Assassin s Creed Valhalla Bagaimana untuk Unseal The Well (Asgard dengan baik), Assassin S Creed Valhalla Unseal The Well of Urdr | Bagaimana untuk melengkapkan Quest yang baik | VG247

Assassin s Creed Valhalla Unseal The Well of Urdr | Cara menyelesaikan usaha yang baik

Salah satu daripadanya mudah. Semasa anda berdiri di bawah prisma dan melihat ke dalam bilik, salah satu daripada dua rasuknya harus menunjuk pada batu matahari terdekat di sebelah kiri. Rantai rasuk ini melalui batu-batu matahari kiri sehingga sampai ke batu seterusnya dari batu matahari asal. Dari sini, anda sepatutnya dapat menunjuknya ke wajah alas di sebelah kiri atas lembangan.

Assassin’s Creed Valhalla Bagaimana Mengucapkan Well (Asgard dengan baik)

Di Assassin’s Creed Valhalla (ACV), anda perlu melepaskan telaga semasa usaha berjalan dengan baik di Asgard. Panduan ini menunjukkan di mana untuk membongkar telaga dalam usaha utama yang baik. Ini berada dalam bab ke -2 Asgard Questline.

Matlamat di sini adalah untuk menyelesaikan teka -teki laser di sekitar bilik. Anda mesti menembak laser di dua cermin di tengah -tengah kawasan, di mana kabus hijau menyegel telaga.

Langkah 1: Berinteraksi dengan bola yang menembak laser daripadanya.

Langkah 2: Arahkan laser ini di cermin di siling di seberang bilik. Cermin ini akan memecah laser menjadi 2 rasuk.

Langkah 3: Mendaki ke pintu masuk yang baik, ada objek yang boleh dipindahkan di sini dengan bola bersinar di atasnya. Gerakkannya sehingga ia diselaraskan seperti ditunjukkan di bawah dalam gambar. Ia perlu berada di sisi plat yang kelihatan cermin (di mana anak panah merah di tangkapan skrin ke-2 di bawah).

Langkah 4: Sekarang naik ke laser di pintu masuk dari mana anda datang. Arahkan satu laser yang ditunjukkan dalam imej di bawah pada objek orb yang anda baru saja bergerak pada langkah terakhir. Ia harus mencerminkan rasuk sehingga ia mencecah benda cermin. Pastikan ia kelihatan seperti di tangkapan skrin di bawah.

Langkah 5: Sekarang sambungkan laser lain ke bola terakhir di bahagian belakang bilik. Pada dasarnya zigzaging laser di sekitar bilik.

Langkah 6: Sekarang anda boleh menggunakan laser di bahagian belakang bilik dan tunjukkan pada objek cermin ke -2 oleh entrace yang baik di bawah.

Apabila anda telah menunjuk laser di kedua -dua cermin di pintu masuk yang baik, ia akan mengeluarkan kabus hijau dan anda boleh meneruskan usaha. Selepas cutscene seterusnya, anda mesti menyelam melalui bahagian bawah telaga untuk melarikan diri dari gua.

Dan itulah cara untuk membongkar telaga di Asgard semasa perjalanan dengan baik di Assassin’s Creed Valhalla (ACV).

Assassin’s Creed Valhalla Unseal The Well of Urdr | Cara menyelesaikan usaha yang baik

Apabila anda memikirkan Assassin’s Creed, memecahkan teka-teki yang mencabik otak bukanlah perkara pertama yang muncul di fikiran. Tetapi inilah caranya untuk menyelesaikan pengikis kepala dan tidak menafsirkan telaga urdr dalam Quest Assassin’s Creed Valhalla yang baik.

Semasa arka cerita ini, Eivor meninggalkan badan mereka untuk visi Asgard, mengambil bentuk Havi, Raja Dewa Norse.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Havi bermaksud “tinggi” dan merupakan salah satu daripada banyak nama Odin, Allfather di bahagian atas pantheon mitos Nordik.

Dalam usaha yang baik, Odin dan Tuhan Perang dan Keadilan, Tyr, pergi ke Well Sacred Urdr untuk mengumpul air suci untuk pembina, yang berjanji untuk membuat peranti untuk melindungi Asgard dari Jotnar yang menyerang dari Jotunheim.

Walau bagaimanapun, apabila mereka sampai ke pintu masuk, mereka mendapati batu -batu matahari yang memegangnya terbuka terganggu, dan mulut telaga urdr dimeteraikan.

Cara Mengatasi Well of Urdr di Assassin’s Creed Valhalla

Untuk membuka laluan, HAVI mesti mengalihkan batu -batu matahari melalui kristal fokus mereka – betul meletakkan rasuk mereka. Kami mempunyai video tertanam yang menunjukkan penyelesaian di bawah, dan arahan bertulis di bawahnya.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Teka -teki ini sangat menjengkelkan, kerana tidak jelas di mana anda boleh meletakkan rasuk Sunstone untuk memisahkannya seperti yang dicadangkan oleh Tyr.

