Bab 26: Fog Fog – Rasmi Dead by Daylight Wiki, Dead by Daylight Bab 26 Tarikh Siaran: Dead by Daylight Bab 26: Bilakah Ia Akan Dilancarkan? Masa ekonomi

Mati oleh siang hari bab 26: bilakah ia akan dibebaskan

The Knight memainkan banyak permainan unik, bersama dengan pengawal kompleks yang dia saman. Fogwise, Gambit Pantas dan Potensi Tenaga adalah sebahagian daripada Bab Fog yang dipalsukan. Ia juga perlu diperhatikan bahawa Vittorio mempunyai beberapa helah di lengannya. Antaranya, tenaga yang berpotensi membolehkan Vittorio menyimpan token dan bukannya mengecas penjana sambil terus mengusahakannya. Akibatnya, kemajuan penjana dapat ditingkatkan sebanyak 1% untuk setiap token di bank, jadi anda boleh menghantar penjana kompleks secepat mungkin sebelum penjenayah menangkap.

Bab 26: Dipalsukan dalam Kabut

Bab 26: Dipalsukan dalam Kabut adalah bab dua puluh ke-enam DLC untuk Mati oleh siang hari , Dikeluarkan pada 22 November 2022.

DLC ini mempunyai kandungan berikut:

 • 1 Pembunuh:
  • Ksatria
 • 1 Survivor:
  • Vittorio Toscano
 • 1 Sekeping kosmetik eksklusif:
  • Jaket menunggang tampanVittorio Toscano biasa Badan

Kandungan

 • 1 Penerangan
 • 2 Killer: The Knight
  • 2.1 Maklumat Knight
  • 2.2 Kekuatan Knight
  • 2.3 faedah ksatria
  • 3.1 Maklumat Vittorio
  • 3.2 faedah Vittorio
  • 3.3 bahagian kosmetik Vittorio

  Ulasan Pakar Gamespot

  Penerangan

  Serpihan sejarah yang gelap, dilupakan tidak lagi. Dead by Daylight’s Foughing Chapter mempunyai pembunuh baru – The Knight – dan Survivor Baru, Vittorio Toscano. Peta baru – persegi yang hancur – tersedia untuk semua pemain. Membeli tambahan ini membuka kunci kosmetik eksklusif untuk vittorio: jaket menunggang tampan.

  Killer: The Knight

  Maklumat Knight

  K30 Charselect Potret

  Pembunuh adalah Knight, yang pengawal setia mengikuti perintahnya dengan kekejaman yang ganas. Mempunyai kehebatan bela diri yang tidak dapat ditandingi, kehausan bilahnya masih belum diselesaikan. Kemurkaannya jatuh ke atas dataran yang hancur, hanya meninggalkan kemusnahan di belakangnya.

  Kekuatan Knight

  Ksatria Sendiri adalah raksasa yang menakutkan di medan perang, tetapi dengan pengawalnya yang setia, dia hampir tidak dapat dihalang.
  Bersama -sama, Guardia Compagnia berjuang untuk kebebasan mereka sendiri, membunuh sesiapa yang mendapat jalan mereka.

  Guardia Compagnia
  Ksatria boleh memanggil Pengawal untuk meronda kawasan berhampiran dan memburu mangsa, atau melaksanakan tugas untuknya.

  Keupayaan Khas: Penjaga Pengawal
  Ketik Butang kuasa untuk mengaktifkan Pengawal Summon mod.
  Menamatkan mod ini akan memanggil salah satu 3 pengawal , Dalam perintah tetap, siapa yang akan melakukan bidaan anda, masing -masing dengan keupayaan khasnya sendiri:

  • Carnifex pecah atau merosakkan objek lebih cepat dan mempunyai lebih lama Memburu fasa.
  • Pembunuh bergerak lebih cepat semasa a Memburu dan sebab Luka dalam semasa menyerang.
  • Jailer bergerak lebih cepat semasa a Rondaan, mempunyai julat pengesanan yang lebih besar, dan mempunyai lebih lama Rondaan fasa.

  Survivor, serta tanda gores dan kolam darah mereka, tidak dapat dilihat Ksatria semasa dia berada di Pengawal Summon mod.

  Ksatria boleh kekal di Pengawal Summon mod untuk maksimum 10 saat .

