Apakah keperluan minimum dan disyorkan untuk Fortnite di PC (Dikemaskini hingga 2023) – Meristasi, Fortnite: Keperluan Sistem Battle Royale | Bolehkah saya menjalankan Fortnite: Battle Royale

Fortnite: Keperluan Sistem Battle Royale

Membuat akaun mempunyai banyak faedah: lihat lebih cepat, simpan lebih dari satu alamat, pesanan trek dan banyak lagi.

Apakah keperluan minimum dan disyorkan untuk Fortnite di PC (dikemas kini hingga 2023)

Kami berkongsi dengan anda keperluan minimum dan disyorkan untuk bermain Fortnite di PC. Semak untuk mengetahui sama ada komputer anda serasi dengan senarai ini.

Kemas kini: 23 Feb, 2023 15:54 EST

Fortnite: Simpan Dunia dan Fortnite Battle Royale dikeluarkan pada tahun 2017. Sejak itu, keperluan minimum dan disyorkan untuk memainkan Fortnite di PC hampir tidak berubah. Dalam panduan kecil ini, kami akan memberitahu anda apa yang mereka ada, jadi anda boleh menyemak sama ada komputer anda dapat dengan mudah menjalankan permainan video ini dari Epic Games:

Apakah keperluan sistem minimum untuk Fortnite di PC?

Seperti yang dapat kita periksa di bahagian rasmi Fortnite rasmi “Soalan Soalan”, ini adalah keperluan minimum untuk Fortnite di PC:

 • Kad Video: Intel HD 4000 pada PC; Amd radeon vega 8
 • Pemproses: Core i3-3225 3.3 GHz
 • Memori: 8 GB RAM
 • OS: Windows 7/8/10/11 64-Bit atau Mac OS Mojave 10.14.6

Keperluan minimum, seperti namanya, adalah minimum mutlak yang kita perlukan pada komputer kita untuk dapat memasang dan menjalankan Fortnite pada minimum yang boleh diterima. Walau bagaimanapun, untuk pengalaman permainan yang baik, kita perlu memenuhi keperluan yang disyorkan. Sekiranya kita tidak memenuhi syarat minimum dan ingin bermain Fortnite di PC, sudah tiba masanya untuk mengemas kini dengan perkakasan baru yang memenuhi syarat minimum.

Apakah keperluan yang disyorkan untuk Fortnite di PC?

Sekali lagi, seperti yang kita boleh periksa di bahagian Fortnite rasmi “Soalan Lazim Soalan”, ini adalah keperluan yang disyorkan untuk Fortnite di PC:

 • Kad Video: NVIDIA GTX 960, AMD R9 280, atau GPU DX11 setara
 • Memori Video: 2 GB VRAM
 • Pemproses: Core i5-7300U 3.5 GHz, AMD Ryzen 3 3300U, atau setara
 • Memori: 8 GB RAM atau lebih tinggi
 • OS: Windows 10/11 64-bit

Ini adalah spesifikasi yang memberi kami permainan epik untuk dapat menjalankan Fortnite di komputer kami dengan mudah, untuk mempunyai pengalaman permainan yang baik. Jelas sekali, PC kami yang lebih kuat adalah, semakin kita dapat bermain Fortnite dengan banyak penambahbaikan seperti resolusi yang lebih tinggi, terperinci yang lebih tinggi atau FPS yang lebih tinggi.

Keperluan PC Fortnite yang disyorkan untuk Pratetap Kualiti Epik

 • Kad Video: NVIDIA RTX 3070, AMD Radeon RX 6700 XT, atau GPU setara
 • Memori Video: 8 GB VRAM atau lebih tinggi
 • Pemproses: Intel Core i7-8700, AMD Ryzen 7 3700X atau setaraf
 • Memori: RAM 16 GB atau lebih tinggi
 • Hard Drive: NVME Pepejal Pemacu Negeri

Fortnite: Keperluan Sistem Battle Royale

Fortnite: Keperluan Sistem Battle Royale

Periksa Fortnite: Keperluan Sistem Battle Royale. Bolehkah saya menjalankannya? Uji spesifikasi anda dan nilaikan PC permainan anda. Makmal Keperluan Sistem menjalankan berjuta -juta ujian keperluan PC pada lebih dari 8,500 permainan sebulan.

