Bagaimana Saya Mendapat Gunung Slayer Naga di Amazon Prime Gaming? Sokongan Bethesda, Permainan Terbaik Elder Scrolls adalah percuma pada Permainan Perdana sebagai Morrowind Hits Eso | Pcgamesn

Permainan Terbaik Elder Scrolls adalah percuma pada Permainan Perdana sebagai Morrowind hits ESO

Barisan Perdana untuk Februari juga termasuk permainan pengurusan gaya arked Onsen Master, platformer berasaskan Brawl divine knockout, dan Roguelike Tunche yang indah. Terdapat juga kandungan dalam permainan segar untuk legenda apex, warframe, dan lelaki jatuh.

Permainan Eso Prime

Untuk masa yang terhad semua pemain ESO dengan akaun Amazon yang dipautkan kini boleh mendapat akses kepada pilihan item dalam permainan melalui Amazon Prime.

 • Kuda pemburu naga kuno

Dari 13 Jun, 2023 pada , Anda boleh menuntut Gunung Slayer Dragon dari laman web Permainan Permainan. Inilah yang perlu anda lakukan untuk membuka kunci ganjaran anda:

Langkah -langkah untuk menuntut Dragon Slayer Bundle #1

 1. Navigasi ke Amazon Prime Gaming dan masuk ke akaun Amazon yang dikaitkan dengan akaun ESO anda.
 2. Cari penyenaraian ESO dengan menaip “Elder Scrolls Online” ke bar carian.
 3. .
 4. Sekiranya anda belum mengaitkan akaun Amazon Prime anda ke akaun ESO anda, ia akan meminta anda pada peringkat ini untuk mendaftar masuk dan menghubungkan akaun anda.
 5. Setelah selesai, anda akan menerima The Dragon Slayer Bundle, yang termasuk Pek Perisai Naga Purba, tanda wajah naga kuno dan tanda badan naga kuno.

Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai ini di laman web rasmi: Dapatkan koleksi khas dalam permainan khas dengan Permainan Permainan!

Permainan Terbaik Elder Scrolls adalah percuma pada Permainan Perdana sebagai Morrowind hits ESO

RPG Scrolls Terbaik akan menjadi permainan percuma di Amazon Prime Gaming, kerana ESO Bethesda juga mendapat pencarian Morrowind baru dan Kemas Kini Big Necrom.

Permainan terbaik Scrolls Elder adalah percuma pada Permainan Perdana sebagai Morrowind hits Eso. Pengawal bersinar, perisai yang berduri dari permainan RPG The Elder Scrolls Morrowind

Diterbitkan: 26 Jan, 2023

Siri Best of the Elder Scrolls Mutlak akan menjadi permainan percuma walaupun Amazon Prime Gaming, kerana Bethesda dan Microsoft Developer Direct mengesahkan bahawa pencarian Morrowind baru dan DLC akan datang ke ESO, bersama dengan kemas kini Necrom yang menyapu. Sekiranya anda bersendirian, menggigit pada roll manis, dan menunggu tarikh pelepasan Elder Scrolls 6, ada sekurang -kurangnya banyak pengembaraan dan pembunuhan untuk mendapatkan pedang anda dalam masa yang sama.

. Asalnya dilancarkan pada tahun 2002, saya masih ingat Morrowind sebagai permainan RPG pertama untuk membuat saya berasa seperti saya benar -benar dalam dunia, bernafas, dan dunia fantasi.

Sememangnya, ia banyak berhutang kepada Daggerfall, tetapi lompatan teknikal dari Elder Scrolls 2 ke Elder Scrolls 3 membuat semua perbezaan. Digabungkan dengan kisah terbaik dalam siri dan landskap yang indah dan indah, jika anda tidak pernah bermain Morrowind sebelum ini, kini peluang anda untuk mengalami sekeping sejarah RPG yang penting. Jika anda seorang veteran, ini adalah masa untuk kembali.

Morrowind mencecah Perdana Permainan sebagai Bethesda Mengumumkan Perubahan Besar yang Datang ke Elder Scrolls Online. Sebagai sebahagian daripada pemaju bersama langsung, yang menyampaikan butiran mengenai Forza Motorsport 8, tarikh pelepasan Redfall, dan permainan tindakan irama baru dari Ghostwire’s Tango Gameworks, Bethesda mengesahkan bahawa Shadow Over Morrowind, satu siri baru DLC Packs, akan dilancarkan di ESO bermula 13 Mac.

.

Kami juga mendapat Necrom, Bab Online Scrolls New Elder yang besar menambah kira -kira 30 jam bahan termasuk kelas baru, dua sahabat baru, dan dua zon baru termasuk Eastern Morrowind. Saya cuba menahan memetik meme, tetapi kali ini saya tidak dapat menolongnya – peminat Scrolls Elder makan sekarang.

Barisan Perdana untuk Februari juga termasuk permainan pengurusan gaya arked Onsen Master, platformer berasaskan Brawl divine knockout, dan Roguelike Tunche yang indah. Terdapat juga kandungan dalam permainan segar untuk legenda apex, warframe, dan lelaki jatuh.

. Sebagai alternatif, lihat apa lagi Bethesda terpulang kepada tarikh pelepasan Starfield. Anda juga mungkin ingin mencuba beberapa permainan terbaik seperti Skyrim, jika Morrowind tidak cukup menggaru gatal.

Ed Smith Sebelum ini dari Edge, Naib, dan Polygon, Ed menyertai PCGamesn pada tahun 2022. Dia melakukan semua berita, terutamanya kejatuhan, separuh hayat, dan mogok counter 2.

ESO menawarkan gunung percuma, tatu dan dua peti mahkota Xanmeer dengan Amazon Prime Gaming dan Xbox Game Pass

Peristiwa

ESO menawarkan gunung percuma, tatu dan dua peti mahkota Xanmeer dengan Amazon Prime Gaming dan Xbox Game Pass. Yang perlu anda lakukan ialah menghubungkan Amazon Prime Gaming ke akaun ESO anda. .

Dengan pergi ke halaman ini, anda boleh menuntut rampasan setelah anda berjaya menghubungkan akaun ESO anda ke Amazon Gaming.

Tuntutan melalui X Box Game Pass
Selagi anda mempunyai langganan permainan Xbox yang aktif, anda juga boleh menuntut ganjaran.

 1. Navigasi ke papan pemuka rumah Xbox anda dan pilih Pas Permainan
 2. Navigasi ke faedah
 3. Cari dan pilih ESO Perks (Pek Cliff Ram)
 4. Pilih butang Tuntutan untuk menerima kod
 5. Pilih Kod Tebus dan masukkannya ke dalam medan kod
  1. Ia akan populasi medan kod secara automatik-janganlah mengubahnya
  2. .

  Gunung Ram Cliff Windhelm kelihatan seperti ini:

  Windhelm Cliff Ram Mount Eso

  Anda juga boleh menyemak dua halaman ESO rasmi: Permainan Perdana, Xbox Game Pass.

  Kami harap anda menikmati artikel mengenai LOOT PERCUMA untuk ESO dari Prime the Elder Scrolls Online adalah permainan dalam talian multiplayer secara besar -besaran (MMO) yang dibangunkan oleh Zenimax Online Studios. Pas permainan dan permainan Xbox.