Bagaimana FaceCheck boleh menjadikan anda League of Legends Pro | Pcgamesn, cek muka – ligaPedia | League of Legends Esports Wiki

Pemeriksaan muka

Bagi anda yang suka menyelidiki tradisi atau menyimpan statistik setiap watak, FaceCheck mempunyai beberapa ciri untuk menyokong pengalaman pra-permainan anda. Semua yang anda ingin belajar tentang League of Legends adalah di hujung jari anda di antara muka aplikasi.

Bagaimana FaceCheck boleh menjadikan anda League of Legends Pro

Sekiranya anda salah satu daripada berjuta -juta orang yang sudah bermain League of Legends, atau seseorang yang ingin masuk ke dalam permainan dalam talian yang popular, FaceCheck adalah sesuatu yang anda perlukan untuk menyemak.

Memang benar bahawa amalan membuat sempurna di lol, tetapi FaceCheck memberikan cara yang berguna untuk memaksimumkan kemajuan anda dengan setiap permainan. Anda boleh meneroka pelbagai ciri yang tidak ternilai yang pasti akan melihat kedudukan anda meningkat dalam masa yang singkat. Sama ada anda sedang bersiap untuk pertandingan, atau hanya ingin mengeluarkan rakan anda, menggunakan aplikasi ini boleh memberi anda kelebihan.

Jauh dari permainan secara langsung, anda juga akan menjadi seluruh dunia statistik, petua, maklumat, dan analisis yang semuanya direka untuk membuat anda bermain lebih bijak. Menggunakan nasihat dari komuniti yang lebih luas dan keutamaan anda sendiri, anda boleh mempunyai barang -barang utama dan rune anda yang bersedia untuk pergi ke ketuk kunci, melancarkan anda ke dalam keretakan dengan mudah. Baca terus untuk melihat bagaimana FaceCheck, aplikasi yang disyorkan oleh juara eSports profesional, dapat membantu anda menyelaraskan setiap aspek pengalaman League of Legends anda.

Dalam istilah League of Legends, facecheck adalah sesuatu yang berisiko yang sering dilakukan oleh pemain baru. Ia melibatkan memasuki berus untuk melihat apa yang ada di dalam, dan bukannya mengamalkan berhati -hati dan menggunakan kemahiran untuk mewujudkan penglihatan dari jauh. .

Thumbnail YouTube

Sediakan terlebih dahulu

Bagi anda yang suka menyelidiki tradisi atau menyimpan statistik setiap watak, FaceCheck mempunyai beberapa ciri untuk menyokong pengalaman pra-permainan anda. Semua yang anda ingin belajar tentang League of Legends adalah di hujung jari anda di antara muka aplikasi.

Menggunakan maklumat ini, anda boleh dengan mudah menavigasi antara fakta mengenai juara kegemaran anda. Kadar menang, perlawanan, trend umum, dan statistik dipaparkan untuk setiap satu, yang membolehkan anda membuat pilihan yang tepat apabila anda bersiap untuk perlawanan. Anda juga boleh mencari petua di bawah setiap juara, memberikan petunjuk khusus untuk gaya dan kekuatan masing -masing. Sekiranya anda sendiri mempunyai sesuatu untuk ditambahkan, anda juga boleh memuat naik tip dan cara anda sendiri untuk pemain masa depan mencari nasihat.

. Setiap binaan membolehkan anda menolak rune, item, dan mantra terus kepada mana -mana pelanggan lol, jadi anda dapat melompat ke dalam permainan lebih cepat dari sebelumnya.

Statistik sekilas

. Kadang -kadang anda tidak mempunyai masa untuk menyelidiki statistik yang tak terhitung jumlah.

Menggunakan aplikas. Perhatikan istilah seperti “slayer”, “pemenang”, dan “tidak dapat dielakkan” dalam tag lawan anda, atau lihat sendiri dan lihat jenis pemain yang anda lihat. Mereka adalah cara cepat untuk menyediakan diri anda untuk persaingan dan belajar di mana anda cemerlang.

Ia membayar untuk mengetahui sama ada lawan anda memihak kepada satu jenis kerosakan tertentu, atau jika mereka sedikit goyah di lorong mereka. Dengan petua dan helah di skrin, anda boleh menyelam ke setiap permainan dengan keyakinan yang baru, kerana anda akan dilatih melalui setiap saat.

Sekiranya anda ingin melangkah lebih jauh, anda boleh menggali lebih mendalam dengan statistik dalam permainan, yang melihat lawan lorong anda secara khusus. Anda dapat melihat bagaimana membina tipikal mereka, sama ada mereka bermain di lorong ini sering, dan apakah strategi mereka setakat ini. Wawasan semacam ini akan memberi anda kelebihan terhadap sesiapa sahaja yang datang dengan cara anda.

Renungkan prestasi anda

Selepas setiap perlawanan, anda boleh menyemak semula statistik yang sedang berjalan dan mempelajari petua baru khusus untuk PlayStyle dan Champion anda. Bergantung di hub rumah desktop akan membolehkan anda mencerminkan dan bersedia untuk perlawanan seterusnya apabila kegilaan permainan telah mati. Apabila anda menamatkan perlawanan, beberapa metrik utama khusus untuk permainan terakhir akan ditunjukkan, bersama -sama dengan petua bagaimana untuk memperbaiki diri.

Meletakkan Custom Anda Sendiri Bersama dengan FaceCheck tidak boleh lebih mudah, dan statistik yang tepat dan boleh dipercayai memastikan bahawa anda sentiasa mempunyai bahagian atas dalam semua mod permainan.

. Dari sini, anda boleh menetapkan hotkeys dan keutamaan anda sendiri.

Untuk mendapatkan akses ke FaceCheck dan pelbagai aplikasi, ciri, dan mod yang meningkatkan permainan percuma, muat turun Overwolf untuk PC hari ini dan menyertai komuniti.

PCGamesn Pihak Berkuasa Global Kegemaran Anda di PC Permainan, Perkakasan, dan Separuh Hayat 3.

Pemeriksaan muka

Logo cek muka

. Pertunjukan ini biasanya mempunyai tuan rumah tetamu yang bergabung dalam perbincangan mengenai topik liga dan fantasi League of Legends Pro-Scene.

Senarai Episod []

# Tarikh Vod Panjang Tetamu
13 2015-11-10 Vod 51m Charlie Lipsie
12 2015-10-27 Vod 63m Innerflame
11 2015-10-20 Vod 58m Cris
10 2015-10-12 Vod Doktor gigi
9 2015-09-08 Vod 59m
8 2015-09-01 Vod 62m Brokenshard
7 2015-08-25 Vod 67m Meteos
6 Vod 67m Yamatocannon
5 Peter Zhang
4 2015-08-04 61m Froskurinn
Vod 63m Bjergsen
2 2015-07-21 Vod 62m Dexter
1 2015-07-13 Vod 64m Mash

*Walaupun Doa menjauhkan dunia 2015, Brokenshard sementara mengambil tempatnya dalam episod 10-13.

Wiki League of Legends Esports Fandom meliputi pertandingan, pasukan, pemain, dan personaliti dalam Liga Legends. Halaman yang diubahsuai antara April 2014 dan Jun 2016 disesuaikan daripada maklumat yang diambil dari Esportspedia.com. Halaman diubahsuai antara Jun 2016 dan September 2017 disesuaikan daripada maklumat yang diambil dari Esportswikis.com. Kandungan boleh didapati di bawah CC BY-SA 3.0 melainkan dinyatakan sebaliknya.