Baal in Genshin Impact: Segala -galanya yang diketahui mengenai Electro Archon setakat ini, cerita dan profil EI & Baal | Impak Genshin | Game8

Kisah dan Profil EI & Baal

Perang Archon adalah pertempuran yang memakan semua yang bermula ketika Celestia membuka tujuh takhta, menjanjikan pemenang menguasai elemen mereka.

Baal in Genshin Impak: Semua yang diketahui mengenai Electro Archon setakat ini

Genshin Impact kini mempunyai dua wilayah yang tersedia untuk diterokai, Mondstadt dan Liyue. Wilayah seterusnya yang akan dibuka ialah Inazuma, yang diperintah oleh Electro Archon, Baal.

Rantau ini akan menjadi lokasi Bab II, seperti yang digoda dalam “Teyvat Chapter Storyline Preview: Travail.”Inazuma akan diilhamkan oleh Jepun dan kemungkinan besar akan menampilkan salah satu watak Genshin Impact yang paling dinanti -nantikan, Ayaka.

Inazuma digambarkan sebagai mempunyai persekitaran “tegang” dan “berbahaya” menurut Atsuko, seorang pelarian yang boleh ditemui di Liyue Harbour. Orang lain di Liyue, Bibo, menggambarkan sempadan Inazuma sebagai “tidak dapat ditembusi.”

Baal dalam Genshin Impak: The Electro Archon

Baal adalah archon elektro semasa dalam kesan Genshin. Dia bukan “tujuh” yang asal kerana dia tidak terlibat dalam Perang Archon.

Perang Archon adalah pertempuran yang memakan semua yang bermula ketika Celestia membuka tujuh takhta, menjanjikan pemenang menguasai elemen mereka.

Tuhan yang kekal

Setiap Archon di Genshin Impact mempunyai “ideal” mereka sendiri. Sebagai contoh, Venti adalah Tuhan Kebebasan, dan Zhongli adalah Tuhan Kontrak. Bagi Baal, dia adalah Tuhan yang kekal.

Idea ini dapat dibaca dalam keterangan “Vajrada Amethyst Gemstone,” bahan Ascension untuk watak -watak elektro. Penerangan seperti ini:

“Tubuh ini adalah yang paling mulia dan paling terkenal di dunia ini. Ia harus memegang kawalan mutlak ke atas dunia ini. Ia pernah menjanjikan rakyatnya mimpi: kekekalan ‘yang tidak pernah berubah’.””

Memandangkan setiap batu permata memegang keterangan mengenai Archon masing -masing (contohnya, batu permata Geo menceritakan kisah Zhongli), terdapat dua teori yang berbeza mengenai keterangan ini. Salah satunya ialah Baal bercakap tentang dirinya dan menggambarkan dirinya sebagai badan yang paling mulia. Pandangan yang lain mengesyaki bahawa Baal tidak bercakap tentang dirinya. Sebaliknya, dia bercakap tentang seribu bersenjata, Tuhan yang bermata mata.

Setelah mengisytiharkan perintah memburu penglihatan, dia berkata:

“Tujuh cita -cita untuk tujuh tuhan, dan dari ini, keabadian adalah yang paling dekat dengan syurga.”

Dekri Memburu Visi

Satu tahun sebelum garis masa semasa dalam impak Genshin, Baal memulakan “keputusan memburu penglihatan,” suatu dekrit untuk merampas semua penglihatan dalam sempadan Inazuma.

Zhongli mengatakan bahawa visi-visi ini akan diletakkan di tangan patung seribu bersenjata, tuhan yang bermata seratus. Kerana perintah ini, tidak ada pemegang visi elektro baru selama setahun.

Mengenai alasan untuk dekri ini, Zhongli mengesyaki Baal untuk berfikir bahawa visi adalah berkat ilahi, sehingga mereka harus berada di bawah kekuasaan tunggal ketuhanan. Dia percaya bahawa dia akhirnya memutuskan untuk menghapuskan unsur -unsur yang tidak stabil yang boleh mengancamnya.

Baal dikenali sebagai pemimpin Inazuma dan badan pentadbirnya, Inazuma Bakufu. Seperti Morax dikenali di Liyue sebagai Rex Lapis, Baal dikenali di Inazuma sebagai Raiden Shogun. Dia dijangka menyerupai penampilan Raiden Mei dari Honkai Impact 3rd.

Inazuma Bakufu adalah entiti Inazuma yang pentadbir, dan mungkin sama dengan Liyue Qixing dalam kesan Genshin. Keluarga Ayaka, Kamisato, dijangka menjadi sebahagian daripada Inazuma Bakufu.

