Battlefield 1 secara rasmi diumumkan – Gematsu, Battlefield 1 (permainan video) – TV Tropes

Permainan video / medan perang 1

[Dinding Besi, Kekalahan Pertama di Monte Grappa]: “Serangan kita telah gagal, tetapi jika kita bersama -sama seperti orang Itali yang benar, maka dinding batu yang menghadap kita, mereka akan runtuh, dan empayar akan jatuh.

Battlefield 1 secara rasmi diumumkan

Seni dan dadu elektronik telah diumumkan secara rasmi Battlefield 1 Berikutan kebocoran awal hari ini. Ia dijadualkan untuk PlayStation 4, Xbox One, dan PC di seluruh dunia pada 21 Oktober (bukan 18 Oktober seperti kebocoran sebelumnya yang ditunjukkan).

Permainan ini ditetapkan semasa Perang Dunia I dan menjanjikan “Subuh Perang Semua” dan “Klasik Battlefield Gameplay “dengan multiplayer 64-pemain di mana anda boleh” membawa kuda ke pertarungan tangki, “dan” kempen yang penuh pengembaraan.”

Inilah rundown penuh, melalui ea:

Mengenai

Battlefield 1 membawa anda ke pelbagai lokasi dan pelbagai dalam usaha untuk melawan jalan anda melalui pertempuran yang mendalam. Dari pergaduhan bandar yang ketat di bandar Perancis yang dikepung, ke ruang terbuka besar di Alp.

Dalam pengalaman kotak pasir multiplayer yang benar, bawa ke langit dan terlibat dalam dogfights yang tinggi oktana melalui landskap khianat, atau mempunyai kapal perang yang mewajibkan pantai dari laut, dan terlibat dalam beberapa pertempuran terbesar yang pernah dilihat sebagai empayar bertembung untuk supremasi.

 • Pertempuran multiplayer 64-pemain epik – Skuad dengan rakan -rakan anda dan menyertai pertempuran multiplayer yang paling epik dalam sejarah FPS dengan sehingga 64 pemain berjuang sebagai kenderaan infantri atau juruterbang dari tangki dan basikal di tanah ke biplanes dan kapal perang raksasa.
 • Mengalami fajar perang sepanjang masa – Jadilah sebahagian daripada pertempuran terbesar yang pernah diketahui oleh manusia. Dari Alps yang banyak dipertahan.
 • Kemusnahan intuitif bumi – dengan kemusnahan intuitif tidak ada pertempuran yang sama. Memusnahkan kenderaan yang besar dan kecil, dan merobohkan seluruh bangunan. Dari rumah kayu kecil ke kubu batu besar, bahkan alasan yang anda berjuang dapat diletupkan.
 • Cerita Perang dari Jalan Jauh Dunia -Cari Dunia di Perang Melalui Kempen yang Dipenuhi Pengembaraan yang Menangkap Pelbagai Konflik Global Melalui Mata Beberapa Watak Berbeza Semua Bersatu Dengan Perang Moden Pertama Ini.

Sebagai tambahan kepada $ 59.99 Edisi Standard, Battlefield 1 Akan dihantar dalam dua edisi khas berikut:

 • Salinan permainan
 • “Red Baron Pack” dan “Lawrence of Arabaia Pack” – mengandungi senjata, kenderaan, dan barang bertema.
 • Lima BattlePack yang mengandungi kombinasi barang. Juga bertukar penampilan visual pada tiga kenderaan terbesar dalam permainan.
 • Bermain Battlefield 1 Tiga hari sebelum ini bermula dari 18 Oktober.
 • Salinan permainan
 • Semua kandungan dalam edisi mewah
 • Pembungkusan premium
 • Buku keluli eksklusif
 • 14 “Patung Edisi Pemungut
 • Poster propaganda kain eksklusif
 • Dek bermain kad
 • Tiub merpati messenger dengan kandungan DLC eksklusif
 • Patch eksklusif

Pra-pesanan untuk setiap edisi termasuk “Hellfighter Pack,” yang mengandungi item bertema yang diilhamkan oleh Rejimen Infantri Harlem Hellfighter. Ia juga termasuk tujuh hari akses awal ke peta yang akan dikeluarkan pada tahun 2016.

Pemain boleh mendaftar untuk menjadi Battlefield Orang dalam untuk mendapatkan akses awal ke Battlefield 1 Beta awam, ganjaran dalam permainan, kandungan eksklusif, dan menyelinap di berita mengenai Battlefield.

Tonton treler pengumuman di bawah. Lihat tangkapan skrin pertama di galeri.

Permainan video / Battlefield 1

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/bf1_boxart.jpg

Battlefield 1 adalah penembak orang pertama di dadu Battlefield siri. Tidak seperti nombor tajuk yang dimaksudkan, ia bukan permainan pertama dalam siri ini (yang akan berlaku Battlefield 1942). Sebaliknya adalah ansuran keseluruhan kelima belas dan permainan seterusnya dalam siri utama selepas Battlefield 4.

Permainan yang ditetapkan dalam Perang Dunia I (oleh itu perubahan bergelora dalam nombor tajuk). Permainan ini dikeluarkan di Windows, PlayStation 4 dan Xbox One pada 21 Oktober 2016, dengan “edisi enlister awal” menjatuhkan tiga hari dahulu pada 18 Oktober.

Empat DLC telah diumumkan: Mereka tidak akan lulus, Atas nama tsar, Bertukar pasang surut, dan Apocalypse. Seperti permainan sebelumnya, setiap DLC mempunyai senjata baru, peta dan operasi baru, dan mod permainan baru. Pemegang Pas Musim Premium menerima akses kepada mereka dua minggu lebih awal, dan boleh mendapat akses awal kepada kandungan mereka dalam persekitaran ujian komuniti premium sahaja.

DLC pertama, Mereka tidak akan lulus, dibebaskan pada 14 Mac 2017. DLC memberi tumpuan kepada tentera Perancis dan pertempuran mereka dalam Perang Dunia I, termasuk Pertempuran Verdun yang terkenal itu sendiri.

DLC kedua, Atas nama tsar, telah dikeluarkan pada 19 September 2017. Ia memberi tumpuan kepada bahagian timur Perang Dunia I, serta Perang Saudara Rusia yang menyebabkan keluar dari Empayar Rusia dari Perang Dunia I, termasuk kedua -dua Empayar Rusia dan puak -puak Tentera Merah.

DLC ketiga, Bertukar pasang surut, memberi tumpuan kepada pertunangan tentera laut semasa Perang Dunia I, dan dibebaskan dalam dua bahagian pada akhir 2017 dan awal 2018.

DLC keempat dan terakhir, Apocalypse telah dikeluarkan pada 20 Februari 2018. Ia memberi tumpuan kepada beberapa pertempuran yang paling terkenal dan berdarah yang dilancarkan semasa Perang Besar; Pertempuran Somme, Pertempuran Passchendaele, Pertempuran Caporetto, serangan udara Jerman yang dijalankan di bandar London dan dogfight udara yang dilancarkan di Alps.

Tropes yang berlaku untuk Battlefield 1:

