Bagaimana untuk mendapatkan Phoenix | Hogwarts Legacy | Game8, Hogwarts Legacy Phoenix Lokasi | Pcgamesn

Hogwarts Legacy Phoenix Lokasi

Untuk mendapatkan Hogwarts Legacy Phoenix, anda mesti melengkapkan semua pencarian sampingan Deek, menghadiri kelas Beasts pertama anda, dan pencarian cerita utama, ‘The Helm of Urtkot’. Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan semua pencarian itu, kembali ke bilik keperluan untuk mencari Deek mempunyai satu lagi misi untuk anda yang dipanggil ‘Phoenix Rising’. .

Cara Mendapatkan Phoenix

Phoenix adalah salah satu daripada binatang yang terdapat di Legacy Hogwarts. Baca terus untuk melihat maklumat asas Phoenix, termasuk lokasinya, bagaimana untuk mendapatkan, bagaimana untuk menjaga, mainan kegemaran, dan banyak lagi!

Senarai kandungan

  • Gambaran keseluruhan Phoenix
  • Cara Mendapatkan Phoenix
  • Phoenix Nama Terbaik
  • Panduan Berkaitan

Gambaran keseluruhan Phoenix

Phoenix Basic Info

Phoenix
Mainan kegemaran
Mountable?

Phoenix adalah makhluk besar dan ikonik, burung ajaib yang berapi -api yang mati dan dilahirkan semula dari abu. Makhluk -makhluk ini ditubuhkan jarang dan kesetiaan mereka. .

Cara Mendapatkan Phoenix

Hogwarts Legacy - Lengkapkan Quest Side Phoenix Rising

Tidak seperti binatang lain, tidak ada phoenix dens dan hanya satu yang tersedia dalam permainan. .

Phoenix muncul di Vivarium

Hogwarts Legacy - Phoenix muncul di Vivarium

Sebaik sahaja anda melengkapkan Phoenix Rising . Anda akan dapat menjaga phoenix di sini dan menjaganya kerana anda mempunyai binatang lain.

Phoenix Nama Terbaik

Embird Wordplay antara Ember dan Burung.
Helios Helios adalah nama Yunani yang bermaksud matahari dan nama yang sesuai untuk Phoenix.
Aeternitas Bermakna keabadian dalam bahasa Latin yang sempurna merangkumi kitaran hidup kekal phoenix kematian dan kelahiran semula.

Panduan berkaitan warisan Hogwarts

Graphorn Puffskein Mooncalf
Kneazle Phoenix
HIPPOGRIFF Jobberknoll
Fwooper Diricawl Toad ungu gergasi
Thestral

Hogwarts Legacy Phoenix Lokasi

Menangkap Hogwarts Legacy Phoenix tidak semudah itu, jadi inilah yang perlu anda ketahui tentang membuka kunci usaha untuk mencarinya.

Diterbitkan: 17 Feb, 2023

Mahu menambah ke koleksi makhluk anda? Ini mungkin binatang hebat terakhir dalam senarai anda untuk ditangkap, dan jika anda telah mencari den di peta, itu tidak perlu mengganggu. Itu kerana hanya ada satu daripada mereka dalam permainan, dan ia sangat sukar difahami, hanya muncul selepas memenuhi keperluan khusus.

Menangkap Hogwarts Legacy Beast yang luar biasa ini sangat berbeza dengan setiap makhluk lain. Daripada memburu, anda mendapatkannya sebagai sebahagian daripada pencarian sampingan. Memandangkan betapa jarangnya Phoenix berada dalam permainan dunia terbuka, teman rumah anda-Deek-difahami dengan prihatin terhadap pemburu di kawasan tempatan, dan terpulang kepada anda untuk memberikan tempat perlindungan yang diperlukan.

Cara Menangkap Hogwarts Legacy Phoenix

Untuk mendapatkan Hogwarts Legacy Phoenix, anda mesti melengkapkan semua pencarian sampingan Deek, menghadiri kelas Beasts pertama anda, dan pencarian cerita utama, ‘The Helm of Urtkot’. Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan semua pencarian itu, kembali ke bilik keperluan untuk mencari Deek mempunyai satu lagi misi untuk anda yang dipanggil ‘Phoenix Rising’. Ikuti penanda pencarian dan turunkan pemburu ketika anda menceburkan diri melalui gua.

Anda akan melihat phoenix pertama anda sejurus selepas itu. Selepas itu, hanya mengikuti jejak, mengalahkan labah -labah dan pemburu di sepanjang jalan, dan akhirnya, anda akan berdiri di hadapan Phoenix. Anda kemudian boleh menggunakan Nab-Sack anda untuk menangkapnya, kembali ke Deek untuk menyelesaikan pencarian.

