Apa Yang Perlu Dilakukan Di Penanda Ungu Di Anak -Anak Panduan Permainan Hutan – Pro, Apakah Penanda Ungu di Anak -anak Hutan – Gamepur

Apakah penanda ungu di anak -anak hutan

Penanda ungu pertama adalah berhampiran dengan gunung salji. Sekiranya anda memulakan permainan di rantau salji, anda perlu menuju ke sana terlebih dahulu. Apabila anda sampai ke lokasi, anda akan menemui ahli Team B yang tergantung dari tali. Anda perlu pergi ke atas tebing dan memotong tali. Untuk melakukan ini, tekan kekunci ‘I’ untuk membuka inventori anda. Kemudian, pilih pisau anda dan gunakannya untuk memotong tali. Apabila badan turun, pergi ke sana dan ambil pencari GPS dan lampu suluh.

Apa yang perlu dilakukan di penanda ungu di anak -anak hutan

Lelaki keempat mungkin membina gubuk dan mempunyai isteri dan anak -anak.

Tangkapan skrin oleh panduan permainan pro

Mencari pasukan B adalah objektif pertama anda di Anak -anak Hutan. Pasukan itu dipisahkan semasa kemalangan helikopter dan tersebar di peta ke tiga lokasi yang diwakili pada pencari GPS anda oleh penanda ungu. Sampai ke masing -masing akan mengharuskan anda melakukan tugas tertentu atau mempunyai peralatan tertentu. Dalam panduan ini, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mencari mereka langkah demi langkah.

Anak lelaki hutan – apa yang anda lakukan di penanda ungu?

Sebaik sahaja anda memperoleh Tracker GPS di Anak -anak Hutan, anda akan menerima misi pertama anda: untuk mencari pasukan B anda yang ditandai oleh penanda ungu pada pelacak. Anda mesti memilih pelacak apabila anda sampai ke lokasi mereka untuk menyelesaikannya. Anda boleh melakukan ini dalam apa jua susunan yang anda suka, tetapi kami telah memilih untuk melakukannya bermula dari lokasi yang paling dekat dengan anda, pergi ke luar.

Penanda Ungu Pertama di Anak -Anak Hutan – Seorang Askar yang Bergantung dari Tali

Penanda ungu pertama adalah di mayat seorang askar yang tergantung dari tali yang terjebak ke bahagian atas tebing kecil. Untuk mencapainya, mendaki ke puncak tebing dan menggunakan kapak anda untuk memotong tali, melepaskan askar. Kembali ke bawah dan ambil pencari, dan rampasan berguna lain seperti lampu suluh berhampiran.

Penanda Ungu Kedua di Anak -anak Hutan – Seorang Askar yang Dikebumikan

Askar seterusnya dikebumikan di bawah tanah, jadi anda mungkin menghadapi masalah mencarinya. Cari salib kayu dengan kain yang tergantung daripadanya. Untuk menentukan lokasi tepat penanda, gunakan butang tengah tetikus untuk mengezum dengan pencari GPS anda. Anda perlu mendapatkan sekop untuk sampai ke penanda ini.

Penanda Ungu Ketiga di Anak -Anak Hutan – Seorang Askar yang Terjejas Di Lifeboat

Penanda ketiga dan terakhir adalah seorang askar yang meninggal dunia di lifeboat kembung merah di teluk kecil di bahagian selatan pulau itu. Anda mesti berenang untuk mencapai rakit. Mulakan dari titik di pantai yang paling dekat dengan rakit dan cari tangga di sisi untuk mendaki. Anda akan menemui askar dengan beberapa bekalan, termasuk pistol, jadi pastikan anda mengambil ini juga.

Jika anda mencari senjata lain di anak -anak hutan, gunakan panduan ini untuk membantu mencari mereka:

Mencari lebih banyak tips dan tip kelangsungan hidup untuk anak -anak hutan? Kami di Pro Game Guides telah anda dilindungi dengan artikel seperti cara menjinakkan Virginia di Anak -anak Hutan dan Bagaimana Mendapatkan Rebreather di Anak -Anak Hutan.

