Apakah mmorpg terbaik pada tahun 2022? Plarium, 15 MMORPG terbaik 2022 – Gameranx

15 MMORPG Terbaik 2022

Mengambil tempat di pulau fiksyen di Lautan Atlantik, Dunia Baru mengamalkan tema yang lebih realistik daripada kebanyakan. Ini adalah tajuk yang membuat pemain merasa seperti penjelajah lama, berangkat untuk menemui tanah yang belum dipetakan ketika bersaing dengan pelbagai bahaya yang belum diketahui.

Apakah mmorpg terbaik pada tahun 2022?

. .

Sebelum giliran milenium baru, terdapat sedikit tajuk ini yang menawarkan senarai yang terbaik adalah mudah. Hari ini, sebaliknya adalah benar.

Dibanjiri dengan pilihan baru dan klasik, menentukan apa yang boleh menjadi MMORPG terbaik 2022 adalah tugas yang mencabar. MMOS kini sangat bervariasi, dengan tajuk baru terus mengembangkan genre dan mengaburkan garis bagaimana mereka ditakrifkan.

.

Dengan semua yang dikatakan, terdapat beberapa tanggungan untuk tawaran MMORPG 2022 yang terbaik Tidak dapat dinafikan Suka. Melihat sepuluh ini, kami meneroka apa yang boleh diharapkan oleh pemain.

 • Harga: percuma hingga tahap 20. . $ 15 sebulan yuran langganan.
 • Pemaju: Blizzard Entertainment

Tiada senarai MMORPG terbaik yang dijangka pada tahun 2022 akan lengkap tanpa menyebut World of Warcraft. Tiada ayam musim bunga, versi asal wow hit rak pada tahun 2004.

. Wow mengambil apa yang sering menjadi genre yang terlalu rumit dan mempermudahkan formula.

Walaupun begitu, ia masih merupakan pengalaman yang mendalam, hanya dengan tahap kebolehcapaian yang sedikit dapat dibanggakan. Menjalani reka bentuk semula yang signifikan sejak pelancarannya, WOW telah melihat lapan ekspansi sepanjang hayatnya.

Secara rasmi, WOW membawa obor selepas siri asas Warcraft RTS. Selepas Warcraft 3 dilancarkan pada tahun 2002, pemaju Blizzard mahu mengambil tack baru. Dengan WOW, mereka membawa MMOS kepada orang ramai, mencipta Global fenomena.

Wow terus berkembang kerana ekspansi pertama terus dilancarkan. Ia memuncak dengan pembebasan Wrath of Lich King pada tahun 2008, yang banyak menganggap titik tinggi permainan.

Sejak itu, usaha untuk mengekang statistik belon telah menyebabkan beberapa mempersoalkan arahnya, tetapi banyak yang masih terlibat dengan gembira.

. Wow moden lebih mudah didekati dari sebelumnya, ia masih bermain hebat, dan untuk ini, ia dikira mungkin The mmorpg terbaik walaupun pada tahun 2022.

Final Fantasy 14

 • Harga: Percuma bermain ke tahap 60. $ 20 untuk edisi starter, $ 60 untuk edisi lengkap. $ 15 sebulan yuran langganan.
 • Pemaju: Square Enix

Apabila versi pertama FF14 dilancarkan pada tahun 2010, ia adalah kegagalan keseluruhan. Permainan ini terhad, ia dilakukan dengan buruk, dan nampaknya mengabaikan banyak pelajaran pendahulunya FF11. Begitu buruk adalah pembebasan, pemaju Square Enix mengambil tajuk di luar talian.

Kembali ke papan lukisan, syarikat itu kemudian memutuskan bahawa sudah tiba masanya untuk mencuba lagi. .

Dari apa yang tidak sempurna, Final Fantasy Phoenix Rose yang terkenal. FF14: ARR bukan sekadar mmo yang baik dilahirkan dari yang buruk, itu adalah permainan yang hebat dengan masa depan yang menjanjikan.

. Dari Kelas Penyembuhan Putih Mage ke Dragoon Bergerak Tinggi, tajuk baru ini adalah surat cinta kepada peminat.

