Apa itu Omen Gaming Hub? | HP® Tech Take, Omen Gaming Hub | Tapak Rasmi HP®

Omen Gaming Hub

Toolkit Prestasi Permainan

Apa itu Omen Gaming Hub?

Apa itu Omen Gaming Hub? Omen Gaming Hub adalah perisian penting yang telah kami bina untuk komputer riba dan desktop permainan Omen kami. Alat ini membolehkan pemain mengawal pengalaman permainan mereka dengan memberi mereka kuasa untuk mengoptimumkan dan menyesuaikan rig permainan mereka dengan mudah.

HP Omen Gaming Hub mempunyai beberapa faedah yang luar biasa yang termasuk:

 • Integrasi Permainan Awan dengan nvidia® geforce® sekarang
 • Cabaran dan ganjaran permainan
 • Booster Rangkaian untuk Permainan
 • Pengoptimuman Kawalan Prestasi
 • Penyesuaian pencahayaan
 • Kejurulatihan Permainan
 • Oasis Live Watch bersama
 • Tandakan Penyesuaian Studio Cahaya
 • CPU overclocking
 • Undervolting CPU

Dalam artikel ini, kita akan melihat lebih lanjut mengenai Omen Gaming Hub dan mengapa setiap pemain harus mempertimbangkan menggunakannya.

Mengapa Hab Permainan Omen Berfungsi untuk Pemain PC?

Marilah kita melihat sebab -sebab mengapa Omen Gaming Hub bermanfaat untuk pemain PC.

Menyediakan pengalaman peribadi

Hub Gaming HP Omen kami membolehkan pemain menyesuaikan PC permainan mereka dan memperibadikan persediaan mereka untuk meningkatkan pengalaman mereka. Peminat permainan tahu betapa sejuknya untuk bermain -main dengan yang berbeza Pencahayaan RGB untuk mencari estetika yang betul.

Sama ada untuk tujuan permainan atau untuk menggunakan pencahayaan sebagai audio visualizer untuk mengharmonikan dengan bunyi permainan, hab permainan ini menawarkan anda hanya, dengan kira -kira 16.8 juta warna untuk dipilih. Sebagai alternatif, ia membolehkan anda menetapkan profil warna dan animasi yang berbeza untuk setiap permainan yang anda suka. Contohnya, dengan mudah menyerlahkan kunci WASD dalam “Call of Duty.

Membolehkan perkhidmatan dan pembelian dalam aplikasinya

The Omen Gaming Hub membolehkan anda membuat beberapa pembelian dan perkhidmatan dalam aplikasinya untuk meningkatkan pengalaman anda. Walaupun ia mempunyai profil audio, cahaya, dan warna pratetap, pemain boleh membeli beberapa pilihan premium melalui aplikasi. Sebagai contoh, anda boleh membeli pilihan remapping utama untuk menyesuaikan kawalan papan kekunci dan tetikus anda untuk permainan yang berbeza. Lebih -lebih lagi, kami telah bekerjasama dengan Mobalytics untuk melatih anda dengan mengenal pasti kekuatan dan kelemahan dalam permainan kritikal dan memberikan laporan terperinci. Setelah meletihkan percubaan percuma satu tahun anda, anda boleh membeli perkhidmatan ini melalui aplikasinya.

Ciri -ciri permainan sosial

Hab Permainan Omen kami dibina untuk memenuhi semua jenis pemain. Sama ada pemain permainan profesional atau amatur, anda boleh mengambil pengalaman permainan anda ke peringkat seterusnya melalui Oasis Live. Oasis Live membolehkan anda berkongsi permainan melalui persekitaran streaming berkualiti tinggi dengan ciri sembang sosial.

Jemput dan berbincang dengan rakan anda melalui mikrofon atau teks di bilik maya ini semasa anda bermain permainan kegemaran anda Untuk mengalami semangat berpasukan sebenar. Brainstorm dengan rakan anda bagaimana lulus kawasan tertentu setiap kali anda terjebak.

Membolehkan pesta menonton sosial dengan perkhidmatan streaming oasis

Oasis Live adalah perkhidmatan streaming jemputan sahaja yang membolehkan anda berkongsi permainan anda secara real time. Ini adalah perkhidmatan eksklusif yang menawarkan peminat anda peluang untuk kerusi barisan depan untuk melihat dan berinteraksi dengan anda semasa anda mempamerkan kemahiran permainan anda, sehingga 49 peserta pada satu masa. Fikirkan akses VIP ke konsert.

