Apex Legends New Swimsuit Skins mempunyai peminat yang diramalkan Bad Bad | GamesRadar, Apex Legends Memberi Pemain Apa Yang Mereka Mahukan: Swimsuit Loba – Prima Games

Apex Legends Memberi Pemain Apa Yang Mereka Mahukan: Swimsuit Loba

Apa yang semua orang mengalami kemerosotan adalah kulit baju renang Loba, kerana sudah tentu mereka. Loba selalu menjadi tumpuan bahagian penggemar apex legenda apex, dan sekarang mereka akhirnya mendapat kulit baju renang setelah bertahun -tahun memohon (dan melecehkan sempadan).

Kulit baju renang baru Apex Legends mempunyai peminat yang diramalkan buruk

Apex Legends

Apex Legends akhirnya memperkenalkan kulit baju renang, dan peminat, agak diramalkan, akan benar -benar liar ke atas mereka.

Terdahulu hari ini, pada 23 Mac, Respawn Entertainment melancarkan Acara Koleksi Skuad Sun, yang akan bermula minggu depan pada 28 Mac, dan berlari hingga 11 April. Cabutan acara ini adalah bahawa Respawn akhirnya melepaskan kulit baju renang pada penembak pertempuran royale, setelah bertahun -tahun permintaan peminat.

Apa yang semua orang mengalami kemerosotan adalah kulit baju renang Loba, kerana sudah tentu mereka. Loba selalu menjadi tumpuan bahagian penggemar apex legenda apex, dan sekarang mereka akhirnya mendapat kulit baju renang setelah bertahun -tahun memohon (dan melecehkan sempadan).

Ini biasanya di mana kita menyerlahkan beberapa respons peminat, tetapi mereka terlalu gila untuk sesiapa sahaja untuk melihat. Kami juga mungkin akan memamerkan beberapa permintaan baju renang untuk Loba, tetapi sekali lagi, impian peminat horny tidak ada apa -apa yang sepatutnya ditundukkan.

Di tempat lain, pemangkin, abu, gibraltar, pelihat, dan mirage semuanya menyumbangkan pakaian dan yang sesuai dengan pantai dan menuju ke laut. Terdapat juga kulit bertema musim panas yang baru untuk Flatline, Wingman, Havoc, Rampage, dan Senjata Rifle Charge, sesuai untuk jika anda menganggap senjata pembunuh tidak mempunyai bakat kecil.

Akhirnya, ada mod baru untuk acara: Heatwave. Dengan sewajarnya, mod ini secara berkala menangani kerosakan berasaskan matahari di bahagian peta, jadi anda perlu sampai ke teduh atau tempat perlindungan di bawah struktur untuk mengelakkan mengambil kerosakan. Dengan penuh belas kasihan, perisai panas mempunyai jejari yang lebih besar, jadi lebih baik melindungi anda dari matahari jika anda ditangkap di tempat terbuka.

Loba Haus mengetepikan, acara koleksi Sun Squad mempunyai banyak ciri baru yang menarik untuknya. Di sini berharap semua orang boleh menjadi lebih normal mengenai loba dalam permainan sekarang.

Jangan lupa: Tab Legends ‘Apex’ adalah penukar permainan Sekiranya anda ingin mengejar sebarang acara cerita.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Apex Legends Memberi Pemain Apa Yang Mereka Mahukan: Swimsuit Loba

Nampaknya artis penggemar mungkin sedikit di luar pangkalan.

23 Mac, 2023 2023-07-17T23: 25: 58-04: 00

Pemain Apex Legends telah memohon untuk satu perkara sejak pembebasan Loba, dan itulah kosmetiknya dalam baju renang. Dan ia seolah -olah seperti Respawn akhirnya membongkok lutut ke pangkalan pemain yang sangat dahaga (dan susunan wang tunai besar).

Apex Legends Memberi Pemain Apa Yang Mereka Mahukan: Swimsuit Loba

Pada 28 Mac, pemain akan dapat meraih beberapa getaran musim panas dengan acara Koleksi Sun Sun di Apex Legends. Acara ini, yang dimaksudkan untuk meraikan dan membuka kunci pusaka Ash (Nunchaku), tidak hanya menampilkan mod masa terhad baru yang dipanggil HeatWave tetapi juga 24 Kosmetik terhad.

Dan anda tahu maksudnya. Pencuri dengan harem wanita cantik dan setiap item ungu dan emas dalam radius 112 meter akhirnya mempunyai kosmetik baju renangnya.

Artis yang tak terhitung jumlahnya telah membuat renditions dari apa yang mereka percaya (dan sangat diharapkan) Loba akan kelihatan seperti dalam baju renang, tetapi realitinya jauh lebih menarik. Loba telah memilih tangki dengan skirt, dan tentu saja, tumit gladiator. Walaupun begitu, saya tahu Loba Mains di mana -mana sudah mempunyai kad kredit mereka. Saya tahu itu kerana saya dia. Saya adalah loba utama dan kad kredit saya sudah siap.

Legenda lain juga mendapat kosmetik baju renang, saya rasa. Mirage, Catalyst, dan Seer semuanya mengetuk barang -barang mereka dalam pelbagai pakaian renang, dan terdapat banyak kulit pistol untuk dipadankan dengan kumpulan mereka,

Pemain yang berharap dapat merebut kosmetik Loba (atau lain.

Sekiranya anda terlepas peluang anda untuk merebut kosmetik baju renang impian anda, jangan putus asa. Kulit Koleksi akhirnya akan kembali ke kolam kedai selepas tempoh enam bulan berlalu. Walaupun musim panas akan menjadi memori yang meredup pada masa itu, anda akan tepat pada waktunya untuk Halloween.

Tetapi sebelum anda merebut kulit itu, pastikan anda memfailkan cukai anda dengan waifu anda sendiri: biarkan waifu memfailkan cukai anda dalam sim temu janji anime ini.

Mengenai Pengarang

Daphne Fama

Seorang penulis kakitangan di Prima Games sejak tahun 2022, Daphne Fama membelanjakan jumlah permainan yang sangat besar dari semua jalur tetapi mempunyai tempat yang lembut untuk seram, fps, dan RPGS. Apabila dia bukan permainan, dia seorang pengarang dan ahli Persatuan Penulis Seram dengan novel debut yang keluar pada tahun 2025. Dalam kehidupan sebelumnya, dia adalah seorang peguam tetapi mendapati dia lebih suka fiksyen untuk kontrak dan bentuk