Apa itu DOTA Auto Catur: Panduan Pemula – Polygon, Appon Steam: DOTA Auto Catur

Подиш dinding, ччоы ззрзddota Auto Catur

Hanya.
● к peralatan! Вы мож Oleh ы ы г г г г г з зо з г го ш х хо ш х х х до ш х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х х хq ш х хи ш х х х х х х хq ш х хе з х х х х х х хq ш х хе з х х х х х х хq з зе 8 8.
● итрутц “?”Cvх с сле – д н н д д ° д ч dada.
● н не сннhyййь оратать Oleh Julai, еajian в в е е нл в е н н н н н к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к к.
.

Panduan Pemula Catur Auto Dota

Ryan Gilliam (dia/dia) telah bekerja di Polygon selama hampir tujuh tahun. Dia terutamanya menghabiskan masa menulis panduan untuk permainan besar -besaran seperti Diablo 4 & Takdir 2.

Dota Auto Catur adalah permainan yang sangat tidak berkaitan dengan catur atau Dota 2 – walaupun menjadi mod yang terakhir. Ia membingungkan dan rumit. Untuk membantu anda mengetahui beberapa perlawanan pertama anda, kami akan memecahkan setiap satu Catur auto‘Banyak sistem.

Asas Catur Auto

Catur auto adalah permainan papan digital berasaskan pusingan menentang AI dan pemain lain. Matlamatnya adalah untuk menjadi pemain terakhir yang berdiri, tetapi lebih lanjut mengenai membuat keputusan daripada permainan yang sengit, mekanikal seperti yang anda dapati di MOBA.

Dalam Catur auto, Anda membeli kepingan catur untuk emas, letakkannya di lapangan menggunakan kurier anda (watak yang anda kendalikan secara langsung), dan tonton ketika mereka bertarung dengan unit lain. . Semasa permainan, anda akan menaik taraf unit anda atau membeli unit untuk menggantikannya.

Potongan catur bergerak sendiri dan bertarung sehingga unit satu sisi telah dimusnahkan. Sekiranya tentera anda menang, anda akan mendapat beberapa emas tambahan. Jika tentera musuh di papan anda menang, anda akan merosakkan unit musuh yang tinggal.

Tiga pusingan pertama anda menentang musuh AI. . Pada pusingan empat, anda akan mula bertarung dengan tentera pemain lain. Bermula pada Pusingan 10, anda akan dapat bertarung dengan unit AI sekali lagi setiap lima pusingan. Pergaduhan ini selalu sama, jadi mereka mudah dipersiapkan. Dan mereka memberi anda peluang lain untuk mendapatkan barang.

Papan skor catur auto dota

Catur auto. . Pasukan anda memainkan salinan pasukan pemain musuh, dan pemain musuh memainkan salinan pasukan anda.

. Tetapi jika pasukan anda menang, mereka akan menghadapi kerosakan kepada pemain musuh yang mereka kalahkan. Pemain bermula dengan 100 kesihatan. Apabila nombor itu mencapai sifar, anda kehilangan.

Mendapatkan Emas

Menjana emas adalah penting dalam Catur auto. Ia membolehkan anda tetap fleksibel kerana permainan terus berjalan. Lebih banyak emas bermaksud lebih banyak peluang.

Anda boleh mendapatkan emas pada akhir setiap pusingan, tetapi jumlahnya bergantung kepada beberapa faktor:

  • Melangkah ke arah kemenangan
  • Melangkah ke arah yang kalah
  • Menimbulkan emas untuk menghasilkan minat

Ia memerlukan masa untuk belajar apabila anda dapat menyimpan dan bila anda perlu berbelanja, tetapi ia adalah kemahiran utama dalam Catur auto.

Membeli unit

Apabila anda memuatkan perlawanan Catur auto, Permainan ini akan memberi anda pilihan. Lima kepingan catur duduk di hadapan anda.

Di kedai anda pada permulaan setiap pusingan, anda mendapat lima keping rawak untuk dipilih. . . Contohnya, Clockwerk adalah sekeping catur biasa, dan hanya memerlukan satu emas. .

Apabila anda membeli sekeping catur, ia akan pergi ke bangku simpanan anda. Bangku anda mempunyai lapan slot yang boleh memegang lapan kepingan catur yang tidak ada di lapangan.

Di kedai, anda mempunyai beberapa pilihan yang berbeza.

Biasanya, anda akan mendapat pemilihan unit baru setiap pusingan, tetapi anda boleh mengunci tawaran catur semasa anda. Mengunci unit anda menyimpan pilihan semasa anda selepas berakhir. Ini berguna jika anda ingin mendapatkan pemburu kurnia ketiga yang anda gulung, tetapi anda tidak mampu.

Reroll

. Ini memerlukan dua emas, tetapi ia memberi anda pilihan baru untuk dipilih. .

Sebaik sahaja anda telah membeli unit pertama anda, anda perlu meletakkannya. . Ikon kecil wajah unit akan muncul di kursor anda. Seret ke grid di papan catur dan lepaskannya. Potongan anda akan melompat ke lapangan di mana anda menyuruhnya pergi.

Anda hanya boleh mempunyai banyak catur di lapangan pada satu masa. Sekiranya anda perlu menarik sekeping papan, gunakan perintah menarik balik (hotkeyed ke w secara lalai) untuk menghantarnya ke bangku anda. Anda juga boleh menjual unit kembali dengan kos dengan memukul butang menjual (hotkeyed ke e secara lalai).