Fortnite: Battle Royale Butiran permainan

Sekiranya anda ingin menjalankan Fortnite Battle Royale, komputer anda boleh melakukannya dengan kad grafik bersepadu Intel HD 4000. Dan CPU anda hanya perlu menjadi teras i3 yang berjalan pada 2.4 GHz. Permainan ini dibuka sehingga sekumpulan komputer baru yang biasanya menangis apabila keperluan sistem rasmi dikeluarkan. Battle Royale adalah mod PVP 100-pemain PUBG gaya di Fortnite yang percuma untuk semua orang. Menggabungkan kemahiran bangunan Fortnite dan persekitaran yang boleh destruction dengan peta gergasi. Dan seperti biasa, jika anda yang terakhir berdiri, anda menang.

Inilah Fortnite: Battle Royale Keperluan sistem (minimum)

Fortnite: Battle Royale Keperluan yang disyorkan

 • CPU: Teras i5 2.8 GHz
 • Kelajuan CPU: Maklumat
 • Ram: 8 GB
 • Kad video: Nvidia GTX 660 atau AMD Radeon HD 7870 GPU setara DX11
 • RAM video khusus: 2048 MB
 • Pixel Shader: 5.0
 • Vertex Shader: 5.0
 • OS: Windows 7/8/10 64-bit
 • Ruang cakera percuma: 32 GB

Adakah PC saya akan menjalankan Fortnite?

Fenomena permainan baru Fortnite telah menyapu seluruh dunia pada tahun 2018, menguasai semua media berkaitan permainan dan mengambil alih perkhidmatan livestreaming seperti Twitch. Untuk mengatakan bahawa mod ‘Battle Royale’ adalah kecanduan bermain, adalah meremehkan. Menurut menara sensor firma analisis, banyak orang juga bersetuju. Mereka menyatakan bahawa permainan ini rata-rata lebih dari $ 1 juta sehari kerana pembelian dalam permainan. Pendekatan cartoony yang ringan dan ringan membezakannya daripada pesaing utamanya dalam genre Battle Royale yang baru muncul, seperti Battlegrounds PlayerUnknown atau H1Z1. Begitu juga anda dapat melompat di kereta muzik dan melihat apa permainan ini?

Nasib baik untuk anda, berbanding dengan kebanyakan permainan AAA moden yang dikeluarkan seperti Far Cry 5 dan Assassins Creed: Odyssey, Fortnite tidak memerlukan superkomputer untuk menjalankan. Ini sebahagiannya turun kepada pilihan grafik yang dipilih oleh pemaju semasa merancang permainan. Model grafik dan pemain kartun mengurangkan keperluan untuk kad grafik dan CPU yang paling tinggi. Dan kemudian ada enjin yang tidak nyata yang kuat dan berskala. Untuk menjalankan permainan ini, anda memerlukan sekurang-kurangnya sistem operasi Windows 7 64-bit di komputer anda. Di samping itu, pelantar anda perlu mempunyai pemproses Intel Core i3 dengan memori 4 GB untuk memastikan permainan berdetik. Nasib baik, keperluan minimum kad Vidoe hanya memerlukan Intel HD 4000 atau lebih baik untuk bersaing dengan grafik permainan.

Seperti yang anda lihat, permainan ini sangat mudah diakses dengan banyak keperluan minimum, seperti pemproses i3, yang terdapat dalam komputer riba dan komputer bukan pakar. Intel Core i3 berjalan pada 2.4GHz semestinya cukup untuk memastikan permainan ini berdetik tanpa sebarang masalah. Walau bagaimanapun dalam permainan, terutamanya dalam pertempuran besar, anda mungkin melihat permainan kehilangan bingkai kerana jumlah zarah dan struktur yang perlu dimuatkan dalam masa yang singkat. Sekiranya masalah ini berterusan, pertimbangkan untuk menolak beberapa tetapan grafik yang biasanya mengambil tol pada CPU anda seperti bayang -bayang atau tekstur.

