ARK: Survival Ascended Tidak lagi termasuk Ark 2, mendapat titik harga yang meningkat, Ark 2 telah ditangguhkan, Ark 1 mendapat peningkatan $ 40 yang akan membunuh pelayan-pelayan terakhir | VGC

Ark 2 telah ditangguhkan, Ark 1 mendapat peningkatan $ 40 yang akan membunuh pelayan gen terakhir

Walau bagaimanapun, pasukan di belakang Ark telah membuat keputusan untuk matahari terbenam versi awal permainan. Ia masih boleh dimainkan, tetapi tidak akan mendapat perhatian dari pasukan. Jawatan seluruh komuniti boleh dibaca di sini, bersama dengan reaksi kipas yang tidak berpuas hati.

Ark: Survival Ascended Tidak Lagi Termasuk Ark 2, Mendapat Titik Harga Peningkatan

Ark: Survival Menaik – Remaster Permainan Asal Ark: Survival Evolved – telah meningkatkan harga dari $ 50 hingga $ 60, dan tidak lagi termasuk Ark 2. Sebaliknya, ia akan membungkus semua DLC yang ditetapkan untuk dibebaskan dengan versi permainan yang dikemas kini.

ARK: Survival Ascended akan memberi pemain yang dikemas kini visual, laluan haiwan, dan beberapa perubahan besar untuk permainan, tetapi ia ditetapkan secara aneh pada titik harga yang anda harapkan dari remaster permainan yang berusia lebih dari 8 tahun. Apa yang menjadikannya lebih membingungkan ialah Ark: Survival Evolved masih dimainkan dan dinikmati oleh banyak pemain.

Walau bagaimanapun, pasukan di belakang Ark telah membuat keputusan untuk matahari terbenam versi awal permainan. Ia masih boleh dimainkan, tetapi tidak akan mendapat perhatian dari pasukan. Jawatan seluruh komuniti boleh dibaca di sini, bersama dengan reaksi kipas yang tidak berpuas hati.

Apa pendapat anda mengenai keputusan ini?

Ark: Survival Meningkat

Ark: Survival naik telah ditangguhkan hingga Oktober

Berita. Ditulis oleh Ben Lyons pada 3 Julai 2023 pada 14:20

Pasukan pembangunan memerlukan masa tambahan untuk menyampaikan permainan kerana ia telah “mencabar bekerja dengan Unreal Engine 5.2 “.

Studio Wildcard membongkar Bundle Ark Respned Bundle berikut Backlash Komuniti

Berita.

“Di belakang, bukan langkah terbaik. .

Ark: Survival Ascended Tidak Lagi Termasuk Ark 2, Mendapat Titik Harga Peningkatan

Berita. Ditulis oleh Alex Hopley pada 11 April 2023 pada 11:18

Peminat tidak gembira, sekurang -kurangnya mengatakan.

Berita. Ditulis oleh Eirik Hyldbakk Furu pada 1 April 2023 jam 01:29

Segala -galanya menjadi lebih baik dan lebih cantik terima kasih kepada peningkatan ke Unreal Engine 5 sebagai persediaan untuk sekuel, tetapi juga akan membawa kepada pelayan asal yang ditutup.

Ciri Baru: Benamkan Instagram, Twitter dan YouTube Posts sebagai URL dalam Komen

Ark: Survival Meningkat

  • Genre: Tindakan, Pengembaraan
  • Pemaju: Studio Wildcard
  • Tarikh Siaran: Oktober 2023

Ark 2 telah ditangguhkan, Ark 1 mendapat peningkatan $ 40 yang akan membunuh pelayan gen terakhir

Studio Behind Ark: Survival Evolved telah mengumumkan kelewatan untuk sekuel dan rancangan permainan untuk peningkatan semasa berbayar ke permainan asal.

Dalam catatan blog di laman web rasmi ARK, Studio Wildcard berkata bahawa Ark 2, yang sebelum ini telah dirancang untuk pembebasan 2023, kini telah ditahan sehingga 2024.

Sementara itu, studio melepaskan peningkatan gen semasa untuk Arka asal: Survival berkembang, tetapi ini akan menjadi peningkatan yang dibayar.

Di samping itu, pemain yang memilih untuk tidak menaik taraf akan kehilangan beberapa fungsi dalam talian, kerana pelayan terakhir rasmi akan dimatikan.

Mengumumkan kelewatan itu, studio itu menulis: “Kami telah banyak berfikir untuk melambatkan Ark 2 untuk memperbaiki produk akhir dan kesejahteraan pasukan. Berita ini akan mengecewakan ramai – kami merasakannya juga – tetapi kami yakin keputusan berat ini adalah yang betul.

