Bagaimana untuk melihat video warisan Warzone anda, warisan Warzone saya | Cara melihat video statistik anda, dan memperbaikinya | Radio Times

Warisan Warzone Saya: Cara Melihat Video Statistik Cod Anda

Perhatikan bahawa video baru tidak dijana untuk pemain. Walau bagaimanapun, jika anda sudah menghasilkan video warisan Warzone anda pada masa lalu, anda sepatutnya dapat melihatnya. Kami mengesyorkan memuat turun video sekiranya laman web ini tidak lagi tersedia.

Cara Melihat Video Legacy Warzone Anda

Warzone Legacy adalah video yang disesuaikan yang memaparkan semua pencapaian anda dalam lelaran sebelumnya Warzone.

Video baru tidak lagi tersedia untuk pemain, tetapi jika anda sudah menerima gelendong sorotan anda, anda harus dapat menontonnya.

Anda perlu menggunakan ID Activision anda untuk log masuk ke laman web Warzone Legacy.

Warzone memasuki era baru dengan pembebasan Call of Duty: Warzone 2.0 Dan untuk memperingati pencapaian semua pemain, Activision mengeluarkan halaman peminat “Warzone Legacy”. Laman web ini membolehkan anda mendapatkan video yang disesuaikan yang memaparkan semua pencapaian anda dalam Warzone asal dan anda boleh berkongsi gelendong sorotan dengan pemain lain secara langsung dari halaman itu sendiri. Sekiranya anda juga ingin mendapatkan video warisan Warzone anda sendiri, inilah yang perlu anda lakukan.

Cara Menonton Video Legacy Warzone Anda

Video Warzone Legacy mempamerkan beberapa pencapaian terbesar anda di Warzone, Skuadmat Kegemaran Anda, Drop pertama anda, dan banyak lagi. Jika anda ingin melihat video warisan Warzone anda, ikuti langkah -langkah di bawah:

 1. Kepala ke
 2. Masukkan ID Activision anda untuk melihat video anda

Jika anda tidak tahu bagaimana untuk mencari ID Activision anda, inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Kepala ke:
 2. Log masuk dengan e -mel dan kata laluan anda
 3. Kepala ke Tetapan Akaun di Menu Profil
 4. Terdapat tab ID Activision yang menunjukkan ID semasa anda
 1. Lancarkan Modern Warfare 2 atau Warzone 2.0
 2. Pergi ke menu Tetapan
 3. Buka tab Akaun dan Rangkaian
 4. Tatal ke bawah sehingga anda melihat tab ID Activision dan klik padanya
 5. ID Activision anda kini dapat dilihat sebagai nama dengan hashtag dan beberapa nombor

Perhatikan bahawa video baru tidak dijana untuk pemain. Walau bagaimanapun, jika anda sudah menghasilkan video warisan Warzone anda pada masa lalu, anda sepatutnya dapat melihatnya. Kami mengesyorkan memuat turun video sekiranya laman web ini tidak lagi tersedia.

Sekiranya anda mengalami ralat, anda boleh menyemak panduan kami mengenai apa yang perlu dilakukan sekiranya anda berada . Anda juga boleh mendapatkan bantuan lanjut.

Warisan Warzone Saya: Cara Melihat Video Statistik Cod Anda

Call of Duty: Warzone Season 2 Reloaded telah tiba

Sekarang Call of Duty: Warzone 2.0 sudah habis, sudah tiba masanya untuk melihat nostalgia pada masa anda dihabiskan dalam permainan asal.

Activision memahami bahawa semua orang akan menginginkan memento masa mereka yang dihabiskan dalam permainan asal, dan telah memberikan kita semua dengan alat untuk membuat video Legacy Warzone My Warzone yang unik kita sendiri.

