Bahagian 2 akhirnya dilancarkan pada Steam, tetapi untuk ulasan bercampur – GameSpot, Tom Clancy S Divisi 2 | Bahagian Wiki | Fandom

Tom Clancy S Bahagian 2

Tom Clancy adalah bahagian 2 (Dirujuk hanya untuk As Bahagian 2) adalah permainan video peranan penembak taktikal yang dibangunkan oleh hiburan besar-besaran sebagai sekuel Tom Clancy adalah bahagian.

Bahagian 2 akhirnya dilancarkan di Steam, tetapi untuk ulasan bercampur

Permainan 2019 duduk di Campuran di Steam kerana beberapa masalah.

Oleh Demi Williams pada 13 Januari 2023 jam 7:26 pagi PST

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Tom Clancy’s Division 2 telah dilancarkan secara rasmi di Steam tetapi telah mendapat tag ulasan pemain campuran kerana beberapa masalah prestasi.

Bahagian 2 pada asalnya dikeluarkan pada tahun 2019 untuk Konsol dan PC melalui Platform Sambungan Ubisoft dan kedai Epic Games. Namun, 12 Januari menyaksikan permainan akhirnya menuju ke Steam seperti pendahulunya 2016.

Klik untuk menyahpesar

 • Bermula pada:
 • Berakhir di:
 • Autoplay
 • Gelung

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Sila gunakan penyemak imbas yang berkebolehan video HTML5 untuk menonton video.
Video ini mempunyai format fail yang tidak sah.
Maaf, tetapi anda tidak dapat mengakses kandungan ini!

Sila masukkan tarikh lahir anda untuk melihat video ini

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot
Terma penggunaan dan dasar privasi

Bermain sekarang: Pembentangan penuh Bahagian | Ubisoft ke hadapan

Walau bagaimanapun, suatu hari nanti, ulasan pemain mempunyai permainan yang duduk di bercampur, melalui peminat permainan video, kerana keadaan dilaporkan, kekurangan pencapaian dan kad perdagangan, dan keperluan untuk memasang klien pihak ketiga Ubisoft Connect. Daripada 262 ulasan pemain yang kini direkodkan di halaman Steam, 62% positif.

Walaupun ada laporan dari pemain bahawa versi Steam dipenuhi dengan pepijat, ada juga yang mengalami kemalangan. Seorang pemain membiarkan orang lain tahu bahawa kemalangan itu juga merupakan isu di PlayStation dan Xbox, berkata, “Permainan mempunyai masalah yang mengerikan untuk majoriti pemain asas yang telah berlangsung selama 2 tahun sekarang.

“Orang ramai telah cuba membetulkannya sendiri bersama pemaju Ubisoft tetapi semua perbaikan seolah -olah hanya sementara, kemas kini Windows semata -mata atau kemas kini permainan dapat memperkenalkan semula isu itu sekali lagi, menjadikan permainan tidak dapat dimainkan untuk banyak pemain.”

Pemain terus menyenaraikan positif permainan tetapi menyenaraikan banyak isu negatif seperti masalah pencapaian, prestasi, fakta bahawa kandungan permainan akhir dikunci di belakang DLC, dan ia tidak serasi dengan Deck Steam. Ubisoft belum menangani isu -isu ini.

Tom Clancy adalah bahagian 2

Tom Clancy adalah bahagian 2 (Dirujuk hanya untuk As Bahagian 2) adalah permainan video peranan penembak taktikal yang dibangunkan oleh hiburan besar-besaran sebagai sekuel Tom Clancy adalah bahagian.

Serangan lapan pemain dan tiga DLC yang akan didorong oleh cerita percuma diumumkan semasa E3 2018 mendedahkan.

