Arkib Nota Patch – Total War, Total War: Warhammer 3 Nota Patch – Kemas kini 3.0.1 | GameWatcher

Jumlah Perang: Warhammer 3 Nota Patch – Kemas kini 3.0.1 menangani masalah prestasi

Walaupun kecil, ini adalah langkah yang perlu ketika kami terus bergerak ke arah Patch 3.Pelepasan 1.

Nota patch

© Bengkel Permainan Copyright Limited 2023. Warhammer, Logo Warhammer, GW, Bengkel Permainan, Permainan Pertempuran Fantasi, Logo Komet Kembar Kembar, dan semua logo yang berkaitan, ilustrasi, imej, nama, makhluk, kaum, kenderaan, lokasi, senjata, aksara, dan tersendiri Kesamaannya, sama ada ® atau TM, dan/atau © Games Workshop Limited, Variably didaftarkan di seluruh dunia, dan digunakan di bawah Lesen. Dibangunkan oleh Perhimpunan Kreatif dan diterbitkan oleh Sega. Perhimpunan Kreatif, Logo Perhimpunan Kreatif, Total War dan Total War Logo adalah sama ada tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Perhimpunan Kreatif terhad. Sega dan Logo Sega sama ada tanda dagangan berdaftar atau tanda dagangan Sega Holdings Co., LTD. atau sekutunya. Hak cipta terpelihara. Sega didaftarkan di u.S. Pejabat Paten dan Tanda Dagangan. Semua tanda dagangan, logo dan hak cipta yang lain adalah milik pemilik masing -masing.

Jumlah Perang: Warhammer 3 Nota Patch – Kemas kini 3.0.1 menangani masalah prestasi

Jumlah Perang: Warhammer 3 Nota Patch - Kemas kini 3.0.1 Menangani Isu Prestasi

Jumlah Perang: Warhammer III’s Kemas kini 3.0.1 kini hidup. Seperti yang dijanjikan minggu lalu, itu nota patch mendedahkan beberapa perbaikan untuk masalah prestasi yang mempengaruhi pemain selepas kemas kini besar 3.0 telah digunakan.

halaman di mana iklan harus muncul ->
halaman di mana iklan harus muncul ->

Kemas kini 3.0.1 tuduhan di antara yang lebih kecil yang akan digunakan sejak Warhammer III dilancarkan, mensasarkan beberapa isu tertentu.

Jumlah Perang: Warhammer 3 UPDATE 3.0.1

Jumlah Perang: Warhammer 3 Nota Patch - Kemas kini 3.0.1 Menangani Isu Prestasi

Jumlah Perang: Warhammer 3 Nota Patch - Kemas kini 3.0.1 Menangani Isu Prestasi

Selain daripada memperbaiki prestasi, ia juga menggantikan rentetan teks yang hilang yang terdapat di Forge of the Chaos Dwarfs DLC yang baru-baru ini.

Berikut adalah senarai penuh perubahan yang diperkenalkan dalam Total War: Kemas Kini Warhammer III 3.0.1, seperti yang terperinci oleh pemaju dalam Nota Patch Rasmi.

  Menggantikan rentetan teks yang hilang di Forge of the Chaos Dwarfs.

Walaupun kecil, ini adalah langkah yang perlu ketika kami terus bergerak ke arah Patch 3.Pelepasan 1.

Perhimpunan Kreatif belum menunjukkan banyak perkara tentang hal itu, tetapi mengesahkan bahawa lebih banyak butiran akan datang pada bulan ini.

Jumlah Perang: Warhammer III kini tersedia di PC. Lihat peta jalannya, untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kandungan yang akan datang sepanjang baki tahun ini, dan mod terbaiknya, untuk cara untuk memasak playthrough baru.

Terus dikemas kini pada berita permainan PC terkini dengan mengikuti GameWatcher di Twitter, menyemak video kami di YouTube, dan memberi kami seperti di Facebook . Kami juga boleh memasukkan pautan ke kedai gabungan, yang memberi kami komisen kecil jika anda membeli apa -apa melalui mereka. Terima kasih.

