Bagaimana untuk masuk ke dalam semangat super dalam sesat dan mencari detergen | PCGamesn, Stray: Bagaimana untuk mendapatkan Detergen Super Spirit | The nerd stash

Stray: Cara Detergen Super Spirit

Seperti yang sering berlaku dalam sesat, masuk ke Super Spirit memerlukan anda menyebabkan sedikit kekacauan terlebih dahulu. Gunakan unit udara-con di sekitar sudut dari pintu masuk untuk membuat jalan ke bumbung. Sebaik sahaja anda berada di sana, anda akan segera melihat dua robot – vapora dan mito – membuang baldi cat dari satu bumbung ke bumbung yang lain. Berinteraksi dengan salah satu daripada mereka dan masa anda dengan sempurna untuk mengganggu mereka pertengahan, menyebabkan mereka menjatuhkan cat.

Bagaimana untuk masuk ke dalam semangat super dalam sesat dan mencari detergen

Panduan Detergen Super Spirit Stray: Kucing liar eponim yang memakai ransel B-12 menghampiri robot kota berdinding, yang berlutut dengan lengan mereka yang terulur

Laundromat Super Spirit yang tersesat di sebelah barat kawasan kumuh adalah satu pintu yang sangat tertutup, walaupun pada hakikatnya anda perlu masuk ke dalam untuk merebut detergen untuk Barterman. Walaupun sebahagian besar penduduk menyambut protagonis berbulu kami, masuk ke dalam semangat super boleh menjadi agak rumit.

Bahagian luar Semangat Super Spirit Laundromat dicirikan oleh tanda neon merah yang menyala, menjadikannya agak sukar untuk dilewatkan. Namun, bahkan tidak menggaru di pintu akan memberi anda akses. Anda mungkin tergoda untuk meneroka di tempat lain, tetapi anda perlu mencari jalan di dalam akhirnya untuk mengumpul Detergen Super Spirit untuk Barterman.

Cara menjatuhkan baldi cat dan masukkan semangat super

Seperti yang sering berlaku dalam sesat, masuk ke Super Spirit memerlukan anda menyebabkan sedikit kekacauan terlebih dahulu. Gunakan unit udara-con di sekitar sudut dari pintu masuk untuk membuat jalan ke bumbung. Sebaik sahaja anda berada di sana, anda akan segera melihat dua robot – vapora dan mito – membuang baldi cat dari satu bumbung ke bumbung yang lain. Berinteraksi dengan salah satu daripada mereka dan masa anda dengan sempurna untuk mengganggu mereka pertengahan, menyebabkan mereka menjatuhkan cat.

Stray Super Spirit Detergent: Tangkapan skrin dua robot yang melemparkan cat di atas bumbung Laundromat Super Spirit

Kembali ke aras tanah untuk mencari Kosma, pemilik Super Spirit, membasmi cat tumpahan di pintu masuk laundromat. Slip melewati Kosma dan melalui pintu terbuka ke Super Spirit – pastikan anda berjalan melalui cat jika anda / benar -benar / ingin mendapatkan Kosma kembali untuk menghalangi jalan anda masuk.

Detergen Super Spirit boleh didapati di atas meja ke kiri segera anda, di bawah tingkap. Tidak ada koleksi lain di dalam Super Spirit, jadi apabila anda selesai mempunyai hidung di sekitar, kembali ke Barterman untuk berdagang dalam detergen untuk kabel elektrik.

Yang menyimpulkan panduan kami tentang bagaimana untuk masuk ke dalam semangat super dalam sesat. Jika anda masih berasa sedikit hilang dalam permainan kucing siber Annapurna, kami telah menyusun semua tips yang terbaik untuk membantu anda perjalanan melalui bandar berdinding tanpa cedera. Sebagai alternatif, lihatlah semakan sesat kami untuk mengetahui apa yang kami fikirkan permainan.

Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Stray: Cara Detergen Super Spirit

Latar belakang hujan yang tersesat

Sesat, Permainan mengenai kucing liar hanya cuba mencari jalan pulang, akhirnya boleh didapati di kedua -dua PC dan platform PlayStation. Dengan banyak lokasi yang unik untuk diterokai, wajah yang berbeza untuk bertemu, dan beberapa ancaman yang tidak mahu lebih daripada membuat kucing makan malam baru mereka, ada banyak untuk anda lakukan. Adakah kita menyebut anda boleh meow juga? Di samping. Bagaimana anda mendapatkan ini, anda boleh bertanya? Baiklah dalam panduan ini, kami akan menerangkan dengan tepat bagaimana untuk mendapatkan Detergen Super Spirit di Sesat!

Cara Mendapatkan Detergen Super Spirit dalam Laluan

Teka -teki Detergen Super Spirit Stray

Pertama sekali, anda perlu mencari Laundry Super Spirit. Ini boleh didapati dengan mudah di sekitar bandar dengan menggunakan pelbagai tanda arah, walaupun tanda neon besar di hadapannya harus menandakannya dengan baik. Menggaru di pintu malang. Menggunakan petunjuk konteks ini, gunakan beberapa seni bina di sekelilingnya untuk sampai ke bumbung dan anda akan menemui dua robot yang melemparkan tin cat antara satu sama lain. Berhampiran orang yang bersiap sedia untuk melemparkan cat boleh, tekan kekunci Meow yang berdedikasi dan ia akan mengejutkan robot, menyebabkan dia menggugurkan catnya di hadapan Super Spirit Laundry.

Ini secara semula jadi mendapat pemilik yang agak kecewa dan mereka keluar untuk membersihkan kekacauan di hadapan penubuhan mereka. Ini adalah peluang anda, kerana pintu kini dibuka. Cukup kembali ke bawah, kepala di dalam laundromat, dan cari botol detergen. Sebaik sahaja anda menemuinya, anda dapat merebutnya dengan selamat dan kembali ke peniaga untuk beberapa kabel elektrik manis! Adalah mengapa kucing mungkin memerlukan sesuatu yang begitu pelik, kami akan membiarkan anda mencarinya sendiri.