Bagaimana untuk mendapatkan glaives eksotik di Destiny 2: The Witch Queen – GameSpot, Glaives Exotic dari Witch Queens> Destiny 2 | Forum |

Takdir 2 glaives eksotik

Lengkapkan Pencarian Dunia Takhta Pendek dari Fynch yang Dipanggil Amanah Jalankan kedua-dua cara untuk mendapatkan laporan: Pencarian Relic-Data. Daripada semua pencarian di papan bukti, yang satu ini adalah masa yang paling banyak dan memakan sumber.

Cara mendapatkan glaives eksotik di takdir 2: ratu penyihir

Sekiranya anda peminat jenis senjata Glaive yang baru, anda boleh mendapatkan glaives eksotik khusus untuk kelas anda dengan faedah khas.

pada 8 Mac, 2022 jam 1:01 PM PST

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Glaives adalah jenis senjata baru yang diperkenalkan di Destiny 2: The Witch Queen-Players dapat mencipta Glaive legenda pada permulaan kempen. Setelah melengkapkan kempen dan pencarian bukti keras, pemain teruja untuk mendapatkan tangan mereka di Glaives Eksot. Untuk sampai ke laporan: Quest Exotic-Lure Reverse, anda perlu melengkapkan rentetan pencarian yang lebih kecil di papan bukti dan berusaha. Menyelesaikan setiap usaha akan memberi anda ganjaran senjata dunia takhta, juga.

Terdapat tiga jenis glaives eksotik dengan kebolehan yang unik yang anda dapat menggunakan kesan selepas memakan tenaga daripada membunuh.

  • Tepi persetujuan, pemburu: Melepaskan lampu rantai yang menjejaki sasaran.
  • Edge of Niat, Warlocks: Mewujudkan turet penyembuhan.
  • Edge of Action, Titans: Mewujudkan gelembung pelindung.

Laporan: Resonance-Comp

Pertama, ambil laporan: Resonance-Comp Quest dan pergi ke tiga lokasi yang ditandakan di peta anda. Mengimbas kawasan dan mengalahkan musuh untuk mengambil runes resonan.

Laporan: Resonance-Comp Quest di Lembaga Keterangan

Seterusnya, menuju ke Echo Witch-dari The Quagmire atau Miasma-untuk mendapatkan serpihan Osmic. Keseluruhan Kisah Lembaga Keterangan berkisar di sekeliling serpihan ini, jadi kembali ke Enclave dan laporkan penemuan anda-anda perlu melaporkan semula setelah menyelesaikan setiap pencarian.

Laporan: Reflect Altar

Selepas anda merebut laporan reflekt mezbah, anda harus melihat penanda pencarian di peta anda yang disebut Altar of Reflection: Catalyst. Di lokasi pencarian, gunakan DeepSight untuk menyelaraskan simbol Savathun dan masukkan portal.

Mezbah refleksi mengarahkan teka -teki cabaran untuk mezbah refleksi: pemangkin

Anda perlu melengkapkan satu lagi teka -teki yang lain di mana anda perlu melihat susunan simbol dari kiri ke kanan dan melompat ke kolam renang mengikut urutan itu. Setelah melengkapkan misi, log penemuan anda di Enclave-Menyelesaikan Misi ini juga membuka mezbah mingguan aktiviti refleksi.

Laporan: Pesanan yang dihina

Kumpulan Perisikan Tersembunyi Ikora masih berusaha memahami niat Immaur dengan serpihan osmik dan tugas anda dengan pesanan yang dihina.

Anda perlu menyerang yang mencabar ketika meronda dunia takhta, tetapi anda dapat menyelesaikannya dengan cepat jika anda melakukan acara awam yang menghina. Musuh akan menjatuhkan perintah perintah untuk dijemput. Kawasan Quagmire dan Miasma mempunyai banyak penghinaan untuk memburu. . Sekiranya aktiviti Wellspring tidak tersedia, anda mungkin perlu maju lagi dalam kempen Queens dan Worms Exotic Quest.

Sekiranya anda mendapat pelancar bom tangan tarnasi resonans deepsight atau lulus senapang auto, simpan untuk usaha seterusnya.

Laporan: Relic-Data

Lengkapkan Pencarian Dunia Takhta Pendek dari Fynch yang Dipanggil Amanah Jalankan kedua-dua cara untuk mendapatkan laporan: Pencarian Relic-Data. Daripada semua pencarian di papan bukti, yang satu ini adalah masa yang paling banyak dan memakan sumber.

