Bagaimana untuk mendapatkan senjata Kamehameha Fortnite | GamesRadar, Panduan Fortnite: Di mana untuk mencari awan Kamehameha dan Nimbus – Polygon

Di mana untuk mencari awan Kamehameha dan Nimbus di Fortnite

Sebagai alternatif, anda boleh menjejaki kapsul Capsule Corp Fortnite dengan mengamati laluan mereka di langit kemudian menutup di salah satu lokasi bercahaya mereka, yang juga ditunjukkan oleh ikon di peta. Apabila anda menemui kapsul, berinteraksi dan membukanya seperti dada untuk menerima barang awan Kamehameha dan Nimbus.

Cara Mendapatkan Senjata Kamehameha Fortnite

Fortnite Kamehameha

Fortnite Kamehameha adalah senjata yang sangat kuat yang diangkat terus dari siri Dragon Ball, dan walaupun acara crossover kini telah membuat kesimpulan bahawa anda masih dapat mencari dan menggunakannya dalam pertempuran Royale. Sebaik sahaja anda mengecas dan melepaskan rasuk Kamehameha, ia akan bergerak jauh, dan mana -mana musuh atau struktur yang menghalangnya akan menerima kerosakan yang besar. Ini menjadikan Fortnite Kamehameha menjadi item keutamaan untuk ditahan, kerana lawan anda tidak mempunyai tempat untuk bersembunyi dari letupan tenaga yang menghisapnya.

Selain itu, senjata ini dikehendaki mengalahkan beberapa pencarian Fortnite, yang termasuk menghapuskan pemain dan memusnahkan struktur dengan serangan kamehameha. Itu menjadikan mereka lebih dicari di Fortnite, dan kekurangannya bermakna anda tidak mungkin tersandung pada satu secara tidak sengaja. Itulah sebabnya kami berada di sini untuk membantu, dengan semua yang anda perlu tahu mengenai tempat untuk mencari Kamehameha Fortnite dan cara menggunakannya.

Lokasi Fortnite Kamehameha

Kini hanya ada satu lokasi di mana anda dapat menjamin mencari Kamehameha Fortnite, terima kasih kepada penyingkiran tiga mesin penjual bola naga di hujung acara Dragon Ball. Kamehameha dan Nimbus Cloud masih boleh dibeli dengan bar emas dari salah satu watak Fortnite, Bulma, yang ditemui dengan melawat lokasi latihan yang biasa di sebuah pulau kecil di teluk ke timur Sanctuary.

Sebagai alternatif, anda boleh menjejaki kapsul Capsule Corp Fortnite dengan mengamati laluan mereka di langit kemudian menutup di salah satu lokasi bercahaya mereka, yang juga ditunjukkan oleh ikon di peta. Apabila anda menemui kapsul, berinteraksi dan membukanya seperti dada untuk menerima barang awan Kamehameha dan Nimbus.

Cara memusnahkan struktur dan menghapuskan pemain dengan Kamehameha di Fortnite

Setiap Fortnite Kamehameha yang anda kumpulkan mampu menembak tiga kali, dengan cooldown antara setiap ledakan untuk menghentikan pemain spame serangan yang sangat kuat ini. Anda hanya boleh membawa satu demi satu, jadi jika anda cuba mengambil kamehameha kedua, ia secara automatik akan bertukar dengan yang anda buat sekarang dalam inventori anda. Apabila anda menarik pencetus, anda akan menyanyikan dan melayang ke udara selama beberapa saat sebelum melepaskan rasuk yang memotong apa -apa di jalannya – semasa mengecas, anda boleh mensasarkan reticule secara bebas, tetapi sebaik sahaja letupan bermula, Hanya buat tweak kecil ke arah yang anda tembak, jadi gunakan detik -detik awal dengan bijak untuk bersesuaian dengan sasaran anda jika anda ingin memusnahkan struktur dan menghapuskan pemain dengan Kamehameha di Fortnite.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Di mana untuk mencari awan Kamehameha dan Nimbus di Fortnite

Penyihir Surf Fortnite menunggang awan Nimbus

Julia Lee (dia) adalah pengeluar panduan, menulis panduan untuk permainan seperti Legenda Zelda: Air mata Kerajaan dan Impak Genshin. Dia membantu melancarkan Rift Herald pada 2016.

Dengan pengenalan Goku dan rakan -rakan dari Dragon Ball, Fortnite kini mempunyai dua item baru: The Kamehameha dan juga Awan Nimbus. Kedua -dua item ini adalah mitos dan hanya boleh didapati di tempat tertentu. Kami Fortnite Panduan menerangkan di mana untuk mencari awan Kamehameha dan Nimbus.

Anda boleh mengambil barang -barang ini dari tiga tempat: Mesin Vending Ball Dragon, The Bulma NPC, atau Kapsul Corp jatuh. Tidak seperti dua pilihan pertama, titisan kapsul Corp adalah rawak, sama seperti titisan peti biasa biasa; mereka akan muncul sebagai botol berbentuk pil di peta anda. Setiap pakej akan menjatuhkan satu timbunan tiga Kamehameha dan satu awan Nimbus.

Anda memerlukan barang -barang ini untuk menyelesaikan pencarian Dragon Ball dan membuka kunci gunung shenron. Di bawah, kami telah menyenaraikan lokasi untuk mesin layan diri Dragon dan Bulma – kedua -dua pilihan yang baik untuk merebut barang -barang ini daripada menunggu penurunan kapsul Corp.

Di mana untuk mencari mesin penjual bola naga

Terdapat tiga mesin penjual bola naga di peta, dan masing -masing menjual dua susunan tiga Kamehameha dan dua awan Nimbus untuk 250 bar emas masing -masing. Kami telah menandakan lokasi mereka di bawah.

Mesin Vending Ball Dragon di Lokasi Gua Rave

Mesin layan diri dengan bola naga di Fortnite

Mesin layan diri ini berada di dalam gua rave, di bahagian berstruktur bahagian bawah gua.

Mesin Vending Ball Dragon berhampiran Coney Crossroads Lokasi

Mesin Vending Ball Dragon lain di Fortnite di sebelah kiri Coney Crossroads

Mesin layan diri ini terletak di sebelah barat persimpangan jalan raya, di dermaga parti yang dihiasi.

Mesin Vending Ball Dragon di Lokasi Rocky Reels

Mesin penjual bola naga di bilik gelap

Mesin layan diri ini berada di bangunan barat di gulungan berbatu.

Tempat mencari bulma

Bulma di Fortnite

Bulma berada di pulau tertentu di sebelah timur tempat perlindungan. Dia menjual dua awan Nimbus dan dua susunan tiga Kamehameha.