Bahagian 3: Pemaju & Semua yang Kami Ketahui – Dexerto, Divisyen 3 diumumkan secara rasmi oleh Ubisoft – Fandomwire

Bahagian 3 diumumkan secara rasmi oleh Ubisoft

Komitmen Ubisoft untuk menolak sempadan dan meningkatkan francais menjanjikan pengembaraan seperti yang lain. Bersedia untuk menyelam kembali ke tindakan kerana ini akan menjadi letupan!

Bahagian 3: Pemaju & Semua yang Kita Tahu

Ubisoft

Ubisoft secara senyap -senyap disahkan melalui siaran akhbar bahawa Divisyen 3 sedang dalam pembangunan. Inilah segala yang kita tahu mengenai entri ketiga dalam siri bermain peranan dalam talian.

Pada masa kini dalam industri permainan, kebanyakan pengumuman besar dibuat melalui treler yang hebat mempamerkan acara langsung dan rancangan anugerah. Walau bagaimanapun, kadang -kadang pemaju secara senyap mengesahkan projek mereka melalui cara yang lebih halus.

Inilah yang dilakukan oleh Ubisoft dengan Bahagian 3, kerana syarikat itu mendedahkan permainan itu dalam kerja -kerja.

Artikel berterusan selepas iklan

Oleh itu, mari kita pergi ke semua yang kita tahu mengenai Divisyen 3, termasuk platform yang mungkin datang, tingkap pelepasan yang berpotensi, dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

  • Adakah tarikh pelepasan untuk Bahagian 3?
  • Bahagian 3: Platform
  • Bahagian 3: Perincian

Adakah tarikh pelepasan untuk Bahagian 3?

Pada masa ini, tidak ada tarikh pelepasan . Di samping.

?

Pada masa penulisan, Bahagian 3 Platform belum diumumkan. Walau bagaimanapun, ia cukup selamat untuk menganggap permainan akan dilancarkan pada platform yang sama dengan Divisyen 2, seperti PS5, Xbox Series X | S, dan PC, dan PC.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Bahagian 3

The Bahagian 2 2019 dikeluarkan pada PS4, Xbox One, PC, dan Stadia.

Terdapat juga kemungkinan bahawa Bahagian 3 boleh datang ke Nintendo Switch atau Switch 2, bergantung pada tetingkap pelepasannya. Sudah tentu, ini masih belum disahkan.

Perincian Bahagian 3

Butiran mengenai Bahagian 3 masih jarang berlaku, walaupun siaran akhbar Ubisoft memberikan sedikit gambaran tentang perkembangan awalnya. Kami tahu bahawa hiburan besar -besaran, pasukan di belakang permainan asal, dan Divisyen 2 kembali lagi untuk memimpin pembangunan pada ansuran ketiga.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

11 kulit CSGO paling mahal pada tahun 2023: Pisau, AK-47, AWP & Lagi

Artikel berterusan selepas iklan

.

Itu semua yang kita ketahui sekarang mengenai Bahagian 3. Lihat hab permainan video kami yang lain di bawah:

ada dalam karya! Bahagian ini 1 dan 2, ansuran seterusnya ini ditetapkan untuk memukul liga besar di Xbox Series X/S, PlayStation 5, dan PC.

Ubisoft bukan sekadar membuat pengumuman ini secara santai mereka dilaburkan sepenuhnya dalam membawa Julian Gerighty, minda, di belakang Star Wars Outlaws di atas kapal sebagai pengeluar, untuk francais. Keputusan ini menyoroti dedikasi Ubisoft untuk menjaga IP bersemangat dan berkembang maju.

Dalam kedudukannya, Gerighty akan bertanggungjawab, untuk membimbing pasukan, dan menguruskan aspek termasuk koordinasi pembangunan dan arah kreatif. Tetapi jangan risau – dia tidak akan meninggalkan penglibatannya, dengan Star Wars Outlaws. .

Jadi, apa yang boleh kita harapkan dari Bahagian 3? Walaupun butiran masih berlaku, inilah lowdown:

Penggalian baru: Kami membungkus beg kami dan meninggalkan hutan konkrit di New York City dan Washington, D.C., Di belakang untuk lokasi baru yang menarik.

Kisah Segar dan Cast: Bersedia untuk jalan cerita baru dan sekumpulan wajah segar. Siapa tahu, beberapa sahabat lama mungkin berayun juga.

Ubisoft sedang mengkritik grafik, menyempurnakan permainan, dan pemadat lebih banyak kandungan untuk menjadikan permainan ini benar-benar epik.

Arsenal dan gear baru: Bersedia, untuk barisan senjata dan peralatan terbaik untuk meningkatkan permainan anda. Sudah tiba masanya untuk bersiap sedia dan menyelam ke dalam tindakan!

Main Pasukan: dijangka memperkenalkan cabaran yang membolehkan anda dan rakan -rakan anda berkerjasama dan mengambil misi secara kolektif.

Bahagian ini Siri telah sangat popular untuk dunia terbuka, permainan koperasi dan rampasan yang menarik. Bahagian 3 belum diketahui Ubisoft bertujuan untuk melancarkannya pada tahun 2024.

Sementara itu, mereka merawat kami dengan bahagian ini; Heartland Permainan spin-off percuma yang dijadualkan akan dikeluarkan pada tahun 2023.

Jadi, gear, ejen! Tom Clancy berada di cakrawala, dan ia membentuk tambahan yang luar biasa kepada siri ini.

. !

Apa pendapat anda mengenai perkara ini? Adakah anda teruja untuk Divison 3? !

Sumber: Ubisoft

Ikuti kami untuk lebih banyak liputan hiburan di .