. Sebahagian besar ini adalah terima kasih kepada fokus cerita bahawa tajuk itu memeluk begitu banyak. Setiap pengembangan dibina dengan naratif yang kuat, ke dalam apa yang banyak menganggap kisah fantasi akhir terbaik yang pernah ada.

Sekarang memukul rak dengan endwalker, permainan ini secara rasmi mengatasi WOW sebagai MMORPG yang paling popular dan boleh dikatakan terbaik pada tahun 2022.

Runescape sekolah lama

 • Tarikh Siaran: 2013
 • Harga: Percuma
 • Pemaju: Jagex

Sekitar giliran milenium baru, banyak komputer rumah tidak dapat bermain permainan lanjutan. Menyelesaikan masalah ini adalah permainan web, yang cukup mudah untuk berjalan dengan hampir apa sahaja.

Ada, seperti Runescape yang asal, malah membiarkan pemain menikmati permainan MMO dari pelayar mereka.

Sebagai permainan lama, rupa runescape adalah terhad, untuk mengatakan paling sedikit. Dengan kemas kini, permainan terus kelihatan lebih baik, tetapi sesetengah pemain takut ia kehilangan daya tarikan klasik. Untuk menyelesaikan masalah ini, pemaju mengeluarkan runescape sekolah lama.

Versi ini mengadopsi rupa lama tetapi terus kemas kini prestasi dan kualiti hidup berubah. Ia mungkin berusia 20 tahun, tetapi tidak membuat kesilapan, ini masih merupakan salah satu tajuk MMORPG terbaik di sekitar.

Pemain di sekolah lama runescape mengejar matlamat yang sama yang menjadikan asal klasik. Kumpulkan gear, melawan raksasa, siapkan kedai, dan klik sehingga tetikus anda haus. .

 • Tarikh Siaran: September 2021
 • Harga: $ 30 (tiada yuran langganan)
 • Pemaju: Amazon Games Orange County

Mengambil tempat di pulau fiksyen di Lautan Atlantik, Dunia Baru mengamalkan tema yang lebih realistik daripada kebanyakan. Ini adalah tajuk yang membuat pemain merasa seperti penjelajah lama, berangkat untuk menemui tanah yang belum dipetakan ketika bersaing dengan pelbagai bahaya yang belum diketahui.

.

Dalam perjalanan mereka, pemain akan melawan haiwan yang sebenar dan mitos, meratakan dan meningkatkan gear mereka ketika mereka pergi. Dalam downtime mereka, penekanan adalah untuk membina dan mengekalkan perlindungan, untuk memamerkan penguasaan landskap yang tidak bermusuhan.

Untuk kisah yang lebih luas, setiap pemain mendapati diri mereka ditangkap di antara tindakan tiga puak utama. Setiap puak ini melawan, skim, dan usaha untuk mengukir sebanyak mungkin tanah baru.

. .

Seperti yang menarik seperti ini, pemain juga harus sedar bahawa tidak segala -galanya di tanah baru ini adalah semulajadi kerana ia mungkin kelihatan.

 • Tarikh Siaran: 2012
 • Harga: Permainan asas adalah percuma, pengembangan baru berharga $ 30. Tiada yuran langganan.
 • Pemaju: ArenaNet

. Ia jauh lebih aktif daripada kebanyakan tajuk dan mengelakkan triniti suci tradisional untuk pilihan kelas yang lebih bervariasi.

Pemaju membawa idea -idea ini ke sekuel mereka, membantu menjadikan permainan salah satu MMORPG terbaik pada tahun 2022.

Ditetapkan di Tyria, Guild Wars 2 menandakan kembalinya lima naga yang lebih tua, spesies yang dahsyat yang bertanggungjawab terhadap beberapa malapetaka terbesar tanah.

.

Guild War 2 juga mendapat kejayaan dalam bagaimana ia bersandar kepada idea konsep cerita hidup. Menjelang tahun -tahun berlalu, elemen cerita utama mempunyai kesan yang ketara di ruang yang boleh diterokai.

