Bagaimana Transmog berfungsi – Destiny 2 | Panduan ShackNews, Destiny 2 Transmog – Tarikh Siaran Sintesis Armor, Bagaimana Ia Berfungsi

Panduan Transmog Destiny 2 – Tarikh Siaran Sintesis Armor, Bagaimana Ia Berfungsi

Seperti yang telah kami sebutkan, ADA-1 akan mempunyai bounties untuk anda. Bungie mengatakan aktiviti yang difokuskan akan berubah setiap musim, tetapi kita tidak tahu berapa kerap hidup akan menyegarkan. Kami mengesyaki mereka akan menjadi seperti hadiah mingguan atau harian yang lain dengan ganjaran yang lebih kecil untuk kurniaan jangka pendek.

Bagaimana transmog berfungsi – takdir 2

Bagaimana transmog berfungsi - takdir 2

Transmog di Destiny 2 membolehkan pemain mengubah gear menjadi perhiasan. Inilah cara transmog berfungsi dan bagaimana untuk mendapatkan mata wang untuk melakukannya.

Pemain telah lama menginginkan cara untuk memindahkan perisai mereka di Destiny 2. Kita semua mempunyai set atau gaya kegemaran, tetapi dengan keperluan yang berterusan untuk mendapatkan kuasa, pemain tidak ada pilihan tetapi memakai gear hodoh-keledai. Dalam aliran baru -baru ini, Luke Smith telah memberikan sedikit cahaya tentang bagaimana sistem transmog yang akan datang Destiny 2 akan berfungsi. Bukan itu sahaja, tetapi kami kini mempunyai beberapa maklumat konkrit mengenai mata wang transmog dan berapa banyak yang anda boleh peroleh.

Apa itu “transmog”?

Bagi mereka yang memerlukan glosari, “Transmog” adalah pendek untuk transmogrification, istilah yang dipopularkan dalam World of Warcraft. Ia membolehkan pemain menggunakan penampilan satu item di bahagian atas yang lain. Untuk Destiny 2 pemain, pertimbangkan untuk seketika sistem perhiasan. Ini adalah sejenis transmog. Sistem Transmog di Destiny 2 akan membolehkan anda mengubah sekeping perisai dalam koleksi anda menjadi perhiasan dengan digunakan untuk mana -mana perisai.

Bagaimana transmog berfungsi

Destiny 2 Transmog

Beberapa lagi spesifik mengenai bagaimana transmog berfungsi di takdir 2 telah diturunkan. Pada asalnya, Bungie menyatakan dalam satu senya. Pada 22 April, 2021, scrt menjadi lebih terperinci mengenai bagaimana transmog berfungsi.

Pertama, Transmog menggunakan tiga mata wang yang berbeza: Synthstrand, Synthcord, dan Synthweave. Ini adalah mata wang perkembangan, di mana anda memerlukan synthstrand untuk membuat synthcord, dan synthcord untuk membuat synthweave. Twab menggariskan proses seperti ini:

  1. Kekalahan musuh untuk mendapatkan synthstrand.
  2. Luangkan Synthstrand pada Bounties untuk Dapatkan Synthcord.
  3. Tukar synthcord di alat tenun di menara menjadi synthweave.
  4. Gunakan synthweave untuk menukar penampilan perisai yang tidak terkunci (kualiti legenda atau lebih rendah) dari koleksi ke hiasan perisai sejagat.

Setiap musim, pemain boleh mendapat sepuluh synthweave setiap kelas. Ini cukup untuk memindahkan dua set penuh perisai atau 10 keping individu. Semasa Musim 14, pemain akan dapat memperoleh 20 synthweave setiap kelas sebagai semacam perayaan.

.

Menjimatkan gear untuk transmog

Dalam aliran baru -baru ini, Smith mendedahkan bahawa permainan akan melihat data akaun anda, khususnya apa sahaja yang anda kumpulkan sepanjang perjalanan anda, dan dari semua item yang layak ini akan tersedia untuk Transmog. Anda tidak perlu mempunyai item secara fizikal di penjaga anda atau di peti besi anda. Oleh itu, teruskan dan mula membebaskan ruang peti besi itu – satu lagi cara terbaik untuk mendapatkan lebih banyak shards legenda menjelang pelepasan Beyond Light.

Bagi mereka yang memerlukan glosari, “Transmog” adalah pendek untuk transmogrification, istilah yang dipopularkan dalam World of Warcraft. Ia membolehkan pemain menggunakan penampilan satu item di bahagian atas yang lain. Untuk Destiny 2 pemain, pertimbangkan untuk seketika sistem perhiasan sejagat. Ini adalah sejenis transmog.

Destiny 2 TRANSMOG VAULT SPACE

Mengharapkan Panduan Transmog Destiny 2 ini untuk berkembang dan berkembang ketika kita mempelajari lebih lanjut mengenainya. Buat masa ini, walaupun, sekurang -kurangnya berita baik bahawa kita tidak perlu menyimpan peti besi kita disumbat ke insang dengan perisai yang kita fikir cukup snazzy. Swing oleh ShackNews Destiny 2 Panduan untuk lebih banyak penjelasan mengenai pelbagai mekanik dan sistem!

