Bagaimana untuk mendapatkan takdir 2 gjallarhorn dan pemangkin gjallarhorn | Pcgamesn, bagaimana untuk mendapatkan gjallarhorn – takdir 2 | Shacknews

Cara mendapatkan gjallarhorn – takdir 2

INI: Langkah terakhir dalam perjalanan anda untuk mendapatkan gjallarhorn. Dengan Perumahan Roket, pusingan Wolfpack, dan mekanisme pencetus dalam milik anda, anda sudah bersedia untuk memulihkan senjata legenda ini kepada kemuliaannya yang dahulu. Pergi ke bengkel Shaw Han, terletak di seberang tempat dia berdiri di kosmodrom, dan berinteraksi dengan meja kerja. Sebaik sahaja anda selesai, Gjallarhorn akhirnya kembali hidup di tangan anda.

Bagaimana untuk mendapatkan takdir 2 gjallarhorn dan pemangkin gjallarhorn

Pelancar roket kegemaran peminat Gjallarhorn kembali sebagai sebahagian daripada sambutan ulang tahun ke -30 Bungie di Destiny 2, Inilah Cara Mendapatkannya.

Pelancar Roket Gjallarhorn di Destiny 2

Diterbitkan: 22 Mei 2023

Tertanya -tanya bagaimana untuk mendapatkan gjallarhorn di takdir 2? Pek Ulang Tahun ke -30 telah tiba, membawa banyak senjata, set perisai duri baru, dan pelbagai aktiviti yang memberi penghormatan kepada tiga dekad Bungie. Salah satu pemain senjata yang paling menarik boleh diperolehi ialah Gjallarhorn, pelancar roket kegemaran penggemar dari Destiny 1 yang membuat kembali kemenangannya sebagai sebahagian daripada perayaan ulang tahun.

Mendapatkan pelancar roket emas dan putih yang besar di Destiny 2 melibatkan beberapa langkah-anda mesti menyelesaikan penjara bawah tanah, mengumpulkan pelbagai komponen, dan memasang semula mereka untuk membawa senjata legenda ini kembali ke kehidupan dalam permainan PC percuma. Walaupun langkah -langkah ini menuntut tahap kepakaran tertentu untuk menyelesaikannya – terutama pemahaman penjara bawah tanah – secara keseluruhan, usaha ini Destiny 2 Exotic ini sangat mudah.

Bagaimana untuk mendapatkan takdir 2 gjallarhorn

Semasa anda log masuk setelah membeli Pek Ulang Tahun ke -30 Bungie, anda mendapati diri anda berada di tengah -tengah pertempuran yang dipanaskan, ketika anda memulakan pusingan pertama Dares of Eternity. Setelah bermain melalui keseluruhan aktiviti ini, anda akan dapat pergi ke Treasure Hoard di mana Vendor Xur menanti. Bercakap dengannya dan dapatkan usaha ‘dan keluar Fly the Wolves’, jadi anda boleh memulakan perjalanan anda untuk memperoleh Gjallarhorn.

Berjuang Phry'zhia di Destiny 2 Dungeon

Lengkapkan pemahaman penjara bawah tanah

Selepas membuka kunci usaha eksotik, bercakap dengan Shaw Han, seorang pemburu yang bekerja untuk barisan hadapan yang tinggal di kosmodrom. Dia akan mengarahkan anda untuk melengkapkan penjara bawah tanah Avarice, penjara bawah tanah fireteam untuk 1-3 pemain yang boleh diakses dari menu peta di bumi. Kami sangat mengesyorkan anda melengkapkan penjara bawah tanah dengan dua rakan kerana ia dapat bertahan antara satu hingga dua jam, menjadikannya agak menggembirakan untuk bermain solo.

Tahap kuasa dan pengubah yang disyorkan untuk pemahaman penjara bawah tanah adalah seperti berikut:

Legenda

Tuan

 • Tahap kuasa: 1,360
 • Pengubah:
  • Juara: beban
  • Juara: Halangan
  • Permainan Perlawanan: Perisai musuh sangat tahan terhadap semua kerosakan unsur yang tidak dapat ditandingi.