Pertama, anda perlu membentuk Senjata Dunia Takhta berikut di The Relic: kemungkinan Suspek Fusion Rifle, Red Herring Rocket Launcher, dan Sidearm Bukti Empirikal. Attune senjata resonans ini untuk mengekstrak sumber dan corak mereka untuk membentuk senjata.

Langkah seterusnya akan mengharuskan anda melengkapkan pelbagai pusingan Wellspring untuk dua orang datang dan dua senjata tarnation untuk versi resonans Deepsight mereka. Penurunan ini adalah rawak, jadi mungkin memerlukan masa yang berbeza untuk pemain lain untuk menyelesaikan langkah ini-teringat bahawa senjata sumur berputar setiap hari.

Setelah melengkapkan kesesuaian di semua empat senjata, pergi ke relik di enclave untuk membuat senjata anda. Anda harus aktif bermain dengan senjata resonans untuk mengumpulkan sumber mereka untuk membuat kerajinan, dan jika anda mempunyai cukup, anda dapat menyelesaikan langkah terakhir untuk usaha ini yang meminta anda membentuk semula senjata dengan sifat -sifat yang dipertingkatkan.

Laporan: Langkah-langkah-retraced

Untuk mendapatkan langkah-langkah yang diketepikan, anda perlu mengukur dengan fynch untuk mengakses misi cerita yang boleh dimainkan oleh mingguan. Langkah-langkah-retraced adalah mudah: Kekalahan juara dalam misi mingguan mengenai sebarang kesukaran untuk wawasan-Finishers menjatuhkan wawasan tambahan.

Main melalui keseluruhan misi pertama sejak itu adalah salah satu keperluan untuk pencarian, dan dapatkan wawasan dari juara. Sekiranya anda tidak mendapat cukup wawasan, anda boleh melakukan semula misi atau ladang juara pertama yang anda lihat.

Laporan: Piramid-Inspektasi

Selepas perlumbaan pertama di dunia berakhir untuk bersumpah serbuan murid, pemain dapat mendapatkan usaha terakhir yang dipanggil piramid-inspektasi. Untuk usaha ini, tahap kuasa yang disyorkan oleh Misi Pemeliharaan adalah 1540, dan hanya pemain yang mempunyai usaha ini dapat memasuki misi. Sangat mudah untuk solo sejak misi dibahagikan kepada pelbagai gelombang musuh, menjadikannya dapat diramalkan. Anda perlu melengkapkan misi pemeliharaan dan mengalahkan kejutan untuk mendapatkan runes resonan.

Kumpulkan nod dan kembali ke kenderaan bercahaya

Bahagian pertama misi akan mengumpulkan oren, nod bercahaya di sekitar kawasan tersebut. Anda boleh mengumpul tiga pada satu masa, dan bahagian bawah kiri skrin anda akan mengatakan pengetahuan yang melimpah. Mendepositkan nod di kenderaan terapung. Setelah mendepositkan semua nod dari kawasan itu, kenderaan akan bergerak dengan cepat sehingga melompat segera. Sekiranya anda tinggal terlalu jauh dari kenderaan, anda akan dimakan oleh kegelapan. Sekiranya diperlukan, bersihkan diri dengan berdiri di dekat kenderaan.

Simbol pengetahuan dan minuman yang muncul selepas mengalahkan ketua

Di bahagian kedua, mengalahkan orang yang menghina dan ketua yang rosak di salah satu bilik-mengalahkan ketua harus mendedahkan simbol. Kawasan ini mempunyai pelbagai bilik dengan simbol di atasnya, pergi ke bilik sebelah dengan simbol yang sepadan. Sekiranya anda menghadapi masalah mencari bilik yang betul, lihat radar anda untuk melihat di mana musuh -musuh sedang berbiji dan menuju ke sana.

Mengalahkan bos yang dipilih oleh tiga fanatik dan mengkaji semula kes itu untuk mendapatkan usaha eksotik.

Laporan Quest Glaive Exotic: Reverse-Lure

Keluarkan serpihan osmik dari papan dan menanamnya di Queen’s Bailey di dunia takhta Savathun, di sebelah Terusan Florescent. Pencarian ini seperti misi pengintip mini. Anda kemudian perlu mengalahkan Lucent brood dan mengambil serpihan osmik kembali ke papan bukti untuk log laporan terakhir.

Membuat kelebihan persetujuan glaive eksotik di relik

Melengkapkan usaha ini memberi anda corak glaive eksotik untuk membuat kerajinan di relik. Nasib baik, membuat senjata eksotik ini tidak menggunakan sumber anda.