Buka/tutup semua folder

 • Rehat yang boleh diterima dari realiti:
  • Bom tangan (tidak mengira bom tangan anti tangki, yang merupakan alat) dilemparkan dengan serta-merta, tanpa animasi pin-pin, tidak seperti Battlefield 4. Tidak realistik? Meregangkannya sedikit melampaui pecah. Boleh diterima? Melihat bahawa ia adalah perubahan kecil dan mempercepatkan lemparan bom tangan, boleh diterima.
  • Gas rakan sepasukan tidak akan merosakkan rakan sepasukan, tetapi akan menafikan penyembuhan dan memohon kesan penindasan berat pada mereka. Ini adalah kompromi antara kekurangan api mesra di kebanyakan pemain berbilang dan realiti yang dijangka memakai topeng gas dalam gas kimia maut. Di samping itu, kesan gas sangat diturunkan kerana tidak melambatkan permainan terlalu banyak. Daripada menyebabkan gejala lain yang membutakan dan lain-lain lagi, ia hanya mengalirkan kesihatan anda.
  • Bom anti tangki, kedua-dua versi berat dan ringan mereka, jangan melakukan banyak kerosakan kerana rakan-rakan bom tangan mereka terhadap infantri, walaupun bom tangan anti tangki kelihatan lebih besar dan cukup kuat untuk memusnahkan kenderaan. Demi mengimbangi, mereka perlu melakukan kerosakan yang kurang terhadap infantri kerana tidak ada alasan untuk menggunakan bom tangan frag di atas bom tangan yang dapat melakukan jumlah kerosakan yang sama sementara juga memberikan potensi anti-kenderaan penggunanya.
  • Tanks memandu cara lebih cepat daripada yang mereka lakukan dalam kehidupan sebenar. Sekiranya mereka berada dalam kelajuan sejarah yang tepat, bermain melalui keseluruhan melalui lumpur dan darah akan mengambil Jam jika tidak hari.
  • Zara dari cerita perang “tidak ada yang ditulis” adalah satu, dan sebagai nota codex, ia tidak sepenuhnya tidak pernah didengar oleh wanita untuk berkhidmat di barisan hadapan. Ada, seperti Milunka Savić dan Flora Sandes bahkan berkhidmat secara terbuka sebagai wanita, dan tidak perlu menggunakan diri mereka sebagai lelaki. Perang Dunia I juga melihat briged Amazon seperti Batalion Wanita Rusia Mengambil Bidang. Codex dalam permainan sebenarnya menyebutkan tentera wanita ini dengan nama.
  • Battlefield 1 juga merupakan permainan pertama dalam siri Battlefield yang mempunyai model watak wanita dalam mod multiplayer dalam bentuk kelas pengakap puak Rusia dan putih. Mereka sepatutnya mewakili batalion wanita Rusia sebenar yang disebutkan di atas.
  • Pistol Beretta M1915 dan pistol submachine M1918 dirujuk sebagai, masing -masing, “Modello 1915” dan “Automatico M1918”.
  • Contoh yang lebih jelas: Browning Auto 5 dirujuk sebagai “12G Automatik”. Terutama ganjil sebagai treler untuk permainan merujuknya sebagai “Automatik 5”. Dalam urat yang sama, Remington Model 8 disebut sebagai “Autoloading 8”.
  • Lebih banyak contoh termasuk “MLE. 1903 “(fn 1903),” Taschenpistole M1914 “(Mauser M1914 Pocket Pistol),” Repetierpistole M1912 “(Steyr M1912), dan” Gewehr m.95 “(Steyr Mannlicher M1895).
  • Contoh yang lebih kecil: Wechselapparat Flamethrower dirujuk oleh nama samaran “Wex” yang dipendekkan.
  • 1.59 inci breech-loading Vickers q.F. Gun, MK II dipanggil AT Rocket Gun In-Game. Ini adalah pilihan yang disengajakan, memandangkan sekeping artileri sebenar digunakan Bunkers, Dan kerana pistol perlu mempunyai lebih banyak kegunaan daripada hanya menembak di alam sekitar, ia dinamakan semula sebagai menyiratkan bahawa ia adalah senjata anti-kenderaan terutamanya.
  • Contoh yang agak dibenarkan dari segi sejarah ialah Thompson SMG yang ditambah dalam kemas kini Mei 2018, yang dikemukakan semula oleh nama samarannya yang asal – Annihilator.
  • Kuda secara automatik melompat ke atas halangan kecil seperti kawat berduri, dinding rendah dan juga kenderaan.
  • Berlari ke pintu akan mempunyai pemain secara automatik mengenakan pintu terbuka supaya anda tidak perlu berhenti dan membukanya sendiri.
  • Medik dan sokongan menggunakan pembalut dan kantung peluru, versi sasaran yang lebih kecil dan tunggal dari rakan -rakan peti mereka, akan menghargai bahawa membuang barang mereka akan pulang ke rakan sepasukan yang memerlukan kesihatan dan peluru, dan bukan sekadar memasuki lantai. Berguna kerana memberi sokongan anda semasa tinggal di penutup.
  • Bom tangan dilemparkan dengan serta-merta tanpa kelewatan atau animasi penarik pin.
  • Masuk ke dalam kenderaan mempunyai animasi terperinci, tetapi keluar adalah segera. Seseorang akan meneka bahawa menonton askar anda perlahan -lahan memanjat dari tangki yang ditakdirkan akan menjadi pemandangan yang sangat mengecewakan.
  • Walaupun senjata itu ‘nyata’, ia masih merupakan kritikan umum tentang permainan yang pemaju memilih untuk menggunakan senjata eksperimen & kabur ini untuk memastikan permainan dimainkan seperti penembak moden yang tipikal, dipenuhi dengan senjata automatik yang hanya mendapat penggunaan yang lebih luas dalam Perang Dunia 2, dan bukan senapang tindakan bolt perlahan yang sebenarnya digunakan oleh tentera semasa perang.
  • Contoh lurus rebusan anachronisme:
   • Bom bom kayu yang digunakan oleh negara-negara kuasa pusat (dan dengan lanjutan, bom tangan anti tangki) berdasarkan bom tangan tongkat interwar m24, berbanding dengan model M17 yang lebih sesuai dengan masa yang sesuai dengan petunjuk yang ketara adalah bahawa M17 mempunyai tali pinggang Klip di atas kepala perangnya, yang kekurangan bom tangan dalam permainan .
   • Dalam urat yang sama, M1911 bukan model asal 1911; Ini adalah mishmash kedua -dua asal 1911 dan M1911a1 (dibangunkan pada tahun 1924), dengan perincian yang paling mencolok adalah perumahan mainspring melengkung, yang lurus pada m1911 asal.
   • Ikon antara muka untuk b.A.R. Sebenarnya menggambarkan varian M1918A2 WWII Era, berbanding dengan M1918 yang asal. Varian teleskopik b.A.R. Begitu juga mempunyai bipod M1918A2. Malah, walaupun pemandangan besi diambil dari era WWII b.A.R. Sebagai perbandingan, ini Adakah pemandangan besi itu kelihatan seperti.
   • MP18 tidak pernah mempunyai bayonet. MP28 yang kemudian dapat dipasang, walaupun ini kelihatan jauh berbeza dari apa yang ditunjukkan pada senjata dalam permainan.
   • Lombong limpet sebenarnya dibangunkan ca. 1939. Walaupun beberapa bentuk lombong tentera laut melekit yang serupa dengan lombong limpet mungkin wujud pada akhir Perang Dunia 1, lombong limpet itu sendiri tidak pernah dibangunkan dan dinamakan sehingga selepas Perang Dunia 2 bermula.
   • Tangki pertama Char 2C 2C tidak dibina sehingga beberapa tahun selepas perang berakhir.
   • Topeng gas bersekutu dimodelkan selepas pernafasan perkhidmatan umum MK IV, yang pertama kali dikeluarkan pada tahun 1926.
   • Seperti yang disebutkan di bawah, model Villar-Perosa sebenarnya didasarkan pada mock-up senjata yang digunakan dalam filem 1987 The Sicily. Gambaran senjata yang lebih tepat akan kelihatan seperti ini.
   • Pra-pesanan Battlefield v Membuka beberapa senjata era Perang Dunia II, seperti M1919 Thompson Machine Gun dan M1938 Mosin-Nagant Carbine.
   • “The Runner” ditetapkan semasa kempen Dardanelles (1915), tetapi itu tidak akan menghentikan uskup daripada memperoleh pistol submachine MP 18 (dibangunkan pada tahun 1918, maka namanya), dan tidak menghentikan kebanyakan tentera British dari memakai Brodie Helmet (dibangunkan pada tahun 1915, tetapi tidak dikeluarkan en massa hingga 1916). Uskup sebenarnya menjadi lelaki dengan flamethrowerdua kali!
   • “Rakan di Tempat Tinggi” ditetapkan pada musim bunga tahun 1917, tetapi sekali lagi, beberapa tentera Jerman dilengkapi dengan MP18s. Belum lagi bahawa semua pejuang Jerman adalah Fokker Dr.Saya, yang tidak melihat perkhidmatan yang meluas sehingga musim bunga 1918.
   • Walaupun kebanyakan peta multiplayer dipilih dengan teliti dari pertempuran yang berlaku sekitar akhir perang pada tahun 1918, terdapat beberapa pengecualian. Benteng FAO ditetapkan semasa pendaratan FAO pada tahun 1914, Suez ditetapkan semasa serbuan di Terusan Suez pada tahun 1915, dan dua dari Mereka tidak akan lulus Peta DLC ditetapkan semasa Pertempuran Verdun, pada tahun 1916.
   • The Atas nama tsar DLC juga mempunyai dua peta yang ditetapkan semasa serangan Brusilov (1916), serta satu set semasa Operasi Albion (1917).
   • Tahap Gallipoli di Bertukar pasang surut berlaku pada tahun 1915, dan dua pertempuran Heligoland Bight (salah satu daripada mereka boleh menjadi permainan yang digambarkan) ditetapkan pada tahun 1914 dan 1917. Serangan Zeebrugge ditetapkan pada tahun 1918.
   • Tiga Infantri Apocalypse Peta semuanya ditetapkan sebelum 1918. Pertempuran Somme berlaku pada tahun 1916, sementara Pertempuran Passchendaele dan Pertempuran Caporetto berlaku pada tahun 1917.
   • Beberapa watak (termasuk Harlem Hellfighter pada seni penutup permainan) memakai tudung tanah getah. Tanjung itu dikeluarkan secara meluas kepada tentera di WWI, dan merupakan satu -satunya pakaian kalis air yang mereka ada. Askar akan menggunakannya sebagai baju hujan, tikar tidur, dan sebagai khemah yang tidak menentu untuk melindungi diri mereka dan gear mereka dari cuaca lembap.
   • Faksi Sekutu mempunyai banyak kelas yang memakai kapak (kebanyakannya pengakap dan sokongan), tetapi tentera Itali diraja mengambil kek dengan mempunyai semua orang Memakai topi mengalir gergasi.