Kandungan

Gambaran Keseluruhan []

Peristiwa Tom Clancy adalah bahagian 2 berlaku semasa musim panas Washington, D.C., 7 bulan selepas peristiwa selesema dolar, yang berlaku di musim sejuk di New York City. Virus ini kini tersebar ke Washington, D.C. Semasa fasa awal krisis, kakitangan penting seperti POTUS, Setiausaha Pertahanan, Ketua Staf Bersama dan lain -lain ahli politik penting sedang dipindahkan. Kekacauan virus bermula dengan serangan di Pentagon, pusat membeli -belah dan mercu tanda lain. Kerusuhan diikuti hari selepas itu dan pasukan keselamatan dipukul, memaksa mereka untuk mengosongkan ibu kota. Gelombang panas yang padat ditambah kepada lebih banyak masalah. Garis bekalan telah dipotong; Selepas beberapa hari yang terselamat mengembangkan komuniti dan banyak daripada mereka bersenjata, sementara penjenayah telah membangunkan puak mereka sendiri dan menyerang komuniti ini untuk bekalan dan kawalan. Puak seperti anak lelaki yang benar, sekumpulan panglima perang paramiliter yang membongkok musuh mereka dan mengembangkan wilayah mereka di sekitar Washington, D.C. Militan ini diketuai oleh bekas pegawai JTF Antwon Ridgeway yang, bersama -sama dengan mereka yang mengikutinya, adalah satu kekuatan yang harus diperhitungkan. Oleh kerana itu, Arahan 51 telah diaktifkan di Washington, D.C. dan dengan itu mengaktifkan ejen bahagian yang melancarkan operasi bersama dengan milisi awam di D.C. Untuk menawan semula modal.

Washington, d.C. telah dicipta semula sebagai sahih yang mungkin lengkap dengan mercu tanda dan bangunan yang terkenal. Walaupun terdapat kontroversi yang mungkin, Ubisoft telah menyatakan bahawa pilihan lokasi bukanlah salah satu politik walaupun pada hakikatnya lokasi yang dipilih adalah ibu negara. [1] Pertempuran akan sama dengan permainan asal, dengan beberapa ciri baru yang merangkumi kemahiran baru dan senjata baru. Pemain yang membantu rakyat di D.C. mungkin mendapati beberapa sanggup mengambil senjata dan menyertai pertarungan.

Plot []

Tujuh bulan selepas wabak racun hijau, beberapa ejen Divisyen Dalam Negeri (SHD) mempertahankan penyelesaian awam dari serangan bandit apabila rangkaian SHD, sistem yang mengawal teknologi dan komunikasi canggih mereka, tiba -tiba ditutup dan mereka menerima panggilan kesusahan dari bahagian dari Washington, d.C. Ejen pemain pergi ke bandar di mana bahagian dan sisa -sisa Pasukan Petugas Bersama tempatan telah menubuhkan pangkalan operasi mereka di White House. Selepas mengalahkan serangan ke atas Rumah Putih sejurus selepas tiba di bandar, ejen itu diberi taklimat mengenai situasi umum oleh Manny Ortega, pengawal bahagian untuk d.C. Ejen itu mengetahui bahawa banyak bandar berada di bawah kawalan tiga puak musuh utama: The Hyenas, kumpulan yang teratur dari beberapa kumpulan, penjenayah, dan anarkis yang berusaha memanfaatkan kekacauan, The Outcasts, sebuah kumpulan fanatik yang dibuat yang terselamat di Zon Kuarantin Pulau Roosevelt, yang berusaha membalas dendam terhadap mereka yang mereka percaya yang bertanggungjawab atas penjara mereka dan jangkitan akhirnya, dan anak -anak yang benar, kumpulan yang sangat teratur dan kejam bekas anggota pasukan petugas bersama, paramiliter, dan pengkhianat lain yang berusaha menguasai seluruh modal. Ortega mengarahkan ejen untuk bekerjasama dengan rakan ejen Alani Kelso untuk membantu membantu penempatan awam, melawan pelbagai kumpulan musuh, dan memulihkan rangkaian SHD. Sementara itu, Ortega dan Kelso mendedahkan maklumat bahawa penyembuhan kepada racun hijau mungkin terletak di suatu tempat di bandar, dan Presiden Ellis mungkin terselamat daripada kemalangan Air Force One dan dipegang oleh salah satu puak kota. Kelso enggan membuang masa dan sumber untuk menyelamatkan Ellis, tetapi Ortega menunjukkan bahawa pelepasan keselamatannya mungkin diperlukan untuk mengakses penyembuhan.

