. Selepas perbicaraan, usul asal akses semasa keahlian bulanan atau tahunan akan dibilkan. Batalkan semasa tempoh percubaan tanpa caj.

Perhatikan bahawa kandungan permainan, mekanik permainan, dan lain -lain Battlefield v Aspek yang diliputi dalam artikel ini mungkin berubah antara sekarang dan pelancaran permainan.

Battlefield 5: mendedahkan, tarikh pelepasan, pas premium, treler, penetapan, pertempuran royale, berita, dan khabar angin

Battlefield 5 (secara rasmi bertajuk Battlefield V) adalah penembak orang pertama yang akan datang untuk PC, PlayStation 4, dan Xbox One. Ia dibangunkan oleh EA Dice dan diterbitkan oleh Electronic Arts.

Di dalam pelancaran, kami telah menyusun semua berita, treler, khabar angin, dan butiran permainan mengenai Battlefield 5, dari khabar angin awal hingga pengumuman rasmi dan seterusnya.

Tarikh pelepasan Battlefield 5, Platform, Enjin

  • Tarikh Siaran: 19 Oktober 2018
  • Platform: PC, PlayStation 4, Xbox One
  • Pemaju: Ea dadu
  • Penerbit: Seni Elektronik
  • Enjin: Frostbite
  • Genre: Penembak pertama

Kajian setiap Battlefield IGN

<a href =

Battlefield 1942
Disemak oleh: Steve Butts
16 September 2002
Permainan ini adalah pertaruhan yang sempurna untuk peminat tindakan dalam talian. Bahkan mungkin permainan ini akan menemui penukar dalam RPG atau orang ramai. Neraka, kami juga mempunyai editor laman konsol yang menyertai kami secara teratur. Kami bermain hampir setiap permainan multiplayer yang keluar di sini di tempat kerja dan tidak ada apa -apa, bahkan Warcraft III tidak menarik minat orang ramai yang kami dapati di tempat kerja.”lebar =” ” />

<a href =Battlefield 1942: Jalan ke Rom
Disemak oleh: Ivan Sulic
31 Januari 2003
Reka bentuk tahap sangat mengagumkan. Senjata baru, walaupun boleh dikatakan lebih buruk, masih menambah sesuatu yang baru dan berbeza. Kenderaan menambah dimensi strategik yang baru untuk dimainkan. Sebilangan tangki kurang berkesan dan oleh itu orang perlu lebih berkesan. Lebih banyak penekanan diberikan pada artileri dan dengan itu lebih banyak penekanan diberikan pada koordinasi. Kembali, itu adalah tahap yang menyatukan semuanya. Hasil akhirnya adalah pengalaman yang tetap utuh, tetapi jelas lebih baik daripada sebelumnya. Rasa itu, tergesa -gesa, keamatan itu. Semuanya di sini.”lebar =” ” /> <a href =Battlefield 1942: Senjata Rahsia WW2
Disemak oleh: Steve Butts
11 September 2003
Perkembangan ini mengambil langkah kecil (tetapi perlu) dari perkara -perkara yang benar -benar memikat saya mengenai medan perang yang asal. Ia seperti filem asing. Dalam usaha untuk mengatasi intensiti menakutkan seorang asing di atas kapal bukan tentera, pembuat filem terpaksa mengkritik perkara dan membentangkan anda dengan banyak orang asing dan banyak senjata. Penambahan banyak senjata berkuasa super di sini mengambil kebebasan yang cukup dengan tetapan untuk mematikan beberapa pemain. Lagipun, ada sesuatu yang jauh lebih mendalam tentang mengawal kenderaan dari filem dan sejarah saluran sejarah. Mempunyai kenderaan baru melembutkan rasa hubungan dengan perang dan membentangkan sejenis versi perang Hollywood. Mungkin jika ia dipanggil Battlefield 1946, saya tidak keberatan.”lebar =” ” /> <a href =Battlefield Vietnam
Disemak oleh Dan Adams
17 Mac 2004
Sekiranya anda peminat tahun 1942, anda akan bersenang -senang di Vietnam. Sekiranya anda tidak pernah memainkan permainan medan perang dan ingin mencuba, ini mungkin cara yang baik untuk masuk ke dalamnya dengan pertempuran yang mungkin lebih akrab kerana senjata yang lebih moden. Mudah -mudahan EA akan melepaskan demo pada masa akan datang yang akan membolehkan pemain baru peluang untuk mencuba permainan untuk seketika, tetapi jika anda tidak sabar, saya meneka kebanyakan orang tidak akan terlalu kecewa dengan pembelian ini.”lebar =” ” /> <a href =Battlefield 2: Pertempuran Moden
Disemak oleh: Ivan Sulic
19 Oktober 2005
Permainan ini bagus. Saya akan membelinya jika saya tidak mendapatkannya secara percuma. Malah Tom suka Battlefield dan dia seorang Goblin. Dan jika goblin seperti Tom dapat menikmati permainan tindakan yang hangat seperti ini, tidakkah anda tidak dapat mendapatkan gol? Sekiranya ia adalah penembak singleplayer berskala besar yang anda suka, pergi bf sendiri. Dan jika sekeping kenderaan dan sudu jiwa melompat memberi anda kesilapan, pertempuran moden sehingga ini! Tindakan berasaskan objektif yang berpusat, tanpa embel-embel dalam permainan solo hanya menggembirakan dengan cara letupannya sendiri. Tetapi katakan anda lebih suka membunuh sedikit tom-goblin anda sendiri-apa yang kemudian? Nah, cuba pilih medan perang untuk permainan dalam talian yang menyegarkan.”lebar =” ” />