   • Tankgewehr M1918 Rifle Anti-Tank dalam Kit Anti-Tank adalah senapang baut yang besar dapat menembusi perisai tangki. Ia begitu besar dan mundur sangat besar sehingga memaksa wielder untuk terdedah untuk menggunakannya.
   • 1.59 inci breech-loading vickers q.F. Gun Mk.II adalah sekeping artileri mudah alih yang dibawa oleh kelas serangan (sebagai hanya di pistol roket). Seperti Tankgewehr, ia memaksa Wielder untuk terdedah untuk menggunakannya. Yang mengatakan, untuk kelas yang memberi tumpuan kepada pertempuran jarak dekat, AT Rocket Gun sebenarnya adalah senjata jarak yang berguna untuk menembak infantri dari jauh seperti pelancar bom tangan moden.
   • Kit Sentry juga menyediakan MG08/15 yang dipegang tangan untuk menyediakan senjata api yang mencukupi.
   • Pistol artileri besar di belakang kereta api perisai dalam “Tidak ada yang ditulis”.
   • Di dalam Mereka tidak akan lulus DLC, pengepungan howitzer adalah pistol artileri yang agak besar yang akan diletakkan di sekitar senjata medan, dan bermaksud secara khusus untuk turun neraka pada sesiapa sahaja.
   • Tangki cahaya Renault Ft-17 dikritik oleh seorang pemain walaupun memerlukan dua (penembak dan pemandu) dalam kehidupan sebenar.
   • A7V adalah contoh yang lebih tidak masuk akal, dengan seorang lelaki dapat memandu dan menggunakan meriam depan, walaupun dalam kehidupan sebenar, ia diperlukan empat Lelaki hanya untuk kedua -dua peranan itu. Keseluruhan kenderaan memerlukan minimum 18 orang untuk beroperasi.
   • Agak dihindari untuk Mark V Landship. Walaupun hanya satu pemain yang diperlukan untuk memandu dan menggunakan senapang mesinnya, dua lagi pemain diperlukan untuk menggunakan meriam di sisi.
   • Diturunkan dalam Kisah Perang “Melalui Lumpur dan Darah”. Black Bess, Mark V Landship, dilaporkan sepatutnya mempunyai kru lapan, tetapi cerita perang bermula dengan hanya lima di dalam tangki.
   • Bagaimana dengan hanya dua pemain yang mengendalikan kedua-dua bateri utama di kelas dreadnought Iron-Duke? Atau seorang pemain yang menguruskan untuk memandu kereta api perisai sambil mengendalikan mortar di dalam kereta di hadapan lokomotifpada masa yang sama?
   • Memandangkan tetapan, kempen telah menjadi ini berbanding permainan sebelumnya. Permainan secara umumnya boleh dikatakan permainan medan perang yang paling kejam, dengan contoh yang paling menonjol adalah animasi dan tentera yang ganas yang kini menjerit dalam penderitaan dari ditembak mati/diterangi dengan api.
   • Mereka tidak akan lulus terasa lebih gelap daripada permainan asas. 2 peta secara langsung berdasarkan pertempuran yang berlaku di dalam dan di sekitar Verdun, dengan mudah salah satu pergaduhan yang paling berdarah dan ditarik di seluruh perang, dan mempunyai pemandangan yang sesuai untuk dipadankan. Muzik baru juga lebih gelap dalam nada.
   • Apocalypse, Akhirnya mengumumkan pengembangan DLC, ditetapkan untuk mengetengahkan perkara lebih jauh ke arah ini, jika maklumat awal tentang berlaku dalam pertempuran yang paling terkenal dalam perang dan seni konsep ini adalah sebarang petunjuk.
   • Hanya satu-satunya pengakap separa auto dalam permainan tidak akan menjadi pencincang perisai apabila digunakan dengan kullet K, menggunakan k-bullet dengan eksperimen M1903 (Springfield M1903 dengan peranti Pedersen, menjadikannya menjadi senapang separa automatik) akan menunjukkan animasi di mana askar menggantikan peranti dengan bolt asal (dimuatkan dengan k-bullet di dalamnya), mengubahnya kembali ke bentuk tindakan bolt asalnya.
   • Dadu benar -benar menunjukkan banyak penjagaan ke dalam animasi tambah nilai dalam permainan ini:
    • Senjata api yang diberi makan dengan klip penari telanjang dengan berbeza bergantung pada peluru yang tinggal. Jika jumlah peluru yang anda hilang sama dengan saiz klip (lima untuk senapang, sepuluh untuk C96), askar itu hanya akan memuatkan klip. Sekiranya jumlah yang hilang adalah dua klip, seperti dengan senapang, anda akan memuatkan satu demi satu. Walau bagaimanapun, jika anda hilang, katakan, 7 pusingan dari senapang 10 pusingan, askar akan memuatkan satu klip, dan kemudian memuatkan dua pusingan terakhir dengan tangan. Ini bermaksud bahawa memuatkan semula senapang anda apabila anda kehilangan 5 atau 10 pusingan menghasilkan tambah nilai yang lebih cekap. Sekiranya anda tidak mempunyai peluru sandaran yang mencukupi untuk klip penuh, maka tambah nilai akan dibuat dengan pusingan individu.
    • Reload Mid-Magazine Steyr M1912 mengeluarkan jumlah peluru yang ditinggalkan, terperinci yang menarik untuk sesuatu yang berlaku untuk kedua-dua perpecahan.
    • Sama dengan Steyr 1912 yang disebutkan di atas, beberapa senjata di Atas nama tsar DLC mempunyai animasi muat semula yang berbeza bergantung pada berapa banyak peluru yang tersisa. Mosin-nagant dan rakan sejawatannya yang khusus Lima animasi yang berbeza, satu untuk dimuat semula dari kosong, dan satu untuk setiap kemungkinan peluru yang tersisa.
    • Lo dan lihatlah, mereka sebenarnya mencatatkan garis suara wanita untuk setiap bahasa sekiranya seseorang mempunyai pilihan “pasukan saya bercakap bahasa saya”. Ini, walaupun hanya satu kelas untuk satu puak dalam keseluruhan permainan adalah seorang wanita.
    • Dalam misi pertama Rakan di tempat tinggi Kisah perang, beberapa pires boleh didapati di puncak gunung, yang boleh dinyalakan dengan menembak roket pada mereka. Mereka sangat mengingatkan kepada suar gondor. Memandangkan j. R. R. Tolkien sendiri sebenarnya berkhidmat dalam Perang Besar, hubungannya mungkin bukan kebetulan.
    • The Mereka tidak akan lulus DLC mengandungi senjata telur Paskah baru.
     • Verdun Heights mempunyai siri objek yang mesti ditembak, yang mengakibatkan sebuah rumah kecil yang terikat dengan belon yang terapung di peta.
     • Soissons mempunyai bakul literal telur Paskah yang duduk di atas bangunan walaupun dilabelkan sebagai “telur Paskah”.
     • Pecah mengandungi beberapa rumah mini yang tersembunyi yang tersembunyi di dalam ladang poppy.
     • Fort de Vaux mempunyai pintu tertutup ke ruang pengasingan yang berdiri di sebelahnya untuk seketika akan menghasilkan slam kuat di pintu dan berseru selepas itu.
     • Di hujung skala yang kompleks, pergi ke Fort Vaux dan mengaktifkan tiga injap di seluruh kubu, mendapatkan tiga orang untuk menghidupkannya semula pada masa yang sama, menunggu kawah di luar untuk mengisi air dari paip, membuang bom tangan ke bawah paip panjang di lantai dan membunuh 3 askar oleh huru -hara membunuh di dalam genangan untuk mengisinya dengan darah akan memanggil a Megalodon Shark dengan serta -merta membunuh pemain setiap kali mereka berjalan di atas lopak.
     • Brits With Battleships: Salah satu puak utama, dengan pelbagai askar yang berasal dari semua penjuru Empayar British.
      • Aussies dengan Artileri: Dengan Kiwis mereka dengan sekutu karbohidrat, sebagai sebahagian daripada pasukan Anzac yang berkhidmat di bawah Mahkota British. Mereka nampaknya menjadi kulit yang disesuaikan untuk puak Empayar British yang memakai topi slouch yang dikenali.
      • Kipling’s Finest: Tentera India berkhidmat sebagai medik untuk puak British dalam multiplayer, memakai pakaian ketenteraan serban tradisional Sikh.
      • Reds dengan Rockets: Tidak disangka -sangka muncul dalam DLC yang sama dengan rakan -rakan Tsarist mereka, Tentera Merah yang baru dibentuk mengambil bahagian dalam Perang Saudara Rusia di mana mereka mengamuknya dengan Tentera Putih, tentera kolektif yang longgar yang bertentangan dengan komunis dan ideologi mereka.
      • Pelbagai watak terkemuka dalam Perang Dunia I disebutkan atau diperkenalkan. T.E. Lawrence (a.k.a. Lawrence of Arabia) adalah watak sampingan dalam kisah perang “Tidak ada yang ditulis”. Manfred von Richthofen (a.k.A Red Baron) disebut dalam perbualan musuh dan skim triplane camo merahnya dan juga Luger P08 muncul sebagai bonus pra-pesanan.
      • Stalin dirujuk secara kerap semasa operasi pasang surut. Dia adalah komander sebenar Tentera Merah semasa Pertempuran Tsaritsyn selepas semua, dan kota Tsaritsyn kemudiannya akan dinamakan semula ke Stalingrad. Itu Stalingrad.
      • Anda boleh melakukan kerosakan yang mengerikan kepada musuh jarak dekat dengan kit flamethrower dan bahan peledak mudah terbakar yang lain.
      • Dalam kisah perang “Melalui Lumpur dan Darah”, Townsend menyala garis bahan bakar bocor Black Bess dan membakar tentera Jerman sekitarnya, termasuk dirinya sendiri.
      • Tentera Armored Tentera MG08 yang membawa tangan MG08 dan juga senjata pesawat Villar Perosa muncul sebagai kelas elit multiplayer dan musuh di singleplayer.
      • Luca, askar yang anda mainkan seperti dalam “Avanti Savoia!”Kisah perang, melengkapkan dirinya sebagai ini untuk menyerang pasukan Austro-Hungaria. Dia menggunakan kedua -dua senjata kelas elit yang disebutkan di atas, tetapi dia menggunakan yang terakhir di bahagian kedua kisah perangnya, di mana dia tidak memakai perisainya.
      • Dalam multiplayer, baris penyiar ini akan menghantar anda dan rakan sepasukan ke dalam ini jika tidak bersedia.

