Bagaimana untuk mendapatkan Sonic Frontiers Soap Shoes DLC | PCGamesn, Sonic Frontiers Soap Shoes – Panduan Sonic Frontiers – IGN

Semua peta dan lokasi interaktif

Walau bagaimanapun, penting untuk diperhatikan bahawa pemilik Edisi Deluxe perlu memasang kotak harta karun pengembara dan DLC Treasure Explorer sebelum memulakan permainan baru. . Ini disebabkan oleh bug dalam kod permainan.

Cara Mendapatkan Sonic Frontiers Soap Shoes DLC

Mahu mendapatkan tangan anda di Sonic Frontiers Soap Shoes DLC Dari Pengembaraan Sonic 2? .

Walau bagaimanapun, beberapa Sonic Frontiers DLC lain boleh didapati dalam masa terdekat dan bukan hanya objek tambahan yang anda boleh kumpulkan dalam permainan utama. Oleh itu, jika anda telah menginginkan Sonic untuk menghidupkan semula awal tahun 2000-an dengan kasut sabun ikoniknya atau merasakan bahawa dia memerlukan beberapa daging yang dipanggang dalam dietnya, kemudian baca terus untuk mengetahui bagaimana anda boleh mendapatkannya secara percuma.

Sonic Frontiers DLC - Sonic mengisar di kereta api di udara sambil memakai kasut sabunnya. Mereka merah dengan jalur putih dan mempunyai tapak kaki khas dengan tiub plastik untuk mengisar lebih mudah

Cara mendapatkan kasut sabun di sempadan sonik

Mereka yang terlepas kasut sabun dari Sonic Adventure 2 di Dreamcast (atau Sonic Adventure 2 Battle on the Gamecube) akan gembira mengetahui mereka kembali sebagai DLC percuma. .

Walaupun syarikat yang membuat mereka keluar dari perniagaan lebih sedekad yang lalu, dan pelepasan semula Sonic Adventure 2 yang lebih baru telah mengeluarkan mereka dari permainan, kasut ini telah bertahan di hati dan minda peminat Sonic. Untuk mendapatkan DLC kasut sabun di sempadan sonik, anda mesti mendaftar untuk surat berita Sonic Frontiers sebelum 31 Januari 2023. Berikut adalah langkah -langkah:

  • Pergi ke laman web rasmi Sonic Frontiers.
  • Klik buletin di bahagian atas skrin.
  • Masukkan maklumat anda, pastikan anda memilih negara anda dan platform pilihan untuk menerima DLC.
  • Setelah melengkapkan surat berita, anda akan menerima e -mel pengesahan di peti masuk anda. Ikuti arahan untuk mengesahkan kelulusan anda untuk mendaftar.

Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan proses pendaftaran, anda akan mendapat e -mel kedua yang menyambut anda dan memaklumkan kepada anda bahawa kasut sabun DLC sedang dalam perjalanan. Ia akan muncul dalam peti masuk anda dalam beberapa hari akan datang, bersama -sama dengan arahan bagaimana untuk menetapkannya.

Sonic Frontiers Digital Deluxe DLC

Versi Digital Deluxe Sonic Frontiers dilengkapi dengan dua pek DLC: Kotak Harta Pengembara dan Kotak Harta Explorer. Kedua -duanya mengandungi peningkatan harga yang berharga yang boleh digunakan oleh Sonic dalam perjalanannya.

. Kandungan itu tidak akan muncul sehingga selepas anda melengkapkan tutorial, tetapi anda boleh menggunakannya setelah dunia membuka. Ini disebabkan oleh bug dalam kod permainan.

Kotak harta pengembara itu mengandungi beberapa mata kemahiran untuk dibelanjakan untuk bergerak baru untuk Sonic, serta benih merah kuasa dan benih pertahanan biru untuk meningkatkan statistiknya apabila diberikan kepada Elder Koko.

Bagi kotak harta karun penjelajah, anda mendapat beberapa token memori Amy yang boleh anda berikan kepada Amy Rose untuk membantu memulihkan borangnya, gear portal yang boleh anda gunakan untuk membuka kunci peringkat baru, dan kekunci Kekunci Emerald Vault untuk membuat permata yang kuat ini mudah seperti yang boleh. Anda juga akan mendapat buku seni digital dengan soundtrack mini digital 25-track, serta sarung tangan dan kasut tambahan yang boleh dipakai oleh Sonic.

Sonic Frontiers DLC - Sonic memakai perisai yang dibuat dari bangkai Rathalos. Dia duduk di bangku di dalam daging memasak hutan di atas api unggun. Makhluk seperti kucing bersorak dengan pompom

Sonic Frontiers DLC yang akan datang

Satu -satunya DLC yang kita tahu adalah kerjasama yang akan datang dengan Monster Hunter. Ini akan memberi Sonic beberapa perisai berdasarkan Rathalos, serta minigame yang memupuk daging dari The Monster Hunter Games. Ini bukan kerjasama pertama antara Sega dan Capcom, kerana item sonik muncul di Monster Hunter Rise sebagai ganjaran untuk menyelesaikan usaha acara. Sonic Frontiers Monster Hunter DLC akan tersedia secara percuma dari 14 November.

Dan itu semua sempadan Sonic DLC yang kita tahu setakat ini. Pengembaraan terbaru Blue Blur akan mengambil masa lebih lama untuk diselesaikan daripada kebanyakan, memandangkan reka bentuk dunia terbuka yang agak membingungkan. Kami mempunyai peta sempadan sonik dengan butiran mengenai cara mendedahkan segmen semua pulau. Di samping.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.

Kasut Sabun Sonic Frontiers

Pulau Kronos

Sempadan sonik mempunyai beberapa kandungan tambahan percuma untuk diperolehi dalam bentuk ikon Sonic Kasut sabun dari Sonic Adventure 2, Tetapi ada perkara khusus yang perlu anda lakukan!

Halaman ini adalah pecahan komprehensif bagaimana untuk mendapatkan kasut Sonic Adventure 2 dalam sempadan sonik!

Cara mendapatkan kasut sabun

Sabun soes.png

Untuk mendapatkan kasut sabun SA2 untuk sonik dalam permainan, anda mesti menuju ke laman web rasmi Sonic Frontiers. Sebaik sahaja anda berada di sana, tatal ke bahagian bawah halaman dan anda akan melihat pilihan untuk “melanggan surat berita”.

  1. Melanggan buletin
  2. Masukkan butiran anda dan pastikan negara anda dan platform yang anda mainkan sempadan sonik betul.
  3. Ikuti arahan e -mel pengesahan, dan kemudian e -mel tambahan akan mengesahkan anda telah mendaftar dan akan memberitahu anda bahawa kod untuk mengaktifkan kasut sabun akan tiba di peti masuk anda dalam beberapa hari akan datang dengan arahan bagaimana untuk menebusnya.

Mencari lebih banyak? Lihat halaman Hub Walkthrough kami untuk memastikan anda dapat maju melalui permainan, serta halaman petua dan helah kami untuk mempelajari beberapa maklumat berharga yang dapat menjadikan pengalaman permainan anda lebih baik!