Assassin s Creed Valhalla Bagaimana untuk mendapatkan Mjolnir (Thor S Hammer), Thor S Mjolnir Hammer and Armor – Assassin S Creed Valhalla | Shacknews

Thor S mjolnir Hammer and Armor – Assassin S Creed Valhalla

Jen Rothery Ketika Jen tidak mendominasi di Dota 2, dia mencari petunjuk tentang watak -watak impak Genshin baru, bekerja pada tujuannya di Valorant, atau melambaikan pedangnya di sekitar Tavern di MMOS seperti New World. Dahulu editor Timbalan Panduan kami, dia kini boleh didapati di IGN.

Assassin’s Creed Valhalla Cara Dapatkan Mjolnir (Thor’s Hammer)

Mjolnir (Thor’s Hammer) adalah senjata rahsia di Assassin’s Creed Valhalla (ACV). Panduan ini menunjukkan cara mendapatkan mjolnir dan tempat mencari lokasinya.

Terdapat beberapa langkah untuk ini. . . Anda juga mesti bermain melalui cerita pertama kerana Mjolnir terletak di utara Norway di mana anda tidak boleh pergi sehingga akhir permainan.

  1. Pertama, anda mesti mengalahkan 3 anak perempuan Lerion (3 keping perisai Thor)
  2. Kemudian anda mesti mendapatkan topi keledar Thor dari sebuah gua di timur Anglia (sekeping perisai Thor ke -4).
  3. Menghapuskan semua 45 urutan anggota dahulu kala. Kemudian kembali ke Hytham di Biro yang Tersembunyi dan dia akan memberikan jubah Thor kepada anda sebagai ganjaran (sekeping perisai ke -5).
  4. Selesaikan cerita.
  5. Sekarang anda dapat sampai ke pinggir utara Norway (tidak dapat dilihat sehingga akhir cerita). Dengan set perisai penuh Thor yang dilengkapi, anda boleh mengambil Hammer Thor, Mjolnir.

Langkah 1: Kalahkan 3 anak perempuan Lerion

Mereka adalah peristiwa dunia yang ditandai dengan titik biru di peta. Mereka adalah penyihir peringkat tinggi yang mesti anda kalahkan dalam pertempuran. Hanya menyerang serangan dan serangan balas mereka (menghindari serangan rune merah yang tidak dapat dilepaskan).

#1 – Goneril: Grantebridgescire

#3 – Regan: Anglia Timur

Langkah 2: Dapatkan topi keledar Thor

Anda mesti menggunakan 3 belati yang anda dapat dari anak perempuan Lerion di gua bawah tanah di Anglia Timur. Terdapat patung di mana anda boleh dimasukkan ke dalam pedang. Ia akan mendedahkan beberapa tangga menuju topi keledar Thor.

Pintu masuk gua:

Patung di hujung bahagian bawah tanah untuk memasukkan pedang (topi keledar Thor dalam dada kekayaan di bawah patung):

Langkah 3: Kekalahan Perintah Orang dahulu

Rujuk panduan yang dihubungkan di bawah untuk semua 45 daripadanya.

Ini agak memakan masa dan anda perlu mengalahkan cerita untuk sebahagian daripada mereka. Setelah mengalahkan semua 45, kembali ke Hytham di Biro Tersembunyi di penyelesaian anda. Dia memberi anda jubah Thor sebagai ganjaran.

Langkah 4: Selesai Kisah

Anda mesti maju ke akhir cerita (sekurang -kurangnya sehingga anda menyelesaikan 15 dari 16 cerita di England). Maka kisah itu akan membawa anda kembali ke Norway. Sekarang pinggir utara Norway menjadi edik, ini adalah tempat Hammer Thor terletak!

Langkah 5: Dapatkan Mjolnir (Thor’s Hammer)

Melengkapkan set perisai penuh Thor. .

Sekarang menuju ke lokasi Mjolnir di utara Norway. Ia berada di hujung jalan yang ditunjukkan di bawah (antara beberapa batu):

. Ini juga membuka trofi atau pencapaian yang layak.