      “Kereta Api Armored/Airship/Dreadnought Armored sedang dalam perjalanan”

      • Dalam “pelari”, uskup mencapai perintah belakang hanya untuk menemukannya dan dengan perintah berundur, yang menyeru mogok artileri di kampung bahawa pasukan Anzac masih masuk.
      • Richthofen adalah watak penting dalam permainan kerana ia berdasarkan WWI, bahkan mempunyai DLC sendiri, Pack Baron Red Termasuk dalam Bundle Heroes.
      • Semua pesawat pejuang Jerman dalam kempen Rakan di tempat tinggi dicat seperti Richthofen’s.
      • Sebab senapang separa automatik yang jarang berlaku dan senapang sub-mesin yang wujud dalam Perang Besar adalah senjata biasa dalam permainan.
      • Airships atau zeppelins terbang dengan cukup rendah dalam permainan hanya untuk membentangkan diri mereka dalam semua kemuliaan mereka.
      • Setiap pesawat pejuang Jerman yang anda bertengkar di “Friends in High Places” adalah triplane merah Fokker.
      • Kewujudan infantri perisai berasaskan serangan, seperti yang dilihat di atas dalam contoh juggernaut. Yang ini juga benar di televisyen kerana Arditi Itali mempunyai perisai.
      • Bayangan gergasi telah anda berjuang di dalam runtuhan udara yang terhempas. Pertempuran itu berdasarkan, Pertempuran Selle, tidak mempunyai rekod di sana menjadi Airship yang terhempas. Walau bagaimanapun, beberapa rekod menunjukkan bahawa beberapa kapal udara telah terhempas berhampiran rantau ini, dan itu mungkin inspirasi.
      • Kavaleri dengan kuda sebahagian besarnya hilang selepas tahun pertama pertempuran. Walau bagaimanapun, ini tidak ada alasan untuk tidak memasukkannya dalam permainan bersama senjata dan pertempuran lewat perang, kerana ia adalah sejuk dan menyeronokkan untuk dimainkan.
      • Kelajuan umum di mana permainan bermain jauh lebih cepat daripada apa yang akan membuatkan anda mengharapkan. Permainan, tidak seperti mengatakan, Verdun, Menekankan unsur-unsur peperangan parit yang perlahan, dan sebaliknya memberi tumpuan kepada medan perang terbuka dan mudah alih yang Battlefield siri terkenal. Rehat yang boleh diterima dari realiti mempercepatkan permainan tempur, semua supaya permainan masih akan terasa seperti Battlefield permainan di hati tetapi dengan perubahan yang ketara untuk menampung tetapan. Untuk bersikap adil, keseluruhannya Battlefield Francais selalu melangkah laju di mana peperangan berjalan untuk bersenang -senang, sama seperti industri FPS yang lain.
      • Ini juga berlaku untuk tangki dalam permainan. Sama seperti dalam gelaran Battlefield sebelumnya, beberapa kedudukan krew yang lebih berlebihan (loader, dll.) tidak diisi oleh pemain. Ini membawa kepada MK British.V Tank hanya memerlukan tiga pemain apabila kiraan krew sebenar adalah 8, dan A7V dapat mempunyai enam pemain ketika kiraan kru sebenarnya 18.
      • Caj limpet melekat pada segala -galanya, walaupun perkara sebenar menggunakan magnet dan hanya boleh melekat pada perkara logam. Apa yang menjadikannya benar -benar menyeronokkan ialah dengan sistem pemusnahan dan bahan peledak tinggi limpet, pada dasarnya anda mempunyai caj perobohan mudah alih yang dapat menurunkan apa -apa struktur yang dilekat dengan mudah.
      • Parachutes dikeluarkan kepada semua orang, dalam masa ketika ia masih dalam fasa yang sangat eksperimen; dan lebih teruk lagi, bahkan dipertimbangkan pengecut oleh sesetengah orang, mengakibatkan beratus -ratus juruterbang British menjunam hingga kematian mereka ketika pesawat mereka ditembak jatuh.
      • Bahagian dalaman Fort de Vaux yang sebenar dipenuhi dengan lorong -lorong kecil yang sempit, dan semasa pertempuran elektrik di dalamnya telah dipotong, meninggalkan seluruh kubu gelap. Jelas sekali, kedua-duanya tidak baik untuk permainan, jadi Fort Vaux dalam permainan lebih mirip dengan kubu gaya Maginot yang besar yang mengandungi lorong-lorong besar dan terbuka dan terang dengan lampu elektrik.
      • Dalam kehidupan sebenar, apa yang kita tahu tentang Hellriegel SMG menyatakan ia diberi makan dari majalah stick 20 pusingan atau majalah “siput” 120 pusingan dengan pelongsor yang memerlukan pengguna sama ada tidak bergerak, atau untuk orang kedua untuk memegang majalah semasa dia berpindah. Demi kebolehgunaan, di sini pistol diberikan majalah drum 60 pusingan yang benar-benar fiksyen.
      • Tahap pertama di rakan -rakan di tempat -tempat tinggi telah anda terbang pesawat di atas gunung Perancis bersalji.
      • Walaupun masih berada dalam keadaan perang, pecah peta menampilkan tompok -tompok besar poppies merah terang yang tidak disentuh oleh pertempuran, mewujudkan adegan yang menghairankan dalam permainan gelap dan ganas mengenai perang.
      • Walaupun terdapat banyak senjata isu standard WWI dalam permainan, perkhidmatan British Webley Revolver ternyata tidak hadir dari permainan asas. Dengan watak -watak British dalam “Melalui Lumpur dan Darah” semua menggunakan Revolver Automatik Webley�fosbery yang lebih jarang, mungkin untuk berdiri untuk Revolver Webley Mk VI. Hanya kemudian revolver Mk Vi muncul di Apocalypse DLC.
      • Senapang tindakan bolt adalah terhad kepada kelas pengakap dalam permainan biasa, tetapi mod permainan tersuai “Standard Issue” menghindari ini untuk senjata utama; Setiap kelas hanya boleh menggunakan isu senapang standard kepada puak pemain (i.E, orang Jerman mendapat gewher 98, British mendapatkan smle, dll). Satu-satunya pengecualian adalah orang Itali, yang isu standard Carcano Rifle diperkenalkan selepas pelepasan di Bertukar pasang surut DLC, dan mereka menggunakan Winchester 1895 sebagai Rifle Isu Standard mereka. Uthmaniyyah dulu menjadi pengecualian lain untuk keengganan, menggunakan Martini-Henry (yang digunakan oleh orang Uthmaniyyah, tetapi bukan apa yang akan disebut “standard-isu”), tetapi permainan kemudiannya beralih ke Gewehr yang jauh lebih masuk akal 98.
      • Contoh yang lebih kecil daripada kebanyakan, tetapi infantri M1903 hanya tersedia di singleplayer. Dalam multiplayer, anda hanya boleh menggunakannya dengan bermain sebagai orang Amerika dalam mod Rifles Isu Standard. Boleh dikatakan ditumbangkan dengan cara ketika patch menambahkannya dalam bentuk firemode alternatif untuk varian eksperimen.
      • ‘Storm of Steel’ mengambil inspirasi dan adegan yang berat dari Passchendaele, seperti seorang askar Entente mendapatkan bayonet melalui telapak tangannya dan bagaimana pertempuran berakhir dengan senyap dengan hujan berhenti dan matahari terbit.
       • Ribut keluli juga merupakan tajuk karya sastera yang terkenal mengenai Perang Dunia Pertama oleh Ernst J�nger.
       • Begitu juga, pukulan Lawrence berdiri di atas bangkai kereta api diangkat terus dari filem itu.
       • Walaupun banyak senjata yang hadir dalam permainan memang mempunyai kehadiran mereka dibesar -besarkan untuk tujuan permainan, beberapa senjata ini sangat jarang dan kabur sehingga ia benar -benar menunjukkan berapa banyak dadu yang masuk ke dalam penyelidikan mereka untuk mencari mereka. The Hellriegel 1915 adalah contoh yang bersinar kerana senjata tidak pernah dihasilkan, hanya ada beberapa gambar, dan tidak ada maklumat yang tersedia secara umum tentang bagaimana ia dikendalikan.
       • The “epal”, “mentega”, “duff” abjad ketenteraan yang digunakan oleh penyiar adalah abjad ketenteraan yang tepat yang digunakan oleh Tentera Laut Diraja United Kingdom semasa Perang Dunia 1.
       • Pada nota kecil, jika anda menjeda dengan betul dan kelihatan sangat rapat di treler singleplayer (ketika anda berada di pandangan orang pertama Ardito yang memakai perisai Itali), anda dapat melihat bahawa ada tentara yang juga memakai biru dan pakaian seragam merah. Walaupun beberapa unit Perancis bertempur di hadapan Itali, pakaian seragam itu adalah seorang askar Austro-Hungaria, kerana biru Perancis biru dan Austro-Hungaria adalah warna yang berbeza.
       • Nampaknya menjadi penekanan yang sangat berat untuk memastikan bahawa tambah nilai senjata era WW1 yang pelik digambarkan dengan betul:
        • Beberapa senapang yang dimuatkan oleh klip akan mengeluarkan pusingan ketika membuka tindakan dengan baki pusingan. Animasi Reload yang tidak kosong untuk Rifles ini menyumbang kepada lonjakan dengan mempunyai animasi cepat yang menunjukkan askar yang meliputi port pelepasan sebelum meletakkan pusingan lain di.
        • Steyr Mannlicher M1895 menggunakan klip en-bloc, yang bermaksud bahawa ia tidak boleh “dihiasi” dengan pusingan ganti. Di samping. Walau bagaimanapun, memuatkan semula M1895 sementara hanya ada satu peluru yang tersisa masih akan menghasilkan animasi klip yang dikeluarkan. Pemain juga tidak mengeluarkan klip jika dia menggunakan k-Bullets.
        • Bodeo 1889 dimuat semula dengan pintu pemuatan dengan teknik yang tidak biasa di mana askar menarik pencetus selepas memuatkan pusingan untuk berputar silinder ke kedudukan seterusnya. Bodeo boleh melakukan ini tanpa rasa takut secara tidak sengaja menembak kerana tukul terputus dari pencetus sementara pintu pemuatan terbuka.
        • The Lebel Model 1886 Rifle mempunyai animasi reload yang sangat tegas di mana setiap tambah nilai selesai dengan menarik dan menolak bolt dua kali. Ini kerana pistol mempunyai pengangkat kartrij yang memegang pusingan tambahan. Dalam tambah nilai yang tidak kosong, watak pemain juga memuatkan pusingan lain sebelum push kedua. Ini mungkin kelihatan pelik sekilas (anda mungkin berfikir bahawa anda memuatkan pusingan tambahan selepas memuatkan semula semua pusingan yang anda dipecat), tetapi jika anda melihat dengan teliti, watak pemain tidak menutupi majalah ketika membuka tindakan (itu kerana jika anda melakukannya Jadi dalam kehidupan sebenar, anda akan merosakkan jambatan, yang mesti ditolak untuk memuat lebih banyak pusingan), menyebabkan pusingan tambahan dikeluarkan, di mana pusingan tambahan ini datang dari.
        • Tambah nilai untuk Pistol Mesin Model Perino 1908 ditambah Atas nama tsar betul menggambarkan reloadnya yang agak luar biasa untuk mengisi majalah kotak seperti corong dengan jalur klip 20 pusingan.
        • Tambah nilai taktikal senapang Farquhar-Hill mempunyai watak pemain yang melepaskan suis majalah sebelum mengeluarkan majalah, sementara animasi reload kosong hanya menunjukkan majalah kosong yang dikeluarkan. Ini kerana senapang tidak mempunyai bibir suapan dan menggunakan suis majalah untuk mengunci peluru peluru. Adalah satu untuk hanya mengeluarkan majalah yang tidak kosong tanpa menggunakan SWITHC, pusingan yang tersisa sebaliknya akan keluar terbang dalam mandi kegagalan yang luar biasa. Animasi reload kosong juga menunjukkan bolt yang dikeluarkan melalui menarik pencetus, yang juga konsisten dengan senjata sebenar.
        • Revolver Nagant biasanya memuatkan semula melalui pintu pemuatan; Walau bagaimanapun, memuatkan semula dari kosong mempunyai pemain mengeluarkan bar tengah, lepaskan silinder sepenuhnya, dan gantinya dengan penuh. Walaupun ini mungkin nampaknya dibuat, sebenarnya adalah perkara sebenar yang dilakukan oleh orang-orang dengan revolver pintu masuk, terutama koboi. Jangan mencuba ini di rumah.
        • U.S. bendera dengan betul hanya mempunyai 48 bintang di atasnya.
        • Orang Jerman menggunakan bendera perang imperial, berbanding dengan bendera kebangsaan.
        • The Austro-Hungaria menggunakan bendera Monarki Habsburg. * Bendera ini sebenarnya seorang pesara pedagang
        • Boleh dikatakan ditumbangkan dalam Atas nama tsar, yang memberikan bendera ini kepada Rusia. Walaupun ia biasanya dikaitkan dengan Imperial Rusia, ia sebenarnya hanya dimaksudkan untuk kegunaan peribadi. Bukan itu sahaja, tetapi ia juga digunakan pada “Albion”, “Volga River”, dan “Tsaritsyn” – semua peta berdasarkan pertempuran yang berlaku selepas Tsar ditolak dan kerajaan sementara telah diasingkan. * . dan dalam kes dua yang terakhir, selepas Tsar dan seluruh keluarga diraja Rusia dibunuh.
        • Seperti penetapan, anda boleh mengetuai tangki pertama yang dibina dalam sejarah peperangan era moden; Tangki Cahaya Renault Ft Perancis, tangki berat A7V Jerman, dan ikonik British Mark v Landship yang pernah ikonik.
        • Raksasa baru di Mereka tidak akan lulus DLC adalah char 2c, tangki super berat. DLC yang sama juga menambah ST. Chamond, ditetapkan sebagai ‘tangki serangan’ dalam permainan.
        • Action Girl: Zara, seorang pahlawan Bedouin wanita dan watak pemain dari cerita perang “Tidak ada yang ditulis”.
        • Tindakan Prolog: Saat permainan bermula, anda tidak dibawa ke menu utama. Sebaliknya, anda diambil lurus ke dalam “Storm of Steels”, menjadikannya sangat mengejutkan pemain ketika mereka masuk dan melihat petikan ini:

