Apakah penyapu terbaik dalam warisan Hogwarts? Dijawab – Permainan Prima, Hogwarts Legacy Best Broom dan Cara Mendapatkannya | Ginx Esports TV

Hogwarts Legacy Penyapu Terbaik Dan Cara Mendapatkannya

Adakah terdapat penyapu yang berbeza dalam warisan Hogwarts?

Apakah penyapu terbaik dalam warisan Hogwarts? – dijawab

Meneroka persekitaran sihir dan sekolah sihir tidak akan terasa baik jika kita tidak dapat melakukannya semasa terbang di atas penyapu. Nasib baik, mereka hadir di warisan Hogwarts dan melayani anda sebagai salah satu cara pengangkutannya yang boleh dibuka dan digunakan. Mereka boleh didapati dengan membelinya secara langsung dari vendor atau dengan menyelesaikan beberapa cabaran belon tertentu.

Dengan begitu banyak tunggangan terbang yang tersedia, anda akan merasa cenderung untuk menggunakan yang terbaik dan yang terbaik sahaja, dan di sini anda akan belajar penyapu mana yang harus anda pilih dari semua pilihan.

Penyapu mana yang terbaik dalam warisan Hogwarts? – dijawab

Sebenarnya tidak ada penyapu terbaik kerana mereka semua akan mempunyai kelajuan dan faedah yang sama setelah dinaik taraf sepenuhnya. Pilihan penyapu, seperti tongkat tongkat atau pilihan gunung, semata -mata estetika dan tidak memberi kesan kepada permainan, Oleh itu, anda boleh terbang ke mana -mana yang anda mahukan dan akan secepat pilihan lain.

Semua penyapu dapat ditingkatkan dengan cara yang sama dan menelan belanja beberapa galleon untuk itu. Anda boleh melakukannya dengan kembali ke kedai Albie dan memintanya untuk naik taraf apabila mereka ada. Ketahui bahawa mereka mengambil masa yang baik sebelum muncul dan Albie akan memberitahu anda apabila mereka boleh didapati melalui pos burung hantu, jadi pastikan anda tidak kehilangan mesej mana -mana ahli sihir anda mungkin telah menghantar anda.

Daripada 13 penyapu yang ada, 9 boleh dibeli di banyak vendor yang berbeza (sesetengahnya hanya akan bertelur selepas membersihkan bahagian tertentu) dan 4 yang lain diperoleh dengan membersihkan cabaran belon yang bertaburan di sekitar bidang sekolah.

Walaupun mereka mempunyai beberapa reka bentuk yang sakit, seperti The Night Dancer dan The Skythe Brooms, Beberapa klasik dari buku -buku seperti siri Nimbus atau firebolt tidak dapat dilihat. Ini kemungkinan besar bukan pengawasan, kerana pemaju mungkin menyatakan bahawa kebanyakan orang hanya akan mengabaikan semua pilihan lain jika ada penyapu yang pernah dimiliki oleh Harry Potter sendiri yang dapat diperolehi dalam permainan.

Mengenai Pengarang

Patrick Souza

Malangnya terjebak di Hoyoverse neraka. Setiap kali dia mendapat peluang untuk melarikan diri, dia suka bermain beberapa rpg lama dan permainan lain yang didorong cerita. Suka menangani cabaran keras dalam permainan, tetapi kucingnya masih menjadi bos paling sukar yang boleh dia minta.

Hogwarts Legacy Penyapu Terbaik Dan Cara Mendapatkannya

Ashleigh Klein

Panduan EA FC24

Jadilah orang terpantas di penyapu dengan mempelajari sapu yang terbaik untuk memperoleh dan bagaimana untuk menaik tarafnya dalam warisan Hogwarts.

Hogwarts Legacy Penyapu Terbaik Dan Cara Mendapatkannya

Penyapu Flying membolehkan anda meneroka persekitaran Hogwarts Castle dengan pemandangan yang menakjubkan untuk dilihat. Ini bermaksud anda perlu membuka kunci penyapu terbang pada awal permainan untuk diberikan akses ke kedai barangan sukan spintwitches untuk membuat pembelian penyapu pertama anda.

Seperti jubah dan tongkat, penyapu mempunyai banyak pilihan; Walau bagaimanapun, statistik mereka adalah sama untuk semua, tetapi beberapa penyapu yang terbaik berdiri tinggi dan boleh ditingkatkan. Kami meneroka apa yang dianggap sebagai penyapu terbaik untuk dimiliki dalam warisan Hogwarts.

Peringatan - Hogwarts Legacy akan dilancarkan pada PS4 dan Xbox One pada 4 April, tetapi kini tidak akan dibebaskan sehingga 5 Mei 2023.

Isi kandungan

Penyapu warisan Hogwarts, disenaraikan

Dalam warisan Hogwarts, ada 13 Broomsticks yang diketahui anda boleh memperoleh kerana anda boleh menukar untuk memilih satu berdasarkan pilihan peribadi. Tetapi untuk menjadi pelajar terpantas di penyapu di Hogwarts, kemajuan dengan pencarian cerita utama dan Lengkapkan percubaan penyapu, yang dibuka selepas melengkapkan Pencarian sampingan ujian penerbangan, di mana melengkapkan mereka membuka kunci peningkatan untuk penyapu anda.

