Apa yang baru dalam Fortnite Bab 3 Musim 3: Vibin ‘ – Tapak Nintendo Rasmi, Fortnite Bab 3 Musim 3 Tarikh Siaran – Spekulasi, Battle Pass | Pcgamesn

Fortnite Bab 3 Musim 3 Tarikh Siaran – Spekulasi, Pas Battle

Pod benih realiti menyebar dari pokok realiti. Menanam benih realiti untuk tumbuh sapling realiti -yang tumbuh di tempat yang sama perlawanan untuk dipadankan. Anak pokok menanggung rampasan yang lebih baik setiap kali anda merumput mereka, jadi teruskan merumput anak pokok sehingga ia menanggung rampasan mitos. Sekiranya anda mengambil benih realiti semasa anda sudah mempunyai anak pokok yang ditanam, buang benih untuk teleport anak pokok di mana ia tanah. Apabila anak pokok anda lusuh, menanam benih yang ditinggalkannya.

Memperkenalkan Fortnite Bab 3 Musim 3: Vibin ‘

Dalam Bab 3 Musim 3: Vibin ‘, pulau ini adalah satu pesta gergasi. Melantun dalam realiti jatuh, menunggang makhluk di atas, berani coaster screwballer, dan banyak lagi.

Kali Fun (GI)

Pokok realiti telah berkembang di pulau itu, membentuk biome baru dalam proses! Lokasi ini, yang dipanggil Realiti Falls, adalah hutan cendawan yang rimbun, cendawan yang melenting, dan pokok ungu. Apabila anda tidak melayari flora, anda boleh berenang di bawah air terjunnya, mencari rampasan di gua, dan musim bunga dari geysersnya. Sepanjang musim, lihat kesan pokok realiti ada di bahagian lain pulau ..

Mencari lebih banyak cara untuk bersenang -senang di pulau itu? Memukul lantai tarian, mempunyai lencongan laut, dan ambil hobi baru … seperti memupuk anak pokok realiti.

Penuaian yang berlimpah

Pod benih realiti menyebar dari pokok realiti. Menanam benih realiti untuk tumbuh sapling realiti -yang tumbuh di tempat yang sama perlawanan untuk dipadankan. Anak pokok menanggung rampasan yang lebih baik setiap kali anda merumput mereka, jadi teruskan merumput anak pokok sehingga ia menanggung rampasan mitos. Sekiranya anda mengambil benih realiti semasa anda sudah mempunyai anak pokok yang ditanam, buang benih untuk teleport anak pokok di mana ia tanah. Apabila anak pokok anda lusuh, menanam benih yang ditinggalkannya.

Rollin tinggi ‘

Ballers kembali! Berguling dan bergulat ke permukaan, tetapi jangan hanya gulung seperti yang anda lakukan sebelum ini. Dalam semangat perayaan, dapatkan pemain skru (selamat) untuk perjalanan taman hiburan tinggi.

Baller menerima beberapa kemas kini sejak kitaran terakhir di pulau itu. Ia telah meningkatkan kesihatan, ia terapung di atas air, dan kini berjalan pada cas bateri. Apabila baller anda kehilangan semua jus, sudah tiba masanya untuk menaiki yang baru.

Menaiki hidupan liar

Jangan biarkan keseronokan berkelajuan tinggi berhenti dengan ballers: anda boleh melompat pada serigala atau babi untuk menungganginya! Anda tidak perlu melepaskan diri -anda boleh menembak dan membuang senjata semasa di atas kuda anda.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Tarikh Siaran – Spekulasi, Pas Battle

Fortnite Bab 3 Musim 3 Tarikh pelepasan: Doktor Strange Tracing Magic di udara

Epic Games mengesahkan tarikh pelepasan Fortnite Bab 3 Musim 3 pada permulaan musim semasa. Malangnya, kami tidak tahu butiran cerita untuk musim baru permainan Battle Royale, tetapi sekarang, ada perang antara tujuh dan perintah yang dibayangkan, yang ditetapkan untuk menyimpulkan dalam acara Fortnite Bab 3 Musim 2.

Tidak kira siapa yang memenangi pertempuran terakhir ini, Fortnite Bab 3 Musim 3 Tarikh Siaran akan berada di atas kita apabila habuk menetap. Jadi apa yang boleh diharapkan oleh pemain? Kemungkinan besar bahawa collider, spire besar di tengah peta, dapat mengubah segala -galanya seperti yang kita ketahui. Kami juga menganggap bahawa penampilan senjata sisi, yang terakhir dilihat pada akhir bab 2, menunjukkan bahawa ratu kiub entah bagaimana masih terlibat.

Sudah tentu ada lebih banyak soalan pada masa ini daripada jawapan. Adakah menara condong akan dibina semula atau dibasmi? Adakah terdapat makna yang lebih mendalam di sebalik gundukan salji Klombo rahsia dan gundukan pasir Klombo? Dan mungkin soalan yang paling penting mengenai minda peminat: tidak akan mod binaan menjadi mod permainan tetap selepas bab 3 musim 2? Sudah tentu, semuanya akan menjadi jelas apabila Fortnite Season 3 bermula, tetapi buat masa ini, inilah segala -galanya yang kami dapat menggali mengenai musim baru.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Spekulasi Masa Mula

Fortnite Bab 3 Musim 3 Tarikh Siaran ialah 5 Jun 2022. Melihat sebagai acara perlanggaran adalah 4 Jun, kemungkinan akan menjadi tempoh downtime pelayan berikutan acara akhir untuk musim semasa.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Kebocoran

Permainan epik menyimpan kapal yang ketat ketika datang ke kebocoran, jadi tidak banyak bagi kami untuk membedah. Walau bagaimanapun, satu kebocoran yang menyedihkan yang bersesuaian dengan pencarian penggoda sepanjang musim semasa adalah bahawa Fortnite Klombos yang comel akan dibunuh musim depan. Menurut Fortnite Leaker Hypex, gergasi lembut ini “menjatuhkan versi khas daging dan 15 jenis rampasan yang berbeza termasuk peluru, tikar, bahan habis pakai, [dan] mungkin senjata”.

Bagi mana -mana kulit Fortnite yang akan datang, Fortnite Leaker Shiina tweeted bahawa Indiana Jones dan Darth Vader akan datang ke permainan – dan Darth Vader muncul dalam acara Bab 2 Akhir, jadi nampaknya sangat mungkin. Pada masa yang sama, Ketua Pegawai Kreatif Epic Games Donald Mustard mengusik apa yang kelihatan seperti pixelated C3PO dan Chewbacca Graffiti, dan spanduknya menunjukkan sebahagian daripada LEGO AT-AT. Dengan pelepasan Obi-Wan Kenobi di Disney Plus yang akan datang, peluang kulit Star Wars baru muncul sebagai pertandingan untuk musim baru cukup tinggi, terutama kerana rawatan serupa diberikan untuk Mandalorian kembali dalam Bab 2 Musim 5. Shiina juga menulis tweet untuk kerjasama Fortnite dengan Marvel Comics.

Itulah segala yang kita tahu mengenai Fortnite Bab 3 Musim 3. Anda masih mempunyai beberapa minggu lagi untuk menyelesaikan semua pencarian kulit Fortnite Prowler, jadi pastikan anda merebutnya sebelum dia tergelincir ke bayang -bayang. Kami juga mempunyai semua lokasi cip Fortnite Omni untuk membantu anda mendapatkan setiap adat Omni Sword Cool.

Razer Blackshark v2 Pro

Razer Blackshark v2 Pro Razer $ 180 View Network N memperoleh Suruhanjaya Gabungan daripada Jualan Kelayakan.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.