Ini adalah salah satu daripada banyak senjata eksotik yang menarik yang boleh anda dapatkan dalam ratu penyihir. Semak Osteo Striga Exotic SMG, Pelancar Bom Bom Parasit Wormy, dan Pelancar Bom Bom Messenger Dead dari Musim Risen.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. Gamespot boleh mendapatkan bahagian pendapatan jika anda membeli apa -apa yang dipaparkan di laman web kami.

Mendapat tip berita atau ingin menghubungi kami secara langsung? Berita e [email protected]

Glaives eksotik dari Queens Witch

Saya menyertai Witchqueen lewat, jadi saya tidak dapat mendapatkan semakan semula sifar atau glaives yang ada. Lembaga Bounty saya untuk kelebihan persetujuan menunjukkan ia memerlukan akses kepada misi weelky, dan ia adalah yang terakhir saya perlu mendapatkan glaive. Saya belum mencuba watak saya yang lain tetapi jika ia melakukannya untuk pemburu saya mungkin melakukannya kepada mereka.Sebarang nasihat mengenai apa yang harus dilakukan?

Sejarah Post

Muat turun sila tunggu. Ini mungkin mengambil sedikit masa.

Menyiarkan dalam bahasa:

Main bagus. Luangkan satu minit untuk menyemak kod tingkah laku kami sebelum menghantar catatan anda. Batalkan Edit Buat Fireteam Post

Anda mendapat kelas eksotik pertama anda apabila anda melengkapkan semua pencarian papan bukti WQ dan melakukan satu usaha terakhir setelah menyelesaikannya. Tetapi selepas anda mendapat yang pertama untuk watak yang anda selesaikan untuk pencarian itu, anda perlu menjalankan 6 aktiviti Wellspring Player untuk peluang mendapatkan corak (s) untuk kelas eksotik yang lain. Saya tidak pasti jika anda perlu bermain sebagai kelas tertentu untuk membuka kunci Glaive kelas eksotik mereka atau jika anda hanya boleh merebutnya pada mana -mana watak? Sama ada kadar penurunan cukup rendah dari apa yang saya alami. Walaupun saya berhenti menjalankan Wellspring selepas beberapa ketika. Semoga berjaya.

Sejarah Post

Muat turun sila tunggu. Ini mungkin mengambil sedikit masa.

Main bagus. Luangkan satu minit untuk menyemak kod tingkah laku kami sebelum menghantar catatan anda. Batalkan Edit Buat Fireteam Post

  • Tolong
  • Panduan
  • Undang -undang
  • Syarat Penggunaan
  • Dasar Privasi
  • Akta Perkhidmatan Pembayaran
  • Jangan menjual maklumat peribadi saya

Bagaimana untuk mendapatkan semua glaives eksotik di takdir 2 ratu penyihir

Destiny 2 mempunyai jenis senjata baru, dengan tiga exotics untuk dimenangi.

Destiny 2: The Witch Queen

Destiny 2: The Witch Queen (Kredit Imej: Bungie)

Semua orang mengamuk jenis senjata baru. Mereka sangat jarang berlaku ketika datang ke Destiny 2 yang, ketika mereka ditambah, semua orang berkeringat untuk versi eksotik terbaru. The Witch Queen menjawab soalan ini dengan gemilang “Ya.”Tidak hanya satu glaive eksotik tetapi tiga pada pelancaran. Bukan sahaja terdapat tiga glaives eksotik, tetapi Bungie telah berjaya mengintegrasikan sistem kerajinan senjata baru untuk mendapatkan tiga glaives. Ini adalah “dua burung baru dengan satu batu eksotik” jenis perjanjian. Inilah cara untuk mendapatkan kelebihan persetujuan, kelebihan tindakan, dan kelebihan niat eksotik, di takdir 2.

Senarai semua glaives eksotik di takdir 2

Seperti yang telah kita sorot, terdapat tiga glaives eksotik. Setiap glaive dikunci ke salah satu daripada tiga kelas di Destiny 2; Titan, Hunter, Warlock dan menyediakan sifat eksotik yang unik yang memainkan identiti kelas masing -masing.

Tepi niat

Glaive Warlock, Edge of Niat, adalah glaive suria yang menggunakan sifat turret pemulihan yang dipersembahkan. Turret Restoratif adalah tindakan senjata alternatif Glaive yang membolehkan pemain memakan tenaga Glaive dan menggantikan tembakan Glaive seterusnya dengan Turret Penyembuhan.