       • Dan pengembaraan berterusan: Bagaimana “Tidak ada yang ditulis” berakhir, dengan Zara tersirat untuk menuju ke Tem.E. Lawrence atas pengembaraannya.
       • Sesiapa sahaja boleh mati:
        • Prolog, “Storm of Steel” mempunyai watak semasa anda mati (walaupun menunjukkan nama dan tarikh mereka dari lahir hingga mati) sebelum menukar anda kepada watak lain yang, selepas sedikit, akan mati juga. Lampshaded oleh permainan, dengan mengatakan bahawa kerana anda berada di barisan hadapan, anda tidak dijangka bertahan.
        • Dalam kempen melalui lumpur dan darah, anda sudah kehilangan dua anggota krew rakan anda dan pritchard dalam misi pertama. Dalam misi terakhir, Townsend mati dan juga tangki anda, Black Bess .
        • Dalam urat yang sama, anda dapat melihat dalam treler dan berakhirnya pratonton 12 minit, salah satu juruterbang untuk Friends in High Places War Story mati pada satu ketika .
         • . Yang sebenarnya adalah kes treler selalu berbohong! Treler itu memotong betul Sebelum saat, dalam kisah sebenar, juruterbang akan membunuh rakannya mengubah fikirannya dan menyelamatkannya sebagai gantinya, membawa kepada satu -satunya cerita perang dalam permainan dengan akhir yang bersemangat, gembira. Sekali lagi. yang sama juga mengalami kes yang serius dari narator yang tidak boleh dipercayai.
       • Serang! Serang! Serang!: Separuh pertama kempen Itali telah menyertai gelombang selepas gelombang tentera Itali yang mengenakan sangat berani di musuh berteriak “Avanti! Cosi!” (“Teruskan! Seperti ini!”) dan ditembak jatuh dalam berbondong -bondong. Cynics telah menyatakan bahawa “Avanti! Cosi!” memang inti dari strategi Itali dalam perang.
       • Krew Badass: Krew Black Bess terbukti ini apabila mereka memusnahkan keseluruhan serangan balik Jerman yang bertujuan untuk Cambrai, dan itu hanya dengan 3/5 dari krew asal!
       • Big Bad: Tilkici adalah Salah Satu Kisah Perang “Tidak Ada Ditulis” dan satu -satunya “lelaki jahat” yang terkenal di seluruh antologi.
       • Bittersweet Ending: Beberapa cerita perang berakhir dengan cara ini jika hanya untuk menyerlahkan keadaan perang adalah keadaan neraka.
        • “Melalui lumpur dan darah” telah Black Bess musnah dan 3 kru mati, termasuk Townsend. Tetapi Danny dan McManus terselamat, mereka menghentikan serangan balik Jerman, dan akan membuatnya ke Cambrai.
        • “Avanti Savoia!”Luca dan Arditi berjaya mengawal kubu Austria-Hungary walaupun kemunduran mereka, tetapi Matteo mati.
        • “The Runner” Foster dan tentera Anzac berjaya menarik balik ke kapal bersekutu di pelabuhan, tetapi Bishop sangat cedera dan mungkin tidak dapat melarikan diri dari pengeboman British yang masuk. Ini juga menutup kempen dengan penurunan yang berakhir, kerana narasi berakhir menunjukkan bahawa Empayar Uthmaniyyah akhirnya memenangi dan mengadakan Gallipoli.
       • Black Dude Mati Pertama: Pemain Pertama Pemain Kecederaan Dalam Permainan adalah ahli Hellfighters Harlem Hak hitam. Permainan semua tetapi lurus tuntutan bahawa bajingan miskin ini mati terlebih dahulu untuk meneruskan kempen; Apabila dia menendang baldi, dia tidak mendapat pemeriksaan semula, titik pandangan hanya beralih ke anggota platun seterusnya dan tahap yang dijalankan dari sana, dengan sesiapa yang meninggal dunia masih mati. Ia berpotensi berganda sebagai baju merah yang boleh dimainkan juga kerana bagaimana askar pertama ini adalah frontliner, yang tidak pentingnya diselingi olehnya tidak mempunyai identiti, permainan ini hanya menghasilkan nama baru untuknya setiap kali tahap dimainkan dan fakta bahawa ia secara terang -terangan menjangkakan tidak ada rejimennya untuk bertahan.
       • Pesta Ulang Tahun Pergi Salah: Diturunkan dalam Kisah Pembingkaian “Avanti Savoia”, di mana Luca tergelincir dari pesta ulang tahunnya sendiri. Apabila anak perempuannya naik untuk melihat apakah dia baik -baik saja, dia mengakuinya – kerana ia juga hari jadi saudara kembarnya Matteo, yang meninggal dunia dalam perang – ia membawa kembali kenangan yang menyakitkan baginya. Peralihan ini menjadi kempen utama, seperti yang diceritakan oleh Luca kepada anak perempuannya. Walau bagaimanapun, pada akhirnya, cerita itu menceritakan, dia dapat kembali ke bawah dan menikmati pesta bersama keluarganya.
       • Tentera Bolivia Berakhir: Akhir kempen “The Runner”. Uskup ditembak di belakang, dan cedera parah. Dia berjaya menarik diri ke parapet kubu, tepat pada waktunya untuk melihat suar yang ditembak oleh Foster dekat dengan dok. Ia berakhir dengan pengeboman tentera laut secara beransur -ansur menjatuhkan lebih dekat dan lebih dekat. Tetapi kempen berakhir sama seperti cengkerang memukul kedudukan Bishop.
       • Pertempuran Boss: Keretapi Perisai Uthmaniyyah Canavar Dalam bab akhir “Tidak ada yang ditulis”.
       • Brave Scot: Townsend, Komander Tank di “Melalui Lumpur dan Darah”. Seperti yang dinyatakan di bawah, dia diperkenalkan sebagai babak yang sopan, fasih yang akan menjadi tebal pertempuran walaupun rambut kelabunya. Dia tidak pernah panik atau goyah dalam menghadapi orang Jerman, dan akhirnya menarik pengorbanan heroik, menyelamatkan dua kru terakhir di bawahnya.
       • Kapten Smooth dan Sarjan kasar: Pegawai Pemerintah Black Bess, Townsend, adalah individu yang halus dan bertingkat yang peduli terhadap orang di bawahnya. McManus, sementara tidak benar -benar berada di kedudukan yang memerintah, boleh dianggap sebagai manusia di bawahnya kerana kebanyakan krew tangki mati semasa kebanyakan cerita perang dan orang yang lebih kasar dan lebih sinis. McManus juga seorang Ireland, dan jika anda tahu apa yang sedang berlaku di Ireland pada masa cerita ini ditetapkan, kekurangan semangatnya untuk berkhidmat di British Empire cukup difahami.
       • Pistol Chekhov: Pigeon yang mengganggu krew pada permulaan “Melalui Lumpur dan Darah” kembali pada akhir misi yang sama sebagai harapan terakhir untuk kru . Dalam bab yang sama, garis bahan bakar bocor dalam misi pertama datang kemudian dalam misi terakhir untuk pengorbanan heroik Townsend .
       • CUBE COMPANION: Dalam “Melalui Lumpur dan Darah”, seluruh kru merawat tangki Mark V mereka “Black Bess” sebagai ini, ke titik penghantaran kargo sempadan.

        Finch: Tidak tidak tidak Tidak! Jangan bersumpah! Dia tidak menyukainya ketika anda bersumpah.

        • Dalam prolog, setiap masa Anda Die, anda belajar nama dan tarikh kelahiran dan kematian askar yang anda kendalikan, sebelum menguasai satu lagi askar.
        • Terdapat juga peluang kecil apabila askar anda mati, skrin hanya akan mengatakan “seorang askar Perang Besar”, pada dasarnya menyiratkan bahawa identitinya hilang dalam sejarah. Dengan cara, itu boleh dikatakan lebih teruk.

        Lebih 60 juta askar berjuang dalam “Perang untuk Mengakhiri Semua Perang”. Ia tidak berakhir. Namun ia mengubah dunia selama -lamanya.

        • Walaupun tidak pernah dinyatakan secara langsung (dan perspektif permainan memberi tumpuan kepada Sekutu), berakhirnya prolog “Storm of Steel” untuk kempen singleplayer yang menyerlahkan sifat perang seperti ini. Selepas perjuangan yang melelahkan yang melibatkan banyak kematian di kedua -dua belah pihak dan seluruh medan perang yang diratakan oleh mogok artileri, dua askar yang terselamat, satu orang Amerika dan satu Jerman, saling bertemu dan bertahan antara satu sama lain. Selepas beberapa saat, kedua -duanya melemparkan senjata mereka ke bawah, seolah -olah kedua -duanya menyedari bahawa mereka sebenarnya tidak begitu berbeza.
        • Satu lagi sentuhan halus akan menjadi askar Jerman Wilson berdegup di atas kapal Zeppelin menyerang London . Blackburn mengganggu perjuangan mereka untuk memberi amaran.
        • Pengakhiran “pelari” juga memberi tumpuan lebih kepada pengorbanan Uthmaniyyah tentera untuk memelihara negara mereka, bersama dengan lelaki Anzac yang kita mainkan.
        • Pasukan api memakai perisai berat dan dilindungi dengan baik dari api lengan kecil serta kebal terhadap membunuh huru-hara; Walau bagaimanapun, mereka boleh ditiup dengan mensasarkan tangki bahan api yang diikat ke punggung mereka. Kerana sistem penembusan peluru permainan, ia mungkin sepenuhnya untuk menusuk tangki bahan api mereka walaupun anda hanya api liar di jisim pusat mereka.
        • Sentry Troopers Dilengkapi dengan MG08 Machine Guns adalah jenis musuh yang sangat jarang ditemui dalam kempen pemain tunggal (hanya ada kira-kira 5 dari mereka dalam keseluruhan permainan). Mereka menentang kepala dan boleh merendam kira -kira tiga dozen pusingan api senjata api sebelum jatuh; Permainan ini mengesyorkan mengalahkan mereka dengan bahan peledak, walaupun senapang mesin ringan berkaliber juga cukup berkesan.
        • Pada akhir “Melalui Lumpur dan Darah”, Townsend menyalakan kebocoran gas Black Bess, menyebabkan letupan yang membunuhnya dan Jerman sekitarnya .
        • Pada akhir “The Runner”, Bishop menyerang sebuah kubu Uthmaniyyah sahaja untuk menyediakan perlindungan untuk seluruh pasukan Anzac untuk menarik balik. Dia berjaya, tetapi sangat cedera dan tidak dapat dengan cepat menarik diri dari pengeboman British yang akan datang. Walaupun skrin memotong sebelum kita melihat sebarang cengkerang memukul kedudukannya.

        “Apa yang berikut adalah pertempuran garis depan. Anda tidak dijangka bertahan.”

        • Dalam prolog yang tidak dapat dielakkan “Storm of Steel”, salah satu watak anda lelaki senjata kiri MK. V Tank dan Bulldozes Melalui Angkatan Jerman Menyerang. Apabila anda sampai!”Dan nampaknya anda mungkin. Sehingga shell artileri menghapuskan tangki anda.
        • Dalam “The Runner”, anda bermain sebagai uskup berjaya memotong pasukan Uthmaniyyah dan menangkap kubu. Segala-galanya kelihatan baik-baik saja sehingga seorang askar Uthmaniyyah yang menembak uskup di belakang, sangat mencederakannya dan membuatnya melarikan diri jauh dari jalan masuk.

        Mac: Kita akan mencari [cara yang betul]. Anda pemandu itu.

        • Misi kedua dan ketiga “Melalui Lumpur dan Darah” memberikan Edwards pilihan ini. Walaupun misi kedua mempunyai manfaat Black Bess yang memberi anda perlindungan jika anda memutuskan untuk bersungguh -sungguh, misi ketiga adalah sepenuhnya dan anda boleh memilih untuk bersungguh -sungguh atau diam -diam.
        • Misi ketiga di “Friends in High Places” juga mengambil kaedah stealth pilihan pada babak pertama, sebelum menjadi wajib pada separuh masa akan datang.
        • Pemain dijangka mempunyai Zara perlahan -lahan menyelinap melalui perkampungan Uthmaniyyah untuk mencapai matlamatnya dalam “Tidak ada yang ditulis”. Sekiranya seseorang cukup pantas di kawasan tertentu, dia hanya boleh merampas Renault Ft dan hanya meniup segalanya kepada Smithereens.

        Luca: Dia tidak pernah semakin tua. Dan di sini saya, masih. . Yang memutuskan perkara seperti itu?

        • Keseluruhannya “Avanti Savoia!”Kempen. Setelah melewati hampir neraka di bumi, termasuk hampir seluruh benteng Jerman dan Austro-Hungary, untuk mencari saudaranya Matteo, Luca mendapati tubuh saudaranya yang tidak bermaya di luar dindingnya. Dia hampir seluruhnya diatasi oleh keputusasaan, dan runtuh kemudian dan di sana di sebelah abangnya.
        • Dan juga tersirat dalam kempen “The Runner”, di mana Anzac memenangi beberapa pertunangan dengan Uthmaniyyah hanya untuk kehilangan kempen Gallipoli dalam jangka masa panjang.
        • Implikasi riwayat akhir kempen “Friends in High Places”: bahawa keseluruhan urutan Blackburn dan Wilson berjuang melalui serangan udara Jerman hanyalah perhiasan heroik yang dicipta oleh Blackburn selepas fakta, dan apa yang mungkin Telah berlaku adalah bahawa dia membunuh Wilson, meninggalkan, dan melarikan diri dari mahkamah tentera dalam kekacauan serangan itu.
        • Umumnya, peranti pembingkaian di sekitar setiap kempen digunakan untuk menampal abstraksi permainan dan ketidaktepatan sejarah. “Melalui Lumpur dan Darah” dan “The Runner”, yang menjadi kempen yang paling kurang, tidak mempunyai narasi. “Kawan di tempat tinggi”, bagaimanapun, berkaitan dengan pembohong siri, dan “tidak ada yang ditulis” adalah cerita yang diceritakan oleh t.E. Lawrence. Keberkesanan perisai yang dipakai oleh protagonis “Avanti Savoia!”Adalah sebahagian daripada konvensyen cerita juruwang; ia membuatkannya” sempurna selamat “dalam naratif yang dia katakan kepada anak perempuannya, sehingga dia dipaksa untuk menghapuskannya sebagai cerita yang memasuki jam paling gelap.