Kadang -kadang kawasan baru dibuka, masa -masa lain seluruh zon dibiarkan dimusnahkan selepas pertempuran yang sengit.

Tanpa bayaran bulanan, Guild Wars 2 menunjukkan bahawa kadang -kadang mmorpg terbaik Jangan memerlukan perhatian yang berterusan. Selalu ada sesuatu untuk kembali dan melihat dalam permainan ini, dan pemain telah menunjukkan penghargaan mereka untuk fakta itu.

Starbase

 • Tarikh Siaran: Julai 2021
 • Harga: $ 24.

Memasuki akses awal pada tahun 2021, Starbase dengan cepat menunjukkan dirinya sebagai pesaing utama untuk MMORPG terbaik pada mahkota 2022. Masih dalam akses awal, permainan telah menarik pujian kritis dari orang ramai.

Walaupun ruang mungkin kelihatan sasaran semulajadi untuk MMO, kebanyakan usaha secara konsisten jatuh pendek seperti Star Citizen.

. Bekerja sendiri atau dengan rakan -rakan, matlamatnya adalah untuk mengumpulkan bahan, kapal kraf dan senjata, dan pada akhirnya, membina pangkalan untuk memanggil rumah.

Termasuk pertempuran, penerbangan, perlombongan, dan rasa skala hanya mungkin dalam kekosongan, daya tarikan Starbase mudah difahami. Starbase dengan mudah dapat menamatkan salah satu permainan terbesar dalam dekad ini.

Semua ini, dan permainan masih dalam akses awal, dan berkembang pada kadar yang stabil. Apa sahaja pemaju yang ada untuk pemain seterusnya, anda boleh bertaruh kami akan menonton Starbase dengan teliti.

Tatal penatua dalam talian

 • Tarikh Siaran: 2014
 • Harga: Percuma bermain lebih dari 23 zon. . $ 15 sebulan yuran langganan
 • Pemaju: Zenimax Online Studios

Francais The Elder Scrolls selalu mengenai meneroka dunia yang besar, jadi masuk akal bahawa ia sesuai dengan permainan dalam talian.

Mengambil tempat di Tamriel di era kedua, TES: Online Mengambil apa yang pada dasarnya adalah kerangka Skyrim moden dan menyesuaikannya ke dalam ruang dalam talian.

Bermula sebagai banduan, dalam fesyen skrol biasa, pemain mempunyai banyak kuasa atas kemahiran dan gaya watak mereka. .

Bagi apa yang menjadikannya salah satu mmorpg terbaik pada tahun 2022, kredit harus pergi ke dunia yang lain di atas segalanya. Bethesda telah menghabiskan masa yang lama mencipta dunia ini dan jarang sekali adalah seperti yang jelas seperti TES: Online.

Dari hustler jalan rendah ke tipu muslihat politik peringkat tinggi, TES: Online memberikan pemain tempat duduk depan. Ia mungkin tidak mempunyai potensi modding yang membezakan permainan lain, tetapi dari segi kualiti keseluruhan, permainan ini masih merupakan pemain terbaik.

Hawa dalam talian

 • Tarikh Siaran: 2003
 • Harga: Percuma
 • Pemaju: Permainan CCP

. Menetapkan lebih dari 21,000 tahun pada masa akan datang, alam semesta EO adalah satu di mana manusia telah lama melupakan akarnya.

Mengamalkan semacam tribalisme yang menghadap ruang, konflik kekal lebih daripada 5,000 sistem bintang.

Dari segi permainan, gelung di Eve Online melibatkan mengendalikan kapal angkasa dan menaik taraf status kewangan anda. .

Adapun apa yang meningkatkan Hawa menjadi salah satu yang terbaik, itu harus menjadi masyarakat. Eve Online melibatkan tetapan yang sangat dikawal oleh puak manusia dan kumpulan pemain. Guilds menuntut seluruh bahagian galaksi, berjuang untuk menguasai dan menentang kelalaian.

