Armor Creepy – Anak -anak Pangkalan Data Hutan | Gamer Guides®, Sons of the Forest: Cara Mendapatkan Perisai Menyeram – GameSkinny

Anak -anak Hutan: Cara mendapatkan perisai yang menyeramkan

Untuk mendapatkan perisai, hanya membunuh mutan. Apabila mereka mati, pergi ke badan dan anda akan melihat arahan untuk menggunakan butang tindakan utama (LMB/RT Secara lalai).

Perisai perisai yang menyeramkan

Perisai yang menyeramkan adalah salah satu perisai yang paling mudah yang boleh anda perolehi dalam permainan awal. Yang perlu anda lakukan ialah membunuh dan kulit beberapa kanibal. Anda akan dapat kulit kanibal secara lalai kerana ia hanya memerlukan Pisau Utiliti, yang anda miliki dari permulaan permainan. Anda boleh melengkapkan pelbagai keping Perisai menyeramkan sekaligus, yang akan menutupi lengan, kaki, dan batang badan anda, meningkatkan keupayaan pertahanan anda sedikit setiap kali.

Adalah idea yang baik untuk kulit mana -mana kanibal yang anda bunuh seawal mungkin untuk memastikan bahawa anda dipertahankan dengan baik terhadap musuh yang lebih sukar di gua.

Jatuh dari

Mutan tanpa wajah

Lokasi peta interaktif

Titisan dari kanibal terikat ke kepentingan di pantai.

Jatuh dari kanibal yang diikat ke pegangan.

Anak -anak Hutan: Cara mendapatkan perisai yang menyeramkan

Anda ingin tahu bagaimana untuk mendapatkan perisai menyeramkan di anak -anak hutan untuk kekuatan pertahanannya, tetapi tidak mudah untuk mendapatkan.

Anda ingin tahu bagaimana untuk mendapatkan perisai menyeramkan di anak -anak hutan untuk kekuatan pertahanannya, tetapi tidak mudah untuk mendapatkan.

Bagaimana mendapatkan perisai yang menyeramkan di Anak lelaki hutan kedua -duanya mudah dan sukar, dengan cara. Walaupun mudah untuk mencari musuh yang anda dapatkan perisai, mereka cenderung dalam kumpulan. Anda akan bersedia untuk melawan pelbagai musuh sekaligus untuk merebut perisai ini.

Bagaimana untuk mendapatkan perisai yang menyeramkan di anak -anak hutan

Perisai yang menyeramkan berasal dari mutan yang anda dapati di gua di pulau di , Oleh itu, anda akan menjumpai mereka semasa bekerja untuk mendapatkan barang -barang seperti rebreather, pistol tali, dan sekop.

Tangkapan skrin oleh GameSkinny

Untuk mendapatkan perisai, hanya membunuh mutan. Apabila mereka mati, pergi ke badan dan anda akan melihat arahan untuk menggunakan butang tindakan utama (LMB/RT Secara lalai).

Tangkapan skrin oleh GameSkinny

Ini pada dasarnya akan kulit mutan dan anda akan mengumpulkan perisai yang menyeramkan, yang nampaknya agak tahan lama, walaupun ia kelihatan seperti anda memakai kulit mutan.

Bagaimana anda tahu bagaimana untuk mendapatkan perisai yang menyeramkan, anda mempunyai lapisan pertahanan yang lain ketika anda bergerak lebih jauh ke pulau. Dan jika ia pecah, anda boleh mendapatkan lebih banyak. Apabila cerita berlangsung, anda akan menghadapi musuh yang lebih sukar dan mungkin mahu melihat yang lain Anak lelaki hutan panduan seperti Senarai Tier Senjata Terbaik atau Cara menyembuhkan Untuk meningkatkan kemungkinan kelangsungan hidup anda.

Gambar Pilihan Melalui Baru Malam

Mengenai Pengarang

Melissa Sarnowski

Melissa Sarnowski mengubah hobinya permainan dan menulis ke dalam pekerjaan melalui freelancing dengan bantuan ijazah bahasa Inggeris. Sekiranya dia tidak bermain permainan dan menulis panduan untuk mereka, dia menghabiskan masa bersama keluarganya atau anjingnya.