        Apa yang berikut adalah pertempuran barisan hadapan. Anda tidak dijangka bertahan.
        Narasi: Lebih daripada 60 juta askar berjuang dalam “perang untuk menamatkan semua peperangan.”Ia tidak berakhir.

        • Tumit Achilles: Kelas Elite, sementara hebat untuk bermain, datang dengan beberapa kelemahan yang sangat lumpuh yang dapat dieksploitasi. Untuk menghuraikan;
         • Topi keledar peluru sentry cukup besar sehingga ia membuat melengkapkan topeng gas ketika berhadapan dengan gas mematikan hanya bukan pilihan. Digabungkan dengan pergerakan mereka yang lembap, mengharapkan kerosakan berat sekurang -kurangnya jika seseorang ditangkap terus dalam awan gas. Mereka juga mengambil kerosakan bonus dari k-bullet, cukup tepat.
         • Flametrooper menguasai infantri dekat, tetapi itu cukup banyak. Di luar ruang dalaman dan laluan tertutup, mereka cukup terdedah untuk ditebang sebelum mereka dapat masuk ke dalam jarak jauh.
         • Walaupun pemburu tangki mempunyai senapang yang mampu menyeberangi infantri satu dan mengubah tangki ke keju Swiss, mereka mesti terdedah untuk menggunakannya dan ia mesti dimuat semula selepas setiap pukulan, menjadikan mereka terdedah untuk menutup serangan jarak jauh jika mereka tidak dapat mendarat tembakan dari sidearm mereka. Ini cukup memaksa mereka menjadi peranan sokongan pertahanan.
         • Untuk mengatasinya, mereka tidak kebal terhadap perkara-perkara yang biasanya satu kali membunuh pada infantri biasa: caj bayonet, takedown huru-hara hanya dari belakang atau ketika rawan, atau ketika kesihatan mereka telah dikurangkan hingga yang sama atau kurang daripada kerosakan biasa senjata huru-hara yang diberikan, kerana penjaga itu kebal dan flametrooper idea yang sangat buruk untuk melee di bawah keadaan biasa, yang dilanggar oleh senjata berkaliber meriam perhatikan di pistol roket, senjata medan pegun dan senjata benteng, dan tangki, dan tangki, dan tangki, dan tangki meriam, dan dipijak oleh kuda atau terkena kenderaan. Penjaga parit sangat terdedah kepada beberapa perkara sejak dia mempunyai untuk mendekati membunuh orang.

         [Kempen Sinai & Palestin]: “Kemenangan untuk Uthmaniyyah di Timur Tengah akan dilihat sebagai tanda kekuatan baru di Empayar. Jika ya, kuasa yang diperoleh daripada mengawal bekalan minyak dunia hampir pasti melihat kerajaan Uthmaniyyah meninggalkan sokongan mereka terhadap kuasa pusat.”

         [Pertempuran Vittorio Veneto]: “Seseorang hanya boleh membuat spekulasi apa yang dimaksudkan dengan kemenangan Austro-Hungaria untuk masa depan Eropah. Adalah mungkin bahawa kejayaan dapat menyatukan Empayar yang runtuh, yang membolehkan Hapsburgs mengawal negara, kaum, dan etnik mereka sekurang -kurangnya beberapa bulan lagi.”

         [Meuse-Argonne Serangan]: “Seseorang hanya boleh membuat spekulasi apa yang mungkin berlaku jika tentera Jerman berjaya mengalahkan serangan Meuse-Argonne. Selepas empat tahun perang, kehendak rakyat Jerman telah pecah dan empayarnya runtuh. Dengan tentera Amerika masih tiba di Eropah, kemenangan bersekutu masih mungkin.”

         [Kaiserschlacht]: “Dengan Jerman kini mengawal hab kereta api penting Amiens, tentera bersekutu di Perancis akan dibahagikan. Dan jika Paris jatuh, penyerahan Perancis mungkin akan mengikutinya. Dalam keadaan ini, Britain tidak mempunyai pilihan selain mencari gencatan senjata semasa mereka merancang strategi baru mereka. Keadaan spekulatif ini pastinya akan memberi kesan kepada hasil perang.”

         [Pertempuran Kedua Marne]: “Menjelang tahun 1918, orang Jerman telah menyempurnakan seni mempertahankan secara mendalam. Tetapi di Marne, Perancis membuktikan bahawa jenis perang baru boleh dilancarkan, yang menyukai penyerang, dan bukan pertahanan. Perang yang menggunakan lengan gabungan mudah alih dan mekanik. Sekiranya orang Jerman telah berjaya, dan meniru taktik sekutu ini, mungkin serangan lebih lanjut di Perancis di ibu negara mungkin mungkin, mengubah perjalanan perang.”

         [Pertempuran Verdun]: “Pertahanan Fort Vaux ditandai oleh kepahlawanan dan ketahanan tentera Perancis yang ditempatkan di sana. Garrison kecil ini menangkis serangan gas dan api dan peluru yang berterusan, sebelum keadaan fizikal memaksa mereka menyerah. Sekiranya orang Jerman dapat memegang kubu itu, mungkin serangan mereka terhadap Verdun sendiri akan berjaya, dan Front Barat secara kekal melanggar. Walau bagaimanapun, secara strategik, terdapat sedikit alasan untuk kerugian yang mengerikan di kedua -dua belah pihak.”

         [Serangan Brusilov]: “Pada awal tahun 1916, semakin jelas bahawa Rusia tidak lagi dapat mengekalkan kerugian dari beberapa operasi yang gagal sambil mengekalkan setia kepada monarki autokratik dan lebih tidak berfungsi Tsar Nicholas II. Sekiranya Austro-Hungaria telah berjaya menghentikan pendahuluan Brusilov yang pertama, menimbulkan luka-luka di Rusia, kemungkinan kemarahan di kalangan rakyat di rumah akan menyalakan revolusi dengan segera, yang membawa kepada Bolshevik menarik Rusia keluar dari perang sebelum musim sejuk Tetapkan, tamparan besar ke Perikatan Bersekutu.”

         [Perang Saudara Rusia]: “Sekiranya Tentera Putih berjaya memegang Tsaritsyn, dan mengawal Sungai Volga, akses kepada minyak dan bijirin pasti akan menguatkan pasukan yang melelahkan mereka. Dengan bahan bakar di dalam tangki dan makanan mereka di kedai mereka, mungkin perarakan berikutnya di Moscow akan berjaya, dan melihat tentera sukarelawan menamatkan revolusi sosialis. Sekiranya Reds kehilangan Tsaritsyn, mungkin kedudukan komisar Joseph Stalins di pangkat Bolshevik tidak akan begitu baik, dan masa depan Rusia Soviet akan kelihatan sangat berbeza.”

         [Kempen Gallipoli]: “Jika Sekutu telah berjaya mengamankan Dardanelles, armada British akan mencapai dan mengambil Constantinople. Kejatuhan seterusnya Empayar Uthmaniyyah akan membuka depan baru bagi Sekutu untuk menyerang negara -negara Balkan yang setia kepada kuasa pusat, mungkin menamatkan perang dalam beberapa bulan. Kegagalan untuk Kolonel Mustafa Kemal Bahagian Turki ke -19 mungkin akan melihatnya diturunkan, dan peranannya dalam pemberontakan untuk membebaskan Turki yang diduduki pastinya sangat berbeza.”

         • Pengakap K-Bullets direka untuk menembusi kenderaan dan menangani beberapa kerosakan. Mereka tidak begitu kuat, berurusan dengan kerosakan 4 – 11 mata yang bergantung kepada di mana anda memukul. Permainan itu sendiri bahkan mengesyorkan untuk menyelaraskan dengan k-lain yang lain menggunakan pengakap untuk benar-benar menimbulkan ancaman kepada mana-mana kenderaan yang ditemui. Walau bagaimanapun, kebanyakan masa, anda akan menggunakannya untuk menghentikan pembaikan sendiri kenderaan semasa anda menunggu untuk didedikasikan pada pemain untuk datang, atau sebagai serangan terdesak ketika anda dijemput. Mereka juga berurusan dengan ‘kritikal’ yang bergantung kepada di mana anda memukul kenderaan (setiap kenderaan mempunyai beberapa lokasi hit kritikal), menyebabkan kerosakan bonus, dan mereka juga boleh melumpuhkan komponen, jika pukulan dan keadaan kenderaan itu betul, termasuk tapak, Senjata dan enjin. Peluru k tidak memberi kesan kepada raksasa yang tidak termasuk kereta api perisai. Sifat mereka sebagai pusingan AP juga dimainkan melawan kelas elit dan pasukan berkuda, yang semuanya memakai perisai badan berat. Biasanya, ini menjadikan peluru asas hampir tidak bernilai terhadap mereka, tetapi kullets menumbuk lurus, menjadikannya ideal untuk mengatasi juggernauts ini.
         • Dengan reka bentuk, Tank Hunter totes sebagai senapang anti tangki yang besar sebagai senjata utamanya, yang pada dasarnya merupakan tujuan yang dibina oleh K-Bullet. Tidak seperti K-bullet, yang bergantung kepada sifat-sifat bahan logam peluru untuk melakukan tugasnya, bank-bank tangki pada saiz peluru yang besar, menjadikannya monstrously maut ke infantri juga. Pistol yang sama ini juga didapati dipasang pada varian anti-perisai tanah sebagai senjata pemandu.

         [Menaklukkan neraka, berhenti pertama di ballroom blitz]: “Dengan kemenangan pertama ini, kami telah membuktikan orang Amerika ini menjadi orang ramai. Melulu, dan tidak teratur, sementara kami telah menunjukkan kekuatan dan besi akan. Kami tidak akan membongkok.”

         [Dinding besi, selepas perhentian ketiga dan terakhir di Monte Grappa]: “Kami telah mengalahkan orang Itali ini dengan taufan api! Anda telah menetapkan contoh untuk semua kuasa pusat di seluruh dunia! Berbangga!

         [Minyak empayar, selepas perhentian keempat dan terakhir]: “Biarkan kemenangan Ottoman yang hebat ini menjadi yang pertama dari banyak! Biarkan angin kering ini mengambil berita ini di seluruh dunia! Saudara ke hadapan, selalu maju, untuk penaklukan, kemasyhuran, dan kebahagiaan abadi!”