Parti menonton sosial boleh merayu kepada pemain pro yang ingin membina sumber pendapatan tambahan dengan berkongsi aliran langsung mereka. Juga, pemain yang ingin membina penstriman berikut boleh mendapat manfaat.

Integrasi mudah dengan platform media sosial yang lain

Hab Permainan Omen kami membolehkan pemain untuk mengintegrasikan dengan mudah dengan platform media sosial lain seperti Discord atau Spotify. Anda boleh berkongsi profil atau pautan anda dengan mudah di Twitter atau Reddit untuk berhubung dengan lebih banyak peminat permainan.

Kami juga mempunyai komuniti di platform tersebut untuk bergabung untuk berinteraksi dengan orang yang berpikiran sama. Di samping itu, aplikasi kami menyediakan alat untuk mengalir dan kongsi gameplay yang direkodkan di pelbagai platform media sosial untuk berhubung dengan khalayak yang lebih besar.

Membolehkan penyesuaian warna, animasi, dan cahaya

Kami menunjukkan pengguna kami berapa banyak yang kami menghargai mereka dengan memberi mereka kawalan penuh ke atas pengalaman penyesuaian mereka. Kami membiarkan pengguna kami memilih tetikus, papan kekunci, dan pencahayaan mereka melihat ketika mereka menikmati permainan mereka. Dengan Hub Permainan Omen, anda boleh menyesuaikan sepenuhnya profil warna anda. Anda boleh menetapkan warna yang berbeza untuk setiap permainan yang anda mainkan untuk pengalaman intuitif.

Hab HP Omen Gaming kami mempunyai animasi yang berbeza yang boleh anda pilih. Tetapkan animasi yang berbeza untuk mengharmonikan bunyi dari permainan, filem, dan lagu anda. Di samping itu, kami memberi anda kawalan penuh ke atas tetapan pencahayaan RGB anda. Kami mempunyai beberapa pratetap yang boleh anda pilih, seperti gelombang pelangi.

Ciri -ciri Cabaran dan Ganjaran Permainan

Kami menyedari bahawa cabaran menguji kemahiran kami untuk membolehkan kami belajar dari mereka dan berkembang sebagai pemain. Kami juga tahu betapa pentingnya meraikan anda setiap kali anda mendapat kemenangan dari cabaran -cabaran ini. Itulah sebabnya kami telah bekerjasama dengan Versus Systems untuk memberi ganjaran kepada anda untuk menyelesaikan cabaran. Kami menjadi tuan rumah pelbagai pertandingan Pada pelbagai permainan, seperti “Fortnite,” yang mengikat peserta dalam pertempuran kepala ke kepala.

Pemenang mendapat ganjaran dengan persediaan permainan pertengahan muktamad. Sebagai alternatif, kami menawarkan pemain peluang untuk mendapatkan ganjaran dengan menyelesaikan cabaran unik dari hab permainan Omen. Contoh cabaran mungkin termasuk memperoleh sejumlah mata atau mencapai tahap kemahiran yang ditentukan. Ganjaran mungkin termasuk kuasa dalam permainan atau pembelian masa depan yang diskaun.

Permainan awan dengan nvidia geforce now3

Apabila industri permainan PC berkembang, kita mesti memainkan peranan kita sebagai pacesetters industri. Pada CES 2023, Kami mengumumkan bahawa kami akan memasukkan integrasi Nvidia GeForce Now melalui hab permainan Omen, menjadikan kami pengeluar Windows PC pertama untuk berbuat demikian. Ini bermakna pemain tidak lagi memerlukan PC permainan yang kuat untuk mengalami permainan yang mendalam.

Penambahan ini akan memberikan pemain di seluruh dunia ke lebih dari 1,500 tajuk dari Triple-A (AAA) ke Hindia dengan perkhidmatan permainan awan terbaik tanpa mengira PC mereka. Selain itu, pemain kini boleh memberi tumpuan kepada bermain lebih daripada menunggu permainan dimuat turun; Dengan GeForce, semua permainan sentiasa terkini.

Apa yang boleh anda harapkan dari Omen Gaming Hub?

Sekiranya anda sedang mempertimbangkan untuk membeli komputer riba permainan Omen, anda boleh mengharapkan ini dari hab permainan Omen kami.