Meletakkan unit anda di lapangan adalah bentuk seninya sendiri. Unit bergerak di sekitar padang secara berbeza. Assassins melompat ke garisan belakang, menyerang unit dari jauh, dan unit huru -hara melompat ke arah musuh. Letakkan Unit Beefy Anda Seperti Treant Protector dan Omniknight di Frontline. Unit seperti Razor, Shadow Fiend, dan Sniper harus pergi ke barisan di belakang mereka.

.

. Apabila perlawanan pertama bermula, anda hanya akan dapat mengeluarkan satu bahagian pada satu masa. Dengan pusingan dua, anda akan mempunyai cukup XP untuk menaikkan kurier anda dan meletakkan tiga keping pada satu masa.

Anda juga mendapat akses kepada unit yang lebih jarang di peringkat kurier yang lebih tinggi.

. Akhirnya, anda memerlukan begitu banyak XP ke tahap yang boleh mengambil 10 atau lebih pusingan untuk membiarkannya terkumpul. Anda boleh dan harus membeli XP untuk emas untuk naik lebih cepat. .

. . Walau bagaimanapun, emas itu akan mendapat faedah jika anda menyimpannya di bank.

Tahap unit dan jarang

Senarai catur auto dota

Dalam Catur auto, Terdapat kepingan catur biasa, jarang, jarang, epik, dan legenda.

Adalah selamat untuk mengandaikan bahawa sekeping catur epik tahap satu akan lebih baik daripada sekeping tahap satu yang tidak biasa. Terdapat beberapa keping yang memecahkan peraturan itu, tetapi perubahan setiap kali pemaju drodostudio patch Catur auto. Setiap tahap jarang menambah satu emas ke kos, menutup lima emas untuk kepingan legenda.

Hanya unit biasa yang boleh muncul di pusingan satu (yang bagus, kerana anda hanya bermula dengan satu emas). Unit yang jarang berlaku boleh tiba apabila anda mencapai tahap dua, dan anda akan melihatnya lebih kerap apabila anda meningkatkan tahap anda. Unit legenda boleh muncul pada tahap lapan, tetapi anda lebih cenderung untuk mencari satu apabila anda tahap sembilan atau 10.

Menaik taraf unit

Apabila anda mendapat unit di , Matlamat segera anda adalah untuk menaik tarafnya seawal mungkin. Ini akan meningkatkan kesihatan, kerosakan, dan kemampuannya.

Untuk menaik taraf unit, anda memerlukan tiga unit satu unit. Meletakkan tiga tahap satu catur di lapangan sekaligus akan menggabungkan mereka ke dalam satu tahap dua unit. Anda juga boleh bertukar -tukar Bench menggabungkan . Untuk mendapatkan tahap tiga, anda perlu mengulangi proses yang sama dengan tiga tahap dua unit.

Tahap tiga unit sangat kuat. .

Meningkatkan unit memerlukan komitmen dan emas. Tidak kira betapa baiknya komposisi tentera anda, ia masih akan dimusnahkan pada pertengahan dan lewat permainan jika semua unit adalah tahap satu. Kadang -kadang itu bermaksud anda perlu menggulung dengan kepingan Catur auto memberi anda. Anda boleh pergi ke pertandingan yang ingin membina tentera yang memaparkan unit yang anda suka – Timbersaw dan Tinker, sebagai contoh. Tetapi anda harus mempertimbangkan semula rancangan itu jika Catur auto Adakah anda menyerahkan ksatria ksatria dan ksatria naga.

Tidak kira betapa teruknya anda mahu menggunakan Timbersaw setiap permainan, memutuskan jenis tentera yang anda bina. . Inilah sebabnya emas sangat kuat. Dengan rerolls, ia memberi anda peluang untuk membuat nasib anda sendiri. Walaupun anda ingin membina tentera anda di sekitar Timbersaw dan Tinker, anda harus mempertimbangkan semula jika permainan ini menawarkan anda tiga ksatria Chaos dalam satu pusingan.

Tinggal cecair adalah kunci untuk Catur auto, . Sekiranya anda sentiasa memikirkan kepingan yang anda tidak ambil, anda tidak akan dapat menang. Tetap fokus, dan bersedia untuk mengalihkan strategi anda apabila permainan memerlukannya.

Dengan semua ini, anda sudah bersedia untuk melompat dan bermain Catur auto.

Dota Auto Catur

Э. .

Hanya.
● к peralatan! .
● итрутц “?”Cvх с сле – д н н д д ° д ч dada.
.
● пожалй Oleh, в й й в в г с с й й й й x64.

Permainan tersuai/permainan arked masalah terhad
Ini disebabkan oleh dasar baru mengenai DOTA2 dari Valve, sesetengah pengguna telah mengeluarkan sekatan dengan kaedah berikut:
. Mengikat nombor telefon untuk akaun stim anda
B. Main N DOTA2 Perlawanan
.

STIDIO DRODO

● к sebelah: SS.
● тип: сратегия в рном в в г г г г г г н н н ° м в ннц.
● ироки: 1-8 (р о чногогогог боя term

.com
● о ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч чжжжж.com

Попа arah о б н н н н н н н н н в н ны о н ны б н ны б ны б пы бо бы бы пы пы пы по по поq bahawa пс ны бы бы бы бы б пα б б п;

2

Bagaimana anda menggunakan telur greevil?

15

2