Bagaimana untuk mendapatkan senjata dildo di Cyberpunk 2077 | PCGamesn, Cara Mencari Senjata Dildo – Panduan Cyberpunk 2077 – IGN

Semua peta dan lokasi interaktif

Jen Rothery Ketika Jen tidak mendominasi di Dota 2, dia mencari petunjuk tentang watak -watak impak Genshin baru, bekerja pada tujuannya di Valorant, atau melambaikan pedangnya di sekitar Tavern di MMOS seperti New World. Dahulu editor Timbalan Panduan kami, dia kini boleh didapati di IGN.

Cara Mendapatkan Senjata Dildo di Cyberpunk 2077

? Di Dystopia of Night City, geng mengganas rakyat di jalan -jalan yang kotor manakala Corpos Sip Champagne dalam pencakar langit yang berkilauan di atas mereka. Sekiranya anda mempunyai keinginan untuk memukul mereka semua di sekeliling kepala dengan dong veiny raksasa, anda telah datang ke tempat yang betul.

Dild yang dipersoalkan dipanggil ‘Sir John Phallustif’ – rujukan kepada Sir John Falstaff, seorang ksatria yang lecherous dari beberapa drama Shakespeare. Ia juga senjata ikonik Cyberpunk 2077 – yang bermaksud anda boleh menaik tarafnya sepanjang permainan; Walaupun anda naik, bantuan perkahwinan bersaiz anda harus selalu berada di sisi anda.

Nasib baik untuk musuh anda, peen senjata yang tidak mematikan-sesuai untuk pekerjaan sensitif di mana anda perlu menjaga sasaran anda hidup. Ia juga senjata yang tumpul, jadi akan diserang dengan faedah Cyberpunk 2077 dari pokok kemahiran brawler jalanan, sekiranya anda memilih untuk berkomitmen untuk kelab chub sepanjang playthrough anda. Versi yang kami dapati mempunyai 313.5 dps, dan slot mod huru -hara kosong. Inilah caranya untuk mendapatkan anda sendiri – diberi amaran; Terdapat spoiler cerita Cyberpunk 2077 di hadapan.

Watak V Perempuan yang Memakai Senjata Kelab Dildo di Cyberpunk 2077

Di mana untuk mencari senjata dildo cyberpunk 2077

Peluang keemasan anda datang dari Meredith Stout, Corpo Militech yang anda jumpai semasa misi ‘pickup’. Sekiranya anda mengakhiri perkara dengan baik dengan Meredith – dengan membunuh Maelstrom sehingga dia dapat memulihkan penghantarannya – dia akan menghantar teks yang goyah ke bawah garis, yang akan memulakan pencarian ‘Venus in Furs’. Dia akan meminta anda untuk bertemu dengannya di motel tidak bertulis untuk rompakan yang ghairah, dan selepas adegan romantik Cyberpunk 2077 menyimpulkan, anda akan mendapati dia ditinggalkan di belakang Sir John-mungkin sebagai hadiah. Awak bertuah. Sebaik sahaja dilengkapi, anda akan melihat Phallus memancarkan buzz yang rendah, mantap, yang semakin kuat ketika anda mengayunkannya dengan cekap melalui udara, seperti lampu yang turgid, berisi.

Sekiranya anda tidak berpuas hati oleh Kelab Dildo, mungkin anda ingin membuka bilah Cyberpunk 2077 Mantis, atau memilih gaya yang berbeza dari Cyberpunk 2077 Build.

Jen Rothery Ketika Jen tidak mendominasi di Dota 2, dia mencari petunjuk tentang watak -watak impak Genshin baru, bekerja pada tujuannya di Valorant, atau melambaikan pedangnya di sekitar Tavern di MMOS seperti New World. Dahulu editor Timbalan Panduan kami, dia kini boleh didapati di IGN.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Cara mencari senjata dildo

Cyberpunk 2077 merangkumi banyak jenis senjata dan gear yang pelik dan liar, tetapi mungkin tidak dibandingkan dengan senjata “kelab” ikonik yang jarang berlaku yang hanya menjadi dildo. Halaman ini mengandungi maklumat mengenai cara mendapatkan senjata Sir John Phallustif untuk diri sendiri.

Bagaimana Mendapatkan Sir John Phallustif

Senjata dildo yang ikonik ini hanya muncul di bilik tertentu di motel tidak ada, di mana anda boleh mengadakan pertemuan seksual tertentu.

Cyberpunk-thepickup 2020-12-02 19-13-14.png

. Ini bermakna anda perlu bertemu dengannya sebelum bertemu dengan geng Maelstrom, dan sama ada memberi Royce shard yang rosak, atau hanya mula menembak – dan bercakap dengannya ketika anda keluar dari tempat persembunyian geng, di mana dia akan menyebut dia mungkin memerlukannya perkhidmatan anda kemudian.

CP2077 Venusfurs2.jpg

Agar dia menghubungi anda, masa tertentu mesti berlalu dalam Akta 2. .

CP 2077 Venusfurs1.jpg

Meredith Stout kemudian akan menghubungi anda, dan anda akan mempunyai pilihan untuk menggoda mesej teks untuk memulakan misi sampingan yang membawa kepada pendirian satu malam di motel.

