Bagaimana untuk mendapatkan Otuk Mount dari Iskaara di WOW: Dragonflight | Steelseries, bagaimana untuk mendapatkan rahsia Otto The Otter Mount di Wow Dragonflight melalui banyak dan banyak memancing |

Cara Mendapatkan Rahsia Otto The Otter Mount di Wow Dragonfight melalui Lot dan Banyak Memancing

Dia menjual dua gunung Ottur, Otuk Pedagang Gading dan juga Otuk peniaga iskaara. Mari kita fikirkan cara membelinya, kerana anda tidak hanya menggunakan emas untuk mendapatkannya.

Cara Mendapatkan Otuk Mount dari Iskaara di Wow: Dragonflight

Rempah Koleksi World of Warcraft Mount dengan “Rahsia” ini!

oleh Luke Siuty 2 minit Baca

Ottuks adalah makhluk yang begitu comel di World of Warcraft: Dragonflight, dan ketika saya mendapati ada cara untuk menjadikannya sebagai gunung, saya tidak dapat menahan. Inilah cara mendapatkan gunung yang unik ini.

Sudah tiba masanya untuk menaik taraf koleksi gunung anda di World of Warcraft: Dragonflight. Semasa menyerang, saya tersandung di mata cincin taufan dari Dathea di peti besi serangan yang dijelmakan. Di atasnya, ia berkata “Tattukiaka di Iskaara akan berminat dengan perkara seperti ini.”Jadi saya melihat Tattukiaka dan mendapati bahawa saya boleh mendapatkan beberapa baru (dan sangat comel!) dipasang dari dia.

Cara Mencari Tatukiaka di WOW

Tattukiaka lokasi wow

Tattukiaka adalah seorang peniaga Ottur yang terdapat di zon Azure Span di Kepulauan Naga. Dia berada di sudut Iskaara, Hab Tuskarr. Koordinat tepatnya adalah 14.0, 49.6. Dia betul -betul dengan pena haiwan yang menempatkan rama -rama besar.

Lokasi Iskaara wow

Dia menjual dua gunung Ottur, Otuk Pedagang Gading dan juga Otuk peniaga iskaara. Mari kita fikirkan cara membelinya, kerana anda tidak hanya menggunakan emas untuk mendapatkannya.

Cara Mendapatkan Otuk Pedagang Gading

Peniaga gading

Untuk mendapatkan gunung ini, anda perlu melakukan beberapa penjara. Anda mesti mengambil 3 cincin yang berbeza dari bos di penjara bawah tanah. Ini boleh berada pada tahap kesukaran, tidak kira apa ILVL cincin itu, sama ada.

 • Cincin downburst gemuruh dari The Raging Tempest dalam Serangan Nokhud
 • Gelung arcane yang tidak stabil dari Leymor dalam The Azure Vault
 • Band bintang platinum dari Vexamus dalam Akademi Algeth’ar (Cincin juga boleh didapati dari pencarian yang berkaitan dengan penjara bawah tanah)

Cukup cincin pada anda dan tattukiaka akan mengeluarkannya dari tangan anda dan dapatkan anda Otuk peniaga gading.

Cara Mendapatkan Otuk Pedagang Iskaara

Iskarra Trader

Begitu juga dengan gunung yang lain, anda perlu mendapatkan beberapa item, tetapi ini adalah dari serbuan sebaliknya. Masukkan peti besi yang dijelmakan dan pukul beberapa bos, dapatkan rampasan itu, dan masukkannya ke gunung ini. Tidak kira apa barangnya. Anda memerlukan dua:

 • Mata taufan yang membantah dari Dathea, naik
 • Teras Teras Terros dari Terros

Dan itu sahaja! Anda boleh mendapatkan Otuk Pedagang Iskaara dengan kedua -dua item ini. Bukan sahaja mereka comel, tetapi mereka juga telah meningkatkan kelajuan berenang.