  Pemahaman Avarice Dungeon tidak mempunyai pembuatan jodoh, jadi anda tidak boleh mengharapkan orang untuk melompat ke dalamnya dengan anda melainkan anda membentuk fireteam, dan ia melibatkan banyak teka -teki di banyak kawasan. Anda juga boleh mengumpul kepingan -kepingan yang tersembunyi yang muncul dalam bentuk mesej dalam botol, yang tersebar di seluruh penjara di tempat yang paling tidak dijangka.

  Pelbagai teka -teki di penjara bawah tanah ini termasuk beberapa mekanik untuk anda menavigasi, dari trik melompat di platform ke bilik yang dipenuhi dengan pelbagai perangkap yang akan menguji ketepatan anda lebih daripada beberapa kali – dengan beberapa kelainan yang mengecewakan dan tidak dijangka, perlumbaan sparrow yang mematikan, dan dua Boss besar -besaran bertempur melawan dua juara penjahat yang kuat, Phry’zhia yang tidak dapat dipuaskan dan Kapten Avarokk yang covetous.

  Sebaik sahaja anda selesai dengan tugas ini, kembali ke Shaw Han untuk langkah seterusnya.

  Di dalam pemahaman penjara bawah tanah di takdir 2

  Dapatkan pusingan Wolfpack di kosmodrom

  Langkah seterusnya adalah untuk mengumpulkan tujuh item pencarian yang dipanggil Wolfpack Rounds di Cosmodrome, dengan mengalahkan musuh -musuh yang kuat (yang mempunyai bar kesihatan kuning). Anda boleh menemui yang kuat jatuh di banyak kawasan dalam permainan, tetapi salah satu cara terpantas untuk menanam barang -barang tersebut adalah dengan menjalankan sektor yang hilang Exodus Garden 2a di kawasan membahagikan sekali atau dua kali sejak banyak musuh ini bertelur di sana. Sebaik sahaja anda telah mengumpulkan semua pusingan Wolfpack yang diperlukan, kembali ke Shaw Han.

  Dapatkan komponen gjallarhorn

  Apabila anda kembali ke Shaw Han, dia memberi anda perumahan roket item pencarian, komponen Gjallarhorn kedua, dan arahan untuk lokasi seterusnya dalam usaha eksotik ini. Anda mesti melawat Banshee-44 di Menara, di mana dia akan menunjukkan kepada anda bahawa komponen Gjallarhorn yang tersisa, mekanisme pencetus, sedang menunggu anda di dalam sektor yang hilang Exodus Garden 2a dalam pembahagian. Pergi dan selesaikan aktiviti cepat ini sekali lagi untuk komponen terakhir, dan kembali ke Shaw Han.

  Kembali ke Shaw Han untuk mendapatkan takdir 2 gjallarhorn

  Pasang semula Gjallarhorn

  INI: Langkah terakhir dalam perjalanan anda untuk mendapatkan gjallarhorn. Dengan Perumahan Roket, pusingan Wolfpack, dan mekanisme pencetus dalam milik anda, anda sudah bersedia untuk memulihkan senjata legenda ini kepada kemuliaannya yang dahulu. Pergi ke bengkel Shaw Han, terletak di seberang tempat dia berdiri di kosmodrom, dan berinteraksi dengan meja kerja. Sebaik sahaja anda selesai, Gjallarhorn akhirnya kembali hidup di tangan anda.

  Pemangkin Gjallerhorn

  Untuk mendapatkan tangan anda di pemangkin eksotik gjallerhorn, anda mesti kembali ke pemahaman penjara bawah tanah. Anda akan menemui tiga musuh Vandal Reaver yang menjatuhkan Engram apabila dikalahkan – Engram memberikan anda debuff ‘Diborong oleh Riches’. Cari dan buka dada berdekatan sebelum buff habis, atau anda akan binasa. Selepas membuka tiga dada dan melengkapkan penjara bawah tanah, anda akan diberikan pemangkin Gjallarhorn.