        • Menangis Pertempuran:
         • Dalam mod permainan operasi pada pasukan penyerang, apabila pasukan telah menangkap sektor dan mula maju ke seterusnya, seluruh pasukan akan mengaum dengan kuat Selama beberapa saat disertai dengan peluit parit, mencipta momen yang sangat epik yang mengingatkan filem perang. Para pembela juga akan melepaskan menangis seketika setelah mereka kehilangan wilayah, disertai dengan loceng berundur. Walaupun ini mungkin kurang menangis pertempuran dan lebih banyak jisim “oh, omong kosong!”Dari tentera yang berundur yang mendapati diri mereka jauh di dalam wilayah musuh sekarang dan kini sedang diburu.
         • Pengecasan bayonet juga akan mempunyai askar anda yang melepaskan perang yang kuat kerana mereka mengenakan sasaran. Ini juga berfungsi sebagai isyarat untuk sasaran yang berpotensi untuk melihat di belakang mereka/memberi tumpuan kepada askar pengecasan sebelum mereka ditikam.
        • BFG: Ini adalah Perang Dunia 1, contohnya berlimpah.
         • Segala -galanya yang boleh diambil oleh kelas sokongan kerana senjata utamanya adalah pistol mesin yang cukup besar. Ia memberitahu apabila yang terkecil, tetapi tidak kurang berbahaya, pistol yang mereka boleh bawa adalah senapang automatik browning. Ironi, dan dalam versi permainan dan pemisahan cerita yang sangat menonjol (kisah kehidupan sebenar), adalah bahawa kuasa pembunuhan sebenar LMGS sangat rendah. Walaupun semua menembak peluru senapang yang sama seperti Pengakap dan Senjata Medic, model kerosakan mereka pada umumnya hanya sedikit lebih baik daripada senjata Submachine.
         • Kelas Elite Sentry adalah sokongan sup-up dengan peningkatan senjata api yang disertakan, ketika mereka menggunakan senjata mesin pesawat sebagai senapang pilihan mereka.
         • Pemburu tangki juga dilengkapi dengan versi senjata yang lebih besar. Dalam kes mereka, mereka mempunyai Tankgewehr, senapang besar yang bertujuan untuk meniup lubang di tangki. Sangat besar sehingga mereka benar -benar tidak dapat membakarnya kecuali ia disandarkan terlebih dahulu, biasanya terhadap tanah.
         • Behemoths, seperti namanya akan menyiratkan, adalah mesin perang yang besar, dan membawa senjata untuk dipadankan. Senjata utama dari tangki berat, tangki berat atau perisai adalah meriam yang begitu besar seorang lelaki dapat menyesuaikan lengannya dengan selesa di dalamnya, dan semuanya diliputi dalam menara autocannon. Walaupun bom kapal udara juga merosakkan, mereka tidak, bagaimanapun, sebenarnya pistol.
         • Pesawat Serangan Boleh Mengambil Loadout Hunter Tank, yang mempunyai meriam 37mm biasanya dipasang pada tangki sebenar yang kini diikat ke kapal terbang. Selalunya, satu -satunya amaran anda tentang salah satu raksasa yang terbang di sekitar adalah kenderaan berdekatan atau bangunan tiba -tiba meletup, diikuti oleh pesawat yang malas berdengung lalu.
         • Tahap 10 senapang untuk pengakap, Martini-Henry, adalah senapang tunggal yang besar, panjang, breech-loading single-shot chambered in .577 pusingan. Ia mempunyai jarak yang sangat baik, dan kerosakannya melebihi 100 di sebahagiannya membolehkannya mengabaikan pengurangan kerosakan bodypart sepenuhnya.
         • BFG kurang untuk berkaliber tetapi lebih banyak untuk saiznya, Bertukar pasang surut ditetapkan untuk menampilkan M1917 mg sebagai sokongan baru. Browning M1917 adalah Pistol mesin berat beratnya 103 pound (atau 47 kg) ketika pistol, tripod, air untuk penyejukan air, dan peluru digabungkan. Untuk perbandingan, itu mengenai berat badan Lima M249s, dan sokongan dapat berjalan di sekitar parkour dan hipfiringnya sambil membawa alat besar yang lain. John Basilone akan bangga.
        • Diputuskan oleh Cahaya: Pistol Flare Scout, sebagai tambahan kepada suar fosforus yang menempatkan musuh, boleh menembak suar magnesium yang terbakar di tanah dan buta sesiapa yang berdekatan.
        • Membosankan, tetapi praktikal:
         • Sebilangan besar alat pengakap adalah ini. Serangan mendapatkan bahan peledak seperti di bom tangan, dinamit dan roket, Medic mendapat peluncur peti penyembuhan dan bom tangan dengan pelbagai bom untuk situasi yang berbeza, menyokong mendapatkan caj letupan dan mortar yang boleh digunakan, tetapi pengakap mendapat tetapi perisai peluru mudah, Kepala palsu dan suar yang berfungsi seperti yang dimaksudkan untuk tidak kira keadaannya.
         • Caj bayonet. Perlu melintasi jalan terbuka dengan cepat? Bayonet caj. Perlu menurunkan seorang lelaki yang berlari dari anda? Bayonet caj. Musuh elit memotong legiun persahabatan anda? Bayonet caj.
         • Mengenai subjek senjata lalai, MP 18 dan variannya untuk kelas serangan. Ia tidak mempunyai kadar api yang melampau dari automatik M1918, dan tidak ada majalah besar Hellriegel 1915. Apa yang ada ialah kawalan, kapasiti peluru yang baik, fleksibiliti dan jarak yang lebih panjang daripada dua senjata submachine yang lain.
        • Boss Rush: Variasi ganjil di Peta Verdun Heights dan Fort Vaux. Pasukan yang telah berjalan dengan baik dalam perlawanan boleh mengharapkan untuk melihat bahawa pasukan musuh telah diberikan 4 yang sentiasa respawning elitekits untuk digunakan untuk sisa permainan dan bukan raksasa. Ini bermakna pemain tiba -tiba mendapati diri mereka berurusan dengan gelombang tetap Villar Perosa dan MG08 Sentries, Flametroopers dan Trench Raiders semasa cuba memegang tanah mereka.
        • Ganjaran Hak Bercakap: Senjata Melee Botol yang patah, ditambah Apocalypse. Ia sedikit lebih daripada sekadar pisau lalai yang disambungkan, tetapi hanya tersedia melalui menyelesaikan cabaran yang sukar untuk membunuh melalui botol wain yang sukar dicari dan tidak menindas.
         • Penunggang kuda tag anjing wahyu. Mereka hanya diperoleh dari tugas yang lebih keras daripada tugas keras, yang mengharuskan anda melakukan pencapaian yang gila sambil dibebani dengan penderitaan.
        • Putus Sekeping Muzium: Walaupun terdapat banyak senjata maju atau prototaip yang ada, beberapa senjata mendahului Perang Dunia I oleh beberapa dekad.
         • Pistol Howdah bermula pada awal abad ke -19.
         • The Gasser M1870 digambarkan sebagai usang oleh permulaan perang, tetapi masih disukai untuk kuasa berhentinya.
         • Rifle Vetterli-Vitali M1870/87 yang telah dibeli dan digunakan oleh Rusia, yang terdesak untuk senjata api.
         • Senapang Martini-Henry digunakan setakat ini sebagai perang Zulu, walaupun varian moden yang direkrut digunakan dalam perang model asal digunakan dalam permainan.
        • Menyuap Jalan Anda ke Kemenangan: Walaupun permainan kini dimainkan tanpa membelanjakan satu sen lebih daripada harga pembeliannya, mungkin untuk melangkaui meratakan sepenuhnya dengan membeli kit pintasan.
        • Panggilan belakang: veteran Australia lama yang bercakap menjelang akhir cutscenes British dalam operasi Gallipoli dari Bertukar pasang surut tidak lain adalah Frederick Bishop dari kempen pemain tunggal.
        • Ceri mengetuk: ihsan dari 2.Pistol Kolibri 7 mm, pistol terkecil di dunia. Di jarak dekat, ia melakukan 5 kerosakan pada musuh yang melanda, dan hanya 25 untuk kepala kepala. Pada jarak yang lebih panjang, mengharapkan setiap tembakan untuk berurusan 1 kerosakan.
        • Penjejak jarak dekat: Kit Elite Raider Trench direka untuk menjadi kit berasaskan huru-hara yang dilengkapi dengan Kelab Baru dan Lethal Raider, dengan satu-satunya pilihan lain yang merosakkan pemain lain yang tidak langsung dari spam bom tangan atau tembakan dari sidearm revolver mereka. Dia bergerak lebih cepat daripada pemain biasa supaya dia dapat mengejar anda dengan mudah, dan kelab Raidernya tidak mempunyai animasi takdir dan menjadi satu-kesilapan, menjadikannya mematikan walaupun dalam situasi kumpulan.
        • Comeback Mechanic: Kenderaan raksasa yang besar dan berat seperti zeppelin, kereta api perisai dan kapal perang bertelur di sisi pasukan yang kalah untuk membantu mereka mengejar.
        • Melumpuhkan overspecialization: berbeza dengan Battlefield 4 dan Battlefield Hardline, kelas kini kurang fleksibel di luar julat yang dimaksudkan.
         • Kelas Assault menguasai di tempat yang rapat berkat senapang submachine (DPS tertinggi) dan senapang patah. Walau bagaimanapun, ia berjuang untuk membahayakan sesiapa di luar 50 meter kerana senjatanya mempunyai ketepatan yang mengerikan dan mundur di jarak.
         • Kelas Medis cemerlang dalam jarak pertengahan, terutama selepas senjata mereka menerima buff kerosakan pada Patch Januari 2018. Walau bagaimanapun, mereka tidak dapat mengalahkan pemain serangan di tempat yang rapat atau pemain pengakap di Range.
         • Kelas sokongan dapat memotong gelombang pemain dengan ketepatan yang tepat, tetapi hanya jika menunjuk dan sama ada berbaring atau dipasang di dinding. Seperti medik, mereka biasanya beroperasi terbaik di pertengahan di mana mereka dapat menetapkan diri mereka untuk memotong pemain musuh melalui jumlah api semata-mata.
         • Kelas Pengakap, dalam tradisi ke kelas yang setara dari permainan sebelumnya, beroperasi dengan berkesan dari jarak dengan senapang tindakan boltnya, yang api perlahan tetapi menangani kerosakan besar -besaran. Mekanik Sweet-Spot memberikan majoriti senapangnya cara untuk mempunyai julat berkesan yang sederhana bergantung kepada senjata yang dipilih, dengan serta-merta membunuh infantri jika pengakap berfungsi pada julat pilihan mereka. Walau bagaimanapun, walaupun variasi infantri senapang mereka tidak sepadan dengan serangan dekat dan boleh dikalahkan oleh seorang perubatan jika mereka bukan tembakan retak atau berada dalam jarak spot manis mereka.
        • Cover Deployable: Diberi Pengakap, mereka boleh menggunakan sekeping penutup kecil di atas tanah dengan lubang kecil di dalamnya untuk menembak keluar dari. Kebanyakannya dimaksudkan untuk sniping dengan selamat walaupun, kerana ia agak kecil dan pengguna perlu terdedah.
        • Sukar, tetapi hebat: kenderaan kelas raksasa. Pasti mereka besar, menakutkan, dan sangat merosakkan, tetapi saiz besar mereka menjadikan mereka magnet peluru mudah kepada musuh. Lebih buruk lagi untuk kereta api berperisai adalah bahawa ia terjebak di keretapi dan tidak dapat bergerak secara bebas. Belum lagi, mereka juga mengeluarkan 4-6 kaki kaki di pasukan anda daripada bermain objektif. Tetapi jika seseorang dapat memintas semua masalah itu dengan koordinasi pasukan yang baik, sifat mereka sebagai mekanik kemunculan semula menjadi jelas – mereka mempunyai persenjataan yang sangat kuat sehingga mereka dapat menolak pasukan lain kembali melalui kekerasan, memberi peluang kepada pasukan untuk kembali dan menang.
        • Dirty Commies: Contoh Perang Pra-Dingin. Tentera Merah ditambah di Atas nama tsar DLC tidak dilihat dengan baik oleh pengawal putih yang menentang dalam operasi Perang Saudara Rusia, yang menyoroti taktik kejam mereka untuk memaksa kampung menjadi penyerahan. Intro Operasi Tsaritsyn bahkan mempunyai anggota Tentera Merah yang mempersoalkan sama ada tindakan mereka merupakan fratricide. Narasi yang mengelilingi operasi air pasang, bagaimanapun, mempunyai pandangan yang lebih neutral pada mereka.
        • Kemasukan Dinamik: Apa yang anda akan gunakan caj limpet sebagai sokongan untuk kebanyakan masa. Pasti, ia boleh menangani kerosakan yang besar pada tangki jika anda cukup dekat untuk melampirkannya, dan pemain yang licik dapat meletakkan masa letupan dengan menghampiri musuh, tetapi lebih mudah dan bermanfaat untuk hanya menggunakan caj limpet di dinding atau pintu bunker terkunci dan biarkan kedua -dua anda dan pasukan melangkau masalah untuk pergi lebih lama. Ia juga jauh lebih cepat untuk menjana semula, serangan anda berharga di Rockets dan Dynamite.
        • Telur Paskah: Terdapat beberapa tambah nilai telur Paskah, termasuk tambah nilai yang menjerit ke DOOM Animasi Reload Super Shotgun untuk senapang patah, lengkap dengan animasi bingkai rendah.
        • Spam bom tangan: Terikat berlaku secara umum, tetapi diambil sehingga sebelas dengan Kit Elite Raider Trench, yang digambarkan mempunyai ‘arsenal bom tangan yang mengagumkan’ (3 bom normal dan 3 bom asap).
        • Meriam tangan:
         • Sebagai tambahan kepada revolver yang disebutkan di bawah permainan ini juga mempunyai beberapa keanehan seperti Lancaster ‘Howdah’, pistol pepperbox yang kuat, serta pistol automatik Mars, sebuah pistol semiautomatik yang tidak masuk akal (kemudian) Pusingan dengan kos kerumitan yang besar dan kerumitan mekanikal (yang mana ia berulang kali ditolak oleh Pejabat Perang British).
         • Atas nama tsar Menambah pistol Obrez, Mosin-Nagant diturunkan ke saiz pistol.
        • Penembak Hero: Kelas Elite mempunyai unsur -unsur ini, yang sangat kuat daripada askar biasa serta mempunyai pelbagai kebolehan khas yang unik. Konsep ini kontroversial untuk siri ini dan dikeluarkan dalam permainan seterusnya, Battlefield 5.
        • Peningkatan Badass Sejarah: Dalam Kehidupan Sebenar, Batalion Kematian Wanita Rusia memainkan peranan yang sebahagian besarnya dan sebahagian besar anggotanya tidak pernah melihat pertempuran. Dalam permainan, mereka berkhidmat sebagai pengakap Rusia dan menemani pertempuran dengan sedozen.
        • Angkat oleh petardnya sendiri: pemain cuai dengan mudah boleh dibunuh oleh bom tangan mereka sendiri.
        • Manusia adalah bajingan: disebut dua kali setakat ini oleh kuasa pusat dalam operasi;