Ejen terus berusaha untuk membebaskan daerah kota dan akhirnya berjaya mencari dan menyelamatkan Ellis dari jagaan hyena. Ellis mengesahkan bahawa penawar bukan hanya racun hijau, tetapi semua jangkitan virus, wujud tetapi dia hanya boleh mengaksesnya dengan beg bimbit khas yang dia ada bersama dia di Air Force One. Walau bagaimanapun, beg bimbit itu adalah milik anak -anak yang benar yang memegangnya di pangkalan utama mereka di Capitol Amerika Syarikat. Dengan Capitol terlalu kuat untuk menyerang, ejen itu berfungsi untuk mengukuhkan pasukan pembahagian sambil terus melemahkan puak -puak lain. Akhirnya, ejen dapat memulihkan rangkaian SHD, menghubungkan semua ejen bahagian di seluruh negara, memulihkan kuasa dan kelebihan Bahagian Dalam Negeri Strategik kepada semua ejen di seluruh Amerika Syarikat. Dengan air pasang menentang mereka, pelbagai puak berundur ke kubu terakhir mereka – Arena Union District, Pulau Roosevelt, dan Capitol Amerika Syarikat. Kemenangan di setiap kubu kuat memecahkan puak -puak dan menghapuskan kepimpinan mereka secara kekal, meninggalkan puak -puak yang tidak teratur dan berkecamuk.

Walau bagaimanapun, sebagai ejen dan bahagian meraikan kemenangan mereka, puak baru, kontraktor keselamatan swasta yang maju secara teknologi Black Tusk, menyerang bandar. Banyak d.C.Tanda -tanda yang dirampas dengan cepat dan Ellis hilang, meninggalkan ejen untuk keluar sekali lagi untuk mengusir pencerobohan tusk hitam. Pada masa ini, echos mendedahkan bahawa tusk hitam bertanggungjawab untuk menutup rangkaian SHD dan mereka telah merancang pencerobohan jauh sebelum ejen telah tiba, membekalkan senjata ke hyena dan apa yang tidak. Begitu juga, pencerobohan menyebabkan kekacauan massa dalam d.C., Dengan kawasan yang dahulu dibebaskan secara tiba -tiba menjadi zon panas dan penempatan yang menjadi ancaman sekali lagi. Walaupun demikian, ejen itu melawan setiap mercu tanda sekali lagi, akhirnya agak menstabilkan keadaan di D D.C., dan dapat mengakses antiviral spektrum luas, nampaknya tersembunyi di kompleks elips berhampiran White House. Di sana ejen mendapati bahawa Ellis sebenarnya menyerahkan antivirals ke Black Tusk dan mereka kini ditahan di Ibu Pejabat Basin Tidal Black Tusk (di West Potomac Park).

Berikutan itu, ejen melancarkan pencerobohan bercita -cita untuk akhirnya menghilangkan tusk hitam dari d.C. Dengan menyerang lembah pasang surut, serta memulihkan antivirals. Misi hampir berakhir dengan bencana, dengan kepimpinan Black Tusk yang terdesak cuba melancarkan peluru berpandu di White House, tetapi ejen akhirnya menang, memulihkan antivirals. Walaupun ini, D.C. kekal dalam kegelisahan, dengan empat puak bermusuhan utama kini menggembirakan kuasa di atas bandar dengan pelbagai cara, sementara presiden dan pengkhianat Andrew Ellis masih hilang.

Ciri-ciri [ ]

 • Pengkhususan – Kandungan Permainan Akhir yang membolehkan pemain meneruskan perkembangan watak dan senjata dengan senjata elit dan pokok kemahiran. Pada tahap 30, pemain akan dapat membuka kunci survivalist, perobohan, firewall, juruteknik, penembak atau penembak tajam.
 • Kemas kini kandungan percuma untuk tahun pertama (setiap tiga bulan selepas pelancaran) termasuk mod baru, misi cerita baru dan kawasan baru untuk diterokai.
 • Pemukiman – Kumpulan Survivor Awam yang Menawarkan Peningkatan, Misi dan Projek
 • Gear baru yang akan merangkumi set estetika yang boleh ditagih untuk membantu membuat penampilan unik untuk watak pemain.
 • Puak
 • Pvp
 • Aktiviti Co-op Baru
 • Armor – Ejen kini mempunyai perisai yang mesti habis sebelum mereka dapat merosakkan kesihatan mereka.
 • Mod Foto – Mod Foto akan tersedia semasa pelancaran. Beberapa pemain meminta agar ada pilihan mod foto di Tom Clancy adalah bahagian 2.

