Apa yang hendak memberi makan syaitan panda shitieshou di lokasi panjang, lokasi shitieshou panjang dan bagaimana untuk memberi makan panda | Pcgamesn

Wo lokasi shitieshou yang panjang dan bagaimana memberi makan panda

Untuk memberikan shitieshou yang panjang untuk dimakan, masuk ke dalam inventori anda dan pilih senjata, perisai, atau peralatan lain yang anda tidak peduli dengan pangkat yang baik. Pilihnya, dan pilih pilihan Drop. Item yang bercahaya akan muncul di hadapan Shitieshou, yang kemudiannya akan memakannya, meludahkan item yang berbeza dari pangkat yang sama, dan kemudian tertidur. Sekiranya anda mendapati Shitieshou tidak makan apa -apa senjata logam atau perisai yang anda letakkan di hadapannya, ini bukan reaksi yang dimaksudkan dan boleh menjadi pepijat, jadi pastikan anda telah memeriksa keperluan sistem yang panjang dan mengemas kini permainan ke versi terkini.

Apa yang perlu dimakan oleh syaitan panda shitieshou dalam masa yang lama

Apa yang perlu dimakan oleh panda shitieshou iblis dalam gambar lama yang dipaparkan

Tidak banyak Wo Long: Dinasti Jatuh yang layak sebagai comel, tetapi syaitan shitieshou adalah pengecualian yang ketara. Ia kelihatan seperti salib antara panda dan sloth. Anda akan menemui satu di hampir setiap lokasi yang anda lawati, bermula dengan ‘Lembah Wraiths Crying,’ dan ternyata mereka lapar. Inilah panduan kami mengenai apa yang hendak memberi makan kepada Panda Shitieshou Demon di Wo Long: Dinasti Jatuh.

Catatan: Untuk maklumat lanjut, lihat kami Wo Long: Dinasti Jatuh Hub Panduan dan Ciri.

Wo panjang – Masa untuk memberi makan panda shitieshou yang lapar

Kebanyakan panda di dunia nyata cenderung menyukai pucuk buluh dan daun. Pelbagai setan mempunyai idea yang berbeza. Ia membuat snek daripada banyak objek dan aksesori yang mungkin anda ambil ke kedai tukang besi.

Untuk memuaskan syaitan panda shitieshou di Wo panjang, memberi makan perkara logam, kerana itu menghasilkan ganjaran yang lebih baik. Contoh makanan yang sesuai termasuk bahan kerajinan logam (contohnya, pangkat 5 keluli), serpihan permata, serpihan qi, peluru, senjata, dan aksesori.

Wo Panda Dinasti Long Fallen Shitieshou Mengembalikan Ganjaran

Tangkapan skrin oleh pencerobohan PC

Sekiranya anda menghadapi masalah memberi makan kepada Shitieshou, ada beberapa perkara yang perlu diingat. Yang pertama ialah anda boleh memberi makan hanya sekali setiap lawatan ke medan perang utama atau medan perang. Panda Shitieshou yang berkumpul di Kampung Tersembunyi tidak akan membiarkan anda memberi makan kepada mereka sama sekali. Anda juga perlu menetapkan makanan di hadapan makhluk. Bukan idea yang tidak baik untuk menyikatnya sendiri, kemudian pilih item yang anda sudah bersedia untuk memberi makan dari menu. Pilih pilihan Drop ‘untuk meletakkan tawaran anda betul -betul di hadapan setan.

Secara umum, nampaknya lebih baik objek yang anda berikan kepada Shitieshou, semakin baik item yang harus anda terima sebagai balasannya. Ini tidak selalu berlaku. Satu serpihan permata tunggal dapat menghasilkan setiap ganjaran yang baik sebagai 1,000 daripadanya diserahkan sekaligus. Kuantiti nampaknya tidak penting, dan anda tidak boleh membuang barang berharga. Pada asasnya, merawat syaitan sebagai pelupusan sampah panda kecil. Berikan perkara hanya (logam) yang anda tidak mempunyai penggunaan yang lebih baik untuk. Apabila anda melakukannya, ia mungkin mengejutkan anda dengan batuk aksesori yang bagus sebagai balasannya.

Wo Long: Dinasti Jatuh boleh didapati di Steam dan Xbox Marketplace.

 • Ditandai dengan
 • Koei Tecmo
 • Pasukan Ninja
 • Wo Long: Dinasti Jatuh

Wo lokasi shitieshou yang panjang dan bagaimana memberi makan panda

The Wo Long Shitieshou Demon mungkin mempunyai nama yang berbunyi kasar, tetapi mereka hanya panda lapar yang benar-benar suka makan logam yang sebaliknya akan membazir.