CP 2077 Venusfurs3.jpg

Masukkan motel dan pergi ke Bilik 6 di tingkat pertama, di mana anda akan mendapati Meredith bersedia untuk pertemuan seksual – dan “senjata” akan berada di atas katil selepas pertemuan. Senjata itu nampaknya tidak mempunyai atribut tertentu di luar teks rasa, walaupun ia menangani jumlah kerosakan yang besar, dan anda akan mendengarnya bergetar apabila digunakan.

Sebagai senjata tumpul, kerosakan yang ditangani mungkin tidak boleh mematikan – tetapi musuh anda mungkin berharap. Seperti semua senjata ikonik, anda juga dapat menaik taraf dan membuat versi unggul.

Jarang: Jarang berlaku “Kelab” satu tangan
Penerangan: .
Slod mod: 1 Lampiran: 0
Atribut senjata: Gunakan mengikut arahan. Ingatlah untuk mendapatkan persetujuan.
$ 94 Pekerjaan sampingan: Venus di Furs

Cara Mendapatkan dan Meningkatkan Senjata Dildo – Cyberpunk 2077

Cara mendapatkan senjata dildo

“Sir John Phallustiff,” atau “The Dildo Weapon,” memecahkan Cyberpunk 2077. Mudah untuk merebut dan lebih mudah untuk menaik taraf, pemain sedang berduyun -duyun dengan senjata huru -hara phallic ini. . Cukup ironinya, senjata ini dianggap “tidak mematikan”, jadi anda boleh menjaga cybersphychos hidup.

Bagaimana Mendapatkan Sir John Phallustif

Untuk memperoleh senjata unik ini, anda perlu terlebih dahulu menyelesaikan sebahagian daripada usaha utama permainan, dan memulakan garis pencarian Meredith Stout semasa berbuat demikian. Kemudian, selepas merenung Meredith Stout, anda akan dapat mengangkat tangan anda pada Sir John.

Memulakan garis pencarian Meredith Stout

. Mulailah dengan menghubungi Meredith Stout dan berjumpa dengannya sebelum menemui geng Maelstrom. Jalan hidup yang dipilih akan menawarkan pelbagai dialog, tetapi pastikan anda menerima cip kredit tanpa bertanya. Ketika di dalam tempat persembunyian geng, bos baru, Royce, akan berusaha mengancam anda. Pastikan anda menunjuk pistol ke kepalanya dan menawarkan cip yang berduri tanpa memberi amaran kepadanya tentang virus.

Tembak jalan keluar dari tempat persembunyian dan Bunuh Royce dalam Perjalanan Anda. . Selepas keluar, anda akan bercakap dengan Meredith lagi. Pastikan tidak agresif, dan pilih pilihan dialog yang mengatakan anda berharap untuk meneruskan perniagaan pada masa akan datang.

Pengenalan Meredeth Stout Photomode 26102022 212710

Cara Mencari Meredith Seterusnya

 • Selepas prolog berakhir, anda bertemu dengan Takemura dan menyelesaikan dialognya.
 • .
 • Anda akan menerima teks dari Meredith “Militech pergi seperti yang dirancang”. Balas “Malu, ingin melihat dakwat anda yang lebih baik”
 • Ikuti penanda peta ke motel tanpa nombor.
 • Selepas adegan cinta, dildo akan berada di atas katil.

Photomode 27102022 173450Photomode 27102022 174232Photomode 27102022 174321

Membuat OP dildo

Ya, dildo boleh menjadi op. Ia boleh dinaik taraf kepada legenda dan berurusan sehingga 420+ dps, termasuk menyusun pokok kemahiran “brawler jalanan”.

Gunakan titik stat anda ke maksimum badan untuk atribut Brawler Street peringkat atas. Masukkan statistik watak anda dan pilih pilihan “Badan”, kemudian “Street Brawler”. Maksimum faedah berikut untuk output paling banyak DPS:

 • Menghancurkan pukulan .
 • – Meningkatkan kerosakan dari serangan kombo dengan senjata tumpul sebanyak 30% (pangkat satu), 40% (pangkat dua), dan 50% (pangkat tiga).
 • Dazer – Semua serangan dengan senjata tumpul mempunyai peluang untuk memohon stun sebanyak 15% (pangkat satu) dan 30% (pangkat dua).
 • Pukulan yang cekap .
 • Mogok yang sesuai .

Dengan statistik ini dimaksimumkan dan senjata dildo yang ditingkatkan sepenuhnya, 350+ statistik + pengubah + kerosakan badan boleh mengakibatkan jumlah output DPS 420!

Kaedah Mudah oleh YouTuber DPJ memetakan kaedah mudah untuk menduplikasi bahan kerajinan dalam kemas kini 1.6. Berikut adalah cara untuk menduplikasi bahan kerajinan:

 • Pergi ke titik drop berdekatan dan pilih mana -mana item yang timbunan (dalam kes ini, bahan kerajinan).
 • Pilih pilihan beli balik
 • Sebelum membeli semuanya, pilih semua tetapi dua bahan di titik drop
 • Pegang butang Pilih dan Beli. . Ulangi kaedah ini.
  • Pada , Tahan dan kemudian tahan x
  • , Tahan x dan kemudian persegi
  • Pc, Pegang klik kiri dan kemudian tahan kekunci F.

Duplikasi Glitch 2 1Duplikasi Glitch 2 2