“Jadi mengapa kelewatan? Matlamat kami adalah untuk menjadikan ARK 2 permainan terbaik yang boleh dan memberikan pengalaman yang luar biasa dan bermanfaat untuk pemain. .

“Ketika kami mempelajari lebih lanjut mengenai enjin dan mengembangkan sekuel, kami telah menyesuaikan aliran kerja kami dan menyesuaikan saluran paip kami untuk menampung paradigma generasi akan datang ini, dan kerana segala yang melibatkan, kami memerlukan lebih banyak masa untuk pembangunan.”

Studio ini juga mengumumkan Ark: Survival Ascended, “remaster generasi akan datang” survival berkembang, yang menggunakan Unreal Engine 5.

Remaster ini akan tersedia untuk Xbox Series X/S, PS5 dan PC pada bulan Ogos 2023, tetapi ia tidak akan menjadi peningkatan percuma.

Sebaliknya, pemain Xbox dan PC hanya dapat mendapatkannya melalui Bundle Ark Respawed, yang berharga $ 49.99 dan termasuk Remaster dan Ark 2 (walaupun yang terakhir masih akan lebih dari satu tahun lagi ketika Remaster dibebaskan).

Oleh kerana sekuel ini eksklusif untuk Xbox dan PC, Remaster akan tersedia untuk pemilik PS5 sebagai standalone $ 39.99 pembelian.

Studio Wildcard juga menyatakan bahawa apabila Survival Ascended dibebaskan, pelayan rasmi untuk Survival Evolved akan ditutup, pada dasarnya memotong akses kepada pemain yang tidak membayar untuk naik taraf.

,

“Pada masa itu, Simpan Datas terakhir dari pelayan rasmi yang berkembang maju akan dimuat naik untuk pemain untuk menjadi tuan rumah pada pelayan mereka sendiri atau bermain di pemain tunggal / bukan dedi, serta snapshot sedikit lebih awal.

“Anda masih dapat bermain di pelayan pemain tunggal, tidak berdedikasi, berdedikasi, dan tidak rasmi. ARK: Survival Ascended akan mempunyai rangkaian rasmi yang disokong sepenuhnya untuk semua platform.”

Ark Remaster sekarang lebih mahal, tidak termasuk Ark 2 lagi

Berikutan tindak balas terhadap Ark Survival Evolved Remaster, satu bundle baru untuk permainan survival, Ark Survival Ascended, kini $ 60 dan tidak termasuk Ark 2.

Ark Remaster sekarang lebih mahal, tidak termasuk Ark 2 lagi: seorang pahlawan dengan wajah Vin Diesel dalam Steam Survival Game Ark 2

Diterbitkan: 9 Apr, 2023

Pada 31 Mac, Studio Wildcard mengumumkan bahawa Vin Diesel-Starring Survival Game Ark 2 akan ditangguhkan sehingga 2024, dan bahawa remaster dari Ark Survival yang asal berkembang, dibina menggunakan Unreal Engine 5, akan dibebaskan ketika Ark Survival Bertingkat. Termasuk dengan Survival Ascended akan akses ke Ark 2 Penuh, dengan bundle berharga $ 50 USD. Walau bagaimanapun, pemaju kini telah mengubah rancangannya, mengumumkan bahawa Survival naik sebaliknya akan dijual secara berasingan untuk $ 59..

Survival Ascended, pembuatan semula yang didorong oleh UE5 permainan ARK yang pertama, pada asalnya dijangka sebagai kemas kini percuma, sebelum Studio Wildcard mengesahkan bahawa ia akan dibundel dengan sekuel penuh, Ark 2, untuk $ 50 USD (£ 39.99 GBP).

Keputusan ini dikritik, kerana ia memerlukan pemain yang memiliki Ark Survival yang asal berevolusi untuk membeli semula permainan sepenuhnya dan juga komited untuk membeli Ark 2, permainan yang tidak dijangka akan dilancarkan sehingga akhir tahun 2024 dan belum menerima permainan pertamanya treler.

Sebagai tindak balas, Studio Wildcard kini telah mengubah rancangannya untuk Remaster Ark, dan akan menjual Ark Survival naik tanpa kemasukan Ark 2. Pakej baru akan merangkumi versi remastered Ark Survival Evolved serta pelbagai pek pengembangannya. .

Pulau itu, Survival of the Fittest, dan DLC Bumi yang hangus akan dimasukkan dan diperbaiki.

Ini termasuk pengembangan penyimpangan, yang dijadualkan untuk Q4 2023, kepupusan, yang dijadualkan untuk Q1 2024, dan dua ekspansi Kejadian yang juga akan tiba pada Q1 dan Q2 tahun depan.