  Interaksi Khas: Rondaan Pengawal
  Semasa di Pengawal Summon mod, bebas bergerak pada kelajuan pergerakan yang meningkat untuk mengesan a Laluan Patrol dan tekan Butang kuasa sekali lagi atau keluarkan tolok kuasa untuk menamatkan Pengawal Summon mod.
  A Pengawal akan bertelur dan meronda yang dikesan Laluan Patrol sehingga pemasa pada tolok kuasa berlalu atau Pengawal mengesan mangsa yang terselamat, memulakan a Memburu sebaliknya.

  The Rondaan selalu bermula dari mana Pengawal Summon mod berakhir.
  Jika Pengawal sampai ke hujung yang lain Laluan Patrol Dia akan kembali dan meneruskannya Rondaan ke arah yang lain.
  Tingkah laku ini berulang selama selagi Pengawal dipanggil.

  Ksatria boleh mengganggu dan menghentikan a Patrol Pengawal pada bila -bila masa dengan menyerang aktif Pengawal dengan Serangan Asas.

  Melukis a Laluan Patrol Itu lebih lama daripada 10 meter geran Ksatria a +5 % Tergesa -gesa Kesan status Sekali a Pengawal dipanggil.
  Tempoh kesan bergantung pada panjang akhir Laluan Patrol , antara 2 saat pada 10 meter hingga maksimum 10 saat pada 32 meter .

  Interaksi Khas: Pesanan Pengawal
  Semasa di Pengawal Summon mod, bertujuan untuk dinding, palet, atau penjana yang berdekatan dan tekan dan tekan Butang serangan untuk memesan yang dipanggil Pengawal untuk melaksanakan Tindakan pecah atau merosakkan pada objek yang dipilih.
  Sekiranya berlaku penjana, ia akan merosakkannya -5 % dari jumlah perkembangannya.

  Keupayaan Pengawal Khas: Memburu
  Sementara a Pengawal dihidupkan Rondaan, Dia dapat melihat dan mengesan mangsa yang terselamat dalam kawasan yang ditonjolkan, yang dipaparkan sebagai bulatan putih mengelilingi Pengawal.

  Sekiranya seorang yang selamat dikesan, Pengawal akan bergerak ke lokasi mereka, meninggalkan a Standard di atas tanah, dan mulakan Memburu yang terselamat untuk jangka masa yang ditetapkan, bertujuan untuk merosakkan mangsa yang diburu.
  Sementara Pengawal Fokus tetap terkunci pada mangsa yang diburu, mangsa yang lain dapat memintas jalannya dan melanda sebaliknya.

  Semakin lama Laluan Patrol adalah ketika a Pengawal dipanggil, semakin cepat ia akan bergerak ke arah lokasi survivor yang diburu semasa pengesanan.

  Survivor yang diburu dapat melarikan diri Pengawal dengan cara berikut:

  • Tidak menghairankan yang terselamat.
  • Meraih Standard.
   • Memberi survivor a +50 %Tergesa -gesa Kesan status dan juga Ketahanan Kesan status, kedua -duanya untuk 3 saat .
  • Mengatasi tempoh Memburu.

  Jika sama ada Pengawal atau Ksatria sendiri menyerang mangsa yang diburu, Pengawal akan hilang.

  Jika Pengawal turunkan mangsa yang diburu, Ksatria akan menerima a Naluri pembunuh Pemberitahuan lokasi Survivor Downed.

  Perks Knight

  Komplot yang lemah dan craven menarik kemarahan anda.

  Kemarahan anda memaksa mangsa untuk mendedahkan diri mereka.

  Melakukan tindakan ” Generator Damage ” pada penjana mencetuskan ‘tempat untuk menyembunyikan’ ‘:
  * Auras semua mangsa yang terselamat dalam ” ‘24 meter” ‘kedudukan anda diturunkan kepada anda untuk’ ”3” ‘/’ ”4” ‘/’ ”5” ” ” saat ” ‘.

  Komplot yang lemah dan craven menarik kemarahan anda.

  Kemarahan anda memaksa mangsa untuk mendedahkan diri mereka.