Dalam permainan ini mempunyai nilai kehidupan langsung langsung. Kehilangan Besar boleh diukur dalam erti kata yang objektif, dengan “Pembunuhan di M2-XFE” yang terkenal $ 378,012 dengan sendiri.

Mudah salah satu MMORPG percuma terbaik pada tahun 2022, Eve Online adalah tajuk yang harus diambil oleh pemain tegar sangat serius.

 • Tarikh Siaran: 2011
 • Harga: Percuma hingga tahap 60. $ 15 sebulan untuk langganan dengan semua ciri aktif.
 • Pemaju: Bioware Austin

Selepas gembar -gembur, pelepasan, dan kemudian kematian galaksi Star Wars 2003, pemain tidak pasti mengenai Republik Lama. Walaupun treler CG yang pertama adalah kualiti tertinggi, ini adalah era di mana permainan video Star Wars diragui.

Ketika pertama kali memukul rak pada tahun 2011, SW: Tor membuktikan ia mempunyai kaki sebenar.

Sekarang mencari tempat sebagai salah satu pengalaman mmorpg percuma yang terbaik, permainan, dunia, dan kisahnya telah jauh. Membenarkan pemain mengisi kasut Jedi, Sith, Troopers, Bounty Hunters, Smugglers, dan Ejen Imperial, Pilihan di Tor adalah Raja.

Disokong oleh cerita BioWare yang kuat dan sistem moral, mudah untuk melihat mengapa permainan ini tetap popular.

Peminat Star Wars mungkin tinggal di zaman kegelapan apabila lesen pergi ke EA, tetapi di luar genggaman mereka, permainan dari pemaju lain tetap kuat. .

.

Pedang legenda dalam talian

 • Tarikh Siaran: Julai 2021
 • Harga: $ 40 (tiada yuran langganan)
 • Pemaju: Aurogon

Untuk Pasar Barat, Swords of Legends Online mungkin kelihatan seperti itu dari mana -mana. Pada hakikatnya, ia berdasarkan siri televisyen Cina 2014 Swords of Legends, yang sendiri berdasarkan permainan video 2010 yang dipanggil Gujian.

Ini mungkin kelihatan cerita asal yang luar biasa, tetapi kualiti permainan dan tetapannya menjadikannya tawaran terbaik MMORPG 2022 untuk banyak pemain

Terletak di Dinasti Tang, Kisah dalam Pedang Legends Online Mengikuti Pedang Tertutup Kuno Dikunci untuk melindungi kehidupan yang tidak bersalah. .

. Solo adalah tajuk pantas dan tindakan berat, bergantung pada jarak fizikal dan refleks jauh lebih banyak daripada kebanyakan MMORPGS.

Ia juga termasuk sistem perumahan dan penyesuaian pemain yang mantap. Walaupun banyak MMO seperti FF14 cuba memasukkan ciri ini, mereka biasanya hanya terhad kepada pemain terkaya.

Semua orang di Solo mendapat rumah mereka sendiri, dan membina tempat yang sempurna adalah memberi ganjaran, menyeronokkan, dan mudah.

Satu kaveat yang kami tunjukkan dengan pedang legenda dalam talian adalah bahawa terjemahan boleh menjadi sedikit jerawatan. .

. Sama ada ingin menghabiskan berjam -jam membina kehidupan kedua, atau melompat sekarang dan kemudian berehat, harus ada sesuatu dalam senarai ini untuk semua orang.

Ingatlah untuk mempelajari lingo permainan mmorpg terlebih dahulu, dan tidak ada yang mengatakan sejauh mana pengembaraan anda di dunia maya dapat membawa anda!

15 MMORPG Terbaik 2022

Adakah anda mencari MMORPG baru yang menarik untuk masuk ke tahun ini? Nasib baik, 2022 membentuk tahun yang luar biasa untuk industri permainan video. Dalam senarai ini, kami akan menyerlahkan beberapa siaran MMORPG yang kami fikir anda harus mengawasi sepanjang tahun 2022.