Inilah semua yang perlu anda ketahui mengenai Battlefield 5.

Battlefield 5 mendedahkan

Battlefield 5 telah disahkan, dengan acara Rasmi Rasmi memberi kita pandangan pertama pada butiran pada 23 Mei.

Anda boleh menonton Battlefield 5 Reveal Reveal, yang dihoskan oleh Trevor Noah, di sini di IGN. Bergabung dengan Noah ialah pengeluar Battlefield 5 Lars Gustavsson, pengeluar Ryan McArthur, dan pengeluar kanan Andreas Morell untuk membincangkan lebih lanjut mengenai tetapan WW2 Battlefield 5, berita premium, dan butiran mengenai mod permainan dan perang yang baru dan kembali.

Pas Battlefield 5 Premium

Battlefield 5 akan tidak Mempunyai lulus premium kali ini, yang bermaksud kandungan pasca pelepasan utama akan tersedia untuk pemain secara percuma. Baca lebih lanjut mengenai Sistem Penggantiannya, Tides of War, di Battlefield 5 Berita kami mendedahkan.

Tetapan Battlefield 5 WW2

Battlefield 5 ditetapkan semasa Perang Dunia 2 dan akan menceritakan kisah yang lebih kecil mengenai pawagam perang yang jarang diterokai dalam permainan WW2.

Battlefield 5 Peta

Kami tidak mendapat peluang untuk melihat atau mengetahui lebih lanjut mengenai peta Battlefield 5 tertentu semasa mendedahkan rasmi, tetapi Battlefield 5 akan berada di EA Play bulan depan untuk E3 2018, di mana orang akan mendapat peluang untuk pergi dengan salah satu daripada salah satu mod permainan baru. Nantikan IGN untuk maklumat lanjut kerana ia menggulung.

Battlefield 5 pemain tunggal

EA telah mengesahkan Battlefield 5 akan mempunyai mod pemain tunggal, dengan menggunakan “cerita pemain tunggal” semasa laporan pendapatan dan “cerita perang” dalam tweet baru-baru ini-rujukan kepada misi pemain tunggal Vignette Battlefield 1. Semasa Acara Reveal Rasmi Battlefield 5, kami mendapat pandangan pertama kami di beberapa watak yang dipaparkan dalam cerita perang ini, termasuk pejuang perlawanan muda dari Norway.

Battlefield 5 Battle Royale

Khabar angin bahawa Battlefield 5 akan menampilkan mod Battle Royale telah dibuat selama lebih kurang sebulan. Sumber tanpa nama memberitahu VentureBeat bahawa walaupun pasukan itu mencari cara untuk membuat mod kerja untuk mekanik Battlefield 5, Battlefield 5 mungkin tidak dihantar dengan mod Battle Royale ketika dilancarkan pada bulan Oktober.

Battlefield 5 tidak akan mempunyai mod Battle Royale yang murni, menurut acara Rasmi Rasmi. Sebaliknya, Operasi Operasi Operasi yang diperluas akan menampilkan pusingan tambahan yang dikenali sebagai Stand Last – fikirkannya seperti pusingan kematian secara tiba -tiba. Ketahui lebih lanjut di bahagian di bawah di mana kita melepasi mod permainan baru Battlefield 5.

Battlefield 5 Mod Baru – Operasi Grand dan Co -op

Mod Operasi membuat pulangan di Battlefield 5 sebagai operasi besar yang lebih besar, yang akan menampilkan pusingan tambahan untuk permainan ketat yang dipanggil Last Stand. Semasa pusingan terakhir – yang bertindak sebagai kematian secara tiba -tiba untuk perlawanan dekat – pemain bertarung sehingga hanya ada satu lagi berdiri, yang menentukan pemenang.

Battlefield 5 juga akan mempunyai mod co-op baru yang dipanggil Gabungan Arms. Baca lebih lanjut mengenai perkara itu di Battlefield 5 Berita kami mendedahkan.

Treler dan permainan Battlefield 5

Di sini anda akan dapat melihat setiap treler Battlefield 5, video permainan, mendedahkan, dan pratonton di satu tempat berguna.