Bagaimana untuk mendapatkan perisai yang menyeramkan di anak -anak hutan

Anak lelaki perisai menyeramkan hutan

Sumber Imej: Endnight

Tidak ada yang lebih menakutkan daripada ditangkap tidak bersedia dalam permainan survival seram. Anda mahu mempunyai perisai dan senjata yang baik, tetapi kadang -kadang mendapati diri anda tanpa salah satu daripada dua atau bahkan salah satu daripada mereka. Di Anak -anak Hutan, sekuel yang baru dikeluarkan ke hutan, terdapat beberapa jenis perisai yang berbeza untuk dipilih antara. Sekiranya anda tertanya -tanya bagaimana untuk mendapatkan perisai yang menyeramkan di anak -anak hutan Baca sahaja di bawah untuk mengetahui di mana hendak melihat.

Mencari perisai yang menyeramkan di anak -anak hutan

Sekiranya tidak ada kekurangan satu item di anak -anak hutan maka item itu pasti perisai menyeramkan. Anda boleh menemuinya di mana -mana gua di peta pulau itu, tetapi anda tidak akan mendapatnya dengan mudah. Semua gua digambarkan di bawah dan anda boleh menggunakan peta GPS anda sendiri dalam permainan untuk mencari yang terdekat anda untuk meneroka.

Anak -anak perisai yang menyeramkan di hutan

Untuk mendapatkan perisai yang menyeramkan, anda perlu membunuh mutan di gua. Mutan yang menggugurkan perisai yang menyeramkan kelihatan sedikit berbeza daripada yang biasa dan cenderung mempunyai bukaan besar, seperti mulut di torsos mereka. Mereka melangkah ke hadapan apabila anda melawan mereka jadi bersedia untuk mengelak dan memukul apabila anda boleh. Sebaik sahaja mereka mati, anda hanya perlu berjalan ke arah mereka dan tekan “E” di papan kekunci anda untuk kulit mereka dan dapatkan satu perisai yang menyeramkan.

Anak -anak perisai yang menyeramkan di hutan

Setelah selesai mengambil kulit mutan, lihat di dalam inventori anda ke arah yang jauh. Di sana anda akan menemui perisai yang menyeramkan seperti yang digambarkan di bawah. Anda hanya perlu mengklik padanya untuk melengkapkannya. Bar merah jambu yang muncul di sebelah bar kesihatan anda di bahagian bawah kanan menunjukkan berapa banyak perisai yang anda ada sekarang. Lebih banyak kepingan perisai yang dilengkapi akan sama dengan lebih banyak bar perisai untuk menghalang anda daripada merosakkan kesihatan anda.

Anak -anak perisai yang menyeramkan di hutan

Sekarang anda tahu Cara membuat perisai menyeramkan di Anak -anak Hutan, Pastikan anda melewati beberapa gua dan dapatkan bahan yang diperlukan untuk bersiap sedia. Sekiranya anda ingin melihat beberapa kandungan yang berkaitan hanya lihat di bawah untuk artikel yang serupa atau menuju ke halaman utama laman web untuk lebih banyak panduan permainan dan berita.

  • Cara Mendapatkan Cincin Pikiran Melindungi di Baldur’s Gate 3
  • Cara Dapatkan Belle & Beast di Disney Dreamlight Valley
  • Cara Mendapatkan Shieldbreaker Ship di Starfield
  • Cara Mendapatkan Ikon di EA FC 24: Semua Kad Pemain Ikon
  • Cara Meningkatkan Perisai di Cyberpunk 2077 2.0

Mengenai Pengarang

Anna Koselke

Anna adalah penulis lepas untuk Twinfinite antara Jun 2020 dan Mac 2023 dan merupakan peminat dongeng yang gemar yang hidup dan bernafas Sims. Dia menghabiskan sebahagian besar waktunya makan pasta, membaca buku fantasi, cenderung ke ladang dalam permainan, bangunan dunia, dan bermimpi tentang berkawan dengan setiap haiwan. Bermain permainan sejak: 2002. Genre kegemaran: fantasi, simulasi, kotak pasir, jrpg, rpg, novel visual, sihat.