Bagaimana untuk memanaskan diri di Yule Log di Lodge yang selesa di Fortnite Bab 3 Winterfest 2021 – Dot Esports, Fortnite Cozy Lodge Lokasi dan Bagaimana untuk memanaskan diri di Yule Log | VG247

Lokasi Fortnite Cozy Lodge dan Cara Memanaskan Diri Anda Di Log Yule

Panaskan diri anda di log Yule di pondok yang selesa salah satu Fortnite Winterfest 2021 pencarian tersedia.

Cara memanaskan diri di Yule Log In The Cozy Lodge di Fortnite Bab 3 Winterfest 2021

Ini adalah masa yang paling indah sepanjang tahun, untuk Fortnite pemain itu. Hanya beberapa minggu ke pelancaran Bab Tiga, pemain sudah dapat mengalami sorakan percutian yang bersama-sama dengan acara Winterfest 2021 dalam permainan.

Tetapi yang lebih penting, pemain boleh memulakan rantaian pencarian musim sejuk, dengan usaha baru menjadi tersedia setiap hari bermula pada dec. 16. Nampaknya ada 14 tempat untuk pencarian musim sejuk setiap hari, dengan tonggak matlamat bonus tersedia selepas tujuh dan 10 tugas yang lengkap.

Pencarian pertama, disertai dengan mesej dari Sgt. Musim sejuk, mengharuskan anda memanaskan diri anda di log Yule di pondok yang selesa. Jangan repot -repot memeriksa peta atau beratur untuk perlawanan, walaupun, kerana Lodge yang selesa bukanlah lokasi yang anda boleh akses di Bab Tiga Pulau yang baru. Itu di menu.

Klik ikon Winterfest di sebelah kanan atas menu utama halaman Utama Battle Royale. Lodge yang selesa akan muncul dan anda boleh klik pada pondok itu sendiri atau anak panah “Lawati Lodge” di bahagian bawah kanan. Anda akan menemui Sgt. Musim sejuk duduk di dalam, menikmati susu hangat dalam peralatan taktikal penuh.

Klik pada Sgt. Musim sejuk untuk mengezumnya, kemudian klik kayu ringan di sebelah kiri dia. Mesej “Quest Complete” akan muncul apabila anda cukup menghangatkan.

Semasa anda berada di Lodge, jangan lupa untuk membuka hadiah harian anda.

Penulis Kakitangan Lead Valorant, juga meliputi CS: GO, FPS Games, Tajuk Lain, dan Industri Esports Lebih Luas. Menonton dan Menulis Esport sejak 2014. Sebelum ini menulis untuk Dexerto, Upcomer, Splyce, dan entah bagaimana MySpace. Jack of All Games, Master of None.

Lokasi Fortnite Cozy Lodge dan Cara Memanaskan Diri Anda Di Log Yule

Sekiranya anda sedang mencari Fortnite Cozy Lodge untuk menghangatkan diri anda di log Yule, anda mungkin melihat di tempat yang salah.

Quest Winterfest ini muncul dari menu pencarian biasa yang hampir selalu berkisar dalam pencarian dalam pertempuran. Cozy Lodge tidak ada di pulau itu, walaupun.

Log Yule menyala terang di perapian di dalam pondok yang selesa, tetapi atas sebab tertentu, anda tidak boleh memilih perapian apabila anda memasuki kabin. Anda perlu memilih sgt terlebih dahulu. Musim sejuk, lelaki yang duduk di perapian, dan kemudian anda boleh menggerakkan kursor ke atas log. Itu sahaja yang perlu anda lakukan untuk menyelesaikan pencarian dan mendapatkan beberapa ribu xp.

Pastikan untuk membuka hadiah harian anda semasa anda berada di Lodge. Ada kemungkinan anda akan mendapat kulit perayaan dan alat penuaian, antara lain, dan anda boleh membuka satu setiap hari sementara acara berlangsung (hingga 30 Disember).

Sekiranya anda sedang mencari pertarungan, ia juga merupakan idea yang baik untuk menyemak Camp Cuddle dan beberapa kabin di sekitar tasik apabila anda akhirnya jatuh ke pulau itu, kerana nampaknya ramai pemain lain mencari rumah yang selesa kawasan juga.

Lebih banyak pencarian Winterfest sedang dalam perjalanan di Fortnite, tetapi jika anda memerlukan lebih banyak XP dalam masa yang sama, pastikan untuk membersihkan beberapa pencarian baru bab 3. Cari peranti di Sanctuary sebelum menjejaskan isyarat, kemudian ambil batu dari aci shifty. Mainkan kad anda dengan betul, dan anda mungkin hanya menjaringkan mahkota kemenangan untuk usaha anda.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Android Ikut
 • Fortnite Ikut
 • IOS Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Penembak Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik lihat 5 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.

Fortnite: Panaskan diri anda di log Yule di lokasi Lodge yang selesa dijelaskan

Panaskan diri anda di log Yule di pondok yang selesa salah satu Fortnite Winterfest 2021 pencarian tersedia.

Dengan Krismas di sekitar sudut, Fortnite telah melompat pada semangat perayaan dengan satu set pencarian tematik baru. Yang pertama melibatkan meluangkan sedikit masa memanaskan diri anda di Lodge yang selesa, yang merupakan kawasan baru yang eksklusif untuk acara ini.

Melengkapkan cabaran ini juga akan memberi ganjaran kepada anda dengan 18k XP, yang akan membantu anda membuka kunci ganjaran dari Bab 3 Battle Pass yang pertama.

Perhatikan cabaran ini tidak lagi dapat diselesaikan. Apa yang baru? Bab 4 Musim 2 telah tiba! Penambahan baru termasuk Rails Grind dan Bilah Kinetik, bersama dengan Pass Battle, Koleksi Watak dan Kulit Eren Jaeger. Adalah idea yang baik untuk mengetahui cara mendapatkan XP cepat di Fortnite.

Sekarang, tekan butang Prompt untuk mengakses Lodge yang selesa. Di sini, anda boleh menebus hadiah percuma setiap hari untuk setiap hari acara, serta mendapatkan xp supercharged.

Ini skrin yang agak mudah – anda melingkari antara objek yang menarik dan pilih di antara mereka. Jangan ragu untuk membuka mana -mana hadiah yang diletakkan di sekitar lantai, dan mari kita bergerak ke langkah seterusnya.

Untuk memanaskan diri anda di log Yule di Lodge yang selesa, anda perlu memilih watak yang duduk di atas kerusi, dan kemudian log Yule dari cerobong di sebelahnya.

Sekarang, yang perlu anda lakukan adalah terus melihat skrin selama beberapa saat, dan pencarian akan selesai secara automatik.

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Yang terbalik adalah bahawa anda boleh mendapatkan pengalaman bonus dengan melakukan ini, walaupun selepas pertama kalinya – hanya keluar dari skrin dan ulangi langkah -langkah sebelumnya untuk satu lagi XP supercharged.

Bersenang -senang semasa musim sejuk!

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Fortnite Ikut
 • IOS Ikut
 • MAC Ikut
 • MMO Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS5 Ikuti
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 7 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Diego adalah penulis lepas dari Argentina yang telah belajar bahasa Inggeris terima kasih kepada permainan video. Dia terlepas sebahagian besar klasik, tetapi dapat memusnahkan azab, persona, kegelapan dan pinballs selama berjam -jam. Mungkin di Twitter sekarang.