Dan itulah bagaimana anda mendapatkan mjolnir di ac valhalla.

Thor’s Mjolnir Hammer and Armor – Assassin’s Creed Valhalla

Thor

Inilah caranya anda boleh mendapatkan tukul Thor dan lengkap perisai di Assassin’s Creed Valhalla.

Salah satu perkara terbaik mengenai Assassin’s Creed Valhalla adalah mengejar gear dan binaan yang sempurna. Di bahagian atas banyak senarai akan menjadi Mjolnir Hammer Thor dan set Armor Lima Piece. Dalam panduan ini, saya akan menerangkan bagaimana untuk mendapatkan setiap bahagian.

Breeches Thor

Thor

. Mereka boleh didapati di Grantebridgescire, terus ke utara dari Isle of Ely Biara. Pemain akan mendekati kawasan yang diliputi kabut dan dikelilingi oleh obor yang menyala. Cari badan yang telah dipaparkan dan berinteraksi dengannya. Ini akan memanggil Goneril, salah seorang daripada tiga adik perempuan dari Daughters of Lerion Misteri. Kalahkan Goneril untuk mendapatkan goneril’s Dagger dan Thor’s Breeches, tetapi perhatikan pemain harus kuasa 90 sebelum mencubanya.

Thor

. Pemain harus berkuasa 110 sebelum mencuba ini. Anda boleh menemui Regan di Pantai Utara Anglia Timur di Walsham Crag, di sebelah barat kem hadapan di Anglia Timur. .

Gauntlets Thor

Pertempuran melawan Cordelia, salah seorang anak perempuan Lerion, adalah perlu untuk mendapatkan Gauntlets Thor. Ini adalah perjuangan yang disyorkan 340 Power, jadi ada peluang yang baik pemain akan lama dilakukan dengan cerita ketika mereka dapat melakukan ini. Cordelia boleh didapati barat daya dari High Point Watch Britannia, dan timur Raetborough di Anglia Timur. Pemain akan mendapat gauntlet Thor dan pisau Cordelia ketika mereka mengalahkannya.

Helmet Thor

Thor

Sekeping pemain perisai keempat boleh diperoleh adalah yang paling mudah, melainkan jika anda faktor dalam memerangi tiga adik perempuan lerion, yang mana tidak mudah sama sekali. Di timur Anglia, barat Sungai Yare dan timur laut King’s Bury, pemain dapat mencari lokasi yang ditinggalkan dan menyeramkan. Cari terowong ke barat kompleks dan kepala di dalam. Ikuti hingga akhir dan akan ada patung dengan tiga luka pisau di belakangnya. Letakkan tiga belati ke dalam patung dengan memilih untuk berinteraksi dengannya, mendapat akses ke kawasan rahsia. Di sinilah pemain dapat menemui topi keledar Thor di dalam dada.

Cape Thor

Thor

Cape Thor diperoleh dengan mengalahkan semua anggota Perintah Orang dahulu. Ini memerlukan kemajuan cerita dan penerokaan terbuka dunia. Setelah semua ahli dikalahkan, kembali ke Hytham dalam penyelesaian dan bercakap dengannya. Beri Hytham semua medali pesanan dan dia akan menyerahkan tanjung Thor. Ini adalah bahagian kelima dan terakhir set perisai, yang bermaksud pemain boleh beralih untuk memperoleh Hammer Thor.

Thor’s Mjolnir Hammer

Inilah yang dicari oleh semua orang, tetapi ia adalah bahagian terakhir yang akan diperoleh oleh pemain. Untuk mendapatkan tukul mjolnir Thor, pemain mesti mempunyai semua lima keping perisai Thor, yang hanya mungkin dengan mengalahkan semua anggota perintah orang dahulu kala. . Alasannya adalah mudah; Hammer Thor hanya boleh dijemput oleh seseorang yang layak, dan dianggap layak pemain mesti memiliki semua perisai Thor.