Kelas perkembangan baru

 • Survivalist – persekitaran kawalan dengan menggunakan perangkap dan kesan status. Senjata tandatangan mereka adalah Salib Precision.
 • Demolitionist – Agen kekacauan, memberi tumpuan kepada mengganggu rancangan musuh dan kedudukan yang mantap. Senjata tandatangan mereka adalah pelancar bom tangan.
 • Sharpshooter – Eliminator musuh taktikal jarak jauh. Senjata tandatangan mereka adalah senapang sniper.
 • Gunner – Tangki Menentang Kerosakan. Senjata tandatangan mereka adalah minigun mudah alih.
 • Juruteknik – Ejen berasaskan teknologi. Senjata tandatangan mereka adalah pelancar peluru berpandu.
 • Firewall – pembakar yang mesra. Senjata tandatangan mereka adalah pemangkin flameth.
 • Serangan Drone – Peranti tanpa pemandu yang boleh dikawal dari jauh dan dihantar untuk melepaskan jenama khas neraka pada musuh yang tidak disengajakan.
 • Pelancar Chem – Menembak pelbagai bahan kimia yang menyebarkan kesan. Kesannya berbeza -beza, dari wap letupan dan asid menghakis untuk membaiki bot nano.
 • HIVE – Walaupun terutamanya alat pertahanan, versi ofensif dipanggil “Wasp Hive,” di mana drone kecil dilancarkan untuk menyebabkan kesan buruk kepada sasaran dalam suatu kawasan.
 • Firefly – Peranti seperti “kertas kertas” untuk menetapkan sasaran secara manual. Yang boleh memusnahkan titik lemah musuh, musuh buta atau bahan peledak tongkat pada mereka.
 • Turret Sniper – Turret tembakan tunggal digunakan untuk menurunkan musuh satu demi satu.
 • Perangkap Kejutan – Perangkap Kejutan Elektrik yang menggunakan kesan status kejutan kepada pemain musuh dan NPC.
 • Pencari Tambang – Setelah diaktifkan, lombong ini mengunci sasaran musuh terdekat dalam jarak dan gulungan di sepanjang tanah ke arah mereka, meletup ketika ia cukup dekat.
 • Turret – Ejen menyebarkan turet automatik kecil yang dipasang pada tripod yang, selepas kelewatan yang singkat, menjadi aktif dan meletakkan api api api pada sasaran musuh terdekat dalam pandangan dalam jarak jauh. Mengetik butang kemahiran sekali meletakkan turet di kaki ejen, atau di sumber penutup yang mereka gunakan, dan menekan dan memegang butang kemahiran membolehkan ejen membuang turet ke lokasi yang dikehendaki.
 • Perisai balistik – terdapat tiga perisai yang berbeza di Bahagian 2. Dua daripadanya hanya menyerap kerosakan dan peluru yang terakhir boleh mengalihkan peluru.
 • Pulse – Menghantar imbasan di seluruh kawasan atau boleh dilemparkan untuk mendedahkan dan menyerlahkan musuh. Juga boleh digunakan sebagai jammer.
 • Pelancar Bom Sticky – Menembak letupan yang melekat pada dinding, NPC dan pemain. Varian baru dalam Tom Clancy adalah bahagian 2 Adakah pelancar bom melekit letupan.

Puak []

Pemain akan menemui puak dan kumpulan yang berbeza sepanjang permainan. Setiap puak mempunyai jenis musuh. Setiap puak mempunyai gaya tempur mereka sendiri.

Puak lain []

Warlords of New York []

Zon Gelap []

Dalam Tom Clancy adalah bahagian 2, Pemain mempunyai keupayaan untuk memasuki salah satu daripada beberapa zon gelap. Ini adalah kawasan dalam permainan dengan musuh peringkat yang lebih tinggi, ejen penyangak, tetapi lebih baik daripada tempat lain dalam permainan. Semasa berada di zon gelap, pemain boleh memilih untuk menjadi penyangak atas pelbagai sebab. Ini akan membolehkan pertempuran PvP dan mempunyai pemain lain mensasarkan anda.

