Bagaimana untuk mendapatkan kod selamat yang tersesat di kawasan kumuh | VG247, Kod Selamat Stray – Apakah kod dan di mana untuk mencarinya? | Beban

Kod Selamat Stray – Apakah kod dan di mana untuk mencarinya

Terdapat satu lagi selamat di perpustakaan di atas bumbung di kawasan kumuh, tetapi ini dibuka dengan kunci, jadi anda tidak memerlukan kod untuk membukanya.

Cara Mendapatkan Kod Selamat yang Simpang Dan Memecahkan Kata Laluan di Slums

Kucing sesat melihat selamat dikunci di kawasan kumuh

Stray penuh dengan platform untuk naik dan teka-teki berukuran kucing untuk diselesaikan, dan sementara semuanya menjadi wajar bagi anda pada waktunya, kehidupan sebagai kucing boleh sedikit mengelirukan pada mulanya. Yang mengatakan, ada penampilan yang menarik selamat digital dimeteraikan dengan a kata laluan misteri Menyembunyikan di salah satu daripada miskin banyak lorong, dan kod selamat untuk memecahkannya disembunyikan dalam nota yang penuh dengan kod binari.

Sekiranya anda belum bertemu dengan kebanyakan penduduk miskin, ia tidak akan sepenuhnya jelas apa yang harus anda lakukan dengan nota ini, atau di mana anda boleh mencari kod selamat. Dalam panduan ini, kami menerangkan Cara Mempercepatkan Kod Selamat Stray di Subs Stray dan dapatkan apa yang ada di dalamnya.

Di mana saya dapati kata laluan misteri dan kod selamat dalam sesat?

Sekiranya anda berada di sini, anda mungkin sudah menemui yang selamat di kawasan kumuh. Hanya sekiranya, selamat terselip di lorong kecil di sebelah kanan Morusque, robot pemuzik di kawasan kumuh.

Kucing sesat melihat selamat digital terkunci di kawasan kumuh

Di Safe adalah nota merah jambu kecil yang dilabelkan “kata laluan misteri” untuk anda kumpulkan. Malangnya, dalam sekumpulan binari yang hanya dapat diterjemahkan. Itu adalah kata -kata pelbagai robot di seluruh kawasan kumuh, bukan milik saya.

Kutu buku yang dipersoalkan adalah Elliot. Robot ini adalah jenius dan penggodam teknologi yang bereputasi, dan nampaknya dia boleh membetulkan apa -apa dan membaca sebarang kod. Flatnya tidak dapat dilepaskan, tetapi dia hanya berjalan -jalan singkat dari nenek.

Mulakan di Nenek, dan menghadap jauh dari dia, maju ke hadapan dan hanya melepasi dua robot duduk di lantai ke kiri anda. Pintu ke flat hanya di hadapan mereka, dan anda akan dapat membuka pintu dengan beberapa calar untuk perhatian.

Kucing sesat melihat pintu masuk ke Elliot

Sebaik sahaja anda berada di dalam, jangan lupa untuk mengumpul muzik lembaran di potret di hadapan untuk menenangkan Morusque, kemudian menuju ke tingkat atas. Di sini, anda akan menemui Elliot.

Tunjukkan Elliot nota itu, dan dia akan menerjemahkannya untuk anda. Akhirnya, nota itu membaca ‘DuFer Bar’, yang merupakan bar kumuh. Anda akan mahu membuat jalan ke sana, yang sememangnya mudah diberikan semua lampu neon merah jambu yang mengelilinginya.

Kucing Stray melihat pintu masuk ke Dufer Bar di kawasan kumuh

Sekali di dalam bar, menuju ke tanda ‘Dufer Bar’ neon yang terletak di atas bar, ke kiri. Anda akan melihat ada gambar berbingkai indah pantai di atas tanda, dan anda boleh menggunakan coretan nakal anda untuk melepaskannya dari dinding.