  Melakukan Generator kerosakan Tindakan pada pencetus penjana Tidak ada tempat untuk bersembunyi:

  • Auras dari semua yang terselamat dalam 24 meter kedudukan anda diturunkan kepada anda untuk 3 / 4 / 5saat.

  “Keluar dengan anda, pengecut! Tunjukkan diri anda!” – Tarhos Kovács

  Anda membuat contoh salah satu mangsa anda, memaksa sekutu mereka menjadi kagum dengan kuasa anda.

  Sebaik sahaja anda mencederakan seorang yang terselamat dengan cara apa pun, jika masih ada totem yang membosankan di peta, ” Hex: Face the Darkness ” mengaktifkan dan menyalakannya, mengutuk yang selamat:
  *Semua mangsa lain akan menjerit setiap ” ‘35” ‘/’ ”30” ‘/’ ”25” ” ” ” ” ‘Jika mereka berada di luar radius keganasan pembunuh, mendedahkan auras mereka untuk’ ”2 saat”’ setiap masa.

  ” Hex: menghadapi kegelapan ” menyahaktifkan ketika survivor terkutuk sama ada memasuki keadaan mati atau menjadi sihat, memadamkan totemnya.

  ” Hex: Face the Darkness ” dilumpuhkan untuk sisa perbicaraan jika mangsa berjaya membersihkan totem hexnya .

  Anda membuat contoh salah satu mangsa anda, memaksa sekutu mereka menjadi kagum dengan kuasa anda.

  Sebaik sahaja anda mencederakan seorang yang terselamat dengan apa cara sekalipun, jika masih ada totem yang membosankan di peta, Hex: menghadapi kegelapan mengaktifkan dan menyalakannya, mengutuk yang selamat:

  • Semua yang terselamat lain akan menjerit setiap 35 / 30 / 25saat Sekiranya mereka berada di luar radius keganasan pembunuh, mendedahkan auras mereka untuk 2 saat setiap masa.

  Hex: menghadapi kegelapan menyahaktifkan apabila survivor terkutuk sama ada memasuki keadaan mati atau menjadi sihat, memadamkan totemnya.

  Hex: menghadapi kegelapan dilumpuhkan untuk baki perbicaraan jika mangsa berjaya membersihkan totem hexnya .

  “Saya akan membuat contoh satu. Cacing -cacing ini tidak akan pernah mengetahui kedamaian.” – Tarhos Kovács

  Anda tidak menunjukkan belas kasihan, terutama kepada orang -orang yang bodoh untuk menentang.
  * Setiap kali anda terkejut dengan seorang yang terselamat, yang selamat dari ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ”10” ‘/’ ”15” ‘/’ ”20” ” ” saat ” ‘.

  ” Hubris ” mempunyai sejuk ” ‘20 saat” ‘.

  Anda tidak menunjukkan belas kasihan, terutama kepada orang -orang yang bodoh untuk menentang.

  • Bila -bila masa anda terkejut dengan seorang yang terselamat, yang terselamat menderita dari Terdedah Kesan status untuk 10 / 15 / 20saat.

  Hubris mempunyai sejuk dari 20 saat .

  “Anda telah membuat kesilapan yang serius, menentang saya hari ini.” – Tarhos Kovács

  Survivor: Vittorio Toscano

  Maklumat Vittorio

  S34 Charselect Potret

  Dead by Daylight: Dipalsukan dalam Kabut juga termasuk Survivor Baru: Vittorio Toscano, seorang Voyager dari usia yang hilang dan Wanderer of Realms. Umur besi dan batu berakhir – jadi bermula usia kabut, dan mereka yang dipalsukan di dalamnya.

  Faedah Vittorio

  Kemampuan anda telah disesuaikan dengan alam entiti selepas berabad -abad pengembaraan, memberikan anda kawalan yang belum pernah terjadi sebelumnya ke atas banyak peranti.

  Setelah membaiki penjana untuk ” ‘12” ‘/’ ”10” ‘/’ ”8” ” ” detik tidak terganggu ” ‘, tekan’ ‘butang keupayaan aktif’ ‘untuk mengaktifkan’ tenaga berpotensi ”:
  *Terus membaiki penjana akan mengenakan ” tenaga berpotensi ” dan bukannya maju penjana.
  *” ‘Menukar’ ” ”1.5 %” ‘perkembangan pembaikan ke’ ”1 token” ‘, sehingga maksimum’ ”20 token” ‘.
  *Pemeriksaan kemahiran yang hilang mengakibatkan kehilangan beberapa token.