Bolehkah anda membiak Phoenix?

Malangnya, kerana hanya ada satu phoenix dalam permainan, anda tidak boleh membiaknya dengan yang lain untuk membuat lebih banyak daripada mereka. Ia juga munasabah untuk mengandaikan bahawa tidak ada bentuk Phoenix yang berkilat dalam permainan RPG kerana burung ini adalah satu-of-a-kind. Anda juga tidak boleh menyeberang dengan burung yang sama.

Begitulah cara anda boleh mendapatkan Hogwarts Legacy Phoenix dan mungkin menyelesaikan koleksi binatang anda. Bercakap tentang koleksi, anda mungkin sepatutnya melihat tentang mengumpulkan mana -mana patung -patung yang tersisa atau membunuh mana -mana musuh yang tersisa di sepanjang jalan. Bagi The Phoenix, sementara permainan asas hanya ada yang tersedia, tidak ada apa -apa untuk menghentikan mod warisan Hogwarts daripada menambahkan dens baru di kemudian hari. Sekiranya anda kini telah mengisi dunia sihir anda, terdapat banyak tajuk hebat untuk mencuba dalam senarai permainan PC terbaik kami yang mungkin menarik minat anda.

Pencipta siri Harry Potter, JK Rowling, telah membuat beberapa ucapan transfobik di media sosial dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Warner Bros. mempunyai lesen untuk membuat permainan berdasarkan Harry Potter. Walaupun butiran perjanjian itu tidak diketahui secara umum, dan permainan WB mengatakan “J.K. Rowling tidak terlibat secara langsung dalam penciptaan permainan “, kemungkinan bahawa, sebagai pencipta dan pemilik Harry Potter IP, dia akan mendapat royalti dari jualannya. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kesamaan transgender atau memberi sokongan anda, berikut adalah dua badan amal penting yang kami menggalakkan anda untuk menyemak: Pusat Kebangsaan untuk Kesaksamaan Transgender di Amerika Syarikat, dan Mermaids di UK.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Bolehkah anda membiak Phoenix dalam warisan Hogwarts? Lokasi & Cara Menangkap

Hogwarts Legacy Phoenix

Hogwarts Legacy mempunyai banyak binatang yang pemain dapat menangkap dan diletakkan dengan selamat di vivarium. Hampir semua binatang dapat dijaga dan dibesarkan, tetapi bolehkah anda membiak phoenix dalam permainan? Inilah yang perlu anda ketahui.

Hogwarts Legacy bersedia untuk tiba di Xbox One dan PS4 dan akan memenuhi impian kanak -kanak Harry Potter ketika mereka meneroka dunia sihir.

Pemain bukan sahaja dapat mengalami kehidupan pelajar di Hogwarts dengan menghadiri kelas, mempelajari mantra baru, dan kerajinan ramuan, tetapi mereka juga akan menjadi penjaga banyak binatang, mirip dengan Newt Scamander.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Anda mencari dan menangkap banyak binatang dalam playthrough anda di warisan Hogwarts, tetapi salah satu yang paling dicari adalah Phoenix. Ini telah membawa kepada ramai yang tertanya -tanya di mana untuk mencari Phoenix dan jika mereka boleh membiak mereka.

Di mana untuk mencari Phoenix di Hogwarts Legacy

Pemain Legacy Hogwarts dapat mencari dan menangkap Phoenix dengan melengkapkan usaha “Phoenix Rising” yang diberikan oleh Deek. Kemajuan melalui usaha ini dan sampai ke Phoenix Mountain untuk melihat sekilas binatang ini. Ini adalah satu -satunya cara pemain dapat mencari dan menangkap phoenix dalam permainan.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Pemain akan menangkap Phoenix dengan cara yang sama mereka menangkap binatang lain dan itu dengan Nab-Sack.

Artikel berterusan selepas iklan

Deek akan membawa anda ke Phoenix di Hogwarts Legacy.

Bolehkah anda membiak Phoenix dalam warisan Hogwarts?

Malangnya, Jawapannya tidak, anda tidak boleh membiak Pheonix dalam warisan Hogwarts. Malah, Pheonix adalah satu -satunya binatang dalam permainan yang pemain tidak dapat membiak.

Ini mungkin kerana ia hanya dapat dicapai melalui misi, dan Devs mungkin hanya mahu pemain mempunyai satu phoenix, memberikannya penting dan memotivasi peminat untuk menyelesaikan pencarian Deek.

Untuk lebih banyak panduan warisan Hogwarts, pastikan anda menyemak beberapa kepingan kami yang lain di bawah: