Battlefield 2042 Tarikh Siaran, Akses Awal, dan Semua yang Kami Tahu | PCGamesn, Battlefield 2042: Musim 5 dilancarkan pada 7 Jun dengan peta baru | Permainan orang dalam

Battlefield 2042: Musim 5 dilancarkan pada 7 Jun dengan peta baru

Akhirnya, terdapat edisi baru permainan untuk pemain yang belum melabur di Battlefield 2042. Ia adalah ‘edisi elit’, dan ia akan membolehkan pemain untuk mengejar seluruh tahun kandungan dari Battlefield 2042, termasuk timbunan pakar, bundle kosmetik eksklusif, dan kit perkakasan yang menyampaikan sepuluh senjata dan lapan kenderaan.

Tarikh pelepasan Battlefield 2042, akses awal, dan semua yang kita tahu

Ingin tahu berapa tarikh pelepasan medan perang 2042? Kemasukan terbaru Ea Dice ke siri Battlefield membawa permainan ke tahun 2042 – tidak banyak yang berubah, tetapi dunia berada di ambang perang. Keadaan cuaca yang melampau yang disebabkan oleh pemanasan global telah menyebabkan beribu -ribu kematian, ekonomi runtuh, dan pakatan yang rosak. Baiklah, mungkin banyak berubah dalam 21 tahun.

Battlefield 2042 menggabungkan ciri permainan unik yang menggunakan PC dan Konsol Perkakasan terkini. Kesan cuaca yang khianat bukan sekadar titik plot sama ada; ribut dan tornado secara dinamik memukul kawasan sibuk di peta, memaksa pemain menyesuaikan diri dengan keadaan baru. Battlefield 2042 akan dapat berjalan pada perkakasan spec rendah, tetapi jika anda mempunyai PC yang mampu, anda akan dapat mengambil bahagian dalam perlawanan yang memaparkan sehingga 128 pemain.

Salah satu perubahan terbesar di Battlefield 2042 datang dalam bentuk sistem pakar baru, yang membolehkan pemain menyesuaikan beban mereka dengan tepat seperti yang mereka mahukan. Pemain tidak akan dipaksa untuk memilih kelas yang kurang digunakan hanya untuk menggunakan pistol tertentu; Sebaliknya anda boleh memilih senjata kegemaran anda untuk melengkapkan keistimewaan dan sifat unik pakar pilihan anda. Inilah semua yang perlu anda ketahui mengenai Battlefield 2042, termasuk butiran mengenai beta terbuka yang akan datang dan tarikh pelepasan.

Tarikh Siaran Battlefield 2042

Tarikh pelepasan Battlefield 2042 adalah 19 November 2021.

Battlefield 2042 Akses Awal

Pemain boleh mendapatkan akses awal ke pelepasan penuh Battlefield 2042 pada 12 November. Pre Order Battlefield 2042 Emas atau Battlefield 2042 Ultimate Edition Untuk Memainkan Permainan Seminggu Awal.

Thumbnail YouTube

Battlefield 2042 Post Beta berubah

Terdapat sebilangan kritikan dari komuniti yang ingin ditangani oleh pemaju selepas beta terbuka pada awal Oktober. Pemain telah menyatakan kekecewaan mereka dengan sistem pakar, tetapi Dice percaya sistem ini akan lebih baik dalam permainan penuh. Beta Terbuka tidak mempunyai beberapa ciri utama yang datang ke Battlefield 2042 pada pelancaran, termasuk: Penambahbaikan kepada UI, Sistem Ping, dan Commorose.

Dengan semua ciri -ciri baru ini, sebagai tambahan kepada senarai penuh pakar, ini sepatutnya cukup untuk menyelesaikan isu -isu yang telah dibesarkan oleh masyarakat. Terdapat juga beberapa kebimbangan penglihatan kerana setiap pakar kini mempunyai pakaian yang sama. Beta Terbuka tidak termasuk mana -mana Battlefield 2042 kulit, tetapi permainan penuh mengandungi kulit senjata yang boleh dibuka dan pakaian pakar untuk membezakan pemain.

Pemain sokongan akan diberi ganjaran dengan lebih banyak mata dalam permainan penuh – beta terbuka tidak mempunyai bonus skor untuk mengangkut pemain, penyembuhan, atau rakan -rakan skuad. Untuk mengambil langkah lebih jauh, penyembuhan dan menghidupkan semula dari pakar sokongan telah melesat untuk mengukuhkan peranan ini.

