Bagaimana untuk membuka kunci Sage di FFXIV: Endwalker | Senapang patah kertas batu, bagaimana untuk membuka kunci pekerjaan sage ffxiv dan di mana untuk mencarinya – destructoid

Cara membuka kunci pekerjaan bijak ffxiv dan di mana untuk mencarinya

Langkah seterusnya adalah untuk teleport ke pintu Zephyr di Aetheryte utama yang baru anda datangi. Bercakap dengan NPC di sana dan jawab beberapa soalan, dan anda mendapatnya. Anda perlu menjadi tahap 70 pada murid perang atau pekerjaan sihir terlebih dahulu (baca: kelas tempur). Dan itu cukup banyak!

Cara Membuka Kunci Sage di FFXIV: Endwalker

Final Fantasy XIV Endwalker

Ingin tahu bagaimana membuka kunci Sage di Final Fantasy XIV: Endwalker? Sekarang bahawa Final Fantasy XIV: Endwalker Expansion di sini akhirnya sudah tiba masanya untuk mencuba dua pekerjaan yang baru ditambah – Sage dan Reaper.

Sekiranya anda menjadi penyembuhan maka anda pasti ingin menyemak Sage, yang menggunakan kristal-senjata yang dipanggil Nouliths yang menembak laser untuk menyerang musuh tetapi juga boleh digunakan untuk membuat perisai dan menyembuhkan anggota parti. Ini adalah ‘penyembuh penghalang’ dan bukannya penyembuh murni seperti White Mage sehingga fokusnya lebih ditujukan ke arah menggunakan perisai untuk membantu melindungi pihak anda. Di bawah ini kami akan membimbing anda dengan tepat bagaimana untuk membuka kunci kerja bijak di FFXIV: Endwalker.

Final Fantasy XIV Endwalker

Itu sahaja yang ada untuk membuka kerja Sage baru di Final Fantasy XIV: Endwalker! Mudah, betul -betul. Semasa anda berada di sini, anda mungkin ingin menyemak panduan yang sama tentang cara membuka kunci Reaper di FFXIV, pekerjaan lain yang ditambah di Endwalker.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Final Fantasy XIV: A Realm Reborn Ikuti
  • Final Fantasy XIV: Endwalker Ikuti
  • MMO Ikut
  • Square Enix Ikut

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Cara membuka kunci pekerjaan bijak ffxiv dan di mana untuk mencarinya

Buka kunci FFXIV Sage 0

Jadi Final Fantasy XIV: Endwalker keluar, dan sudah tiba masanya untuk membuka kunci kelas penyembuhan baru. Inilah yang anda akan buka kunci terlebih dahulu, betul? Penyembuh? Dan bukan penuai yang meraih kerosakan? Betul? Semua orang? Kemana awak pergi? Nah, inilah cara membuka kunci FFXIV Bijak.

Syukurlah, proses untuk bijak adalah serupa dengan pembukaan pengembangan masa lalu.

Buka kunci FFXIV Sage 1

Kepala ke Limsa Lominsa Deck Lower

Pergi ke koordinat x: 9.4 Y: 12.9-Anda boleh melihatnya di peta dalam permainan anda tanpa mod. Kemudian bercakap dengan saul sharlayan untuk memulakan proses untuk membuka kunci FFXIV Bijak.

Mereka betul -betul berhampiran aeteryte utama di seberang jambatan yang digambarkan di atas.

Buka kunci FFXIV Sage 2

Langkah seterusnya adalah untuk teleport ke pintu Zephyr di Aetheryte utama yang baru anda datangi. Bercakap dengan NPC di sana dan jawab beberapa soalan, dan anda mendapatnya. Anda perlu menjadi tahap 70 pada murid perang atau pekerjaan sihir terlebih dahulu (baca: kelas tempur). Dan itu cukup banyak!

Sage sebenarnya akan Mulakan pada tahap 70, Oleh itu, anda mempunyai watak peringkat tinggi yang baru di pelupusan anda selagi anda memenuhi syarat.

Berikut adalah proviso biasa untuk kelas baru:

“Selaras dengan penambahan pekerjaan baru ini, gear untuk Reaper dan Sage telah ditambah kepada ganjaran untuk tugas tertentu, dan kini akan dijual oleh NPC Pedagang. Walau bagaimanapun, sila ambil perhatian bahawa Reaper dan Sage tidak dapat digunakan di dewan pemula, dan tidak dapat menerima bonus siap pertama kali dari Guildhests.”

EIC, Pengarah Ulasan – Chris telah menikmati destructoid secara terang -terangan sejak tahun 2008. Dia akhirnya memutuskan untuk mengambil langkah seterusnya pada bulan Januari 2009 blogging di laman web ini. Sekarang, dia kakitangan!