Tidak kira apa penyapu yang anda ingin menaik taraf, secara teknikalnya akan menjadi yang terbaik untuk mempunyai permainan, tetapi beberapa menonjol dari yang lain. The Hogwarts House Broom akan menjadi pilihan yang baik kerana penyapu ini, menurut penerangan dalam permainannya, “terpesona dengan kebanggaan rumah anda, yang terasa penting untuk menyokong rumah anda semasa terbang.

Hogwarts Legacy Gear Guide Best Broomsticks Broom Trial Buka Kunci

  • Berkaitan: Cara Melengkapkan Pencarian Harapan Terakhir Scrope di Hogwarts Legacy

The Penyapu percikan terang adalah pertimbangan yang baik kerana ia mempunyai kemasan yang indah namun moden, tetapi memerlukan anda untuk pop belon yang ditemui di seluruh Hogwarts untuk membukanya. Ada Penyapu anak panah perak, yang memerlukan anda mencari NPC, ARN, dan melengkapkan usaha yang dibawa ke luar untuk membukanya dan membeli penyapu daripadanya.

Penyapu terbaik di warisan hogwarts & bagaimana untuk mendapatkannya

Tetapi setakat ini, Penyapu penari malam dianggap sebagai pilihan pilihan oleh ramai, yang menggabungkan reka bentuk moden dan kemasan yang elegan. Penyapu Penari Malam boleh diperolehi dengan muncul belon yang bertaburan di seluruh Hogwarts sebelum menuju ke Spintwitches Sporting Goods di Hogsmeade untuk menerima peningkatan penyapu hanya selepas jejak penyapu selesai.

Hogwarts Legacy Gear Guide Best Broomsticks Night Dancer Pop Balloons

Peningkatan pertama akan membuat anda kembali 1,000 galleons, Yang kedua akan menanggung kos anda 4,000 galleons, Dan peningkatan akhir akan menelan belanja anda 7,500 galleons. Sekiranya anda tidak mempunyai cukup untuk membayar untuk peningkatan, anda boleh mengikuti panduan berguna kami tentang cara menanam galleons dengan cepat, kerana peningkatan ini akan bernilai pelaburan jika anda ingin mempunyai penyapu terbaik dan terpantas dalam permainan.

Termasuk dalam peningkatan adalah rangsangan untuk pecutan dan kelajuan penyapu anda akhirnya maksimum, yang mana anda boleh mengujinya di salah satu daripada banyak platform pendaratan yang terdapat di seluruh peta. Anda juga boleh menyelesaikan cabaran yang berkaitan untuk menerima ganjaran yang akan membantu perkembangan anda ke arah trofi atau pencapaian edisi pengumpul.

Hogwarts Legacy Best Broom dan Cara Mendapatkannya Soalan Lazim

Apa yang dianggap sebagai penyapu terbaik dalam warisan Hogwarts?

Walaupun secara teknikalnya ada penyapu yang dinaik taraf boleh dianggap sebagai yang terbaik dalam permainan, ada yang menonjol dari yang lain, termasuk penyapu rumah Hogwarts, penyapu percikan terang, penyapu anak panah perak, dan penyapu penari malam yang sangat dihormati.

Bagaimana Saya Boleh Memperoleh Penyapu Penari Malam di Hogwarts Legacy?

Untuk memperoleh Penyapu Penari Malam di Hogwarts Legacy, anda perlu pop belon yang bertaburan di seluruh Hogwarts. Sebaik sahaja anda telah mengumpul belon yang diperlukan, anda boleh menuju ke SpintWitches Sporting Goods di Hogsmeade.

Adakah terdapat penyapu yang berbeza dalam warisan Hogwarts?

Ya, dalam warisan Hogwarts, terdapat 13 sapu. Anda mempunyai pilihan untuk menukar dan memilih penyapu berdasarkan pilihan peribadi. Semasa anda maju melalui pencarian cerita utama dan selesaikan ujian penyapu, anda akan membuka kunci peningkatan untuk sapu anda.

Ashleigh Klein

Ditulis oleh Ashleigh Klein

Ashleigh adalah bekas ciri -ciri pelatih di Glamor Afrika Selatan dan sebelum ini bekerja sebagai wartawan multimedia di IOL News dan hujung minggu Argus sebelum menghidupkan cintanya untuk permainan video.

Dia kini bekerja sepenuh masa dengan Ginx dan sering dijumpai meneroka dunia Exiles Conan, Elder Scrolls Online, dan Elden Ring ketika cuba mencapai Infinite Rank di Marvel Snap. .

Sekiranya anda berjaya menangkap abu di antara bermain permainan dan menonton pertunjukan Marvel atau Star Wars, anda boleh mengemukakan sebarang petua dan cara latihan kepadanya melalui e-mel atau di media sosial.