Penafian: Bitcraft, Projek Ragnarok, Protokol Biru, Ashes Penciptaan telah dikeluarkan kerana ditangguhkan pada tahun 2023.

#15 The Elder Scrolls Online: Firesong

Pemaju: Zenimax Online Studios
Penerbit: Zenimax Online Studios
Platform: PC 01 November, 2022
Tarikh Siaran: PS4 PS5 Xbox One XXSX | S 15 November 2022

Anda mungkin masih perlu menunggu sebentar sebelum Bethesda mengeluarkan bab utama seterusnya ke siri Elder Scrolls. . . Pek DLC ini membawa jalan cerita akhir untuk pengembaraan Bretons. Jika anda telah bermain permainan ini, DLC bukan sahaja menambah lebih banyak jalan cerita tetapi juga dilengkapi dengan zon baru, pulau Galen, di mana anda akan mendapat lebih banyak tradisi untuk Druids. Terdapat juga koleksi dan pencapaian baru untuk berkumpul semasa anda maju melalui firesong. Kami tahu bahawa pengembangan masa depan pada tahun 2023 tidak akan menampilkan bab sepanjang tahun. Sebaliknya, pemain boleh mengharapkan bab yang lebih pendek yang dapat diselesaikan lebih cepat daripada diseret keluar.

#14 World of Warcraft: Dragonflight

Pemaju: Blizzard Entertainment.
Penerbit: Blizzard Entertainment
Platform: PC
Tarikh Siaran: 29 November, 2022

. Salah satu sebabnya terus melihat pemain veteran kembali, bersama -sama dengan pendatang baru yang menyertai keseronokan, melalui pengembangan yang berbeza. . . Pemain dilemparkan ke Kepulauan Naga, The Homeland of Dragons, di mana misteri baru menanti untuk diselesaikan. . .

#13 Zenith: Bandar Terakhir

 • Pemaju: Tribevr
 • Penerbit: Tribevr
 • Siaran: 2022

Zenith: Bandar terakhir bertindak seperti mmorpg biasa anda. Ini adalah permainan di mana anda dilemparkan ke dunia fantasi, dan dari sana, anda secara aktif berusaha untuk meningkatkan tahap. Anda akan mengisar XP, melawan makhluk bermusuhan, meneroka, mencari rampasan, kraf lebih baik, dan bertemu pemain lain. Walau bagaimanapun, apa yang menjadikan permainan ini berbeza adalah bahawa ini adalah tajuk VR MMO. .

#12 Mortal Online 2

 • Penerbit: Star Vault
 • Platform: PC
 • Siaran: 25 Januari 2022

. Mortal Online 2 akan sekali lagi melemparkan pemain ke dunia zaman pertengahan fantasi yang tidak dapat dilupakan. Permainan ini mempunyai tropis biasa yang anda harapkan dari mmorpg dengan banyak penjelajahan, pencarian untuk mengambil, dan kerajinan. Walau bagaimanapun, pertempuran lebih berasaskan tindakan, jadi anda tidak boleh bergantung pada penargetan atau serangan automatik. Akhirnya, ini bermakna anda perlu bergantung pada kemahiran anda untuk mengeluarkan lawan. . . Dengan semua yang dikatakan, permainan ini mempunyai beberapa perasaan bercampur-campur kerana ia adalah tajuk berasaskan langganan. .

#11 pangkat yang rosak

 • Pemaju: Permainan Whitemoon
 • Penerbit: Permainan Whitemoon
 • Platform: PC
 • Siaran: 2022

Ranking Broken adalah RPG isometrik berasaskan giliran yang anda boleh menyelam sekarang. Dalam RPG fantasi ini, kami mendapat naratif yang berpusat di sekitar dua watak, seorang pelarian yang mencari rumah baru dan seorang pahlawan yang ingin mengeluarkan penceroboh. Pemain akan dapat memilih dari pelbagai kelas sebelum berangkat dalam perjalanan mereka. Semasa anda meneroka dunia dan usaha dalam perjalanan yang menarik baru, pertempuran agak berbeza. Walaupun kami mengatakan bahawa permainan ini berasaskan giliran, ia ditubuhkan dengan cara yang memaksa pemain membuat keputusan untuk pusingan mereka dalam masa sepuluh saat. Apabila pemain memasuki pertempuran, kedua-dua pemain dan lawan membuat arahan mereka dalam had masa sepuluh saat yang sama, yang sepatutnya membuat anda berada di jari kaki anda.