Kelebihan persetujuan

The Hunter’s Glaive, Edge of Concrenct, adalah arc glaive yang menggunakan sifat pencari kilat. Pencari Kilat adalah tindakan senjata alternatif Glaive yang membolehkan pemain memakan tenaga Glaive apabila ia penuh dan menggantikan tembakan Glaive seterusnya dengan pelepasan pelepasan kilat yang mengalir ke musuh -musuh yang berdekatan.

Kelebihan tindakan

Titan’s Glaive, Edge of Action, adalah kekosongan glaive yang menggunakan sifat eksotik perisai jauh. Perisai jauh adalah tindakan senjata alternatif Glaive yang membolehkan pemain memakan tenaga Glaive apabila ia penuh dan menggantikan tembakan Glaive seterusnya dengan perisai yang digunakan di mana sahaja anda mensasarkan pukulan anda. Sekiranya anda menonton mana -mana treler Witch Queen, anda mungkin sudah melihat ini dalam tindakan. Ia kelihatan seperti gelembung mini-titan berbentuk ganjil.

Ketiga -tiga yang dapat dibuat di Enclave. Ciri ketiga pada masing -masing, sifat eksotik, tidak boleh diperbaiki, tetapi majalah, dan stok boleh. Ini akan membolehkan penjaga menyesuaikan statistik mereka agar paling sesuai dengan cara mereka menggunakan glaive mereka.

Cara mengakses lembaga bukti

Langkah pertama ke arah membuka kunci glaives memerlukan akses ke lembaga bukti. Setelah menyelesaikan siasatan, misi ketiga dalam kempen Witch Queen, anda boleh bercakap dengan Ikora Rey di Enclave. Ikora akan memberi anda misi bukti keras.

Bukti keras memerlukan anda untuk menceburkan diri dari enclave dan ke dunia takhta Savathun. Semasa di sana, anda boleh menemui penanda lokasi di The Quagmire. Pergi ke lokasi ini dan mengalahkan gelombang musuh yang bertelur. Setelah mempertahankan serpihan Osmic, bawa kembali ke Ikora Rey, dan dapatkan akses ke Lembaga Keterangan.

Lengkapkan Enam Laporan Lembaga Lembaga Bukti untuk Membuka Laporan: Reverse Lure

Selepas anda membuka kunci papan bukti, anda akan dapat melihat satu siri pencarian yang dipanggil laporan, termasuk Exotic Quest yang disebut Laporan: Reverse-Lure. Kebanyakan laporan ini mempunyai keperluan kunci, seperti mempunyai akses ke sumur dan kesukaran tuannya atau memerlukan kemajuan kempen selanjutnya.

Berikut adalah semua laporan legenda di papan bukti dan apa yang diperlukan untuk menyelesaikannya:

Laporan: Resonance -Comp

Resonance-Comp meminta pemain untuk mencari quagmire, saluran pendarfluor, dan miasma untuk kawasan untuk berinteraksi dengan dan membunuh satu siri musuh yang bertelur untuk mendapatkan rune resonan. Selepas mengumpul ketiga -tiga runes resonan, anda perlu menceburkan diri ke dalam echo penyihir untuk mengumpul serpihan osmik sebelum melaporkan penemuan anda melalui lembaga bukti.

Laporan: Altar -Reflect

Setelah memperoleh misi refleksi mezbah, pemain perlu melawat mezbah refleksi dan menyelesaikan teka-teki di dalamnya. Teka -teki mendidih untuk mencari yang ganjil dalam corak dan menembak mereka, sebaiknya tidak dengan senjata yang memiliki muatan letupan atau sifat anak panah letupan. Berikutan teka -teki, mengalahkan arkivis Lucent, seperti altar penyihir mata shrieker dan Lucent Brood Hive Guardians, sebelum berinteraksi dengan mezbah untuk menerima ingatan tentang pengalaman Savathun dengan Glaive. Sekarang sudah tiba masanya untuk mendokumentasikan penemuan anda di papan bukti, sekali lagi.

Laporan: Relic-Data

Relic-Data mungkin paling lama misi laporan dan sangat didasarkan pada nasib anda. Langkah pertama memerlukan anda membentuk senjata dunia takhta; Bukti empirikal, mungkin disyaki, dan herring merah, di enclave. Untuk melakukan ini, pemain mesti mempunyai penurunan senjata dan memilikinya mengandungi resonans deepsight untuk memperoleh corak sebelum membentuk senjata.