Selain Bakufu, terdapat juga entiti yang diketahui, Kanjobugyo. Mereka adalah yang mengawal sempadan Inazuma, dan seperti yang diterangkan oleh Atsuko, menjalankan penilaian yang kompleks kepada mana -mana warga Inazuma yang berharap untuk meninggalkan.

Pemaju Impak Genshin Mihoyo belum mengumumkan masa pembebasan untuk Inazuma, dan peminat telah membuang teori masa. Rantau ini telah sangat dijangkakan oleh peminat Ayaka sejak permulaan Genshin Impact, kerana ia boleh menjadi tanda pembebasan The Cryo Princess.

Kisah dan Profil EI & Baal

Raiden Ei, Raiden Shogun semasa, adalah Electro Archon Inazuma di Genshin Impact. Lihat penjelasan mengenai Ei, Baal, Makoto, dan Beelzebul, cerita di belakang Raiden Shogun, dan apa yang difikirkan oleh watak -watak lain dalam panduan ini!

Panduan watak Raiden
Membina panduan Watak watak
Impeatrix Umbrosa Chapter
Refleksi kematian Impian sementara Akta 3

Senarai kandungan

  • Maklumat watak EI
  • Kisah dan Ramalan Pelepasan EI
  • Maklumat dalam permainan EI
  • Semua panduan watak

Maklumat watak raiden ei

Maklumat Raiden Shogun

Siapa raiden ei?

Genshin - Raiden Shogun

Raiden Ei adalah archon elektro semasa, yang kadang -kadang ditunjukkan sebagai boneka Raiden Shogun, yang juga merupakan watak yang boleh dimainkan di dunia kesan Genshin. .

Tarikh Siaran Raiden Shogun

Genshin - Versi 2.1 - Dunia Terapung di bawah cahaya bulan

Raiden Shogun pertama kali dilihat dalam versi 2.0 sebagai sebahagian daripada Bab 2, Act 2 Archon Quest. Raiden dibebaskan sebagai watak yang boleh dimainkan dalam versi 2.1 kesan Genshin.

Ringkasan Cerita Raiden Shogun

Muncul dalam Bab 2 Archon Quest

Shogun Raiden muncul di bab 2 Kisah 2 dan 3. Dia juga mempunyai pencarian cerita sendiri setelah menyelesaikan Archon Quest Bab 2.

Genshin - Baal dengan senjatanya

Walaupun Raiden pada mulanya dilihat menggunakan pedang, senjata sebenarnya sebagai watak yang boleh dimainkan adalah polearm. Dia bagaimanapun menggunakan pedang ketika dia menggunakan unsur-unsur dalam permainannya.

Generasi Kedua Electro Archon

Genshin - Baal di Archon Quest

Baal, raiden shogun adalah archon elektro yang memerintah ke atas Inazuma. Dia adalah yang termuda dari tujuh dan merupakan salah satu generasi kedua Archons.

Dengan Keputusan Visi Hunt, dia kini mempunyai semua penglihatan yang dirampas dari sesiapa di dalam Inazuma untuk memilikinya ditawarkan kepada patung tuhan yang bersenjata seribu bermata.

Sebagai Tuhan yang keabadian, dia percaya bahawa dekri Visi Hunt akan menjamin pemerintahannya selama -lamanya.

Nama sebenarnya adalah ei

Diturunkan bahawa Raiden Shogun sebenarnya dinamakan EI. Dia adalah pengganti Electro Archon terakhir yang dinamakan Baal, adik kembarnya. EI biasanya dijumpai bermeditasi dalam bidang euthymia sementara badan Raiden Shogun sebenarnya adalah boneka dengan kesedaran berasingan sendiri.

