Asal -usul Pelawat di Fortnite Dieksplorasi, Pelawat (Pakaian) – Wiki Fortnite

Fortnite Wiki

Apabila kehilangan modulnya, roket mula menjunam ke arah menara yang condong, menunjuk laser di sana. Keretakan gergasi dibuka sebelum sampai ke lokasi, dan roket itu ditelefon, hanya untuk melarikan diri dari keretakan berhampiran rumput pelembap.

Asal -usul ‘Pelawat’ di Fortnite diterokai

Dengan acara Live Fortnite hanya beberapa hari lagi, Tujuh berebut untuk mengatasi serangan perintah yang dibayangkan.

Untuk yang tidak dikenali, Tujuh adalah sekumpulan penjaga yang bertekad untuk menghentikan perintah yang dibayangkan dan melepaskan semua orang yang tersekat di dalam gelung. Seperti namanya, tujuh terdiri daripada tujuh ahli, ia.

Tujuh perjalanan dalam masa dan ruang di meteor, dan itulah bagaimana mereka mula diperkenalkan di Fortnite. Di antara tujuh ini, ahli pertama yang diperkenalkan kepada permainan adalah pelawat.

Diperkenalkan dalam Bab 1 Musim 4, pengguna boleh membuka kunci pelawat setelah menamatkan tujuh cabaran blockbuster.

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Pelawat

! ��
#fortography #fortnite

Siapa pelawat dari Fortnite?

Digelar penjelajah dan pakar navigasi, melemparkan ruang angkasa dan masa, pengunjung adalah yang pertama dari tujuh ke tanah di pulau itu di Fortnite. Meteor terhempas di depot Dusty, memusnahkannya dan meninggalkan divot.

Perintah yang dibayangkan bergegas untuk menyiasat laman web ini tetapi hampir langsung menghentikannya. Di dalam meteor adalah pelawat.

Apabila menyedari bahawa perintah yang dibayangkan sudah ada di sini, pelawat melarikan diri dari meteor, memusnahkan kemudahan itu. Pelawat hilang sepanjang musim ini, hanya untuk kembali dalam Minggu 7 Bab 1 Musim 4.

.

Pada 30 Jun 2018, acara Blast Off berlaku, di mana pelawat melancarkan roket ke langit. Segala -galanya berjalan dengan teratur apabila tiba -tiba, di tengah -tengah aksennya, modul utama roket itu jatuh.

Apabila kehilangan modulnya, roket mula menjunam ke arah menara yang condong, menunjuk laser di sana. Keretakan gergasi dibuka sebelum sampai ke lokasi, dan roket itu ditelefon, hanya untuk melarikan diri dari keretakan berhampiran rumput pelembap.

Acara itu tidak lama lagi berakhir, dengan roket melayang ke arah Loot Lake, hanya untuk menghilangkan keretakan gergasi. Pengunjung lagi hilang, hanya untuk kembali ke Fortnite Season X, bersama dengan ahli -ahli lain dari tujuh.

Walaupun pelawat tidak muncul lagi di arus perdana, dia terus menjadi ahli tujuh. Kemudian, saintis mengembalikan ideanya pada acara musim X.

Perjuangan tujuh terus. Dengan bangunan momentum, perintah yang dibayangkan nampaknya mempunyai kelebihan dalam pertempuran yang akan datang. Walau bagaimanapun, Tujuh telah berjaya membaiki dan membangkitkan semula robot Mecha untuk membantu kes mereka terhadap IO.

Walaupun perintah yang dibayangkan kelihatan kejam dan sangat berat dengan teknologi bermutu tinggi, masyarakat berspekulasi bahawa tujuh akan menjadi lawan yang layak. Nasib Fortnite, Pulau, dan Tujuh akhirnya akan membongkar pada hari -hari yang akan datang.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! !

Pelawat (pakaian)

Kemas kini kedai dalam permainan pada 00:00 UTC setiap hari, yang bermaksud bahawa bahagian timur dan barat dunia berada pada tarikh yang berbeza apabila kedai kemas kini. .

Tarikh tidak betul? Sila edit halaman ini . Untuk maklumat lanjut lihat bantuan: Tarikh.

Kemas kini kedai dalam permainan pada 00:00 UTC setiap hari, yang bermaksud bahawa bahagian timur dan barat dunia berada pada tarikh yang berbeza apabila kedai kemas kini. Tarikh UTC+ ini berlaku ke Eropah, Afrika, Asia, dan Oceania/Australia.

Tarikh tidak betul? Sila edit halaman ini . Untuk maklumat lanjut lihat bantuan: Tarikh.

Pelawat adalah pakaian legenda dalam pertempuran royale yang boleh diperolehi sebagai ganjaran untuk menyelesaikan semua tujuh musim 4 cabaran blockbuster. .

Gambaran Keseluruhan Kosmetik []

Pelawat . . Mereka memakai dada logam dengan jalur logam di sekeliling lengan mereka. . Penutup bicep kiri mereka dicap dengan tujuh simbol. Mereka memakai tali pinggang utiliti coklat. Bahagian bawah mereka terdiri daripada apa yang kelihatan seperti kulit hitam dengan kasut memburu. Mereka memakai kneepad logam yang rivet. Kasut mereka mempunyai tali pinggang di bahagian atas masing -masing, mungkin untuk menjaga mereka dilampirkan. Mereka nampaknya mempunyai palam pencucuh dari dada mereka di sekeliling badan mereka. Mereka juga mempunyai objek segi empat tepat coklat yang dicairkan di dada mereka, mungkin untuk kuasa atau semata -mata kosmetik. Kasut mereka mempunyai jalur biru muda yang dicairkan di bahagian depan. Tali tali pinggang mereka mempunyai segitiga biru di permukaannya. Seperti semua tujuh, dia mempunyai pisau yang dipasang pergelangan tangan. Bentuk silang silang berubah dengan reka bentuk yang boleh dipilih.

Lore []

Pelawat adalah makhluk luar angkasa yang pada asalnya keluar dari pod ruang pelik yang muncul di Divot Dusty pada permulaan Musim 4. Selepas melarikan diri, dia mula mengumpul batu -batu hop dari seluruh pulau dan menggunakannya untuk menaik taraf roket filem prop di penjahat penjahat dan cuba menggunakan roket untuk perjalanan melalui masa, mungkin keluar melalui salah satu keretakan semasa acara X musim.

Ini berjaya, dan Pelawat .

Ia kemudiannya mendedahkan bahawa dia adalah ahli kumpulan yang dipanggil Tujuh, termasuk saintis dan paradigma. Semasa acara akhir, tujuh, termasuk Pelawat, menggunakan roket mereka untuk menghantar meteor ke titik sifar, memusnahkannya, dan menamatkan bab 1.

Ulasan Pakar Gamespot