  Dan itu sahaja! Sekarang anda boleh memaparkan salah satu senjata yang paling hebat dan paling kuat yang ditawarkan oleh Destiny 2, sementara anda menderita malapetaka terhadap banyak musuh, cabaran, dan aktiviti musim ini. Sesuatu yang memberitahu kami bahawa Gjallarhorn mungkin berguna apabila anda mencuba serangan cahaya dalam pengembangan terbaru Destiny 2.

  . Dilihat secara kerap di Gfinity dan kadang -kadang di Eurogamer, Santiago juga akan menulis mengenai MMOS yang diberi peluang.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

  Cara mendapatkan gjallarhorn – takdir 2

  Buka kunci gjallarhorn di takdir 2 dengan melengkapkan pencarian, dan keluar terbang serigala, yang memerlukan penjara bawah tanah, memahami avarice.

  7 Disember 2021 1:15 PM

  Gjallarhorn kembali dalam takdir 2 dan pemain ingin tahu bagaimana untuk mendapatkannya. Ini sepatutnya tidak mengejutkan memandangkan status mitologi pelancar roket eksotik. Bagi mereka yang mempunyai Pek Ulang Tahun ke -30, membuka kunci Gjallarhorn akan menjadi keutamaan. Langkah -langkah untuk mendapatkannya adalah mudah, walaupun, mungkin ada beberapa cegukan di sepanjang jalan. Untuk memulakan proses, anda mesti memperoleh pencarian, dan keluar Fly the Wolves.

  Cara mendapatkan gjallarhorn – dan keluar terbang serigala

  takdir 2 buka kunci gjallarhorn xur

  Untuk mendapatkan gjallarhorn di takdir 2, anda mesti terlebih dahulu memiliki pek ulang tahun ke -30 (ia boleh didapati di sini di Steam). Ini akan memberi anda akses ke penjara bawah tanah, memahami avarice, yang mana anda akan bermain untuk membuka kunci gjallarhorn sebagai sebahagian daripada pencarian, Dan terbang serigala. Sebaik sahaja anda mempunyai pek dan memuat turunnya, boot Destiny 2 dan Xur harus menarik anda ke dalam aktiviti baru, Dares of Eternity.

  1. Lengkapkan berani keabadian
  2. Pergi ke Hoard Treasure Xur
  3. Di halaman inventori Xur, pergi ke halaman kedua
  4. Ambil Pencarian, Dan Keluar Fly the Wolves
  5. Lawati Shaw Han di The Cosmodrome
  6. Siasat gua rampasan
  7. Lengkapkan pemahaman penjara bawah tanah
  8. Bawa pusingan Wolfpack ke Shaw Han
  9. Kumpulkan pusingan Wolfpack dengan mengalahkan Kaya Kaya
   1. Ini dapat dilakukan dengan mudah di sektor Exodus Garden 2a yang hilang

   Langkah pertama anda adalah untuk melengkapkan keberanian keabadian. Kali pertama anda memuatkan Destiny 2 Setelah membeli Pek Ulang Tahun ke -30, anda harus ditarik terus ke aktiviti tersebut. Jika tidak, ia dilancarkan melalui nod keabadian pada pengarah. Lengkapkan Dares of Eternity dan anda akan diarahkan untuk bercakap dengan XUR.

   Pergi ke lokasi Treasure Hoard Xur dan berbual dengan Xur, ejen sembilan. Semasa anda bercakap dengannya, pergi ke inventorinya dan pergi ke halaman kedua. Pencarian untuk Gjallarhorn terletak di halaman dua – Gunakan tab Arrow untuk mencarinya. Pencarian itu dipanggil, dan Fly Fly the Wolves.

   takdir 2 shaw han gjallarhorn

   Dengan pencarian di tangan, anda perlu bercakap dengan Shaw Han di The Cosmodrome. Bagi veteran di luar sana yang tidak biasa, Shaw Han adalah vendor baru yang digunakan untuk membantu pemain baru melalui permulaan permainan. Shaw Han akan menjadi titik permulaan rasmi usaha, dan Fly Fly the Wolves.