Maklumat dalam permainan Raiden Shogun

Profil watak raiden shogun

Elektro

Pemikiran Mengenai Raiden Shogun

Watak
Ayaka Meneka: Shogun Yang Maha Kuasa? Saya tidak wajar memberi komen, memandangkan saya adalah salah satu subjeknya. Yang akan saya katakan ialah. Saya fikir bahawa Tuan Yang Terutama mesti kesepian di jalan ke Eternity. Sudut pandangan: Untuk menyaksikan musou no hitotachi dan hidup untuk menceritakan kisah itu cukup hebat. Walaupun saya mengenali dia sebagai dewa sejati kita dengan kuasa untuk mengubah nasib Inazuma pada kehendak, jika ada konflik antara anda berdua, maka. Saya akan memilih untuk berpihak kepada anda.
Ayato Mengenai Raiden Shogun Kos mengejar keabadian sangat bagus untuk Shogun Yang Maha Kuasa. Dan untuk semua orang sakit hati. .
Gorou GRR, Raiden Shogun. Saya tidak pernah dapat membawa diri saya untuk menerima tindakan masa lalu, tidak kira apa alasannya. Walaupun perjanjian damai telah ditandatangani di antara Pulau Watatsumi dan Shogunate, saya menyangkal untuk membiarkan pengawal saya turun. Sekiranya konflik pernah pecah lagi, saya akan meneruskan tempat saya kembali ke barisan hadapan.
Itto . . Tetapi, ya, dia menghapuskan keputusan memburu penglihatan sekarang, jadi tidak ada perasaan keras, saya rasa. Selagi dia belajar pelajarannya, tentu saja. Sebab jika dia menarik sesuatu seperti itu lagi, kesakitan lama ini di leher akan kembali dengan membalas dendam.
Kazuha Mengenai Raiden Shogun Saya telah bertanya kepada diri sendiri soalan ini berkali -kali sejak meninggalkan Inazuma. Adakah saya hanya membenci Shogun Raiden kerana apa yang berlaku dalam pertarungan itu? Kerana strok maut dia berurusan dengan sahabatku? . Rakan saya meninggal dunia yang terhormat dalam pertarungan itu, dan shogun tidak wajar dalam kelakuannya. Ketidakpuasan saya dengannya mempunyai akarnya dalam perintah Visi Hunt. Tidak ada yang mempunyai hak untuk merompak satu lagi harapan dan impian mereka-bahkan bukan Tuhan.
Kirara Bungkusan yang dihantar ke Tenshukaku semuanya dibungkus dengan rumit dengan pelbagai lapisan pembalut. Mungkin itulah yang mereka panggil pakej sesuai untuk Yang Maha Kuasa. Shogun. Sebilangan daripada mereka berbau sangat sedap. Saya tertanya -tanya apa yang ada di dalam.
Kokomi Mengenai Raiden Shogun Sekarang bahawa dekri memburu penglihatan sudah berakhir, Pulau Watatsumi telah kembali ke kehidupan normal. Tidak pernah menjadi niat saya untuk meneliti hak dan kesalahan tindakan Shogun, hingga ke hari ini. Apa yang saya sayangi adalah masa depan pulau kita. Adalah harapan saya bahawa shogun akan memenuhi janjinya dan kita dapat hidup dengan shogunate dengan damai. Namun, jika ada hari ketika dia sekali lagi mengetepikan aspirasi rakyat, saya dapat memberi jaminan bahawa kami tidak akan duduk dan menonton.
Sara Kepercayaan: Seperti yang saya pasti anda telah mendengar banyak kali sebelum ini, Shogun Yang Maha Kuasa mencari keabadian – kewujudan di luar penguasaan pemikiran dan kerinduan. “Menghidupkan hubungan fana, berusaha untuk selama -lamanya”. Cara Shogun Yang Maha Kuasa selalu tegas, dan saya tidak selalu memahami makna kata -katanya. Tetapi inilah keputusannya, dan saya mempercayainya. Perkhidmatan: Jadi, dekri memburu penglihatan dimansuhkan. Ya, nampaknya anda betul. . Ahem, tetapi ini bukan untuk mengatakan bahawa Almight Shogun membuat kesilapan. Dia hanya memilih keabadian dengan laluan yang berbeza. Saya tidak tahu sama ada Shogun akhirnya mendapat keamanan dalaman selepas melindungi Inazuma selama beribu -ribu tahun ini. Yang saya tahu ialah bahawa jalan yang berbahaya di hadapan mungkin menjadi, saya akan mengikutinya seperti yang selalu saya lakukan.
Sayu Mengenai Raiden Shogun Tuan Yang Terutama? Pasti bukan seseorang yang pernah saya temui. Sekiranya anda mempunyai soalan, mungkin Miss Ayaka adalah orang yang akan bertanya.
Shinobu Selepas keputusan Sakoku diangkat, Raiden Shogun mengeluarkan banyak dekri yang bertujuan untuk menyokong pembangunan pelbagai industri. Semua sijil yang saya terima semasa dekri Sakoku datang dengan berguna sekarang, dan geng akhirnya keluar dari merah. Nasib benar -benar mempunyai cara. Siapa yang fikir selepas itu, saya masih mengucapkan terima kasih kepadanya?
Thoma Perbandingan: Di tanah air saya di Mondstadt, hampir semua orang mempunyai penghormatan yang besar untuk Anemo Archon, Barbatos. Tetapi orang di Inazuma merasa sedikit berbeza ke arah shogun. Bagaimana saya boleh meletakkan ini. Mereka jatuh cinta, rasa hormat, rasa terima kasih. Tetapi juga takut. Tidak diketahui: Secara jujur, saya tidak menimbulkan kebencian terhadap shogun. Ya, dia hampir mengambil penglihatan saya, tetapi akhirnya itu hanya kerana perspektifnya yang unik. Setiap orang mempunyai perspektif mereka sendiri, tidak ada yang pelik mengenai perkara itu. Satu -satunya perkara yang saya tidak faham ialah matlamatnya dalam melakukannya. Apa yang dia bayangkan keabadian benar -benar kelihatan seperti orang -orang inazuma? Dan mengapa mengorbankan aspirasi rakyatnya yang sangat diperlukan untuk mencapainya? Saya tidak dapat memahami atau bersetuju dengan pendekatannya.
Venti Mengenai Baal Oleh itu, saya dengar anda mengalahkan Raiden Shogun yang hebat? Ah, saya teringat hari -hari ketika dia seorang Kagemusha, berusaha untuk menyempurnakan kehebatannya. Hehe, dia sekarang tidak syak lagi menggunakan pelbagai alasan untuk membuat anda melatih dengannya. Oh tapi ya, datang dekat dan saya akan membiarkan anda dalam kelemahannya – pencuci mulut!
Mengembara Mengenai Raiden Shogun Dia benar -benar mengabaikan ciptaannya sendiri, dan menambah penghinaan kepada kecederaan, dia berkata ia adalah kerana dia “tidak dapat membawa dirinya untuk campur tangan” dalam nasib saya.
Yae Miko Mengunci dirinya dalam bidang euthymia apabila dia jelas mahu keluar-ia hanya menyatukan diri, betul-betul. Sebaliknya, ia juga agak keras kepala-tetapi-comel, tidakkah anda fikir?
Yoimiya Bunga api mungkin adalah perkara paling jauh dari “keabadian” yang diterapkan oleh Shogun. Dia mungkin merasakan bahawa kemuliaan sementara mereka tidak mempunyai tujuan praktikal di Inazuma. Mungkin sesuatu yang mempunyai “keabadian” dalam genggaman mereka akan sukar difahami. Ini kerana kita manusia seperti bayang -bayang yang singkat yang kita perlukan untuk menghargai kelip -kelip kecantikan seperti itu.
Zhongli Mengenai Baal Masa berjemur semua volition. Namun dia akan menyerahkan semua orang untuk kepercayaannya. Mungkin kerana ini sangat dia datang ke tempat dia berdiri hari ini. Sekiranya peluang itu datang oleh saya, saya juga ingin mempelajari keabadian yang dia sangat berusaha.