Wo Long Shitieshou Pandas Lokasi - Panda bayi dengan skema warna songsang adalah ketenteraan yang duduk di atas papan yang memikirkan perniagaannya sendiri

Diterbitkan: 7 Mac, 2023

Ingin tahu di mana untuk mencari Wo syaitan shitieshou panjang? Pandas songsang yang kelihatan seperti ini tidak seperti syaitan-syaitan yang lebih agresif yang berkeliaran di China kuno. Mereka hanya dikasihi yang makan objek logam dan akan memberi anda sesuatu yang baik sebagai balasannya, dengan syarat mereka berfikir item itu cukup enak. Mereka tidak berbahaya dan kadang -kadang dapat membantu anda dalam pengembaraan anda.

Secara umumnya, syaitan -syaitan shitieshou yang panjang dapat ditemui di semua laluan utama di setiap peringkat, tetapi memberi makan mereka adalah penting kerana ada pemungut di kampung tersembunyi yang membawa bayi -bayi manis ini ke tempat kudusnya. Walau bagaimanapun, anda perlu mencari dan memberi makan setiap panda item, dan dalam permainan RPG ini, terdapat banyak daripada mereka untuk mencari dalam misi dan sub-misi. Anda perlu mengalahkan beberapa bos WO yang panjang dan mungkin mendapat beberapa kristal dan esensi naga naga lama jika anda ingin peluang untuk bertemu dengan makhluk -makhluk yang comel ini, tetapi apabila anda mencapai tahap utama ketiga, anda akan mula melihatnya Duduk di sana, menunggu snek.

Wo Long Shitieshou Pandas - Seorang pemain telah menjatuhkan item di hadapan panda untuk mencuba dan memberi makan

Wo lokasi shitieshou panjang

Berikut adalah semua misi di mana anda boleh menemui lokasi Shitieshou yang panjang:

 • Lembah wraiths menangis
 • Benteng syaitan surga kuning
 • Swallow terbang Heishan
 • Mencari Wizard Abadi
 • Bayangan gunung suci
 • Kejatuhan kasim yang rosak
 • Melarikan diri dari ibu negara
 • Pertempuran Hulaoguan Pas
 • Berabad -abad kemuliaan dibakar
 • Artifak suci yang hilang
 • Kegelapan di Sungai Hanshui
 • Jamuan Akhir Tyrant
 • Nasib Penghibur
 • Api perang api garang
 • Hati yang tidak terhingga
 • Jalan Pahlawan
 • Lu Bu, paling kuat di kalangan lelaki
 • Lihatlah kehebatan kebenaran
 • Serangan terhadap wuchao
 • Mari buat perisai kita bersinar!
 • Pertempuran Guandu yang menentukan
 • Meterai pusaka alam
 • Mari buat Halberds kita bersinar!

Wo Long Shitieshou Pandas - Seorang tempatan dari kampung tersembunyi sedang menyusui panda Shiteshou berhampiran beberapa buluh

Cara memberi makan syaitan panda shitieshou panjang

Untuk memberikan shitieshou yang panjang untuk dimakan, masuk ke dalam inventori anda dan pilih senjata, perisai, atau peralatan lain yang anda tidak peduli dengan pangkat yang baik. Pilihnya, dan pilih pilihan Drop. Item yang bercahaya akan muncul di hadapan Shitieshou, yang kemudiannya akan memakannya, meludahkan item yang berbeza dari pangkat yang sama, dan kemudian tertidur. Sekiranya anda mendapati Shitieshou tidak makan apa -apa senjata logam atau perisai yang anda letakkan di hadapannya, ini bukan reaksi yang dimaksudkan dan boleh menjadi pepijat, jadi pastikan anda telah memeriksa keperluan sistem yang panjang dan mengemas kini permainan ke versi terkini.

Itu semua lokasi shitieshou yang panjang. Semasa anda berada di sini, anda mungkin ingin mengejar tips bagaimana untuk membelokkan serangan dalam masa yang lama, serta senarai penuh mantra panjang WO. Sekiranya anda menikmati salah satu permainan PC terbaik yang tersedia tahun ini, lihat berapa lama WO Long adalah atau jika WO Long Game New Plus Mode wujud.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Wo Long Shitieshou Bears: Cara Memberi Makan Panda Bear Demon

Beruang shitieshou panda loafing di sekitar wo lama

Semasa anda menjelajahi Dinasti Lewat-Han dan Tiga Kerajaan Sejarah Sejarah China dalam Wo Long, anda dapati Little Black-and-White Panda Bear Demon Called “Shitieshou”, bermaksud “pengunyah besi”. Makhluk -makhluk yang baik hati ini tidak agresif dan boleh menawarkan ganjaran yang baik apabila mereka diperlakukan dengan baik.