Bercakap dari tanah di bawah, Sam Chandler membawa sedikit bakat hemisfera selatan untuk karyanya. Selepas melantun beberapa universiti, memperoleh ijazah sarjana muda, dan memasuki industri permainan video, dia menemui keluarga barunya di ShackNews sebagai editor panduan. Tidak ada yang dia suka lebih daripada membuat panduan yang akan membantu seseorang. Sekiranya anda memerlukan bantuan dengan panduan, atau perhatikan sesuatu yang tidak betul, anda boleh tweet kepadanya: @samuelchandler

  • Panduan
  • Takdir 2
  • Destiny 2: Musim Splicer

Panduan Transmog Destiny 2 – Tarikh Siaran Sintesis Armor, Bagaimana Ia Berfungsi

Perhiasan sejagat dalam masa kini berkhidmat sebagai bantuan band sementara yang baik, tapi mari kita jujur, sistem transmogrifikasi sepenuhnya diperlukan untuk Takdir 2. Syukurlah, Bungie memperkenalkan sistem dalam Musim 14 bersama kembalinya ADA-1 ke Menara. Dalam panduan ini, kami akan menerangkan segala yang kami tahu mengenai sistem sintesis perisai termasuk bagaimana untuk mengubah apa -apa perisai yang anda inginkan menjadi perhiasan.

Lebih banyak takdir 2:

  • Panduan Destiny 2 Grandmaster – Cara Mengalahkan Peniaga Arms Grandmaster
  • Destiny 2 Adept Senjata – Cara Mendapatkan Malam & Mod Adept Nightfall
  • 5 Idea Takdir Harus Mencuri dari Monster Hunter

Bagaimana saya boleh memindahkan sesuatu?

Malangnya, anda tidak boleh secara automatik menukar keseluruhan koleksi perisai anda ke dalam sintesis perisai yang boleh digunakan. Akan ada proses untuk ini melalui ADA-1. Menurut Bungie, Ada akan menawarkan nikmat yang difokuskan di sekitar pelbagai jenis aktiviti. Melengkapkan pencarian ini memberi anda token sintesis untuk menggerakkan alat tenun Ada yang kemudiannya dapat mengubah satu perisai ke dalam perhiasan sejagat yang kekal. Perlu diingat bahawa proses ini akan memusnahkan sekeping perisai yang anda tukar.

Anda juga boleh membeli token ini untuk perak walaupun Bungie tetap ketat pada kos.

Cara mendapatkan sintesis perisai

Seperti yang telah kami sebutkan, ADA-1 akan mempunyai bounties untuk anda. Bungie mengatakan aktiviti yang difokuskan akan berubah setiap musim, tetapi kita tidak tahu berapa kerap hidup akan menyegarkan. Kami mengesyaki mereka akan menjadi seperti hadiah mingguan atau harian yang lain dengan ganjaran yang lebih kecil untuk kurniaan jangka pendek.

Oleh kerana semua orang bermula di Square One dengan koleksi yang besar, Bungie juga menyediakan “bekalan permulaan” token sintesis sebagai ganjaran untuk menyelesaikan usaha onboarding bermusim. Siapa yang tahu dengan tepat berapa banyak yang akan membolehkan anda transmog, tetapi kami bayangkan ia sekurang -kurangnya akan membawa anda satu set penuh supaya anda boleh memulakan musim yang mencari cara yang anda mahukan.

Apa yang layak untuk transmog?

Sebelum anda bertanya, tidak, anda tidak boleh mengubah eksotik menjadi perhiasan sejagat. Bungie mengatakan ini bukan perkara kerana ia akan menimbulkan masalah di Crucible di mana anda dapat melihat secara visual apa lawan anda gunakan. Segala -galanya termasuk Commons, Unmummon, dan Rares adalah permainan yang adil.

Mengapa ia dipanggil sintesis perisai dan bukan transmog?

Kami mengesyaki ia dipanggil sintesis perisai kerana ia hanya memberi tumpuan kepada kemunculan perisai. Ia tidak seperti permainan lain di mana anda juga boleh mengubah cara senjata anda kelihatan. Sekali lagi, ini kembali kepada kebolehbacaan untuk mod permainan pvp yang boleh dibaca dan lain -lain. Bungie benar -benar mahu orang memberitahu apa yang mereka hadapi dengan pantas.

Apa lagi yang berubah?

Perubahan besar yang lain adalah dengan shaders. Tidak lagi mereka boleh digunakan yang mengisi ruang inventori dan bank anda. . Bungie juga telah menambah keupayaan untuk mewarnai semua slot perisai anda sekaligus! Tidak ada lagi kepingan untuk memohon shader yang sama. Saya secara peribadi tidak sabar untuk menukar warna perisai saya dengan cepat. Walaupun saya mempunyai token berkilat dan legenda yang tidak terhad, fakta mudah bahawa mereka boleh membuat saya tidak terlalu banyak.

Mengenai Pengarang

Dillon adalah Editor Panduan Permainan Kanan di Fanbyte. Dia menghabiskan masa kira -kira 2,000 jam bermain budak lelaki di Final Fantasy XIV dan 800 jam yang menguasai Warlock di Destiny 2.