Terima kasih kepada video individu, anda akan dapat melihat kembali penurunan pertama anda di Warzone, sorotan dari masa anda yang dihabiskan dalam permainan, kelas senjata yang paling banyak digunakan, dan banyak lagi. Anda dapat melihat contoh video Warzone Legacy saya di bawah:

Sekiranya anda ingin membuat video warisan Warzone saya sendiri, anda akan terus membaca untuk mengetahui dengan tepat. Cari di bawah juga, bagaimana menonton video anda dan berapa lama anda telah pergi untuk membuat satu.

Cara Melihat Video Legacy Warzone Saya

Untuk menonton video Legacy Warzone saya sendiri, anda perlu menuju ke laman web rasmi dan masukkan ID Activision anda. Selebihnya akan dilakukan untuk anda secara automatik dan video akan muncul setelah mengemukakan permintaan. Untuk membuat proses semudah mungkin, bagaimanapun, kami telah menggariskan langkah -langkah yang perlu anda ambil di bawah.

Ikuti langkah -langkah ini untuk membuat video Legacy Warzone saya sendiri:

 • Pergi ke laman web Mywarzonelegacy
 • Masukkan dalam ID Activision anda
  • Pergi ke sini dan log masuk ke akaun Call of Duty anda untuk mencari ID Activision anda jika anda tidak tahu apa itu

  Anda mempunyai sehingga 30 November 2022 Untuk membuat video warisan Warzone saya dan memuat turunnya. Mungkin bernilai muat turun jika anda ingin menyimpannya sehingga selalu ada untuk melihat kembali pada masa depan atau untuk tujuan perkongsian.

  Dengan memasukkan butiran anda, anda bersetuju dengan terma dan syarat dan dasar privasi kami. Anda boleh berhenti berlangganan pada bila -bila masa.

  Apa yang Harus Dilakukan Sekiranya Warisan Warzone Saya Tidak Berfungsi

  Jika atas sebab apa pun, video warisan Warzone saya tidak berfungsi, ada beberapa langkah yang boleh anda ambil untuk mencuba dan menendangnya ke dalam kehidupan. Ini jawapan jenis sokongan biasa anda, tetapi satu atau dua daripadanya mungkin berfungsi.

  Lebih seperti ini

  Kami mengesyorkan mengambil tindakan berikut jika warisan Warzone saya tidak berfungsi:

  • Cuba lagi
  • Muat semula halaman dan cuba lagi
  • Log keluar dan kembali ke akaun Call of Duty anda dan cuba lagi
  • Cuba peranti atau penyemak imbas yang berbeza
  • Mulakan semula PC atau telefon anda
  • Main Warzone lagi dan cuba lagi
  • Cuba sokongan Activision

  Mudah -mudahan, salah satu langkah di atas membantu mendapatkan video warisan Warzone saya yang berfungsi. Ingat untuk mendapatkannya dimuat turun setelah ia berfungsi seperti yang akan berlaku Pergi Selamanya Selepas 30 November 2022.

  Baca lebih lanjut:

  • Senjata Terbaik di Warzone 2 – Apa yang Harus Anda Gunakan?
  • Loadout Warzone 2 Terbaik – Pilihan Terbaik
  • Taktik Warzone 2 – Pro Player Memberi Petua
  • Peta Warzone 2 – Tempat untuk mengelakkan
  • Warzone 2 SBMM-Membuat Perlawanan Berasaskan Kemahiran Diterangkan
  • Warzone 2 nuke – khabar angin yang perlu anda ketahui
  • Warzone 2 DMZ – Mod baru dijelaskan

  Lapar untuk lebih banyak permainan? Lawati jadual pelepasan permainan video kami, atau swing oleh hub kami untuk lebih banyak berita permainan dan teknologi.

  Mencari sesuatu untuk ditonton? Lihat panduan TV atau Panduan Streaming kami.

  Isu terbaru majalah Radio Times dijual sekarang – langgan sekarang. Untuk lebih banyak lagi dari bintang terbesar di TV, dengar Radio Times View dari Sofa Podcast saya.