Anda kemudian perlu melakukan perkara yang sama untuk dua senjata sumur; Datang dan tarnasi. Telah berlalu dan tarnation jauh lebih sukar untuk diperolehi sebagai titisan resonans yang mendalam senjata yang jarang berlaku dan beroperasi pada putaran empat hari. Walaupun senjata yang diperlukan tersedia, anda perlu benar -benar komited untuk aktiviti tersebut dan memastikan anda memperoleh pelbagai versi resonans Deepsight senjata kerana mereka memerlukan pelbagai penyelesaian untuk membuka kunci corak.

Mengikuti ini, anda juga perlu membentuk semula senjata dengan sifat yang dipertingkatkan. . Anda juga boleh menunggu tetapan semula mingguan dan menjatuhkan 400 shard legenda di satu dari Master Rahool di Menara, memastikan senjata telah disamakan. Cara yang cepat untuk meningkatkan senjata anda adalah untuk melengkapkan mereka dan melengkapkan aktiviti, menavigasi ke serangan terakhir di bandar bermimpi dan maju ke pusat pemeriksaan Shuro Chi dan membunuh musuh -musuh ketika pintu dibuka, atau memuatkan pemahaman Avarice Dungeon dan membunuh musuh yang memfailkan dari gua rampasan tanpa mengambil engrams mereka jatuh. Syukurlah Lembaga Bukti tidak terlalu lama perjalanan setelah membuat semua senjata ini, jadi seret diri di sana dan dapatkan semua maklumat ini diukur.

Laporan: Piramid-Inspektasi

Setelah selesai sumpah murid, laporan ini muncul melalui enclave. Ini mencerminkan titik masuk ke serbuan, dengan keperluan tambahan untuk mendapatkan runes resonan, dengan membunuh cemuhan. Bagi mereka yang tidak menyedari pertemuan itu, anda perlu menggerakkan bot di seluruh rawa dengan mengumpul fon pengetahuan setiap kali ia berhenti. Mengumpulkan sembilan fon pengetahuan, yang mana anda hanya boleh membawa tiga pada satu masa, akan maju lagi. Selepas ini, teruskan ke bilik yang mempunyai siri pintu, masukkan pintu yang membuka dan membersihkan bilik. Setelah membersihkan bilik, glyph akan muncul dan menunjukkan bilik sebelah anda. Dari sana anda mesti keluar dari belakang bilik dan membunuh beberapa fanatik yang dihina. Dan itu sahaja, kembali ke enclave.

Langkah-langkah-retraced adalah, bersyukur, salah satu laporan yang lebih pendek di Lembaga Keterangan. Akses ke laporan ini berpagar oleh akses kepada misi cerita mingguan, yang dibuka dengan meratakan reputasi Fynch di dunia takhta Savathun. Sebaik sahaja misi dibuka, anda perlu melengkapkan misi dan mengambil pandangan yang digugurkan oleh juara dalam misi. Wawasan tambahan dapat diperoleh dengan menamatkan juara musuh. Sekali tengkorak yang cukup telah dihancurkan, kembali ke enclave dan laporkan penemuan anda.

Laporan: Pesanan yang dihina

Pesanan Sinar adalah satu lagi laporan mudah yang boleh anda gunakan sebagai pembersih lelangit antara laporan yang lebih lama dari lembaga bukti. Yang perlu anda lakukan untuk langkah ini adalah untuk menjelajah ke dunia takhta Savathun dan membunuh pencabulan yang mencabar dan mengumpulkan 12 perintah perarakan yang mereka jatuhkan. Anda kemudian akan diminta untuk membawa pesanan perarakan ini kembali ke Lembaga Keterangan.

Cara melengkapkan laporan: reverse-lure

Setelah menamatkan semua pencarian laporan dan mengubahnya, anda akan kembali ke lembaga penyiasatan untuk mengambil langkah terakhir, melaporkan: Reverse-Lure. Setelah mendapatkan laporan, berinteraksi dengan lembaga lagi untuk menerima serpihan osmik. Kini sudah tiba masanya untuk menuju ke Queen’s Bailey untuk menetapkan perangkap, memikat Lucent Hive dan Immaru, Hantu Savathun.

. Setelah kembali ke Lembaga Penyiasatan dengan keuntungan anda yang tidak diperoleh, anda akan diberi ganjaran dengan corak untuk kelas yang anda selesaikan dengan misi, namun baki dua corak glaive eksotik dapat ditemui dalam Aktiviti Wellspring.

Dan itu sahaja. Pergi, membentuk glaive baru anda secara percuma, dan mula meratakannya namun anda suka, untuk membuat penyesuaian pada ciri -cirinya.