   Langkah 1: Genggaman Avarice Lengkap

   Langkah pertama yang sebenarnya dalam usaha, dan keluar Fly the Wolves, adalah untuk menyelesaikan pemahaman Avarice Dungeon.

   Langkah 2: Bercakap dengan Shaw Han

   takdir 2 gjallarhorn langkah 2

   Pergi dan bercakap dengan Shaw Han lagi.

   Langkah 3: Kekalahan kuat jatuh dalam kosmodrom

   takdir 2 gjallarhorn langkah 3 kosmodrom yang kuat

   Gulung sekitar kosmodrom dan mengalahkan yang kuat jatuh. Ini akan jatuh yang mempunyai bar kesihatan kuning. Anda mesti menemui beberapa semasa acara awam. Setiap orang yang anda kalahkan akan menghasilkan pusingan Wolfpack – anda memerlukan tujuh untuk menyelesaikan langkah ini.

   Langkah 4: Bercakap dengan Shaw Han

   takdir 2 gjallarhorn Langkah 4

   Berbual dengan Shaw Han lagi untuk mendapatkan langkah seterusnya.

   Langkah 5: Bercakap dengan Banshee-44

   takdir 2 gjallarhorn Langkah 5

   Pergi ke menara dan bercakap dengan Banshee.

   Langkah 6: Lengkapkan sektor Exodus Garden 2a Lost

   Kembali ke kosmodrom dan selesaikan sektor eksodus 2A Garden 2A. Anda tidak perlu melakukan legenda atau versi induk, yang normal akan baik -baik saja. Dapatkan rampasan dari dada untuk bergerak ke langkah seterusnya.

   Langkah 7: Pergi ke Shaw Han

   Kembali ke tempat Shaw Han dan lihat di dalam bangunan di bawah titik perjalanan cepat. Akan ada meja kerja di mana anda boleh memasang Gjallarhorn sendiri.

   takdir 2 gjallarhorn Langkah 8

   Dengan Gjallarhorn yang hampir lengkap, pergi dan bercakap dengan Shaw Han sekali lagi untuk mendapatkan Gjallarhorn yang hebat. Sekarang pergi dan nikmati menggunakan salah satu senjata paling ikonik dalam sejarah Destiny.

   Membuka kunci Gjallarhorn di Destiny 2 memerlukan akses kepada Pek Ulang Tahun Bungie ke -30. Di luar itu, pemain akan dapat mengakses pencarian, dan keluar Fly the Wolves, yang akan membawa mereka untuk membersihkan penjara bawah tanah baru, memahami avarice. Pastikan anda berhenti oleh Panduan ShackNews Destiny 2 untuk lebih banyak petua untuk membantu anda melawan kegelapan.

   Bercakap dari tanah di bawah, Sam Chandler membawa sedikit bakat hemisfera selatan untuk karyanya. Selepas melantun beberapa universiti, memperoleh ijazah sarjana muda, dan memasuki industri permainan video, dia menemui keluarga barunya di ShackNews sebagai editor panduan. Tidak ada yang dia suka lebih daripada membuat panduan yang akan membantu seseorang. Sekiranya anda memerlukan bantuan dengan panduan, atau perhatikan sesuatu yang tidak betul, anda boleh tweet kepadanya: @samuelchandler

   • Panduan
   • Takdir 2
   • Destiny 2: Pek Ulang Tahun ke -30 Bungie

   Destiny 2: Cara Mendapatkan Gjallarhorn Masuk dan Keluar Fly the Wolves

   Inilah Cara Mendapatkan Tangan Anda di Gjallarhorn di Destiny 2 dengan panduan ini untuk Pusat Ulang Tahun ke -30 dan Out Fly the Wolves.

   Inilah Cara Mendapatkan Tangan Anda di Gjallarhorn di Destiny 2 dengan panduan ini untuk Pusat Ulang Tahun ke -30 dan Out Fly the Wolves.