         [Minyak empayar]: “Kami tahu mengapa mereka datang. Mereka telah datang untuk minyak kami. Emas hitam ini, begitu banyak di sini, ia adalah laknat dan berkat. Kerana ia boleh menjadikan negara menjadi empayar-tetapi ia juga menjadikan lelaki menjadi raksasa. Dan raksasa hanya tahu perang. Oleh itu, sementara minyak terus mengalir tidak akan ada kedamaian di sini.”

         [Beyond the Marne]: “Dari tingkap kami di chateau kita dapat melihat tangki mereka berkumpul, melangkah ke hadapan dalam cahaya separuh subuh, fascines besar mereka di atas menjadikan mereka kelihatan lebih seperti haiwan prasejarah yang besar, haiwan yang siap memakan lelaki dan material. Apa yang telah menjadi manusia ketika dia menciptakan hanya untuk memusnahkan. Semuanya akan berakhir tidak lama lagi, kata mereka. Ya, dalam darah dan keluli darah.”

         • Entah bagaimana, tindakan memakai topeng gas anda semasa bersentuhan dengan musuh mempunyai peluang untuk menangani 45 kerosakan pada musuh itu. Adalah mungkin untuk membunuh musuh dengan hanya memakai topeng gas anda.
         • Keanehan ini juga meluas ke Periscope Trench ketika melihatnya, yang bermaksud bahawa anda juga boleh membunuh musuh hanya dengan mengintip melalui periscope anda beberapa kali sambil menyentuh mereka.
         • Di antara pelbagai senjata improvisasi seorang askar boleh dibawa, mulai dari pisau tempur untuk menggali dan memanjat peralatan, huru -hara botol adalah termurah dan boleh dikatakan paling aneh untuk dibawa ke zon perang. Malah Kolibri mempunyai sejarahnya sebagai senjata.
          • Begitu juga, DUD Club adalah bom tangan yang dilekatkan pada akhir tongkat logam untuk bertindak sebagai kelab improvisasi – permainan itu sendiri mencatatkan bahawa ia adalah mungkin Selamat berayun pada orang.
          • Cavalry (di atas kuda) menonjol untuk ini, sekurang -kurangnya relatif terhadap kenderaan infantri dan ringan. Sangat mudah alih dan menghairankan untuk merosakkan, pemain di atas kuda boleh menggunakan gunung mereka untuk menginjak musuh atau memotong musuh dengan pedang mereka, yang akan membunuh mana -mana infantri dalam satu hit. Mereka juga mempunyai akses kepada sepasang bom tangan anti tangki ringan, yang mereka dapat melemparkan sasaran semasa menunggang dengan kelajuan penuh.
          • The Trench Raider adalah pemegang kilat di kalangan golongan elit, kerana mereka menipu kukuh, lebih cepat daripada infantri lain ketika berlari, mempunyai kelab penceroboh yang dapat memukul infantri dengan animasi takedown yang berlangsung di bawah 1 saat, memiliki bom asap/letupan untuk mengganggu pemain/meliputi tempat berundur dan/atau caj dan terbaik lagi, sepenuhnya mampan dengan kit perubatan untuk menyembuhkan diri mereka sendiri. Ia bukan penglihatan yang luar biasa untuk melihat penceroboh parit mendapatkan rantai infantri beatdowns, dipecat ketika orang yang selamat menangkap angin dari apa yang sedang berlaku, hanya untuk dipenuhi dengan bom tangan yang memaksa mereka untuk mundur ketika penunggang retreat untuk menyembuhkan dirinya, meninggalkan Orang yang terselamat tertanya -tanya sama ada mereka harus cuba mengejarnya atau berlari semasa dia menyembuhkan.
          • Seperti yang disebutkan di bawah, suar dimaksudkan untuk dipecat berhampiran kawasan sasaran untuk menandakan atau buta musuh. Walau bagaimanapun, ia tidak pernah terdengar, untuk pemain pengakap untuk menyelinap pada sekumpulan orang dan melepaskan suar terus kepada mereka untuk menyusun kerosakan kebakaran.
          • Di Rockets adalah senjata yang ideal untuk membunuh penembak tepat, kerana bukan sahaja akan mencederakan kerosakan percikan mereka dan menindas sasaran, tetapi juga boleh menghapuskan apa sahaja yang mereka bersembunyi di belakang. Sekiranya itu berlaku sebagai dinding, jangan ragu -ragu untuk bersenang -senang dengan gua siling dan menghancurkannya, atau lantai memberi laluan dan dia menjunam ke azabnya.
          • Caj bayonet sepatutnya menjadi serangan huru-hara terakhir, tetapi ia juga mungkin untuk menggunakan rangsangan segera kelajuan sebagai alat untuk berundur, tidak pernah menangis pertempuran “Panicked cover-cariing”.
          • Seperti AT Rockets, Tankgewehr sangat berkesan terhadap semua jenis infantri di semua julat, moreso kerana ia mempunyai halaju yang lebih tinggi dan ketepatan yang sangat tinggi, serta potensi satu-shot yang sangat tinggi. Kualiti ini juga menjadikannya sangat berkesan terhadap pesawat musuh. Ini senapang anti-materiel dalam Perang Dunia 1, dan seperti senapang anti-material yang lain, ia mempunyai penggunaan alternatif yang sama sebagai senjata anti-infantri yang biasa dilihat dalam permainan video dan kehidupan sebenar.
          • Setiap kali bom tangan gas dikerahkan, semua askar berdekatan akan sentiasa berteriak “Gas!”Sehingga ia hilang. Juga contoh menunjukkan kerja mereka, perkataan “gas” berkongsi sebutan yang sama antara semua bahasa yang dituturkan oleh setiap puak dalam permainan.
          • Panggilan automatik juga memohon kit berkuda, apabila seseorang muncul tentera akan pasti menjerit mereka tanpa perlu melihatnya di akhir pemain, kemungkinan besar disebabkan oleh potensi cepat bahawa pedang menunggang kuda.
          • Askar juga menangis ketika mereka melihat kerang mortar/artileri akan turun ke atas mereka, walaupun jarang sekali berbuat baik untuk orang -orang yang akan dibombardir.
          • Watak pemain akan terkejut dengan seram ketika bom tangan mendarat dalam jarak yang merosakkan.
          • Pasukan yang kalah, penyerang dalam operasi akan mempunyai penyiar masing -masing memberi ucapan ringkas apabila mereka kehilangan batalion tentera. Beberapa contoh yang ketara adalah;

          [Dinding Besi, Kekalahan Pertama di Monte Grappa]: “Serangan kita telah gagal, tetapi jika kita bersama -sama seperti orang Itali yang benar, maka dinding batu yang menghadap kita, mereka akan runtuh, dan empayar akan jatuh.

          [Minyak empayar]: “Kami hilang, tetapi tidak berputus asa! Ingat; Kami mempunyai paip air, mereka tidak! Kami mempunyai kereta api di belakang kami, mereka tidak! Kami adalah jalan tamadun sejati yang memajukan ke padang gurun ini! Jadi sekali lagi, untuk berperang!

          [Kaiserschlacht, Kekalahan Pertama di Amiens]: “Kami kehilangan perjuangan ini, tetapi perang kita tidak berakhir. Di luar sana masih ada yang terselamat dari mangsa yang terguncang, dan rekrut mentah. Anda adalah yang terbaik dari semua tentera besar Jerman. Pada mereka lagi.”

          [Beyond the Marne, kekalahan pertama pada Soissons]: “Ya, serangan itu gagal, tetapi jangan kehilangan hati, ia adalah 5% terakhir kemungkinan kerja yang sering memenangi pertempuran! Pada mereka lagi!”

          [Brusilov menyerang, kekalahan kedua di Brusilov Keep]: “Pertempuran lain hilang, tetapi beruang Rusia yang hebat tetapi cedera. Walaupun terdapat udara di paru -paru anda, anda masih boleh Roar. Ini adalah serangan terakhir kami, kami berjuang untuk askar terakhir. Kami tidak menyerah.”

          [Sungai Volga, kekalahan pertama]: “Saudara -saudara, serangan kami gagal, tetapi jangan takut! Anda mempunyai hati besi, dan kehendak keluli. Sekarang anda akan menang!”

          • Lebih banyak ucapan juga boleh berlaku untuk setiap puak sebelum operasi bermula, dalam beberapa saat sebelum semua pemain berdiri dengan caj kepada sektor, masing -masing dengan jumlah yang sesuai dengan Hamminess yang digunakan.