Bab 13: Perkara Stranger – Rasmi Dead by Daylight Wiki, Kenapa The Stranger Things DLC untuk Dead by Daylight So Exfant? Dijelaskan – permainan prima

? – dijelaskan

Terdapat cahaya kecil di hujung terowong, atau mungkin ia hanya mangsa yang cuba mendapatkan lampu suluh simpan; Sukar untuk diberitahu. .

adalah bab DLC ke -13 untuk Mati oleh siang hari .
.

Pembunuh dan Survivornya kekal sebagai watak yang boleh dimainkan untuk semua pemain, yang telah membelinya sebelum 17 November 2021.
Mereka tidak dapat dibeli lagi dan dikeluarkan dari kedai dalam permainan.
, yang masih wujud dalam kuantiti terhad, seperti salinan fizikal DLC atau DLC-Bundle untuk Konsol.

DLC ini menampilkan kandungan berikut:

  • Demogorgon
 • 2 Survivor:
  • Nancy Wheeler
  • Steve Harrington
 • 2
  • Sweatshirt yang koyakNancy Wheeler biasa Badan

 • 1 Penarikan Kandungan/Penggantungan
  • 1.1 aksara dan kosmetik
  • .

  Mengapa perkara yang tidak dikenali DLC mati oleh siang hari begitu mahal? – dijelaskan

  . Mampu melompat ke dunia ini sebagai duo Netflix kegemaran anda seolah -olah seperti mimpi menjadi kenyataan, terutama jika anda menghadapi Demogorgon Demonic sebagai pembunuh. ?

  Di manakah perkara yang tidak dikenali DLC mati dengan siang hari?

  Pemain DBD yang lebih baru mungkin telah berlari ke Steve dan Nancy Mains di lobi, atau mereka mungkin berhadapan dengan demo-doggy di jejak mereka, dan sekarang mereka berminat untuk mendapatkan salinan DLC ini untuk mereka sendiri. .

  Pada 17 November 2021, pek DLC Things Stranger Things ditarik dari kedai digital, terutamanya disebabkan oleh luput lesen. Ini menjadikannya salah satu pek yang paling jarang berlaku pada hari ini dan umur, dan pemain tahu apa yang mereka ada. Walaupun tidak disahkan, mungkin Netflix berharap untuk mengekalkan sifat mereka untuk diri mereka sendiri kerana perkhidmatan permainan mereka yang terus berkembang.

  . Anda juga boleh menyemak laman web seperti eBay untuk membeli salinan edisi Stranger Things of the Game untuk konsol pilihan anda. .

  Adakah perkara yang tidak dikenali DLC akan kembali ke siang hari?

  Terdapat cahaya kecil di hujung terowong, atau mungkin ia hanya mangsa yang cuba mendapatkan lampu suluh simpan; Sukar untuk diberitahu. Walaupun kandungan perkara yang tidak dikenali telah sangat sedikit dan jauh di antara akhir -akhir ini, kerjasama baru pada pengalaman Roblox tertentu, mempunyai orang yang teruja bahawa Netflix melonggarkan pemahaman pada lesen sekali lagi.

  Adakah ini bermaksud bahawa perkara -perkara yang tidak dikenali akan membuat kembali kejayaannya mati oleh siang hari? Sukar untuk mengatakan, tetapi saya tidak akan menahan nafas anda … kecuali jika anda cuba bersembunyi di loker atau sesuatu. .

  Pembunuh Pertama Survivor harus dipangkas Sebelum apa -apa lagi, kami telah mendapat anda dilindungi di bahagian Siang yang luas di bawah. .

  Sebagai penggemar RPG, Tindakan Tindakan & Retro, Shaun telah bermain sejak dia masih muda. Dengan obsesi yang melibatkan Metal Gear Solid dan Pizza Tower, anda tahu anda berada dalam perjalanan liar ketika datang ke perkara yang dia tulis.