Periksa juga ini:

 • 9 Sebab Teratas Menggunakan Aerox 9 di World of Warcraft: Dragonflight
 • Cara melihat jumlah masa yang dimainkan di World of Warcraft
 • Pertumbuhan Komuniti Permainan: Rakaman Permainan

Cara Mendapatkan Rahsia Otto The Otter Mount di Wow Dragonfight melalui Lot dan Banyak Memancing

Cara Mendapatkan Rahsia Otto The Otter Mount di WoW Dragonfight melalui banyak dan banyak gambar penutup memancing

Otto the Otter Mount baru -baru ini ditemui di WOW Dragonflight adalah gunung rahsia yang ditemui dengan memancing. Banyak memancing. Begitu banyak memancing.

Otter rahsia, diturunkan. Salah satu rahsia tersembunyi yang terakhir dari Patch Pelancaran, Otto The Otter Mount di Wow Dragonflight akhirnya ditemui oleh WoW Secret Finding Discord. Dan seperti kebanyakan perkara, Otto lama yang dihormati ditemui melalui memancing. Dan nasib. Memancing dan banyak nasib.

Adakah anda suka memberikan duit syiling berkilat ke katak? Tidak? Nah, kita akan sampai kepada itu. Perkara pertama yang pertama: inilah yang perlu dilakukan.

Cara Mencari Otto Mount di Dragonflight

<em></p>
<p>Hidup swog.</em>“lebar =” 747 “ketinggian =” 475 ” /></p>
<p>Matlamat pertama adalah untuk memperdagangkan duit syiling emas Kepula <strong>“/Jalan #2023 82.32 73.21 Swog yang hebat</strong>.”Bagaimanapun, Swoggy G tidak mahu apa -apa mata wang, dia hanya mahu duit syiling Kepulauan itu. Dan ini hanya dilakukan melalui memancing. Anda mungkin bernasib baik dan langsung memancing duit syiling emas, tetapi pilihan lain tersedia. SWOG akan menjual sebilangan duit syiling tembaga untuk duit syiling perak, dan syiling perak untuk syiling emas. Anda dapat melihat ke mana keadaan ini berlaku. Perjalanan akan menjadi sedikit RNG berdasarkan, tetapi akhirnya anda boleh berdagang duit syiling emas untuk swoggykins untuk karung yang tidak rapi khazanah Swog.</p>
<p>Juga: Keluarkan kepala anda dari longkang. Bukan salahnya bahawa karung itu rapi.</p>
<p>Dalam beg itu adalah mainan yang dipanggil warna akuatik, yang anda perlukan untuk langkah seterusnya. Otto anda gunung otter berada dalam jangkauan. Agak.</p>
<p><img loading=Ke benteng untuk pesta tarian

Langkah seterusnya melibatkan pergi ke bar tersembunyi di utara benteng obsidian di pantai yang bangun. Bar menyelam terletak di titik jalan “/Way #2022 19.6 36.5 mandi gelembung.“Pakai warna akuatik dan /tarian di pad tarian selama lima minit yang padat. Setelah berlalu, anda akan teleport ke tempat yang disebut gua Hissing. Dapatkan barang yang dipanggil tong ikan kosong di hadapan anda.

Dan jika soalan seterusnya adalah “Gee, saya akan mengisi tong ikan ini?”Kemudian budak lelaki, adakah anda betul.

Memancing. Begitu banyak memancing.

Inilah ikan yang anda perlukan untuk mengisi tong baru anda.

 • Ikan floe yang sejuk – Memancing dari perairan terbuka di sekitar Iskaara. 100 daripada em.
 • Carp calamitous – Memancing dari lava terbuka di sekitar benteng obsidian. Anda memerlukan 25.
 • Kingfin, Whiskerfish Bijaksana – Memancing dari perairan terbuka di sekitar Akademi Algeth’ar. Hanya memerlukan satu.

Kembali ke The Hissing Grotto di Waypoint “/Way #2022 20.3 39.7 Hissing Grootto “dengan laras yang diisi anda. Lakukan ini dan Otto adalah milik anda! Nikmati Otto baru anda Otter Mount dan buat setiap pemain capung wow yang lain keliru dan cemburu terhadap swag anda yang berpusat di Otter.

Tetap ke Esports.gg untuk maklumat ini dan lebih banyak lagi yang tersedia.