  Walaupun ” berpotensi tenaga ” mempunyai sekurang -kurangnya ” ‘1 token” ‘, tekan’ ‘Butang Keupayaan Aktif’ ‘semasa membaiki penjana untuk terus maju dengan’ ”1 % setiap token” ‘, memakan semua token yang tinggal dan menyahaktifkan’ ‘potensi tenaga’ ‘.

  ” Tenaga berpotensi ” kehilangan semua token dan menyahaktifkan apabila kehilangan keadaan kesihatan .

  Kemampuan anda telah disesuaikan dengan alam entiti selepas berabad -abad pengembaraan, memberikan anda kawalan yang belum pernah terjadi sebelumnya ke atas banyak peranti.

  Setelah membaiki penjana untuk jumlah keseluruhan 12 / 10 / 8 detik tidak terganggu, tekan Butang keupayaan aktif untuk mengaktifkan Tenaga keupayaan:

  • Terus membaiki penjana akan mengenakan bayaran Tenaga keupayaan bukannya maju penjana.
  • Menukar1.5 % perkembangan pembaikan ke dalam 1 token , sehingga maksimum 20 token .
  • Pemeriksaan kemahiran yang hilang mengakibatkan kehilangan beberapa token.

  Manakala Tenaga keupayaan sekurang -kurangnya mempunyai 1 token , tekan Butang keupayaan aktif semasa membaiki penjana untuk terus maju 1 % setiap token , memakan semua token yang tinggal dan menyahaktifkan Tenaga keupayaan.

  Tenaga keupayaan kehilangan semua token dan menyahaktifkan apabila kehilangan keadaan kesihatan .

  “Apabila anda melihat lapisan lebih dalam, anda sedar. semuanya bersambung.” – Vittorio Toscano

  Dalam tahun -tahun anda yang tak terhitung jumlahnya, anda telah melihat semuanya, dan apabila anda fokus, anda juga boleh ingat kebanyakannya.
  * Menggantikan pemeriksaan kemahiran yang hebat sambil membaiki penjana mendedahkan aura pembunuh kepada anda untuk ” ‘4” ‘/’ ”5” ‘/’ ”6” ” ” saat ” ‘.

  Dalam tahun -tahun anda yang tak terhitung jumlahnya, anda telah melihat semuanya, dan apabila anda fokus, anda juga boleh ingat kebanyakannya.

  • Berjaya pemeriksaan kemahiran yang hebat semasa membaiki penjana mendedahkan aura pembunuh kepada anda 4 / 5 / 6saat.

  “Saya telah melihat kekejaman yang hebat. dan saya juga melihat cara lain.” – Vittorio Toscano

  Apabila anda mempunyai perhatian pembunuh, anda tahu bagaimana untuk menyimpannya; Yang lain dapat yakin mereka tidak akan terganggu dalam masa terdekat.
  * ” ‘Meningkatkan’ ‘Kelajuan pembaikan mana -mana yang terselamat oleh’ ”6” ‘/’ ”7” ‘/’ ”8” ” ”%” ‘, semasa anda sedang dikejar dalam’ ”24 meter” ‘penjana yang sedang dibaiki.

  • Kenaikan kelajuan pembaikan mana -mana yang terselamat oleh 6 / 7 / 8%, Semasa anda sedang dikejar dalam 24 meter penjana yang sedang dibaiki.

  “Kita tidak perlu menggunakan keganasan. Dan saya akan membuktikannya.” – Vittorio Toscano

  Sekeping kosmetik Vittorio

  Pilihan pelindung tetapi fleksibel untuk bahaya alam. Bab Fog Fog yang dipalsukan merangkumi item kosmetik eksklusif untuk Vittorio, Jaket menunggang tampan, Hanya tersedia sebagai sebahagian daripada DLC. Sila ambil perhatian bahawa item ini tidak dapat dibeli secara berasingan.

  Nama mereka telah memudar dari ingatan, tetapi nasib mereka tetap saling berkaitan.