Ikuti kami di Twitter dan Facebook untuk mendapatkan kemas kini pada permainan kegemaran anda!

Mengenai Pengarang

Luka Rakocevic berfungsi sebagai penulis kakitangan sepenuh masa di Pro Game Guides dan merupakan pemain baru generasi. Disokong dengan pengetahuan permainan sekolah lama, kenangan permainan tertua di SNES, cuba mengalahkan Super Mario. Permainan adalah inspirasi besarnya, dan dia sering menarik dari itu untuk mencipta seni baru. Dia lebih suka permainan yang didorong oleh naratif seperti God of War, Killzone, Half-Life, Uncharted dan serupa. Luka terutamanya menulis fiksyen sains dalam masa luangnya. Apabila dia tidak pulang ke papan kekunci komputernya, kemungkinan besar anda akan dapati dia di pub tempatan atau konsert logam di tengah -tengah lubang mosh.

Apakah penanda ungu di anak -anak hutan

Anak -anak hutan membolehkan anda menggunakan peta untuk membantu anda menavigasi pulau. Walaupun ia tidak memberikan lokasi segala -galanya, ia masih cukup berguna. Apabila anda bermain permainan untuk pertama kalinya, anda akan melihat tiga penanda ungu di peta yang jauh dari satu sama lain. Dalam panduan ini, kami akan memberitahu anda apa penanda ungu di anak -anak hutan.

Anak -anak Penanda Ungu Hutan

Tiga Penanda Ungu adalah sebahagian daripada misi cerita pertama anak -anak hutan. Apabila anda terhempas ke hutan, terdapat satu lagi set askar dengan anda; Pasukan b. Penanda ungu ini adalah lokasi ahli Team B, dan anda perlu melawat setiap orang untuk mengambil barang -barang mereka. Sebab mengapa anda dapat melihat lokasi mereka adalah ketiga -tiga mereka memakai pencari GPS.

Penanda pertama

Penanda ungu pertama adalah berhampiran dengan gunung salji. Sekiranya anda memulakan permainan di rantau salji, anda perlu menuju ke sana terlebih dahulu. Apabila anda sampai ke lokasi, anda akan menemui ahli Team B yang tergantung dari tali. Anda perlu pergi ke atas tebing dan memotong tali. Untuk melakukan ini, tekan kekunci ‘I’ untuk membuka inventori anda. Kemudian, pilih pisau anda dan gunakannya untuk memotong tali. Apabila badan turun, pergi ke sana dan ambil pencari GPS dan lampu suluh.

Penanda kedua

Penanda ungu seterusnya berada di bahagian tenggara, dan anda mesti bergerak jauh. Oleh itu, tambahkan beberapa barang penting dalam inventori anda, seperti makanan yang dimasak, sebelum menuju ke sana. Kami juga mengesyorkan mengisi botol dengan air, jadi anda tidak perlu berlari ke sungai jika watak anda haus semasa perjalanan. Apabila sampai ke lokasi, anda akan menemui kubur. Ia tidak akan sukar untuk ditemui kerana ia mempunyai salib dengan sekeping kain yang dilampirkan kepadanya. Anda boleh menggali kubur ini dengan menggunakan sekop untuk mencari mayat anggota kedua pasukan B. Anda boleh mengambil pencari GPS yang lain, serta senapang patah, dari badan ini.

Penanda ketiga

Akhirnya, untuk penanda ungu ketiga, anda perlu menuju ke barat. Untuk yang satu ini, anda perlu berenang, kerana ia menunjuk ke arah rakit terapung oren kecil. Di rakit ini, anda akan menemui mayat anggota Team B. Pastikan untuk mengambil pencari GPS dari mayat dan pistol dari rakit. Juga, berhati -hati semasa berenang kerana terdapat jerung di sekitar rakit.

Mengenai Pengarang

Abdul Haddi

.