Mengenai Bogdan Robert Mateș

Apabila tidak membuat kopi atau membahaskan topik yang serius dengan kucing saya, anda akan dapati saya bermain permainan video atau menulis mengenai mereka.

Jumlah Perang Warhammer 3 Kemas kini 4.Nota patch penuh 0 ada di sini

Jumlah Perang Warhammer 3 Kemas kini 4.0 Patch Nota ada di sini, dan mereka termasuk wira legenda percuma Aekold Helbrass dan perubahan keseimbangan di samping Shadows of Change.

Diterbitkan: 30 Ogos 2023

Jumlah Perang Warhammer 3 Kemas kini 4.0 ada pada kami, dan nota tampal perang penuh Warhammer 3 kini telah tiba untuk pembaikan utama terkini kepada salah satu permainan strategi terbaik di PC. Pembaikan utama terbaru ini tiba di samping Shadows of Change, Warhammer Total Warhammer 3 DLC yang baru memperkenalkan tiga tuan legenda, dan pemain dapat menantikan mercu tanda baru, pelbagai pencapaian, dan wira DLC yang baru juga.

Aekold Helbrass adalah wira legenda percuma yang menyertai semua pemain dengan kemas kini 4.0. Penakluk Kislev tiba pada masa yang tepat untuk membantu Tzeentch, dan hadiahnya yang luar biasa membolehkannya mengubah kematian menjadi kehidupan dengan hanya satu sentuhan – walaupun kata -kata perhimpunan kreatif, “BeWare, bagaimanapun, sebagai Helbrass bukan wira legenda yang murah hati, Dan dia dapat dengan mudah mengambil nyawa itu lagi.”

13 mercu tanda legenda baru diperkenalkan kepada mod empayar abadi Warhammer 3 yang luas, berdasarkan beberapa lokasi kegemaran kipas dari siri ini. Terdapat juga 32 pencapaian baru untuk diambil, termasuk yang menjejaki kemenangan dalam empayar abadi untuk semua perlumbaan perang Warhammer 3 yang belum memilikinya.

Total War Warhammer 3 Shadows of Change DLC memperkenalkan tiga tuan legenda baru bagi anda yang membeli pek – perubahan Tzeentch, Yuan Bo dari Grand Cathay, dan ibu Ostankya dari Kislev. Pek itu telah menyaksikan banyak pemain pushback ke atas titik harga yang lebih tinggi daripada tawaran tersebut sebelum ini-tetapi pemasangan kreatif pemaju mengatakan harga perlu naik disebabkan peningkatan kos sokongan jangka panjang untuk permainan.

Thumbnail YouTube

Jumlah Perang Warhammer 3 Nota Patch – Kemas kini 4.0 – 31 Ogos, 2023

Berikut adalah ciri -ciri baru yang diperkenalkan dalam keseluruhan Warhammer 3 Update 4.0 Nota Patch, yang berjalan secara langsung pada hari Khamis 31 Ogos 2023:

Aekold Helbrass (DLC percuma)

 • Menghidupkan kehidupan menjadi dunia kematian dan kemusnahan sebagai penakluk Kislev, Aekold Helbrass, tiba di Warhammer Perang Total 3.
 • Percuma untuk semua pemain, juara Tzeentch ini membawa hadiah yang luar biasa yang diberikan kepadanya oleh tuhan kekacauannya yang sentiasa berubah-dengan satu sentuhan dia dapat mengubah kematian menjadi kehidupan! Berhati -hatilah, bagaimanapun, kerana Helbrass bukan wira legenda yang murah hati, dan dia dapat dengan mudah mengambil nyawa itu lagi.
 • Setelah meninggalkan empayar di belakang untuk mencari tujuannya yang sebenarnya, Helbrass cedera parah oleh imej cerminnya, hanya untuk dilahirkan semula di bawah Tzeentch sebagai juara. Dengan ini, dia akhirnya telah diberikan motivasi yang dia sangat dicari: untuk menaikkan neraka.
 • Aekold Helbrass kini boleh didapati sebagai tambahan percuma kepada Tzeentch dan pahlawan -pahlawan tertentu dari puak -puak kekacauan di Warhammer III kepada semua orang dengan akaun CA dan boleh ditambah ke senarai anda dengan melengkapkan rantaian pencarian peribadinya, kisah jalan sebenar.

