Bagaimana untuk mendapatkan Destiny 2 Winterbite Exotic – Semua langkah pencarian Strider | PCGamesn, Destiny 2 Winterbite Exotic Glaive Guide – All Strider Quest Langkah

Destiny 2 Panduan Glaive Exotic Winterbite – Semua langkah pencarian Strider

Contents

Winterbite adalah stasis berat glaive yang menembak bola; Orbs itu seterusnya membekukan sasaran. Anda boleh membuka kunci Winterbite dengan melengkapkan “Strider“Quest, yang tersedia setelah anda melengkapkan Cahaya kempen, buka kunci Hall of Heroes dan melengkapkan tiga pencarian lain: “Stargazer,” “Maelstrom,” dan “Bluejay.”Anda akan ditunjukkan di sekitar Neomuna, melengkapkan aktiviti baru seperti beban terminal dan partition semasa anda pergi.

Cara Mendapatkan Destiny 2 Winterbite Exotic – All Strider Quest Langkah

The Destiny 2 Winterbite adalah barang panas di kalangan penjaga sebagai eksotik cahaya yang baru, jadi inilah yang perlu anda ketahui untuk mendapatkan stasis eksotik ini.

Bagaimana untuk mendapatkan Destiny 2 Winterbite Exotic - All Strider Quest Langkah -langkah: Seorang Guardian memegang Stasis Glaive Exotic Winterbite

Diterbitkan: 3 Mac, 2023

The Destiny 2 Winterbite Exotic Glaive adalah salah satu exotics paling dalam permintaan yang kini dalam permainan. Para pemaju di Bungie tahu eksotik bermusim ini adalah binatang, yang mungkin mengapa ia memerlukan banyak pencarian untuk mendapatkan. Namun, pencarian untuk mendapatkan musim sejuk tidak kompleks, walaupun mereka agak membosankan.

Sekiranya anda ingin mendapatkan tangan anda di Destiny 2 Winterbite Exotic Glaive, kami mempunyai semua langkah yang anda perlukan untuk mendapatkan senjata stasis yang kuat ini, yang dengan mudah akan melengkapkan Destiny Best 2 Warlock Stasis Build, Titan Stasis Build, atau Hunter Stasis membina.

Bagaimana untuk mendapatkan Destiny 2 Winterbite Exotic - All Strider Quest Langkah -langkah: The Winterbite Exotic Stasis Glaive

Bagaimana untuk mendapatkan glaive eksotik musim sejuk

Anda akan mendapat Glaive Exotic Winterbite dengan melengkapkan pencarian strider. Walau bagaimanapun, untuk mendapatkan usaha Strider, anda mesti terlebih dahulu melengkapkan Destiny 2 Stargazer Quest, The Maelstrom Quest, dan The BlueJay Quest. Sebaik sahaja anda melengkapkan ketiga -tiga ini, Quinn, Arkib, akan memberi anda usaha Strider.

Winterbite Exotic Glaive adalah eksotik yang didambakan pada senarai exotics Lightfall Destiny 2. Ia sangat kuat dan memberikan kerosakan tinggi sesaat, yang boleh anda tingkatkan dengan mod dan serpihan stasis ketika bermain sebagai subkelas stasis. Bukan sahaja ia boleh membekukan sasaran, tetapi perisainya juga meningkatkan kelajuan pergerakan semasa melindungi. Oleh itu, ia adalah senjata yang berharga dan bernilai usaha untuk mendapatkan.

Cara Melengkapkan Destiny 2 Strider Quest

The Strider Quest tidak sukar untuk diselesaikan, tetapi anda ingin tahu apa yang harus dilakukan supaya anda tidak membuang masa anda. Berikut adalah pecahan langkah pencarian.