Edisi Permainan []

Pemain yang telah memerintahkan mana-mana edisi mendapat akses kepada beta peribadi, serta pek pertahanan Capitol. Pek Defender Capitol termasuk dua item dalam permainan, “The Lullaby” senapang SPAS-12 eksotik, dan Hazmat 2.0 pakaian. Kandungan penuh untuk setiap edisi termasuk:

 • Edisi Standard: Termasuk permainan asas
 • Edisi Emas: Termasuk permainan asas, dengan akses awal 3 hari ke permainan mulai 12 Mac 2019 dan tahun satu pas yang terdiri daripada akses awal 7 hari ke semua episod satu tahun percuma, item penyesuaian eksklusif, aktiviti tambahan dan banyak lagi.
 • Digital Ultimate Edition: Termasuk Permainan Base, dengan akses awal 3 hari ke permainan mulai 12 Mac 2019, tahun satu pas dan 3 pek digital tambahan (Pek Ejen Elite, Pek Perkhidmatan Rahsia BattleWorn, Pek Responder Pertama).
 • Edisi Pengumpul Zon Gelap termasuk:
  • Termasuk permainan asas, dengan akses awal 3 hari ke permainan mulai 12 Mac, 2019 dan kandungan digital tambahan termasuk pek Perkhidmatan Rahsia BattleWorn.
  • Patung agen khusus 30cm 30cm tinggi [Status Ejen Flare (ketinggian 11 inci)] Heather Ward, ejen dari Bahagian 2. (Ia boleh dipasang dengan 25cm -tinggi Bahagian 2 – Brian Johnson Paturine)
  • Barang-barang fizikal mewah lain termasuk buku lithographs, soundtrack permainan yang dipilih dan Washington, D.C. peta dibungkus sama sekali dalam kotak premium.
  • Termasuk permainan asas, dengan akses awal 3 hari ke permainan mulai 12 Mac 2019, Tahun Satu Pas dan 3 Pek Digital Tambahan (Pek Ejen Elite, Pek Perkhidmatan Rahsia Battleworn, Pek Responder Pertama).
  • Ubicollectibles © High-End Skala Keenam Patung Arah Brian Johnson, ejen yang bertugas aktif dengan peralatan dan gear.
  • Barang-barang fizikal mewah yang lain termasuk buku keluli © Metal Case (Ubisoft Store Exclusive), sebuah buku lithographs, soundtrack permainan terpilih dan Washington, D.C. peta.

  Kemas kini/DLCS []

  Pas musim akan memberi akses kepada tiga DLC yang didorong oleh cerita dan lapan pemain serbuan.

  Ekspansi []

  Serbuan []

  Episod []

  • Episod 1 – D.C. Pinggir: Ekspedisi
  • Episod 2 – Pentagon: Kemas kini Istana/Tajuk Terakhir 6
  • Episod 3 – Kemas Kini Tajuk 7 – Coney Island

  Kemas kini Tajuk []

  • Kemas kini tajuk 1
  • Kemas kini tajuk 2
  • Kemas kini tajuk 3
  • Kemas kini Tajuk 4
  • Kemas kini Tajuk 5
  • Kemas kini tajuk 6
  • Kemas kini tajuk 6.1
  • Kemas kini tajuk 7
  • Kemas kini tajuk 8
  • Kemas kini tajuk 8.4
  • Kemas kini tajuk 8.5
  • Kemas kini Tajuk 9
  • Kemas kini tajuk 10
  • Kemas kini tajuk 10.1
  • Kemas kini tajuk 11
  • Kemas kini tajuk 11.1
  • Kemas kini tajuk 12
  • Kemas kini tajuk 12.1
  • Kemas kini tajuk 14
  • Kemas kini tajuk 15
  • Kemas kini tajuk 15.1
  • Kemas kini tajuk 15.3
  • Kemas kini tajuk 15.4
  • Kemas kini tajuk 16
  • Kemas kini tajuk 16.1

  Soundtrack []

  Soundtrack disusun oleh Ola Strandh. Soundtrack permainan lain yang telah disusunnya adalah Dunia dalam konflik, Kawalan tanah 1 dan Kawalan tanah 2 dan Tom Clancy adalah bahagian.