Toolkit Prestasi Permainan untuk mengawal prestasi anda

Toolkit Prestasi Permainan kami secara automatik akan mengoptimumkan PC Permainan Omen anda untuk memastikan sambungan rangkaian anda memberikan pengalaman permainan yang lancar. Ciri pengoptimuman akan meningkatkan prestasi PC permainan anda untuk setiap permainan yang anda mainkan.

Ciri Dashboard Sistem Vitals akan memaparkan metrik utama PC anda secara real time, jadi anda boleh memantau dan menyelesaikan masalah prestasi sistem anda. Ciri Booster Rangkaian akan mengutamakan sumber rangkaian anda untuk memastikan keutamaan data rangkaian tertinggi diarahkan ke permainan anda untuk meminimumkan lag.

Studio ringan untuk menyesuaikan pencahayaan

Studio cahaya kami akan memberi anda kawalan muktamad ke atas lampu dan warna permainan anda. Ini akan memberi anda permainan intuitif dengan kesan pencahayaan yang dibolehkan audio untuk mewujudkan pengalaman mendalam di seluruh peranti periferal. Editor susun atur akan membolehkan anda mengatur paparan desktop anda untuk memadankan persekitaran bilik anda. Editor Kesan akan membolehkan anda menyesuaikan RGB dan animasi untuk membawa reka bentuk anda ke kehidupan.

Oasis tinggal bersama rakan

Oasis Live Add-on adalah bilik maya untuk bercakap, bertemu, dan bermain dengan rakan. Mengalami semangat berpasukan sambil melawan raksasa di “Monster Hunter: World.”Jemput rakan anda untuk berkongsi permainan anda atau menyesuaikan diri dengan aliran. Nikmati permainan dengan kurang ketinggalan, tidak gagap, dan lebih banyak bingkai sesaat (FPS).

Pelbagai permainan

The Omen Gaming Hub menyediakan platform untuk mengatur dan melancarkan mana -mana permainan di perpustakaan anda dari satu tempat. Semua permainan anda ditambah secara automatik ke perpustakaan, jadi anda boleh menghabiskan lebih banyak masa bermain dan kurang mengingati perpustakaan mana yang mempunyai permainan apa. Pengguna baru akan mengakses Xbox Game Pass Ultimate selama sebulan, termasuk EA Play.

Di samping itu, dengan GeForce, pemain mendapat akses kepada lebih dari 1,500 permainan popular, dengan lebih dari 100 kegemaran percuma. Juga, anda boleh mengalami permainan awan berprestasi tinggi dari pelayan Nvidia di awan.

Sokongan sepanjang masa

Kami sentiasa bersedia untuk mendapatkan bantuan yang anda perlukan dengan kami Sokongan Pakar. Selesaikan dan selesaikan semua perisian dan pemacu anda dengan mudah dari halaman sokongan pelanggan kami. Kami mempunyai pusat pembaikan dengan alat diagnostik yang boleh anda gunakan untuk mencari dan menyelesaikan masalah. Kami juga mempunyai komuniti yang besar di mana anda boleh mengemukakan soalan atau mencari orang yang mempunyai masalah yang serupa.

Dapatkan Hub Permainan Omen

Artikel ini telah menerangkan hab permainan omen. Ia telah menyebut beberapa ciri cemerlang hab permainan ini. Ia telah memecahkan alasan mengapa sebagai pemain pc, anda harus mempertimbangkan menggunakan hab permainan omen untuk mengambil permainan anda ke peringkat seterusnya. Ia juga melihat apa yang anda boleh harapkan dari hab permainan Omen.

Tuntut ruang anda untuk mendapatkan tawaran terhad keahlian 1 bulan percuma GeForce sekarang dengan memuat turun Hab Permainan Omen hari ini.

Mengenai Pengarang

Kirstyn Amanda adalah penulis yang menyumbang untuk HP Tech mengambil. Dia mempunyai latar belakang teknologi dan minat yang mendalam dalam trend baru muncul dalam industri teknologi.

Omen Gaming Hub

Maklumat penting: Penyata Privasi kami telah dikemas kini, sila klik di sini untuk menyemak.

Peminat permainan menggunakan hab permainan petanda

Omen Gaming Hub

Memaksimumkan prestasi, memperibadikan gear anda, membuka kunci cara yang lebih baik untuk bermain, dan berhubung dengan komuniti permainan anda.