 1. Lawati Arkib, Quinn, di Hall of Heroes untuk mendapatkan pencarian.
 2. Luangkan kekunci beban terminal pada dada yang berlebihan terminal di tiga kawasan neomuna.
 3. Kekalahan Angkatan Legion Shadow untuk mendapatkan data lokasi, kemudian selesaikan sektor AHIMSA Park yang hilang untuk mendapatkan data Cypher.
 4. Kembali ke Hall of Heroes untuk bercakap dengan Arkib.
 5. Memorial Pembaikan Strider.
 6. Kepala ke Retreat Maya untuk mengalahkan Vex Hydra dan memusnahkan Confluxes.
 7. Kembali ke Archivist.

Bagaimana untuk mendapatkan Destiny 2 Winterbite Exotic - All Strider Quest Langkah -langkah: The Winterbite Exoic Stasis Glaive in Action

Destiny 2 Strider Quest Langkah

Sekiranya anda berharap dapat menggagalkan Destiny 2 Winterbite Exotic Glaive, inilah pecahan tepat bagaimana untuk melakukannya. Sekali lagi, ingatlah bahawa anda mesti menyelesaikan pencarian Stargazer, Maelstrom, dan Bluejay untuk mendapatkannya.

Lawati arkivis

Quinn akan memberi anda usaha Strider yang diperlukan untuk mendapatkan Glaive.

Luangkan tiga kunci beban terminal

Sebahagian daripada ini melibatkan kesabaran, kerana anda perlu menyelesaikan aktiviti beban terminal di ketiga -tiga lokasi di mana ia boleh berlaku untuk mendapatkannya. Aktiviti beban terminal berputar antara Ahimsa Park, Zephyr Concourse, dan Liming Harbour setiap hari, jadi lihat Panduan Putaran Terminal Destiny 2 kami untuk mengkaji semula jadual. Akhirnya, ini bermakna anda perlu log masuk sekurang -kurangnya tiga hari berasingan untuk menyelesaikan aktiviti dan menyelesaikan langkah pencarian ini. Anda juga perlu memastikan anda mempunyai kunci beban terminal untuk mengakses dada, yang mana panduan kami meliputi juga.

Kekalahan Angkatan Legion Shadow dan melengkapkan sektor yang hilang pada Ahimsa Park

Untuk langkah pencarian ini, ambil perhatian bahawa anda akan menemui kekuatan Legion Shadow di sektor yang hilang, yang akan dikira untuk menyelesaikan matlamat ini.

Kembali ke Archivist

Kembali ke Quinn di Hall of Heroes, yang akan mengkaji semula penemuan anda dan kemudian memberikan langkah pencarian seterusnya.

Memorial Pembaikan Strider

Ini juga merupakan langkah pencarian yang cepat dan mudah, kerana anda hanya akan menuju ke peringatan yang ditandakan dan berinteraksi dengannya.

Kepala ke Retreat Maya

Perjalanan ke lokasi di sudut kanan bawah peta destinasi anda. Untuk melengkapkan langkah ini, anda mesti mengeluarkan hidra yang ditandakan dan berinteraksi dengan conflux. Anda akan melakukan ini beberapa kali sehingga hidra yang lebih besar muncul. Mengalahkannya untuk menyelesaikan langkah ini.

Kembali ke Archivist

Quinn kemudian akan memberi anda Glaive Exotic Winterbite yang berair, baru.

Itu sahaja yang perlu anda ketahui tentang cara menyelesaikan Destiny 2 Winterbite Exotic Glaive Quest. Sekiranya anda sedang mencari barang -barang yang lebih eksotik di Destiny 2 Musim 20, anda juga akan mahu pergi ke Destiny 2 Quicksilver Storm Catalyst dan Destiny 2 Unfinished Business Usah.

Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Destiny 2 Panduan Glaive Exotic Winterbite – Semua langkah pencarian Strider

Destiny 2’s Pengembangan Lightfall akhirnya telah dibebaskan dan terdapat satu tan kandungan baru bagi pemain untuk menenggelamkan gigi mereka ke dalam. Bersama dengan kisah baru, exotics, rampasan, kandungan endgame, dan sistem kerajinan membina, cahaya juga memperkenalkan subclass, helai kegelapan kedua kami. Sudah tentu, cabutan terbesar adalah semua senjata dan perisai baru yang pemain boleh memburu. Salah satu daripadanya ialah Stasis Glaive eksotik, Winterbite, yang melancarkan bola terapung yang membeku musuh di sekelilingnya. Tidak seperti pencarian kekacauan deterministik, mendapatkan Winterbite akan mengambil sedikit kerja dan mengambil minimum tiga hari untuk selesai. Berikut adalah cara menyelesaikan usaha Strider dan membuka kunci Exotic Winterbite di Takdir 2:

Destiny 2 Winterbite

Cara Mendapatkan Winterbite

1. Buka kunci usaha eksotik Strider

Langkah pertama dalam perjalanan anda memerlukan anda melengkapkan empat sampingan tambahan sebelum usaha eksotik untuk Strider tersedia. Selepas anda mengalahkan kempen Lightfall, pergi ke Hall of Heroes dan berinteraksi dengan Archivist Quinn. Dia akan memberi anda usaha yang disebut Welcome To The Hall of Heroes, yang memerlukan pengguna hanya berlari dan mendengar pelbagai log audio. Selepas menyelesaikan usaha ini, anda perlu mengalahkan tiga pencarian peringatan yang diberikan oleh Quinn di Hall of Heroes. Ini dibuka dalam susunan berikut: Stargazer, Maelstrom, dan Bluejay. Setelah ketiga -tiga telah selesai, anda akan mendapat akses ke pencarian Strider untuk Winterbite di Takdir 2.

2. Terminal Lengkap di ketiga -tiga zon peronda

Di sinilah perkara-perkara yang ditetapkan masa. Selepas mengambil usaha anda perlu menyelesaikan aktiviti beban terminal di ketiga -tiga zon peronda di Neomuna. Masalahnya adalah berputar setiap hari, jadi anda tidak boleh mengalahkan ketiga -tiga dalam masa 24 jam. Mereka akan sentiasa berputar dalam susunan ini: Zephyr Concourse, Ahimsa Park, dan Liming Harbour. Kerana ini, anda boleh mengetahui dengan mudah pada hari mana terminal yang berlebihan yang anda hilang akan tersedia. Perlu diingat bahawa anda memerlukan kunci beban terminal untuk setiap satu, jika tidak, kemajuan anda ke arah usaha ini tidak akan dikira. Anda boleh mendapatkan kunci beban terminal dengan membuka dada di seluruh Neomuna, termasuk dada pada akhir aktiviti beban terminal.

3. Membunuh Shadow Legion dan Lengkapkan Sektor Hilang Gilded Precept

Tugas seterusnya anda akan mengalahkan musuh Legion Shadow di mana sahaja di Neomuna dan mengumpul cipher data di sektor yang hilang ajaran berlapis emas. Anda boleh menemui sektor yang hilang ini di Taman Ahisma di sepanjang sebelah kanan kapal Calus jika anda melihatnya. Di dalamnya terdapat satu tan musuh Legion Shadow, jadi anda harus dapat menyelesaikan langkah ini dengan hanya melalui sektor yang hilang ini dan merampas dada pada akhir.

4. Bercakap dengan arkivis dan memperbaiki peringatan itu

Setelah menamatkan langkah ini, pergi melawat arkivis di Hall of Heroes. Setelah bercakap dengannya, mendekati peringatan yang patah di sepanjang dinding belakang dan berinteraksi dengannya. Sama seperti peringatan dalam pencarian sebelumnya, yang satu ini akan secara ajaib membaiki dirinya dan anda boleh maju ke langkah seterusnya.