Shadows of Change (DLC Dibayar)

 • Tiga tuan legenda baru muncul dari bayang -bayang!
  • Melakukan skim dan penipuan yang tidak sopan dengan perubahan Tzeentch.
  • Menubuhkan dan melaksanakan Grand Stratagems pada skala global sebagai Yuan Bo Grand Cathay.
  • Conjure Hexes dan Incantations yang kuat semasa terlibat dalam ilmu sihir, membalikkan kempen di kepala mereka sebagai ibu Ostankya dari Kislev.

  Jumlah Perang Warhammer 3 UPDATE 4.0 Nota Patch - Tiga Lands Legendary baru yang diperkenalkan dengan Shadows of Change DLC yang dibayar

  Mercu tanda legenda baru

  • Menambah 13 mercu tanda baru di seluruh peta dalam usaha berterusan kami untuk membawa lokasi penggemar dari trilogi ke empayar abadi:
   • Gua Glasial (Fateweavers Crevasse)
   • Menagerie Agrammon (Castle of Splendor)
   • Grove yang ditakdirkan (hutan berhantu)
   • Istana Imperial yang diduduki (Wei-jin)
   • Pilar Bone (Deff Gorge)
   • Huatl (kebangkitan)
   • Monumen ke Hunt Ecstatic (Kuil Kurnous)
   • Lembah banyak mata (lubang hitam)
   • Mengamuk Oak (Mordheim)
   • Wreck of the Talon of Agony (Haichai)
   • Monolit dari tangan berdarah (monolith bjorkil berdarah tangan)
   • Hall of Rebirth (Lahmia)
   • Bells of the Lazarghs (Maw Gate)

   Imej baru

   • Pencapaian Baru telah menuju ke Warhammer 3, walaupun mereka keluar dari bahan bakar Chaos lebih cepat daripada yang sepatutnya, dan kini dapat diperolehi dalam empayar abadi.
   • Ini termasuk dua pencapaian untuk setiap perlumbaan dalam permainan yang belum memilikinya, memberikan semua orang dari trilogi Warhammer peluang untuk mengesan kemenangan muktamad mereka pada sebarang kesukaran, dengan pencapaian kedua untuk melakukan perkara yang sama dengan sangat keras atau legenda.
   • Buktikan diri anda layak dengan cabaran dan pangkat yang hebat di kalangan beberapa ahli strategi perang terbaik di luar sana.

   Nota Patch Warhammer 3 Total penuh termasuk kestabilan dan perbaikan prestasi, bersama dengan perubahan keseimbangan yang luas dan tweak permainan, boleh didapati di sini melalui laman web Perang Jumlah.

   Sekiranya anda suka menguruskan empayar, lihatlah permainan strategi besar terbaik untuk banyak perkara itu. Sekiranya tumpuan anda lebih banyak bermula dari apa -apa dan berkembang selama bertahun -tahun, permainan 4x terbaik membolehkan anda meneroka, mengembangkan, mengeksploitasi, dan memusnahkan gaya.

   Ken Allsop Ken mahu memainkan segala -galanya, tetapi tidak dapat dielakkan berakhir di Diablo 4, Dreamlight Valley, FFXIV, atau Terraria lagi. Dia suka RPG, jiwa, dan roguelikes, dan tidak akan berhenti bercakap tentang pemburu raksasa dan seperti naga.