Lengkap Toolkit Permainan PC

Lebih banyak alat untuk kemenangan lebih banyak

Penyesuaian yang lebih baik, prestasi yang lebih baik dan permainan yang lebih baik. Semuanya bermula dengan Toolkit Permainan Omen Percuma 1.​

Buka kunci permainan lancar dan cepat dengan mengoptimumkan tetapan sistem anda.​

Sesuaikan warna, animasi dan pencahayaan merentasi perkakasan permainan anda dan perkakas yang serasi.

Cari dan main dengan snap, menang semasa anda bermain, dan dapatkan hadiah eksklusif.

Bertanda 16 dengan hub permainan hub omen

Bertanda 16 dengan hub permainan hub omen

Omen 27U dengan OMEN GAMING HUB UI

Mengalami Perbezaan Hab Permainan Omen.

SPESIFIKASI TEKNIKAL

Peranti yang disokong

– Windows 10 V18362.0 atau lebih tinggi 2

Wayfinders lebih kuat bersama

Wayfinders lebih kuat bersama

Tolak kembali pasukan bermusuhan yang telah mengatasi dunia anda. Dapatkan pek kosmetik akses awal anda sekarang!​

Turunkan dinos yang ganas

Turunkan dinos yang ganas
Sesuaikan exosuit anda dengan decal petanda dan masukkan untuk memenangi periferal atau salinan exoprimal anda!​

Selamat Tennocon 2023

Nikmati Bundle In-Game Pack Booster untuk Warframe ketika kami bergabung bersama untuk merayakan Tennocon!​

GeForce sekarang

Permainan awan yang akan membuat anda merasa di awan sembilan

Tuntut Hub Permainan Omen Anda 4 dan Nvidia Geforce Sekarang Percubaan 1 bulan untuk menstrim lebih 100 kegemaran percuma untuk PC 5 anda

Promo Wallpaper

Bersedia untuk permainan dengan memilih dari beribu -ribu latar belakang percuma.

Studio ringan

Menyalakan rig permainan anda dan segala -galanya di antara
Dari periferal anda ke lampu anda, buat skim pencahayaan yang mendalam dengan studio cahaya Omen.

 • Omen Gaming Hub
 • Omen Gaming Hub
 • Omen Gaming Hub
 • GeForce sekarang
 • Omen Gaming Hub
 • Studio ringan

Peminat permainan menggunakan hab permainan petanda

Toolkit Prestasi Permainan

Mengawal prestasi anda

Peminat permainan menggunakan hab permainan petanda

Studio ringan

Peminat permainan menggunakan hab permainan petanda

Dapatkan lebih banyak dari permainan yang anda gemari

Peminat permainan menggunakan hab permainan petanda

Permintaan sokongan

Dapatkan bantuan yang anda perlukan

1. Akaun yang diperlukan. Lihat Terma dan Syarat Hab Permainan Omen.​

3. Tidak semua ciri tersedia dalam semua edisi atau versi Windows. Sistem mungkin memerlukan perkakasan, pemacu, perisian atau kemas kini yang dibeli secara berasingan untuk memanfaatkan sepenuhnya fungsi Windows. Windows dikemas kini secara automatik, dan diaktifkan. Internet berkelajuan tinggi dan akaun Microsoft diperlukan. Yuran ISP mungkin dikenakan dan keperluan tambahan boleh dikenakan dari masa ke masa untuk kemas kini. Lihat http: // www.tingkap.com.

4. Tidak terdapat di Belanda atau Belgium

Amerika Syarikat / Bahasa Inggeris

Pilih bahasa atau wilayah anda

Global

 • Belgique fr
 • Belgique Omen Gaming-Pc’s | Laman web Officiële HP®
 • Danmark DA
 • España Español
 • Perancis Français
 • Jerman Deutsch
 • India Bahasa Inggeris
 • Indonesia Bahasa Inggeris
 • Ireland Bahasa Inggeris
 • Korea 한국어
 • Mexico Español
 • Nederland Nederlands
 • Norge Norsk (Bokmål)
 • Poland Polski
 • Portugal Português
 • Suomi Suomi
 • Sverige Svenska
 • Türkiye Türkçe
 • United Kingdom Bahasa Inggeris
 • Bahasa Inggeris Amerika Syarikat
 • 中国 简体 中文
 • 日本 日本語