#10 warisan kabus

 • Pemaju: Virtys
 • Platform: PC
 • Siaran: 13 September, 2022

MMORPG baru yang berlaku di dunia fantasi atas ke bawah, Legacy Mist akan membawa pemain di seluruh tanah yang penuh dengan getaran gaya buku cerita. Combat adalah berasaskan giliran dan pemain yang menikmati permainan peranan mereka yang penuh dengan tindakan berasaskan kemahiran pasti akan menikmati warisan kabut. Bergantung pada kemahiran pemain memilih untuk digunakan, watak mereka akan berkembang sesuai dengan mainan mereka. Ini turun ke sistem tanpa kelas yang digunakan untuk pembangunan watak, yang bermaksud bahawa ini adalah mmorpg dengan gaya pencirian yang lebih unik daripada yang lain. . Hibrid yang menarik dari permainan taktikal berasaskan giliran dan RPG fantasi, Legacy Mist kelihatan seperti keseronokan.

#9 Destiny 2: The Witch Queen

 • Pemaju: Bungie
 • Platform: PC, PS4, PS5, XBO, X/S
 • Siaran: 22 Februari, 2022

. . Pemain akan mendapati bahawa pengembangan permainan akan mempunyai naratif yang berpusat di sekitar Savathun. . . . Terdapat juga kemas kini kandungan bermusim yang dirancang. Walaupun pengembangan ini datang ke pelbagai platform, beberapa peminat mungkin bimbang tentang masa depan Destiny sejak studio pembangunan, Bungie, diperoleh oleh Sony.

#8 Ni No Kuni: Salib Dunia

 • Pemaju: Netmarbleneo

Francais Ni No Kuni telah pergi ke beberapa tempat yang berbeza sebelum ini, tetapi anda boleh berhujah bahawa Ni No Kuni: Cross Worlds dengan mudah mencapai jangkauan terbesar mereka dari segi cuba membuat sesuatu yang sangat unik.

Dalam tajuk, anda akan bermain sebagai wira yang memasuki permainan maya yang dikenali sebagai Soul Divers. Tetapi seiring berjalannya waktu, anda mengetahui bahawa ini bukan dunia maya sama sekali, itu sangat nyata. Begitu banyak sehingga seorang wanita misteri meminta anda untuk tidak hanya menyelamatkan dunia dan kerajaan yang anda sambungkan, tetapi untuk menyelamatkan dunia lain yang berada dalam bahaya dimusnahkan!

Dengan satu set sekutu di pihak anda, berangkat dalam perjalanan di seluruh dunia untuk menyelamatkan semua dalam!

#7 The Elder Scrolls Online: High Isle

 • Pemaju: Zenimax Online Studios
 • Penerbit: Bethesda Softworks
 • Siaran: 6 Jun, 2022

Kami mungkin menunggu beberapa tahun sebelum kita benar -benar mendapatkan ansuran utama seterusnya ke francais Elder Scrolls. Walau bagaimanapun, terdapat MMORPG yang mudah menerima kandungan baru. . Sementara itu, naratif itu akan memberi tumpuan kepada membawa gencatan senjata kepada tiga sepanduk perang. . .

#6 The Elder Scrolls Online: Tunggal naik

 • Pemaju: Zenimax Online Studios
 • Platform: PC, PS4, XBO

The Elder Scrolls Online mudah menjadi salah satu MMORPG yang paling disayangi di luar sana kerana pasukan di belakangnya telah bekerja keras untuk mencipta naratif yang menarik dan konsisten untuk memastikan pemain berminat dan menunjukkan potensi dunia Scrolls Elder dalam skala terbesarnya.