Battlefield 5 – Tangkapan Tangkapan Pertama Terungkap

Kepala ke halaman 2 untuk lebih lanjut mengenai kitaran akhbar Battlefield 5, termasuk berita, titisan treler, khabar angin, dan pengumuman. Sekiranya anda berada di telefon bimbit, teruskan menatal!

Battlefield 5 Berita, Rumor, Treler, dan Pengumuman

Jika anda berminat mengikuti kisah Battlefield 5 dari khabar angin awal hingga pelancarannya pada Oktober 2018, kami telah menyusun semua berita, khabar angin, treler, dan pengumuman di bawah, dalam kebanyakan susunan kronologi.

Battlefield 2018 mengesahkan

Seni Elektronik mengesahkan permainan medan perang baru untuk 2018 awal tahun ini dalam temu bual dengan Wall Street Journal, yang melaporkan bahawa keputusan untuk melambatkan lagu tidak dibuat kerana masalah dengan pembangunan, tetapi untuk memberi ruang untuk permainan medan perang baru pada bulan Oktober. Tidak ada butiran lanjut mengenai medan perang 2018 yang akan datang.

Battlefield 2018 akan berada di E3

EA juga mengesahkan kehadiran Battlefield seterusnya di E3 dalam siaran akhbar mengenai acara EA Play yang akan datang, menjanjikan peserta peluang untuk memainkan pengalaman medan perang seterusnya “.”

Battlefield 5 mendapat nama, dilaporkan ditetapkan dalam WW2

Battlefield 2018 yang baru akhirnya mendapat nama pada bulan Mac selepas GamesBeat menerbitkan laporan berdasarkan sumber yang biasa dengan permainan. Menurut sumber, Battlefield 5 sebenarnya secara rasmi bertajuk Battlefield V dan dilaporkan ditetapkan semasa Perang Dunia 2.

Semasa pemasaran rasmi mengesahkan gelaran Battlefield V, masih tiada pengesahan rasmi mengenai tetapan WW2 pada masa itu.

Battlefield 5 boleh mempunyai microtransactions, tetapi tidak membayar untuk menang

Menurut mereka, dadu “tidak mengambil mana -mana kontroversi kotak rampasan ringan” berikutan Star Wars Battlefront 2 Microtransaction Ordeal.

Battlefield 5 Battle Royale, Co-op, dan pemain tunggal

Ton Battlefield 5 Kebocoran terus bergulir sepanjang bulan Mac, termasuk perkataan Battlefield 5 Battle Royale Mode. Sumber Tanpa Nama juga mendakwa Battlefield 5 akan mempunyai mod Co-op, tetapi tidak menyebut tentang kemungkinan Split Screen.

Perkataan rasmi datang pada awal Mei mengenai mod pemain tunggal Battlefield 5, yang mana CEO EA Andrew Wilson digambarkan sebagai “cerita pemain tunggal yang menarik.”

Tajuk Battlefield V secara rasmi disahkan, Live Reveal Event Datang

Tajuk Battlefield 5 disahkan secara rasmi sebagai Battlefield V pada 16 Mei dengan tweet dari akaun Battlefield, yang juga mendedahkan tarikh untuk acara Live Reveal: 23 Mei pukul 1 petang PT / 4PM ET / 10PM CET.

Pergi ke Battlefield V Live kami mendedahkan acara Roundup untuk butiran mengenai bagaimana, kapan, dan di mana untuk menonton.

Penggoda pertama Battlefield 5 diturunkan

Video penggoda pertama untuk Battlefield 5 yang diterbitkan pada 21 Mei – penggoda 19 kedua yang memberi kita gambaran ringkas pada watak dan pertandingan berbilang pemain HUD.

Battlefield 5 mendedahkan treler acara Drops, tarikh pelepasan

Acara Battlefield 5’s Live Reveal, yang boleh anda tonton di IGN, menjatuhkan treler Battlefield 5 yang pertama ditambah tarikh pelepasan 19 Oktober 2018.

Pengeluar Battlefield 5 Lars Gustavsson, pengeluar Ryan McArthur, dan pengeluar kanan Andreas Morell menyertai tuan rumah Trevor Noah untuk memberitahu penonton lebih lanjut mengenai butiran permainan juga. Penonton belajar mengenai operasi besar, Battlefield 5’s Take On Battlefield 1’s Operasi Mod, serta mod gabungan mod co-op baru. Penonton juga belajar tentang tetapan Perang Dunia 2 dan bagaimana ia akan memberi tumpuan kepada cerita yang lebih rendah dari perang.

Mungkin salah satu maklumat terbesar dari acara itu adalah berita bahawa Battlefield 5 tidak akan mempunyai lulus premium, yang bermaksud semua kandungan pasca pelepasan akan tersedia secara percuma untuk semua pemain Battlefield 5.