  Galeri []

  Seni Konsep Krismas - Bahagian 2

  Seni Konsep - Bahagian 2

  Art Concept Downtown - Bahagian 2

  20180718

  The-Division-2-Concept-Art

  The-Division-2-Concept-ART-5

  1098EEE87352F8A396F8443DA20A

  The-Division-2-2

  082532

  THEDIVISION2 CONCEPT1 1920

  TCTD2 Concept Art Octagon Museum GC 180821 930am CET 1534860182

  TCTD2 Konsep Seni Stesen Persekutuan GC 180821 930am CET 1534860182-678x277

  Div2 dz body4 penyangak

  Div2 dz body1 kami

  Div2 dz header

  2A47CA72570757.5BEBFA7167BC2

  382A7E6E-39E2-4669-A650-E28581DE402D

  600x300

  TCTD2 KA Main 190404 6pm CET 1554382023

  The-division-2-1

  TCTD2 Wallpaper 1920x1080 Episode3

  TCTD2 Wallpaper 1920x1080 Episode2

  TCTD2 Wallpaper 1920x1080 Episode1

  E3 2018

  Bonus pra-pesanan

  Edisi emas

  Edisi Ultimate

  Pemungut Zon Gelap

  Edisi Pengumpul Zon Gelap

  Patung ejen wad heather

  Patung ejen wad heather

  Phoenix Shield Collector

  Edisi Pemungut Shield Phoenix

  Patung ejen Brian Johnson

  Patung ejen Brian Johnson

  Bahagian 2

  Lulus Tahun 1 Divisyen 2

  Serangan - Bahagian 2

  Jalan Komersial - Bahagian 2

  Interior - Bahagian 2

  Interior 2 - Bahagian 2

  Interior 3 - Bahagian 2

  Momen Filem - Bahagian 2

  Octagon Night - The Division 2

  Bas Terlalu - Bahagian 2

  Taman - Bahagian 2

  Perjuangan Park - Bahagian 2

  Rumah Putih - Bahagian 2

  The-Division-2-1024x576-D90CD111240FFB9E

  TCTD2 Capitol Ubisoft Screenshot 6.12TBC

  Imej Tom Clancy S Bahagian 2-38412-4034 0003-1024x576

  Thedivision2 screenshot3

  Thedivision2 screenshot2

  The-Division-2-Review-3-1200x630-C-AR1.91

  Division2Thumb2-1534870529015 1280W

  TCTD2 E3 SS3

  050003

  The-Division-2-E3 BE5

  The-Division-2-Story-Trailer

  Division2Feath-747x309

  Div21

  Div22

  Senjata.Division 2

  Ejen bahagian

  136944

  Trivia []

  1. Tom Clancy adalah bahagian: Extremis Malis adalah siri 3 bahagian mengenai tiga watak permainan dengan pengkhususan mereka ialah Caleb Dunne yang bertahan hidup, Heather Ward the Demolitionist dan Brian Johnson the Sharpshooter.
  2. Tom Clancy adalah bahagian 2 tidak boleh dibeli melalui Steam. Sebaliknya, permainan boleh dibeli melalui kedai permainan epik. Ubisoft tidak mempunyai rancangan untuk menjual permainan di Steam.
  3. ESRB telah menilai tOm Clancy’s The Division 2 “M untuk matang “kerana keganasan yang sengit. Sebagai contoh, penarafan telah menasihatkan tentang pembunuhan kejam, grafik, tukul dan juga watak -watak yang ditembak di kepala pada jarak dekat. Walau bagaimanapun, terdapat juga beberapa dapur dadah (makmal dadah) dalam permainan. Ubat fiksyen yang disebut “Spice” muncul dalam permainan.
  4. Lagu yang digunakan di Tom Clancy adalah bahagian 2 E3 2018 Trailer Gameplay Is Devil Is Fine oleh Zeal & Ardor.

  Rujukan []

  1. https: // www.Youtube.com/watch?V = pj7eyn7fkyk
  2. https: // www.Youtube.com/watch?V = Sli7abx2Bek
  3. https: // tomclancy-thedivision.Ubisoft.com/game/en-us/news-updates/327953/the-division-2-and-the-road-ahead
  4. https: // www.Youtube.com/watch?V = PTAP6YC7REM
  5. https: // tomclancy-thedivision.Ubisoft.com/game/en-us/news-updates/340871/Intelligence-Annex-the-Division-2-Skills
  6. https: // www.poligon.com/2019/1/9/18174375/Division-2-Pc-Epic-Games-Store-Steam
  7. https: // www.poligon.com/2019/1/13/18181219/tom-clancys-the-division-2-beta-release-date-epic-games-store-gameplay-platforms-ps4-xbox-one-pc
  8. https: // www.Youtube.com/watch?V = ktnvh63kkqq