Sekarang, dengan Elder Scrolls Online: Pengembangan Tide Ascending yang keluar baru Melawan ancaman yang mendalam di banyak kapal dan pulau!

Oleh itu, berlayar untuk pengembaraan, anda tidak akan menyesal.

#5 Guild Wars 2: Akhir Dragons

 • Pemaju: ArenaNet
 • Platform: PC

Guild Wars 2 dibebaskan pada tahun 2012, dan kami bersiap sedia untuk menerima pengembangan ketiga untuk permainan tahun ini. Menjadi pengembangan, pemain boleh mengharapkan sedikit kandungan yang akan ditambah ke dalam permainan. Terdapat jalan cerita baru, gunung, penguasa, senjata legenda, misi mogok, guildhall, dan bestiaries. Sekarang dengan itu berkata, anda boleh menikmati permainan teras secara percuma, jadi jika anda baru bermula, anda bukan sahaja mempunyai permainan asas tetapi dua lagi ekspansi, jalan api dan jantung takhta, sebelum anda sampai ke akhir Naga.

#4 TEMTEM

 • Tarikh Siaran: 6 September 2022 Siaran Penuh
 • Pemaju: Crema

. Sebenarnya, jika anda melihat dan melihat bagaimana ia bermain dan bagaimana dunia ditunjukkan dan sebagainya … anda akan melihat berapa banyak Pokemon … hanya dalam “shell” yang berbeza jika anda akan.

Dan untuk bersikap adil, Temtem mencipta semula dengan cukup baik, kerana anda akan meneroka tempat -tempat (dalam kes ini, pulau -pulau di langit) untuk mendapatkan pelbagai raksasa yang unik untuk menaikkan dan melatih dan bertempur dengan.

Plus, anda dapat melakukannya bersama -sama dengan pelbagai pemain. .

#3 Chrono Odyssey

 • Platform: x/s, PC, PS5
 • Siaran: 2022

. . Apa yang telah diumumkan setakat ini ialah tajuk itu akan meletakkan pemain ke dalam peranan organisasi khas yang dipanggil Idraiginn yang berada dalam pertempuran melawan 12 dewa. Kami tahu bahawa kisahnya akan mempunyai semacam aspek dengan masa dan ruang juga. Belum lagi bahawa komposer berada di belakang tajuknya ialah Cris Velasco, yang terkenal dengan beberapa francais permainan video seperti God of War dan Overwatch. Pada masa ini, permainan ini dijadualkan untuk pelepasan yang dirancang pada tahun 2022 untuk kedua -dua PC dan platform mudah alih.

#2 kehilangan bahtera

 • Pemaju: Tripod Studio, Smilegate RPG
 • Penerbit: Smilegate, Amazon Games
 • Platform: PC
 • Siaran: 11 Februari 2022

Lost Ark adalah satu lagi tajuk MMORPG yang tersedia di pasaran tertentu selama bertahun -tahun sebelum kami akhirnya mendapat tangan kami. Tajuk permainan video gaya Diablo ini mempunyai pengikut yang kuat sejak ia dikeluarkan di Korea pada tahun 2018. Pemain dilemparkan ke dunia terbuka untuk berlayar ke tanah yang unik dan memburu harta karun. . Seperti yang disebutkan, permainan ini tersedia selama beberapa tahun sekarang, tetapi akhirnya hilang Ark ke Pasaran Barat Februari ini. .

 • Penerbit: Blizzard Entertainment
 • Siaran: 26 September, 2022

. .

Boleh dikatakan pengembangan yang paling besar dan paling disayangi ialah kemarahan raja lich. Pengembangan yang begitu dinikmati bahawa ketika mereka membuat WOW klasik, peminat tidak dapat menunggu untuk dilahirkan semula di dalamnya. Dan tidak lama lagi, mereka akan mendapat peluang itu.

Anda akan dapat memainkan pengembangan klasik sekali lagi, hanya dengan penambahbaikan moden. Cara yang sempurna untuk menghidupkan semula salah satu masa terbaik wow tanpa perlu melakukan pelbagai perkara untuk mendapatkan akses kepadanya.