  Berkembang untuk melihat kandungan

  Ikon Nama Badan Jarang Penerangan DLC
  Jaket menunggang tampan Biasa Pilihan pelindung tetapi fleksibel untuk bahaya alam. Bab 26: Dipalsukan dalam Kabut

  Trivia

  • Bab ini pertama kali digoda dengan treler penggoda sebulan sebelum tarikh pelepasannya yang dijadualkan.
  • Sebelum pelepasan bab, khabar angin timbul di kalangan masyarakat bahawa bab itu mungkin menjadi bab asal berlesen hibrid, dengan bahagian berlesen yang bekerjasama dengan Untuk kehormatan.
   • Desas -desus itu akhirnya tidak betul dan bab ini disahkan sebagai kandungan asli sepenuhnya, yang paling terinspirasi oleh francais.

   Mati oleh siang hari bab 26: bilakah ia akan dibebaskan?

   Dead by Daylight Bab 26: Bilakah ia akan dibebaskan?

   The Knight dan Vittorio Toscano, seorang yang selamat, akan diperkenalkan dalam bab ini. Apabila bab 26, dipalsukan dalam kabus, keluar, anda akan dapat memainkan watak -watak ini.

   ET Spotlight Special
   02 Nov, 2022, 12:28 pagi

   • ABC Kecil
   • ABC Normal
   • ABC besar

   Dead by Daylight FOG dalam Kemas Kini Bab Fog akan dikeluarkan pada 22 November. Pemain boleh membeli Knight dan Vittorio Toscano sebagai sebahagian daripada kemas kini baru. Untuk terus mencari lokasi yang berbeza di peta, Knight boleh memesan pelbagai pengawal AI untuk meronda di sekitar peta semasa mencari lokasi lain. Ia adalah tugas yang selamat untuk cuba melarikan diri dari pengawal dengan menembak jam di pengawal, mengusir mangsa lain, atau mengeluarkan bendera asas yang ditinggalkan oleh ksatria.

   The Knight memainkan banyak permainan unik, bersama dengan pengawal kompleks yang dia saman. Fogwise, Gambit Pantas dan Potensi Tenaga adalah sebahagian daripada Bab Fog yang dipalsukan. Ia juga perlu diperhatikan bahawa Vittorio mempunyai beberapa helah di lengannya. Antaranya, tenaga yang berpotensi membolehkan Vittorio menyimpan token dan bukannya mengecas penjana sambil terus mengusahakannya. Akibatnya, kemajuan penjana dapat ditingkatkan sebanyak 1% untuk setiap token di bank, jadi anda boleh menghantar penjana kompleks secepat mungkin sebelum penjenayah menangkap.

   Peminat tidak sabar menunggu pembebasan permainan pada bulan November.

   Soalan Lazim:

   1. Bila akanMati oleh siang hari bab 26 dibebaskan?
    Dead by Daylight Bab 26 akan dikeluarkan pada 22 November.
   2. Watak mana yang boleh dibeli oleh pemain?
    The Knight dan Vittorio Toscano adalah dua watak yang boleh dibeli oleh pemain.

   *Penafian: Kandungan ini ditulis oleh agensi luaran. Pandangan yang dinyatakan di sini adalah pengarang/ entiti masing -masing dan tidak mewakili pandangan masa ekonomi (ET). ET tidak menjamin, menjamin atau menyokong mana -mana kandungannya dan tidak bertanggungjawab untuk mereka dengan apa -apa cara. Sila ambil semua langkah yang diperlukan untuk memastikan bahawa sebarang maklumat dan kandungan yang disediakan adalah betul, dikemas kini dan disahkan. ET dengan ini menafikan mana -mana dan semua jaminan, nyata atau tersirat, berkaitan dengan laporan dan apa -apa kandungan di dalamnya.

   Baca lebih lanjut mengenai berita

   • Dead by Daylight Bab 26 Tarikh Siaran
   • tenaga keupayaan
   • Knight
   • Vittorio
   • Vittorio Toscano
   • Mati oleh siang hari bab 26

   (Tangkap semua berita perniagaan, acara berita dan kemas kini berita terkini mengenai masa ekonomi.)

   Muat turun aplikasi Economic Times News untuk mendapatkan kemas kini pasaran harian & berita perniagaan secara langsung.