Takdir 2

5. Memusnahkan hidras dan tutup conflux vex

Kembali ke Liming Harbour dan masukkan gua di sepanjang dinding kanan (ditunjukkan di atas). Ikuti jalan sehingga anda sampai ke Retreat Maya dan berperang melintasi jambatan ke arah sistem gua seterusnya. Sebaik sahaja anda sampai. Semasa anda maju ke arah sistem gua, anda akan menemui beberapa confluxes vex, pastikan untuk berinteraksi dengan ini untuk menutupnya. Menutup satu ke bawah akan membuat yang seterusnya bertelur, jadi penting agar anda tidak terlepas ini ketika anda maju lebih jauh melalui Retreat Maya. Setelah mengalahkan yang terakhir dari Vex dan berinteraksi dengan Vex Conflux terakhir, anda akan melengkapkan langkah ini.

6. Bercakap dengan arkivis lagi

Sekarang kembali ke Hall of Heroes dan bercakap dengan Arkib untuk menuntut Exotic Winterbite di Takdir 2.

Cara menyelesaikan ‘Strider’ dan dapatkan Winterbite di Destiny 2: Lightfall

Imej Winterbite

Takdir 2‘S Cahaya pengembangan memperkenalkan senjata eksotik yang dipanggil Winterbite.

Winterbite adalah stasis berat glaive yang menembak bola; Orbs itu seterusnya membekukan sasaran. Anda boleh membuka kunci Winterbite dengan melengkapkan “Strider“Quest, yang tersedia setelah anda melengkapkan Cahaya kempen, buka kunci Hall of Heroes dan melengkapkan tiga pencarian lain: “Stargazer,” “Maelstrom,” dan “Bluejay.”Anda akan ditunjukkan di sekitar Neomuna, melengkapkan aktiviti baru seperti beban terminal dan partition semasa anda pergi.

Di dalam ini Takdir 2 panduan, kami akan meneruskan cara membuka kunci Glaive Winterbite Heavy dan bagaimana menavigasi pencarian “Strider”.

Cara Mendapatkan Langkah -langkah Quest Winterbite dan Strider di Destiny 2

Gambar musim sejuk

Sebaik sahaja anda melengkapkan kempen dan “Stargazer,” “Maelstrom,” dan “Bluejay” pencarian individu yang mengikuti, anda akan dapat memulakan usaha “Strider”, langkah-langkah yang digariskan di bawah ketika mereka muncul dalam permainan :

 1. Lawati arkivis.
 2. Luangkan kekunci pada terminal yang berlebihan dada kekunci di tiga kawasan neomuna yang berbeza.
 3. Kekalahan Angkatan Legion Shadow di Neomuna untuk mencari data lokasi, dan menyelam ke dalam sektor yang hilang di AHIMSA PARK untuk cipher data untuk meletakkan data bersama.
 4. Arkib ingin membincangkan penemuan anda.
 5. Pendekatan peringatan Strider untuk membaikinya.
 6. Hancurkan Hydras dan tutup confluxes di Retreat Maya.
 7. Arkib mempunyai ganjaran untuk anda.

Setelah selesai, Winterbite adalah milik anda.

Usaha ini agak mudah dan pertempuran tidak terlalu rumit. Aktiviti beban terminal sangat sukar dilakukan sendiri, jadi anda mungkin perlu memuatkannya beberapa kali sehingga anda dapati kumpulan yang sudah menjalankannya.

Berikut adalah setiap langkah pencarian secara terperinci:

Cara Memulakan ‘Strider’ di Destiny 2: Lightfall

Untuk membuka kunci usaha “Strider” dari Quinn Laghari di Hall of Heroes di Neomuna, anda mesti menyelesaikan kempen pertama kali. Ini akan membuka kunci Hall of Heroes. Sebaik sahaja anda membukanya, anda akan dapat bercakap dengan Quinn. Mereka akan mempunyai empat pencarian yang berbeza – “Stargazer,” “Maelstrom,” dan “Bluejay”. Anda mesti menyelesaikannya untuk membuka kunci usaha “Strider” untuk membuka kunci Winterbite.