Sekiranya anda memiliki PC permainan dengan ciri dan perkakasan yang lebih maju, pemproses yang disyorkan adalah Intel Core i5 untuk memastikan permainan dapat berjalan lancar. Anda memerlukan kad grafik dalam bentuk sama ada Nvidia Geforce GTX 660 atau AMD Radeon HD 7870 untuk memamerkan keupayaan grafik penuh permainan. Dengan keperluan ini atau lebih tinggi, PC anda semestinya tidak mempunyai masalah yang diberikan dalam peta terkenal dengan semua aset dan model pemainnya. Sebahagian besar mekanik permainan di Fortnite adalah bahawa peta semakin kecil dan ditutup pada titik yang dijana secara rawak ketika permainan berlangsung. Ini bermakna permainan tidak perlu memuatkan dan memproses banyak perkara seperti yang berlaku (dengan syarat anda cukup baik untuk mendapatkan sejauh ini!) membuat permainan berjalan lancar. Di samping itu, permainan ini tidak mempunyai AI dalam mod permainan utama ‘Battle Royale’ yang pada gilirannya, tidak memberi tekanan kepada CPU.

Perkara terakhir … jangan lupa anda memerlukan sambungan internet yang stabil!

Keperluan sistem permainan yang serupa

Fortnite Keperluan Sistem Permainan Sama

Fortnite

Playerunknown's Battlegrounds Keperluan Sistem Permainan Sama

Battlegrounds PlayerUnknown

Call of Duty: WW2 Keperluan Sistem Permainan Sama

Call of Duty: WW2

Keperluan Sistem Fortnite

Borang ini dilindungi oleh Recaptcha – Dasar Privasi Google dan Syarat Perkhidmatan Memohon.

Tidak mempunyai akaun?

Membuat akaun mempunyai banyak faedah: lihat lebih cepat, simpan lebih dari satu alamat, pesanan trek dan banyak lagi.

Fortnite mencipta campuran keseronokan dan keganasan yang berwarna -warni. Ini adalah salah satu permainan gaya pertempuran Royale yang membuat kacau di kalangan permainan.

Dikemas dengan persekitaran yang cerah dan mekanik bangunan yang sangat baik, permainan jatuh di dalam anda di peta untuk dihadapi dengan 99 pemain lain. Di sepanjang jalan, anda akan membuat tanjakan, platform, dan dinding semasa cuba mencapai atau mengelakkan persaingan anda.

Permainan ini percuma, yang sebahagiannya mengapa begitu popular. Tetapi ia mempunyai pembelian dalam permainan yang terutamanya memberi tumpuan kepada kosmetik. Dikemas dengan gaya seni yang berwarna-warni dan pergaduhan pantas, para pemain berduyun-duyun untuk mendapatkan sekeping tindakan.

Permainan ini tersedia di pelbagai platform. Sebelum anda berfikir untuk menambahkannya ke senarai permainan anda yang kerap dimainkan, anda harus tertanya -tanya sama ada ia akan berfungsi dengan rig anda.

Keperluan Sistem Minimum Fortnite

Sekiranya matlamat anda adalah untuk menjalankan Fortnite pada rig permainan yang paling asas, terdapat keperluan minimum yang anda perlukan:

 • Sistem operasi – Windows 7/8/10 64-Bit, Mac OSX Sierra
 • Pemproses – .
 • Ram – 4GB RAM
 • GPU – Kad video Intel HD 4000 (grafik bersepadu)

Dari keperluan minimum, mudah untuk memberitahu bahawa Fortnite bukan permainan cukai. Anda boleh pergi liar seperti yang anda mahukan dengan 60fps yang mencipta pengalaman yang lancar yang akan membuatkan anda kerinduan untuk lebih banyak. Ia tidak selalunya menjalankan permainan dengan keperluan minimum.