Pemikiran Raiden Shogun mengenai orang lain

Watak Pemikiran dalam permainan
Ayaka Mengenai Ayaka Kamisato. Salah satu puak yang paling terkenal di semua orang Inazuma. Eh? Itulah yang dikatakan oleh Shogun? Nah, A-Ayaka juga mahir dalam seni pedang.
Ayato Mengenai Ayato Kamisato. Salah satu puak yang paling terkenal di semua orang Inazuma. Walaupun penipuan Ayato berkenaan dengan urusan tri-komisen, dia tetap menjadi subjek yang setia. Kesalahan masa lalu beliau akan dibebaskan.
Itto Mengenai ITTO WHO?
Nahida Mengenai buer Saya mengagumi kerendahan hati; itu adalah tanda kebijaksanaan sejati. Dengan kuasa yang dipegangnya, Buer mampu melakukan banyak perkara di luar imaginasi kita yang paling liar. Namun, dia menggunakan kekuasaannya hanya untuk melakukan kesalahan dan melindungi. Dia adalah Tuhan yang benar -benar lembut.
Thoma Mengenai Thoma Saya tidak dapat menafikan bahawa saya agak bersalah dalam peristiwa -peristiwa yang menyebabkan dia hampir dilucutkan penglihatannya, tetapi saya lebih suka berfikir shogun harus menjadi orang yang meluaskan permintaan maaf kepadanya … okay, baiklah. Saya akan memikirkannya.
Mengembara Mengenai Kunikuzushi Dia datang sebagai hasil sampingan untuk membuat shogun. Mungkin kerana saya rasa saya berhutang kepadanya sesuatu, tetapi saya tidak mahu menegaskan kawalannya.

Pencarian dengan Raiden Shogun

Pencarian dengan Raiden Shogun
Genshin Impact - Raiden Shogun Baal - Walkthrough Quest Story dan GanjaranRefleksi kematian Genshin Impact - Raiden Shogun Baal - Walkthrough Quest Story dan GanjaranImpian sementara
Genshin Impact - Archon Quest Bab 2 Act 2 - Sublimination of Shadow GuideKesunyian, penyuha bayang -bayang Genshin Impact - Archon Quest Bab 2 Act 3 - Omnipresence over Mortals Quest GuideOmnipresence ke atas manusia

Panduan berkaitan impak genshin

Impak Genshin - Karakter dan Faksi

Inazuma City

Semua watak
Raiden