Mod Permainan Battlefield 2042

Penaklukan dan Terobosan, mod permainan ruji Battlefield, kembali ke 2042. Penaklukan menyokong 128 pemain di PC kali ini dan termasuk peta yang lebih besar yang telah direka untuk memanfaatkan kiraan pemain yang lebih tinggi. Daripada titik kawalan individu, tindakan telah dibahagikan kepada beberapa sektor yang terdiri daripada beberapa bendera.

Terobosan kekal tidak berubah dari Battlefield 1 dan 5. Dua pasukan, penyerang dan pembela, melawan bahagian peta. Setiap sektor peta menempatkan lebih banyak pemain daripada yang terakhir, memuncak dalam satu objektif terakhir di mana kedua -dua pasukan mengecas ke arah satu sama lain untuk memenangi permainan.

Thumbnail YouTube

Terdapat juga mod baru yang dipanggil Hazard Zone, yang EA menyatakan adalah “pengalaman tegang yang menggabungkan permainan tepi-of-your-tempat duduk dengan yang terbaik dari kotak pasir medan perang”. Kami tidak menyalahkan anda kerana berfikir ini mungkin mod pertempuran royale, tetapi pemaju telah memutuskan ini dalam wawancara baru -baru ini dengan Eurogamer. “Kami tidak mempunyai rancangan Battle Royale pada ketika ini, tetapi kami mempunyai pengalaman lain dalam permainan yang kami tidak boleh bercakap tentang yang kami sangat teruja,” kata Daniel Berlin, pengarah reka bentuk Battlefield 2042.

Mod Permainan Akhir adalah Portal Battlefield-mod gaya kotak pasir yang menampilkan peta klasik dari seluruh sejarah siri. Portal Battlefield menyokong tujuh peta peperangan yang sudah menjadi sebahagian daripada permainan, ditambah enam klasik: El Alamein dan Battle of the Bulge dari Battlefield 1942, Arica Harbour dan Valparaiso dari Battlefield Bad Company 2, dan Caspian Sempadan dan Noshahr terusan dari Battlefield 3.

Kandungan Battlefield 2042 Battle Pass

Rancangan semasa untuk Battlefield 2042 adalah untuk melepaskan kandungan berasaskan musim, dengan setiap musim berlangsung sekitar tiga bulan. Pemaju berjanji untuk menyampaikan empat musim pada tahun pertama perkhidmatan langsung. Setiap musim akan dilancarkan bersama pas pertempuran percuma dan berbayar, empat pakar baru, dan “kandungan yang lebih segar”. Berdasarkan permainan lain sebagai tajuk perkhidmatan, peta baru, kenderaan, dan senjata mungkin akan ditambah ke dalam permainan setiap beberapa musim.

Battlefield 2042 Pakar

Pakar Battlefield 2042 memberikan sistem kelas medan perang tradisional lebih fleksibel, membolehkan pemain memilih jenis beban yang mereka mahukan. Setiap pakar dilengkapi dengan khusus dan ciri yang unik – anda boleh memilih antara alat seperti drone rekon atau cangkuk bergelut.

Anda akan dapat menyesuaikan setiap medan perang Battlefield 2042 pakar, termasuk senjata api medan perang utama dan menengah mereka, yang jenis senjata yang boleh dibuang, dan sama ada mereka mempunyai peralatan seperti kit perubatan atau peti bekalan pada orang mereka. Satu -satunya perkara yang anda tidak akan dapat menyesuaikan adalah kit yang setiap pakar mempunyai yang khusus untuk ciri -ciri dan kepakaran mereka.

Kempen Pemain Tunggal Battlefield 2042

Buat pertama kalinya sejak memperkenalkan kempen pemain tunggal dengan Battlefield 2008: Syarikat Bad, pemaju telah membuat keputusan untuk tidak memasukkan satu dengan Battlefield 2042. Daripada menghabiskan masa untuk membuat kempen, devs menggunakan sumber untuk menjadikan mod multiplayer lebih baik, “kerana itulah yang mereka lakukan dengan sebaik -baiknya”.