Selepas gambar jatuh, kod diturunkan: 1283.

Kucing Stray melihat kod di dinding Duaf Bar selepas mengetuk lukisan ke bawah

Dengan pengetahuan baru anda, kembali ke selamat dan pasangkan kod. Sebaik sahaja selamat dibuka, anda akan diberi ganjaran dengan muzik lembaran lain; Terdapat lapan keping untuk dicari secara keseluruhan!

Untuk lebih lanjut mengenai sesat, jangan lupa untuk mencari semua kenangan di setiap bab jika anda benar -benar ingin menyelam jauh ke dalam cerita Stray. Juga, terdapat empat mesin layan diri yang dapat dijumpai semasa anda berada di kawasan kumuh juga!

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Annapurna Interactive Ikuti
 • BLUETWELVE STUDIO Ikut
 • Indie Ikut
 • PC Ikut
 • Platformer Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Pemain tunggal ikut
 • Cerita kaya mengikuti
 • STRAY Ikut
 • Orang ketiga mengikuti

Ikuti semua topik Lihat 7 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.

Keghairahan Kelsey untuk permainan bermula dengan Resident Evil, dan agak sukar untuk membuat mereka menutup permainan seram sejak. Ketika mereka tidak menghilangkan ketakutan baru atau menghidupkan pembatalan bukit -bukit senyap, mereka sering dapat ditemui di atas Pokémon dan Kirby yang comel, atau sangat rata -rata di FPS Games.

Kod Selamat Stray – Apakah kod dan di mana untuk mencarinya?

Adakah anda cuba mencari kod selamat yang sesat untuk merampasnya dan mendapatkan barang di dalamnya? Panduan kami akan membantu anda membuka peti besi permainan kucing.

Kod Kod Selamat Stray di Alleyway

Diterbitkan: 9 Ogos 2023

Stray adalah permainan kucing dari Annapurna, atau sekurang -kurangnya itulah yang kami panggil sekarang dan anda juga harus. Ia penuh dengan keperibadian, cerita, dan teka -teki yang menghalang perkembangan anda. Sebilangan teka -teki itu memerlukan anda mendapatkan kod selamat yang tersesat untuk maju kisah utama permainan, jadi ia boleh menjadi pengalaman yang mengecewakan jika anda tidak tahu di mana atau bagaimana mencari mereka. Dengan mudah, kami telah mendapat anda dilindungi dengan Kod selamat tersasar.

Kami akan memberitahu anda apa jika anda tidak mahu mengacaukan lokasi mereka untuk diri sendiri, tetapi kami juga akan memberitahu anda bagaimana untuk mencari mereka sekiranya anda ingin mendapatkan pengalaman cerita penuh lemak dan bukan hanya jawapan yang diserahkan kepada anda di atas pinggan.

Kod selamat tersasar

Kod untuk selamat di lorong di sesat adalah 1283. Kod untuk selamat di Midtown adalah 8542.

Anda boleh menggunakan panduan ini untuk memintas untuk mencari kod untuk diri sendiri, tetapi jika anda masih ingin menemuinya, baca panduan kami tentang cara membuka selamat di lorong di kawasan kumuh atau Panduan Lokasi Lencana kami.

Terdapat satu lagi selamat di perpustakaan di atas bumbung di kawasan kumuh, tetapi ini dibuka dengan kunci, jadi anda tidak memerlukan kod untuk membukanya.

Thumbnail YouTube

Itu semua kod selamat yang tersesat, tetapi anda boleh menyemak panduan kami untuk mencari semua lokasi notebook yang tersesat atau kod pangsapuri Seamus jika anda tersekat.

Lebih banyak dari beban

Jesse Gregoire Seorang kekasih permainan PS5 terbaik dan permainan siri Xbox terbaik, Jesse juga mempunyai kegemaran untuk permainan FPS seperti Halo Infinite Destiny 2.