Tetapi untuk membongkar telaga, inilah yang perlu anda lakukan:

  Dari pintu masuk ke gua, pergi ke Sunstone paling jauh dari anda dan tunjuk ke dalam kristal di atas pintu yang anda masuk

Ini akan membongkar halangan yang menutup mulut sumur Urdr dan membiarkan anda meneruskan perniagaan anda yang saleh.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Assassin’s Creed Ikut
 • Assassin’s Creed: Valhalla Ikut
 • ESRB matang 17+ Ikuti
 • Panduan mengikuti
 • PC Ikut
 • PEGI 18 Ikuti
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut
 • RPG Ikut
 • Ubisoft Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 9 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.

James menderita sehingga anda tidak perlu, membuat panduan pakar untuk permainan dan ulasan yang paling sukar untuk siaran blockbuster terbesar.

Assassin’s Creed Valhalla dengan baik: Cara Mengucapkan Well

Cara-ke-tidak-tidak-saya-Ac-Valhalla

Ia tidak jelas apa yang perlu anda lakukan untuk membongkar telaga di Assassin’s Creed Valhalla dan menyelesaikan teka -teki. Jika, seperti kami, anda terjebak di bahagian yang sama, maka kami telah membuat rundown dari awal hingga akhir bagaimana untuk berjaya menyelesaikan usaha yang baik.

Ia mengambil beberapa percubaan, beberapa cegukan, dan beberapa pengetua dalaman sehingga kami berjaya mendapatkan jalan. Di dalam bilik, anda akan mendapati anda mempunyai satu rasuk, yang berasal dari Sunstone, yang kemudiannya akan digelar Sunstone asal, supaya kita dapat mengorientasikan diri kita sendiri. Rasuk adalah sumber kuasa di Valhalla, jadi anda biasanya boleh menunjuk mereka ke arah sesuatu untuk membakarnya, tetapi ini tidak pada awalnya jelas dalam usaha ini jika anda tidak menemui sumber yang sama dalam permainan dunia terbuka yang luas.

Kami secara khusus mempunyai masalah di mana untuk menembak rasuk, dan selain daripada beberapa petunjuk ‘super berguna’ dari HAVI, tidak banyak yang perlu diteruskan. Oleh itu, inilah cara anda menyelesaikan usaha yang baik di AC Valhalla dan Unseal The Well.

Cara Mengatasi Well di Assassin’s Creed Valhalla

Perkara pertama yang anda mahu lakukan ialah memecah rasuk, seperti yang dibentangkan oleh Havi. Anda boleh melakukan ini dengan pergi ke Sunstone asal dan menunjuk rasuknya di prisma di atas pintu-ini adalah perkara berbentuk piramid emas di atas gerbang yang anda masukkan. Ia terus bertentangan dengan Sunstone Asal.

Assassins-creed-valhalla-unseal-the-well-havi

Anda kini mempunyai dua rasuk yang muncul dari prisma. Anda perlu mengarahkan mereka berdua ke wajah dua tapak kaki di lembangan telaga. Anda melakukan ini dengan mengikat setiap rasuk melalui pelbagai batu sunset, sehingga mencapai batu matahari yang dapat ditunjuk pada alas.

Salah satu daripadanya mudah. Semasa anda berdiri di bawah prisma dan melihat ke dalam bilik, salah satu daripada dua rasuknya harus menunjuk pada batu matahari terdekat di sebelah kiri. Rantai rasuk ini melalui batu-batu matahari kiri sehingga sampai ke batu seterusnya dari batu matahari asal. Dari sini, anda sepatutnya dapat menunjuknya ke wajah alas di sebelah kiri atas lembangan.

Assassins-creed-valhalla-well-travelled

Untuk rasuk kanan, anda perlu mengikatnya dari batu matahari kanan ke bawah batu matahari kedua di dalam lembangan. Sunstone ini tidak dapat memukul wajah alas terakhir yang terakhir, tetapi kekaki boleh dipindahkan. Tolak ke belakang telaga, lebih dekat dengan Sunstone asal, dan kembali ke rasuk untuk melihat jika anda boleh memukul alas.

Anda mungkin perlu berulang -ulang di antara rasuk dan alas, menyesuaikan satu dan kemudian yang lain, sebelum anda melakukannya dengan betul, tetapi tidak perlu terlalu lama.

Begitulah cara menafikan telaga di Assassin’s Creed Valhalla dan menyelesaikan usaha yang baik. Untuk lebih banyak panduan lokasi – lihat di mana anda boleh menemui Hammer Thor di Valhalla, serta lokasi Excalibur.

Richard Scott-Jones Rich membenci klise, jadi secara semula jadi permainan kegemarannya adalah Jiwa Gelap. Dia adalah permainan strategi, jumlah permainan perang, dan nerd permainan warhammer. Tanya dia mengenai Destiny 2 Waktu Main.