Battlefield 2042 Peta

Terdapat tujuh peta yang tersedia pada pelancaran, tetapi kami mengharapkan untuk melihat lebih banyak dikeluarkan sepanjang musim. Berikut adalah semua peta dan lokasi Battlefield 2042:

 • Orbital – Kourou, Guiana Perancis
  Berjuang di sekitar tapak pelancaran roket yang akan berlaku. Cuba untuk mengelakkan api musuh dan ribut yang akan datang di peta dinamik ini
 • Hourglass – Doha, Qatar
  Doha telah hilang di tempat duduk di sekelilingnya. Pertempuran untuk mengawal konvoi semasa berurusan dengan ribut pasir yang sentiasa bergelora
 • Kaleidoscope – Songdo, Korea Selatan
  Pertempuran di atas pencakar langit dan zipline antara bangunan ketika anda bertarung berhampiran plaza mengelilingi pusat data bandar
 • Manifest – Pulau Brani, Singapura
  Melawan dan menavigasi bekas kargo seperti maze, tetapi berhati-hati kerana tornado tropika akan dilancarkan dari semasa ke semasa
 • Dibuang – Alang, India
  Pertempuran di atas kapal kapal besar dibasuh di pantai pantai barat India. Ribut mematikan menyerang kawasan itu secara teratur – tinggal di dalam kapal untuk mengelakkan diri daripada ribut
 • Breakaway – Queen Maud Land, Antartika
  Pengekstrakan minyak telah menjadikan kawasan beku ini menjadi hotspot untuk pasukan Amerika dan Rusia. Gunakan tangki dan silo bahan api yang boleh dimusnahkan untuk kelebihan anda untuk mewujudkan kebakaran dan medan serpihan tetap
 • Pembaharuan – Gurun Timur, Mesir
  Dinding gergasi membahagikan dua kawasan pertanian buatan manusia yang sangat berbeza. Cuba terobosan pintu besar yang terletak di dalam dinding untuk menjamin titik akses

Dan itu sahaja yang perlu diketahui mengenai Battlefield 2042 sekarang. Bolehkah anda menjalankannya? Semak tekaan terbaik kami di keperluan sistem Battlefield 2042.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Battlefield 2042: Musim 5 dilancarkan pada 7 Jun dengan peta baru

New Dawn Battlefield 2042 Musim 5

Kemas kini Musim 5 Battlefield 2042, yang dikenali sebagai ‘New Dawn’, akan dikeluarkan pada 7 Jun, berjalan dengan tangan dengan pakej yang besar yang penuh dengan kandungan baru. Terdapat peta baru, senjata baru, alat, ‘pengalaman’, dan tentu saja, lulus pertempuran yang sama sekali baru yang akan dikerjakan oleh mereka yang masih bermain Battlefield 2042.

Ini satu lagi langkah di jalan penebusan untuk dadu dan medan perang 2042. Dalam beberapa bulan kebelakangan ini, permainan telah bertambah pada kadar eksponen, dan sejak ditambah ke EA Play, ia hanya semakin popular.

Tidak pernah mundur

Itulah slogan untuk kemas kini Battlefield 2042 Season 5, dan ia adalah satu yang sesuai, memandangkan keadaan. Dalam berita baru -baru ini, bekas pemaju dadu mencatat rekod yang menyatakan bahawa ‘Battlefield 2042 tidak pernah banyak peluang untuk menjadi hebat di pelancaran’. Tidak ada rahsia besar bahawa Battlefield 2042 pada dasarnya memusnahkan apa -apa kredibiliti siri yang telah ditinggalkan ketika ia dibebaskan, tetapi dua tahun usaha reparatif telah meletakkan permainan di tempat yang stabil (lebih kurang).

Pada 7 Jun, yang terbaru dalam barisan usaha yang agak panjang akan dikeluarkan, kerana kemas kini terbaru Battlefield 2042 dikeluarkan:

Terdapat banyak perkara yang perlu diingati dalam kemas kini Dawn yang baru juga.

Dari tiga senjata baru dan tiga alat ke peta baru yang ditetapkan dalam persekitaran bersalji, musim sejuk-ditebus-terdapat banyak kandungan segar untuk pemain untuk menikmati. Akan ada tugasan kit veteran baru, acara terhad masa berdasarkan peta baru, pas pertempuran segar dengan pelbagai kandungan untuk membuka kunci, dan banyak kemas kini, pindaan, perubahan, dan pembetulan.