   Gjallarhorn adalah salah satu senjata terbaik, paling efisien, dan paling memuaskan dalam semua Takdir 2. Sudah tentu, anda ingin tahu bagaimana untuk mendapatkan pelancar roket eksotik ini menjadi salah satu beban anda. Diperkenalkan sebagai sebahagian daripada Pek Ulang Tahun ke-30, ia adalah salah satu senjata S-tier yang paling mudah untuk diperoleh, dengan hanya penjara bawah tanah-dan $ 25 untuk pek itu sendiri-memisahkan anda dari kemuliaan.

   Dalam panduan ini, kami akan meneruskan cara menyelesaikan pencarian, dan Fly Fly the Wolves, di Takdir 2 Oleh itu, anda boleh mendapatkan gjallarhorn lebih awal daripada kemudian.

   Cara melengkapkan dan keluar terbang serigala untuk gjallarhorn di takdir 2

   Dengan hanya lapan langkah, pencarian Gjallarhorn hampir langsung secara kriminal. Di bawah mencari semua langkah dan bagaimana menyelesaikannya.

   Bercakap dengan Xur di Gerombolan Treasure Xur. Tepat apa yang dikatakannya pada timah. Pergi ke destinasi keabadian di pengarah dan klik pada Node Horde Treasure. Bercakap dengan Xur, dan anda akan mengambil langkah 1 setelah membaca beberapa tradisi manis.

   1. Lengkapkan pemahaman penjara bawah tanah. Kami mempunyai panduan untuk itu di sini, langkah sebenar pertama ke arah Gjallarhorn.
   2. Bercakap dengan Shaw Han di The Cosmodrome. Pilih kosmodrome dari destinasi bumi dan klik nod perjalanan pantas berhampiran simbol engram eksotik. Bercakap dengan Shaw berhampiran titik bertelur dan klik pada pasaran pencarian di bawah teks.
   3. Kumpulkan pusingan Wolfpack dari Powerful Fallen di The Cosmodrome. Anda memerlukan enam pusingan Wolfpack untuk maju usaha, dan pertaruhan terbaik anda adalah Exodus Garden 2a Hilang Sektor. Beralih dari Shaw dan jalankan anda melalui bangunan sehingga anda memasuki pembahagian. Lompat ke menara air yang terbiar di hujung kiri kawasan dan menuju ke lubang di bangunan yang berdekatan. Anda perlu Jalankan sektor tiga atau empat kali, Sebagai pusingan Wolfpack adalah kejatuhan rawak dari musuh kuning bar.
   4. Bercakap dengan Shaw Han. Ya. . Kami semakin dekat dengan Gjallarhorn.
   5. Bercakap kepada Banshee-44. Pergi ke menara dan bercakap dengan Banshee.
   6. Lengkap Exodus Garden 2a. ?
   7. Pasang semula Gjallarhorn. Kembali ke Shaw, dan anda akan melihat bilik di tingkat bawah di belakang dan di sebelah kiri dia. Anda akan melihat katil dan meja kerja di dalamnya. Tekan butang Gunakan di meja kerja untuk melengkapkan langkah ini.
   8. Bercakap dengan Shaw Han. Sekali lagi. Dia akan memberi anda gjallarhorn. Kenapa Dia .

   Sekarang anda dilengkapi dengan Gjallarhorn dan bebas untuk kembali ke pemahaman Avarice untuk mendapatkan tangan anda di pemangkin. Baca panduan kami di bagaimana mendapatkan pemangkin gjallarhorn di Takdir 2 Semasa anda melakukannya.

   Mengenai Pengarang

   John Schutt

   John Schutt telah bermain permainan selama hampir 25 tahun, bermula dengan Super Mario 64 dan maju ke setiap genre di bawah matahari. Dia menghabiskan hampir 4 tahun menulis untuk strategi dan tapak satir Toptiertactics di bawah moniker Xiant, dan entah bagaimana berjaya mencari masa untuk mendapatkan MFA dalam penulisan kreatif di antara semua permainan. Keistimewaannya adalah permainan aksi, tetapi cinta pertamanya akan selalu menjadi RPG. Oh, dan avatarnya, dan akan sentiasa menjadi tupai, trend yang dia bawa selagi dia mempunyai akaun stim, dan untuk beberapa waktu sebelum itu.