Thumbnail YouTube

Bundle Ark yang diumumkan pada asalnya, yang termasuk Survival naik dan akses ke Ark 2, berharga $ 50 – versi alternatif, yang juga termasuk semua ekspansi, pada asalnya dirancang untuk $ 90 USD (£ 70).

Versi baru Studio Wildcard, bagaimanapun, yang tidak termasuk Ark 2, dan sebaliknya hanya menyediakan remaster survival naik dan ekspanenya akan menelan belanja $ 59 yang lebih mahal.99 USD (£ 49.99 GBP).

“Kami menghargai kesabaran anda ketika kami mencerna maklum balas dan berunding dengan rakan kongsi kami untuk menyemak semula rancangan kami yang akan datang,” kata Studio Wildcard. “Seperti biasa, kami sangat berterima kasih kerana mempunyai asas pemain yang ghairah, dan kami mendengar dan memahami kebimbangan anda. Kami telah memutuskan untuk membuat beberapa perubahan dan memberikan maklumat tambahan tentang mengapa kami mengambil pendekatan ini.

“Niat kami di sebalik ini adalah untuk menyediakan pakej di mana anda pada dasarnya mendapat dua produk untuk harga satu. Di belakang, bukan langkah terbaik. Kita yang buruk; Kami menyedari bagaimana menggabungkan kelangsungan hidup Ark naik dengan Ark 2 dan memerlukan peningkatan DLC selanjutnya tidak optimum, terutamanya kerana anda tidak dapat menilai Ark 2 kerana tiada permainan atau kandungan yang akan tersedia lagi.”

Studio Wildcard juga mengesahkan bahawa pelayan untuk survival Ark yang asal berkembang akan ditutup pada 31 Ogos 2023. Studio itu mendakwa bahawa membuat perubahan grafik dan permainan yang diperlukan untuk remaster tidak akan mungkin menggunakan asas kod permainan asal, dan bukannya berulang pada survival pertama yang berkembang, pemaju telah memilih untuk bermula semula dengan survival yang benar -benar baru naik.

“Anda mungkin bertanya, mengapa kita tidak membuat peningkatan ini ke Ark Survival yang asal berkembang?,”Studio menulis. “Terus terang, ia tidak akan berdaya maju. Banyak perubahan yang kami buat dalam Ark Survival naik akan menyentuh banyak aspek permainan; Ia akan membatalkan simpan data, beberapa mod mungkin tidak berfungsi, beberapa perkara mungkin tidak bermain dengan cara yang sama seperti yang mereka lakukan sebelum ini, dan kami tidak mahu mengubah pengalaman itu bagi mereka yang lebih suka atau tidak dapat menaik taraf.

“Ini juga memberi kesan kepada keputusan kami untuk menembusi rangkaian rasmi ASE di luar talian pada 31 Ogos, sejurus sebelum pelancaran ASA. Penalaran kami di sebalik keputusan adalah bahawa pelayan tersebut pada dasarnya berdasarkan teknologi lama dan memerlukan sumber pembangunan yang signifikan dan masa untuk pasukan kami beroperasi dan mengekalkan.

Ark Remaster sekarang lebih mahal, tidak termasuk Ark 2 lagi: Dinosaur berkeliaran landskap prasejarah dalam stim survival permainan Ark Survival Evolved

“Dalam beberapa kes, isu -isu tidak mudah diselesaikan tanpa peningkatan keseluruhan,” Studio Wildcard terus. “Selain itu, kami tahu bahawa sumber -sumber tersebut dapat digunakan dengan lebih baik pada teknologi baru untuk meningkatkan pengalaman permainan keseluruhan untuk semua pemain.”

Ark Survival Evolved masih akan dimainkan di luar talian dan melalui pelayan multiplayer milik persendirian, tidak rasmi, Studio Wildcard mengesahkan. Ark Survival Ascended dijangka akan dibebaskan pada bulan Ogos, dengan Ark 2, yang bintang -bintang frontman cepat dan marah Vin Diesel, yang dilancarkan pada tahun 2024.

Jika anda ingin menyimpan permainan asal hidup, lihat semua mod ARK terbaik untuk 2023. Anda juga ingin melihat semua permainan yang akan datang yang mengagumi PC anda dalam 12 bulan akan datang.

Ed Smith Sebelum ini dari Edge, Naib, dan Polygon, Ed menyertai PCGamesn pada tahun 2022. Dia melakukan semua berita, terutamanya kejatuhan, separuh hayat, dan mogok counter 2.