Kami akan memperoleh ciri -ciri pengurusan skuad di Battlefield 2042 Season 5 Update, bersama dengan pesanan skuad, sistem kelas yang direvitalisasi, dan kedai semula – sekiranya anda ingin menawarkan lebih banyak wang untuk seni elektronik. Untuk senarai semua perubahan yang datang ke permainan dalam kemas kini, lihat nota patch.

Akhirnya, terdapat edisi baru permainan untuk pemain yang belum melabur di Battlefield 2042. Ia adalah ‘edisi elit’, dan ia akan membolehkan pemain untuk mengejar seluruh tahun kandungan dari Battlefield 2042, termasuk timbunan pakar, bundle kosmetik eksklusif, dan kit perkakasan yang menyampaikan sepuluh senjata dan lapan kenderaan.

Itu $ 89.99 / £ 89.99 walaupun, jadi terpulang kepada anda untuk memutuskan sama ada ia berbaloi.

Adakah anda masih bermain Battlefield 2042 atau sudah lama anda berpindah? Beritahu kami dalam komen di bawah.

Untuk lebih banyak berita permainan orang dalam, Lihat liputan kami mengenai kemas kini musim panas dalam talian GTA yang akan datang lebih dari seminggu.

Battlefield 2042 Musim 4 akan dilancarkan 28 Februari

Sumber, yang mempunyai akses kepada jadual pelepasan dalaman EA telah mengesahkan bahawa Battlefield 2042 Season 4 akan dilancarkan pada 28 Februari 2022.

Ia tidak sepenuhnya jelas apa musim baru yang diperlukan, tetapi EA telah mengusik musim 4 Battlefield 2042 akan membawa pakar rekon baru, pas pertempuran baru, perkakasan baru, dan banyak lagi. Di samping itu, peta Battlefield 2042 Season 4 akan menjadi “lebih kecil, lebih pendek, dan linear yang direka untuk pertempuran dekat dan peribadi, pertempuran dekat yang Battlefield terkenal”.

Mengenai baik pulih pakar, masih belum ada pengesahan rasmi pada masa itu akan tiba, tetapi EA sebelum ini mengatakan ia akan menjadi sebahagian daripada kemas kini 3.2. Sumber tidak dapat memberi tarikh pada apabila kemas kini 3.2 akan melancarkan.

Sebagai sebahagian daripada pengenalan semula kelas, blog rasmi EA telah menyatakan:

“Semua pakar sedia ada kami akan diletakkan dalam peranan yang ditetapkan dengan satu set alat dan peralatan yang paling sesuai dengan tujuan mereka di medan perang. Walaupun kami tidak mendedahkan mereka hari ini, Pakar Musim 4 kami akan diletakkan di dalam kelas Recon. Ini juga akan menjadi pakar akhir yang kami merancang untuk dibawa ke Battlefield 2042. Dengan kembali ke kelas dan jadual kami sebanyak 14, kami gembira dengan jumlah pakar dan pelbagai permainan yang mereka akan membolehkan anda mengalami. Oleh itu, tumpuan kami akan terus mendengar maklum balas anda untuk mengembangkan kotak pasir dengan cara lain dengan membawa perubahan reka bentuk dan keseimbangan untuk pertempuran berasaskan kelas anda, bersama-sama dengan terus berkembang pada kulit dan kosmetik untuk memberi anda lebih banyak cara untuk menonjol di medan perang.”

Bagi yang seterusnya untuk Battlefield 2042 selepas pelancaran Musim 4, EA telah mengesahkan bahawa permainan akan diteruskan dengan kemas kini bermusim dan telah mengesahkan Musim 5 akan mempunyai peta kembali dari Battlefield 4.

“Pada musim 5, anda akan melihat kami bersandar pada permainan sebelumnya dan bagaimana mereka dapat muncul di dunia tahun 2042. Peta Musim 5 yang akan datang akan menjadi medan pertempuran yang dilupakan yang terakhir melihat pertempuran di era medan perang 4. Kawasan yang terlalu banyak, diliputi tumbuh -tumbuhan oleh perang 2042. Ia akan menggalakkan gabungan pasukan tempur kenderaan dan infantri yang bermaksud TeamPlay adalah kunci kemenangan.”