. Untuk melakukan ini membuka peta anda, pilih pilihan Atlas, dan kemudian pilih Norway. Kepala ke rantau Hordafylke untuk merebut tukulnya. Anda boleh melihat video yang tertanam di atas oleh trofi PS5 untuk melihat dengan tepat di mana tukul Mjolnir Thor terletak. Ingatlah bahawa semua lima keping perisai Thor mesti dilengkapi untuk mengambil tukul mjolnir Thor.

Sekarang pemain tahu bagaimana untuk mendapatkan Mjolnir Hammer Thor dan semua lima keping perisai Thor, kembali ke Panduan Strategi Valhalla Creed Valhalla Assassin untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai selok -belok menjadi Viking.

Bill, yang juga dikenali sebagai Rumpo, adalah peminat permainan video seumur hidup dan Toronto Maple Leafs. Dia membuat tanda awal dalam kerjayanya melalui penulisan panduan dan pemahaman yang mendalam mengenai SEO editorial. Dia suka meletakkan kerja untuk mencipta kandungan yang hebat, sama ada ciri liar atau mengisar panduan koleksi yang mendalam. Tweet dia @RumpOplays jika anda mempunyai soalan atau komen mengenai salah satu artikelnya.

Di mana untuk mencari Hammer Thor di Assassin’s Creed Valhalla – Lokasi Mjolnir

Tertanya -tanya bagaimana untuk mendapatkan Mjolnir Hammer Thor di Assassin’s Creed Valhalla? Valhalla adalah yang terbaru dalam siri Creed of Open World Assassin’s Creed Ubisoft-kali ini anda akan memakai helm Viking sebagai penceroboh yang dipanggil Eivor, perjalanan dari Norway ke Anglo-Saxon England dengan klan anda, menghadapi pahlawan legenda di sepanjang jalan di sepanjang jalan di sepanjang jalan di sepanjang jalan di sepanjang jalan di sepanjang jalan di sepanjang jalan di sepanjang jalan di sepanjang jalan di sepanjang jalan.

Seperti yang anda harapkan, terdapat pelbagai jenis senjata yang tersedia untuk anda gunakan, termasuk flails, greatswords, Dane paksi, dan banyak lagi – masing -masing dengan kemahiran pasif yang unik. Senjata di Assassin’s Creed Valhalla boleh dipertingkatkan dan dinaik taraf oleh tukang besi di penyelesaian anda, jadi anda perlu mengumpulkan banyak sumber untuk menggembirakan semua alat kegemaran dan pemotongan kegemaran anda.

Tetapi jika senjata biasa tidak cukup untuk anda, dan anda mengingini salah satu senjata legenda yang paling terkenal sepanjang masa, anda telah sampai ke tempat yang betul. Legends Say Thor’s Hammer Mjolnir mampu menghancurkan apa -apa – termasuk gunung – dan akan selalu kembali ke tangannya apabila dilemparkan. Jadi di mana mjolnir tersembunyi di Assassin’s Creed Valhalla? Baca terus untuk mengetahui.

Assassin’s Creed Valhalla Thor’s Lokasi Hammer

. Semasa anda mendekati Golden Hammer, anda akan mendengar kilat – mengesahkan ini bukan sekadar tukul yang dibuang lama. Walau bagaimanapun, jika anda berinteraksi dengannya, tiada apa yang berlaku – anda perlu memakai pakaian Thor untuk dianggap layak menggunakan Mjolnir dan anda perlu mengalahkan tiga anak perempuan Lerion untuk mendapatkan perisai penuh Thor.

Thumbnail YouTube

Jen Rothery Ketika Jen tidak mendominasi di Dota 2, dia mencari petunjuk tentang watak -watak impak Genshin baru, bekerja pada tujuannya di Valorant, atau melambaikan pedangnya di sekitar Tavern di MMOS seperti New World. Dahulu editor Timbalan Panduan kami, dia kini boleh didapati di IGN.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.