Bahagian 2 Tahun 5 Musim 2 bermula pada bulan Oktober, Roadmap Dikemaskini Masuk, Tom Clancy S The Division 2 Editions | Kedai Ubisoft – kami

Keputusan Carian

Bahagian 2 Musim 11: Pemerintahan Kebakaran bermula pada 28 Februari, Ubisoft telah mengumumkan.

Bahagian 2 Tahun 5 Musim 2 bermula pada bulan Oktober, Roadmap Dikemaskini Masuk

Bahagian 2 Tahun 5 Musim 2

Ubisoft telah mendedahkan beberapa perubahan yang akan datang ke musim berikutnya di Bahagian 2. Pemaju akan melanjutkan tempoh setiap musim dalam permainan hingga empat bulan, dari musim tiga bulan sebelumnya. Langkah ini disampaikan sebagai sesuatu untuk meningkatkan pengalaman keseluruhan, menyampaikan kandungan yang diharapkan oleh pemain bersama dengan penambahbaikan teknikal yang mungkin diperlukan dalam masa yang sama. .

  • Bacaan Berkaitan: Wawancara Divisyen 2 – Ubisoft Ceramah Massive Mengenai Sokongan Tahun 5

Mesej itu datang dari akaun Twitter Divisyen Tom Clancy, rasmi, dan menerangkan alasan di sebalik keputusan itu. Seperti yang dinyatakan oleh mesej, Tahun 5 Musim 2 akan bermula pada bulan Oktober, dan perubahan ini akan membantu hiburan besar -besaran untuk memperuntukkan lebih banyak masa dan sumber untuk membuat penambahbaikan teknikal kepada permainan.

Berikut adalah mesej penuh dari pasukan pembangunan Divisyen 2 untuk kemudahan bacaan anda:

Ejen, kami ingin berkongsi kemas kini penting mengenai musim yang akan datang di Divisyen 2. Dalam komitmen kami yang berterusan untuk meningkatkan pengalaman permainan anda, kami telah memutuskan untuk melanjutkan tempoh setiap musim hingga empat bulan. .

.

Kami komited sepenuhnya untuk menyampaikan pengalaman terbaik di Bahagian 2. . Kami menghargai kesabaran dan pemahaman anda semasa kami memberi tumpuan kepada peningkatan ini.

.

Ini bermakna bahawa Divisyen 2 akan mempunyai tiga musim tahunan dan bukannya empat, tetapi Ubisoft mengesahkan bahawa tiada musim akan hilang, “hanya berpindah ke kemudian hari.”Kami juga mendapat beberapa butiran mengenai Divisyen 2 DLC yang akan datang, yang” tidak akan keluar tahun ini, “dan studio sedang berusaha mengemas kini pelan tindakan.

Sekali lagi butiran mengenai musim yang akan datang dan permukaan pelan jalan, kami akan memberitahu pembaca kami.

Edisi Standard Bahagian 2

Sistem operasi Windows 7/8/10
CPU Intel Core i5-2500K / AMD FX-6350
Grafik Nvidia Geforce GTX 670 / AMD Radeon R9 270
Nota tambahan langsung x: 11 atau 12
Sistem operasi Windows 7/8/10
CPU Intel Core i7-4790 / AMD Ryzen 5 1500x
Grafik Nvidia Geforce GTX 970 / AMD RX 480

Maklumat umum

.

Pengguna berinteraksi, pembelian dalam permainan

Lihat lebih banyak bahasa:

Bahasa:

Platform: PC (digital), PS4 (digital), Xbox (digital)

Perisian Anti-Panduan: Perisian Battleye Anti-Panduan secara automatik dipasang dengan permainan ini, anda tidak akan dapat melancarkan permainan jika anda telah menyahpasangnya.

© 2018 Ubisoft Entertainment. . Tom Clancy, Logo Bahagian, Ikon Askar, Ubisoft, dan Logo Ubisoft didaftarkan atau tidak berdaftar dengan Ubisoft Entertainment di Amerika Syarikat dan/atau negara lain.

Bahagian 2 Musim 11: Pemerintahan Kebakaran Mendapat Tarikh Keluaran Baru berikutan kelewatan

Bahagian 2

Bahagian 2 Musim 11: Pemerintahan Kebakaran bermula pada 28 Februari, Ubisoft telah mengumumkan.

Berita itu datang selepas tempoh yang sukar untuk penembak rooter, yang akhirnya dilancarkan pada Steam pada bulan Januari – empat tahun selepas ia keluar.

Pada awal Februari, Ubisoft mengumumkan bahawa ia telah melambatkan pelancaran musim 7 Februari yang dirancang pada musim 11 kerana isu penyetempatan.

Newscast: Bagaimana perasaan anda tentang Switch pada tahun 2023, mengikuti Nintendo Direct?

. Ini bermakna pasukan pembangunan tidak dapat mengemas kini permainan sehingga sistem dibina semula.

Ubisoft tidak dapat memperluaskan aktiviti dari musim sebelumnya semasa ia menyusun semua ini.

Nampaknya Ubisoft kini telah menyeterika kinks, dan merasa cukup yakin dalam kestabilan permainan untuk mengeluarkan tarikh pelepasan baru untuk musim 11.

Acara Twitch Livestream telah ditetapkan pada hari sebelumnya, pada 27 Februari 27. Selama ini, Ubisoft akan berjalan melalui semua gubbins baru yang ditawarkan.

Simpan Tarikh: Pada 27 Februari, kami akan terus membincangkan apa yang diharapkan dari Musim 11: Pemerintahan Kebakaran, yang akan dikeluarkan pada 28 Februari!

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Di Steam, Divisyen 2 masih mempunyai penarafan semakan pengguna campuran, dengan kebanyakan aduan berputar di sekitar kemalangan.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Pengembaraan Tindakan Ikut
  • PS4 Ikuti
  • PS5 Ikuti
  • Ubisoft Ikut
  • Xbox One Ikuti
  • Xbox Series X/s Ikut

!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Wesley suka berita, wawancara, dan lebih banyak berita. Dia juga menyukai Street Fighter lebih daripada sesiapa sahaja yang dapat membawanya.