Langkah Quest ‘Stargazer’

Kumpulkan usaha dari Quinn di Hall of Heroes dan selesaikan langkah -langkah berikut:

 1. Tempah terminal Ayam Ganjaran Dada pada akhir aktiviti.
 2. Kalahkan VEX Hydra di Terminal ESI untuk mendapatkan kod laluan keselamatan tinggi.
 3. Dapatkan kunci Override Terminal dengan melengkapkan acara awam, merompak dada, atau melengkapkan rondaan.
 4. Gunakan kunci untuk membuka terminal yang berlebihan dada.
 5. Kembali ke Hall of Heroes untuk membaiki Memorial Stargazer.
 6. Kembali ke Quinn untuk membincangkan langkah seterusnya.

Langkah pencarian ‘Maelstrom’

Setelah melengkapkan Quest Stargazer, kumpulkan usaha dari Quinn di Hall of Heroes dan selesaikan langkah -langkah berikut:

 1. Ikatan dengan sumber helai, dan mengambil bahagian dalam acara awam, rondaan, dan sumber rampasan, semuanya dalam zon pencerobohan VEX.
 2. Lengkapkan sektor yang hilang dalam zon serangan VEX.
 3. Kembali ke Hall of Heroes untuk membaiki peringatan Maelstrom.
 4. Kembali ke Quinn untuk membincangkan langkah seterusnya.

Langkah Quest ‘Bluejay’

Imej yang menunjukkan aktiviti partition

Setelah melengkapkan usaha “Maelstrom”, kumpulkan usaha dari Quinn di Hall of Heroes dan selesaikan langkah -langkah berikut:

 1. Lawati Nimbus.
 2. Kekalahan pejuang di zon serangan VEX semasa dengan subkelas helai yang dilengkapi untuk mendapatkan serpihan kod shell, dan buka terminal yang berlebihan dada untuk mendapatkan enjin polimorfik.
 3. Lengkapkan aktiviti partition.
 4. Kembali ke Hall of Heroes untuk membaiki Memorial Bluejay.
 5. Kembali ke Quinn untuk membincangkan langkah seterusnya.

Kekunci perbelanjaan di dada berlebihan terminal di tiga kawasan yang berbeza

Sekarang anda telah menyelesaikan “Stargazer,” “Maelstrom,” dan “Bluejay”, anda boleh memulakan “Strider”. Langkah pertama ialah membelanjakan kekunci pada terminal yang berlebihan dada kekunci di tiga kawasan neomuna yang berbeza.

Imej yang menunjukkan beban terminal

Aktiviti beban terminal berputar melalui setiap tiga zon penuh pejuang di Neomuna setiap hari. Lengkapkan aktiviti ini di setiap tiga kawasan dan buka kunci dada pada akhir untuk maju usaha.

Kekalahan Angkatan Legion Shadow di Neomuna untuk mencari data lokasi dan menuju ke sektor yang hilang pada AHIMSA PARK

Imej yang menunjukkan sektor yang hilang ajaran berlapis emas

Untuk langkah ini, anda mesti melengkapkan sektor yang hilang ajaran berlapis emas di AHIMSA PARK. Sektor yang hilang ini mempunyai Shadow Legion Cabal sebagai musuhnya, jadi satu larian harus menyelesaikan kedua -dua langkah pencarian.

Hancurkan Hydras dan tutup confluxes di Retreat Maya

Imej yang menunjukkan berundur Maya

Kepala ke Retreat Maya dan Kalahkan Vex Hydras. Setiap hidra yang anda kalahkan menanam conflux yang mesti anda periksa. Sebaik sahaja anda telah mengimbas semua confluxes, kembali ke Quinn untuk ganjaran anda, Winterbite Exotic Glaive.

Setelah anda mempunyai Winterbite, lihat panduan kami untuk mendapatkan Takdir 2: CahayaPistol mesin eksotik, kekacauan deterministik; untuk mendapatkan sidearm eksotik, amaran akhir; atau belajar di mana untuk mencari semua sektor dan dada rantau yang hilang di Neomuna.