Banyak masalah yang dapat merayap apabila anda menjalankan sistem keperluan minimum. Yang paling biasa di antara mereka adalah pembekuan. Untuk pengalaman yang lebih lancar dan lebih baik, anda perlu melabur dalam komponen yang lebih baik.

Keperluan sistem yang disyorkan oleh Fortnite

Rig permainan yang mempunyai keperluan sistem yang disyorkan akan menelan belanja lebih sedikit. Tetapi kerana Fortnite tidak menuntut, anda tidak perlu risau tentang meninggalkan lubang dalam kewangan anda. Keperluan yang disyorkan untuk Fortnite termasuk:

 • Pemproses – CORE I5 2.Pemproses 8GHz
 • Ram – 8GB RAM
 • GPU – NVIDIA GTX 660 atau AMD Radeon HD 7870 atau kad video dengan memori khusus 2GB atau VRAM tinggi.
 • HDD – 16GB ruang kosong

Sekiranya anda tidak pasti mengenai spesifikasi sistem anda, anda boleh menyemak. Di Windows PC, prosesnya agak mudah. Cukup cari ikon ‘PC saya’ dan klik kanan di atasnya, kemudian tatal ke bawah ke Properties.

Untuk PC MAC, prosesnya agak rumit. Ikuti langkah -langkah ini untuk memeriksa spesifikasi Mac anda:

 • Klik pada ikon Apple di sebelah kiri atas skrin anda
 • Pilih ‘Mengenai Mac Ini Dari Menu Drop-Down
 • Pilih tetingkap ‘Maklumat Lanjut’

Keperluan MAC Fortnite

Terdapat beberapa Mac yang lebih sesuai daripada yang lain. Beberapa pilihan umum yang harus dijalankan oleh Fortnite tanpa sebarang masalah termasuk:

 • MacBook Pro (sebaik -baiknya 560 untuk prestasi dan pengalaman terbaik).
 • iMac Pro
 • Mac Pro

Sebilangan besar pilihan ini akan sesuai dengan keperluan yang anda perlukan untuk menjalankan Fortnite. Demi kejelasan, Mac anda harus mempunyai spesifikasi berikut:

 • Mac OS X Sierra
 • Intel HD 4000
 • CORE I3 2.4GHz
 • 4GB RAM.

Cadangan perkakasan

Fortnite adalah permainan asas dan mudah. Walaupun anda tidak memerlukan mesin yang dihiasi untuk menjalankan permainan, menggunakan enjin yang kuat dengan grafik yang lebih animasi mengurangkan bateri dan membuat kemasukan ke dalam permainan lebih mudah.

Walaupun dengan perkakasan yang sangat baik, anda boleh bermain -main dengan tetapan permainan untuk meningkatkan prestasi sementara masih memberikan pengalaman yang luar biasa.

Apakah PC permainan terbaik untuk Fortnite?

Bagi pemain yang ingin membina PC yang ditala untuk mendapatkan yang terbaik dari Fortnite, kami mengesyorkan binaan dengan spesifikasi berikut:

 • CPU: AMD APU (2400g/3400g)
 • Ram: 8GB DDR $
 • GPU: GPU bersepadu atau versi serupa dari Intel

Dengan anggaran yang sederhana, anda masih boleh membina PC yang akan merosakkan Fortnite. Sekiranya belanjawan anda lebih fleksibel, tidak menyakitkan untuk membina superior untuk menyokong lebih banyak permainan yang menuntut. Lagipun, anda tidak pasti di mana eksploitasi permainan anda akan membawa anda seterusnya. Anda juga boleh menyemak halaman PC Gaming Fortnite.

Pemikiran penutupan.

Fortnite agak ringan pada kuasa pemprosesan. Anda tidak perlu menghabiskan banyak pc permainan dengan ciri-ciri terkemuka untuk memberi anda pengalaman yang sangat baik. Dengan PC permainan yang sederhana, anda harus menikmati pengalaman yang agak lancar.