Selain itu, ketika anda berteman dengan lebih banyak lagi, mereka akan mengisi kampung tersembunyi di MT. Tianzhushan dan menghiburkan anda dengan bulu kabur mereka, sikap mengantuk dan kecelakaan yang mengerikan.

Walau bagaimanapun, mekanik berinteraksi dengan mereka boleh menjadi tidak jelas pada mulanya, jadi inilah cara memberi makan rakan -rakan kecil anda, Shitieshou, dan menuai ganjaran.

Bagaimana memberi makan beruang panda shitieshou dalam masa yang lama

Pertama, anda perlu mendekati Shitieshou di luar pertempuran. Mereka takut dengan keganasan dan bunyi bising, jadi bertarung terlalu dekat dengan badan -badan lembut mereka boleh menyebabkan mereka lari tanpa membuat perdagangan.

Pemain memakan barang ke beruang panda shitieshou dalam masa yang lama

Seterusnya, Masukkan inventori anda, pilih senjata, perisai, atau aksesori dan Pergi ke pilihan bawah “drop” dalam menu.

Pastikan anda menjatuhkan barang yang cukup dekat dengan shitieshou untuk mereka mengumpul, dan ia akan meraih harta karun ke mulutnya yang tamak, sebelum meludahkan yang lain untuk anda mengambil.

Apa yang anda dapat untuk memberi makan shitieshou?

Sebagai pertukaran untuk menawarkan sekeping peralatan, beruang panda terbalik kecil akan menggantikan hadiah anda dengan aksesori jarang.

Ini bermakna jika anda menjatuhkan item 4-bintang di lapangan untuk mereka makan, mereka akan memberi ganjaran kepada anda dengan aksesori 4-bintang sebagai balasan. Memberi anda peluang lain untuk mendapatkan sesuatu yang melengkapkan senjata terbaik untuk playstyle anda dalam jangka panjang.

Pemain pemakanan mengambil aksesori yang digugurkan oleh beruang panda Shitieshou di WO lama

Tidak semua rampasan yang anda perolehi dalam jangka panjang akan sesuai dengan watak atau keperluan anda. Ini menjadikan Shitieshou sebagai rakan kongsi yang berguna dalam mengitar semula gear tidak berguna menjadi sesuatu yang berpotensi lebih berguna.

Atas sebab ini, dan kerana anda hanya boleh berdagang item ke panda beruang sekali setiap peringkat, saya akan mengesyorkan hanya berdagang mereka peralatan jarang yang anda tidak merancang untuk menggunakan – jika anda mempunyai apa -apa bintang 4 adalah yang terbaik Sebelum anda mendapat 5 bintang dalam permainan baru +.

Wo Long Shitieshou Panda Bear Lokasi

Anda boleh menemui Shitieshou Bears di peringkat berikut di Wo Long:

 • Tahap 3 Lembah Wraiths Menangis
 • Tahap 5 Mencari Wizard Abadi
 • Tahap 6 Kejatuhan kasim yang rosak
 • Swallow Flying Heishan Bahagian 2 Sub-Battlefield
 • Shadow of the Sacred Mountain Part 3 Sub-Battlefield
 • Melarikan diri dari Modal Bahagian 3 Sub-Battlefield
 • Tahap 7 Pertempuran Hulaoguan Pas
 • Tahap 8 abad kemuliaan dibakar
 • Artefak Suci Suci Bahagian 4 Sub-Battlefield
 • Tahap 10 Jamuan Akhir Tyrant
 • Nasib Penghibur Bahagian 4 Sub-Battlefield
 • Tahap 11 api api api garang
 • Bahagian bawah hati 5 sub-perlahan-lahan

Untuk nasihat syaitan yang lebih premium, berikut adalah petua panjang terbaik kami untuk pemain dan veteran baru kami.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Koei Tecmo Ikut
 • PC Ikut
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut
 • Wo Long: Dinasti Jatuh Ikut
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 2 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.

James menderita sehingga anda tidak perlu, membuat panduan pakar untuk permainan dan ulasan yang paling sukar untuk siaran blockbuster terbesar.