Apa yang boleh anda lakukan dengan objek bercahaya di deathloop? Panduan Permainan Pro, Deathloop Glowing Item dijelaskan | Allgamers

. . . Oleh itu, bila -bila masa anda melihatnya, anda mungkin mahu menuju ke sana. Setiap item bercahaya akan memberi ganjaran dengan 750 atau 1,250 residuum untuk dibelanjakan untuk menyebarkan barang yang anda kumpulkan dalam gelung semasa.

?

Apabila anda mula -mula tiba di apartmen anda di deathloop, anda mungkin melihat objek bercahaya di dapur atau di tempat lain. . ?

. . Mereka boleh menjadi apa -apa, dari pemanggang roti, kilau dawai, atau bahkan sampah.

. Atas tindakan pembunuhan ini, anda mendapat keupayaan untuk menuai residuum. Ini dapat diperoleh dengan membunuh seorang yang berwawasan atau dengan menuai objek bercahaya ini sepanjang permainan.

Residuum membolehkan anda mempesonakan senjata dan perhiasan anda dengannya, jadi apabila anda mati atau hari berakhir, anda tidak kehilangan apa -apa yang ada di dalamnya. Tetapi semua yang belum disemai dengan residuum masih akan hilang.

Jangan baca lebih lanjut mengenai residumm atau bagaimana untuk memperolehnya dengan membunuh seorang penglihatan kerana panduan akan dipenuhi dengan spoiler.

Untuk lebih banyak panduan deathloop, kami telah mendapat anda dilindungi!

Ikuti kami di Twitter dan Facebook untuk mendapatkan kemas kini pada permainan kegemaran anda!

Mengenai Pengarang

. . . . . .

.

Lokasi kod bilik penghantaran deathloop

Di mana untuk mencari kod bilik penghantaran dan apa yang hendak digunakan di deathloop.

Bingung oleh Barang -barang bercahaya Deathloop? . Mereka memancarkan hum yang pelik, tetapi anda seolah -olah tidak dapat berbuat apa -apa dengan mereka. Mereka mempunyai penggunaan, dan kami akan menerangkan dengan tepat apa barang -barang yang bercahaya di deathloop digunakan.

Barang bercahaya deathloop dijelaskan

Deathloop Glowing Item Gunakan dijelaskan

Barang -barang bercahaya di Deathloop adalah objek pelawat dari garis masa gelung alternatif yang diselitkan oleh residuum. Di peringkat pembukaan permainan, anda tidak boleh menggunakannya, kerana anda perlu terlebih dahulu melengkapkan misi yang melihat anda menjejaki wenjie berwawasan di kompleks.

Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan acara di sana, anda akan dilepaskan ke dalam sistem penuh Deathloop, termasuk penggunaan residuum. Kami tidak akan merosakkan terlalu banyak, tetapi sumber ini akan membolehkan anda menyimpan barang di antara setiap kitaran gelung, menjadikan anda lebih kuat. Mencari barang -barang yang bercahaya di setiap peringkat akan membolehkan anda menarik residuum daripada mereka untuk dibelanjakan kemudian. Oleh itu, bila -bila masa anda melihatnya, anda mungkin mahu menuju ke sana. Setiap item bercahaya akan memberi ganjaran dengan 750 atau 1,250 residuum untuk dibelanjakan untuk menyebarkan barang yang anda kumpulkan dalam gelung semasa.

Jadi jika anda tidak kusut dengan Wenjie dan penyelidikannya lagi, anda tidak perlu bimbang tentang barang -barang yang bercahaya di Deathloop. Biasa untuk mengenal pasti mereka dan bunyi yang mereka buat, kemudian pergi ke hadapan untuk membungkus tutorial penuh untuk permainan. Item muncul di tempat yang berbeza dengan setiap gelung, jadi jangan risau tentang mengingati tepat di mana anda melihat setiap satu.

Anda sekarang mungkin memahami barang -barang bercahaya di deathloop, tetapi permainan mempunyai banyak lagi untuk mengajar anda. Baca petua petua dan helah pemula kami Untuk memulakan jalan anda untuk menurunkan semua penglihatan dalam satu hari. Jika tidak, Halaman Hub kami Untuk permainan ini mempunyai semua panduan dan ciri terkini mengenai tajuk baru Arkane.

Henry Stenhouse menghidangkan hukuman kekal sebagai editor bersekutu Allgamers. Dia menghabiskan hidupnya yang lebih muda untuk mempelajari undang -undang fizik, bahkan sejauh menyelesaikan PhD dalam subjek sebelum permainan video mencuri jiwanya. Mengaku cinta anda super smash bros. melalui e -mel di [email protected], atau menangkapnya di Twitter.