Anak -anak Sled Hutan: Cara Mendapatkan dan Menggunakan Sled – Sled – Peralatan | Anak -anak Hutan | Gamer Guides®, Anak -anak Sled Hutan: Cara Membuat Sled | Senapang patah kertas batu

Anak -anak Sled Hutan: Cara Membuat Sled

Untuk meluncur bukit dengan luncur, anda mesti terlebih dahulu memasukkan inventori anda dan melengkapkannya. .

Anak -anak Sled Hutan: Cara Mendapatkan dan Menggunakan Sled

Pemain yang ingat tergelincir di atas shell penyu pada hari -hari hutan tidak akan ragu -ragu ingat Sinkhole Skip dan Penyu Shell Roller Coasters di Kreatif. . Walau bagaimanapun, pengambilalihan itu sedikit berbeza, seperti Kerang penyu bukan barang luncur lagi, Sleds bercetak adalah! Inilah cara mendapatkan kereta luncur di anak -anak hutan.

Di sini

Inilah semua yang anda perlu tahu mengenai luncur di anak -anak hutan.

Untuk mendapatkan kereta luncur di anak -anak hutan, anda mesti mencari gua pencetak 3D. Anda boleh melawat gua kecil di bawah kolam di bawah gunung helikopter yang bertelur untuk sampai ke sana. Sekiranya anda melancong dari pantai, anda mesti menuju ke bahagian rata pulau, di mana sungai -sungai berlari ke arah pantai. Kami telah melampirkan imej dengan GPS yang terdapat di tangkapan skrin supaya anda dapat mencari lokasi gua ini.

Apabila anda mendekati gua, kawasan itu harus mula menandakannya dengan salah satu penanda POI biru di GPS.

Anda boleh mencari gua pencetak 3D di sini, membolehkan anda membuat kereta luncur di anak -anak hutan

Anda boleh mencari gua pencetak 3D di sini, membolehkan anda membuat kereta luncur di anak -anak hutan

Anda perlu mencetak diri sendiri di gua pencetak 3D

(1 dari 2) Anda boleh menemui gua pencetak 3D di sini, yang membolehkan anda membuat kereta luncur di anak -anak hutan.

Anda boleh mencari gua pencetak 3D di sini, membolehkan anda membuat kereta luncur di anak -anak hutan

Anda perlu mencetak diri sendiri di gua pencetak 3D

Anda boleh menemui gua pencetak 3D di sini, membolehkan anda membuat kereta luncur di anak -anak hutan. (kiri), anda perlu mencetak diri sendiri di gua pencetak 3D. (kanan)

Sebaik sahaja anda tiba di gua, masukkan ke dalam dan ikuti makmal ke bawah. Pintu pertama yang anda jumpai di kawasan makmal gua adalah bilik tidur dengan pencetak 3D di dalamnya. Di sini anda boleh membuat pelbagai barang, seperti kelalang, tetapi, yang anda mahukan di sini adalah kereta luncur.

Untuk mencipta kereta luncur di anak -anak hutan, anda memerlukan 1000 resin. Pencetak 3D mempunyai sekitar 800 resin yang sudah ada di dalamnya, dan terdapat 200 lagi di rak di dalam bilik. Anda juga harus mempunyai 100 dari kemalangan helikopter, dan lebih banyak lagi anda mengucapkan terima kasih kepada pelbagai mata pick-up di makmal, kampung puak dan tempat menarik yang anda jumpai.

. Pastikan untuk mengatasi pencetak 3D dengan resin. Jika tidak, ia akan habis bahagian melalui.

Cara Menggunakan Anak -anak Hutan Sled¶

Berikut adalah cara menggunakan kereta luncur di Anak -anak Hutan

Berikut adalah cara menggunakan kereta luncur di anak -anak hutan.

Sekarang bahawa anda telah mendapat tangan anda di atas kereta luncur bercetak di anak -anak hutan, kini anda boleh menggunakannya. Untuk berbuat demikian, masuk ke inventori anda dengan menekan “I”, dan kemudian pergi ke kiri atas inventori anda. Anda akan menemui kereta luncur bercetak di sana. Klik kiri untuk melengkapkannya, dan kemudian membawanya semasa anda berada di dunia.

Dari sana, anda boleh melompat dan klik kiri semasa berada di tangan anda untuk masuk ke dalamnya. Sekiranya anda melompat turun, maka anda secara beransur -ansur akan mengambil momentum dan zum melintasi landskap, sehingga anda berhenti. Ini menjadikannya kaedah yang sangat baik untuk turun bukit dengan kelajuan.

Ia juga akan berfungsi keajaiban pada musim sejuk, kerana sebahagian besar tanah akan diliputi salji. Ini akan menghilangkan sebahagian besar lebam yang menjengkelkan di tanah terima kasih kepada tunggul kecil, batu, dan halangan lain di jalan. Oleh itu, anda harus mempunyai luncur yang dicetak dan bersedia untuk pergi musim sejuk, kerana ia akan membuat perjalanan semasa musim paling sukar dalam musim lebih mudah.

Ini menyimpulkan semua yang anda perlu ketahui mengenai anak -anak barang luncur hutan. Semoga berjaya di luar sana, dan nikmati cara baru anda dengan cekap turun bukit.

Anak -anak Sled Hutan: Cara Membuat Sled

Seorang pemain meluncur ke bawah di atas kereta luncur di anak -anak hutan

Ingin tahu bagaimana membuat kereta luncur di anak -anak hutan? Anak -anak Hutan mempunyai banyak alat untuk dicari, tetapi kebanyakan pemain permainan asal mungkin ingin menjejaki luncur lebih cepat daripada kemudian. The Sled tidak kembali ke Anak -anak Hutan, tetapi bukan sesuatu yang anda boleh membuat kraf di ransel anda. .

Dalam panduan ini, kita akan memecahkan cara membuat kereta luncur di anak -anak hutan, yang meliputi tempat yang anda perlukan untuk pergi dan sumber yang anda perlukan.

Di sinilah anda menemui pencetak 3D, yang boleh anda gunakan untuk membuat kereta luncur di Anak -anak Hutan.

The Sled adalah item pencetak 3D paling mahal, berharga 1000 resin pencetak. Walau bagaimanapun, pencetak 3D bermula dengan 850 resin, dan anda boleh menemui 200 lagi di rak yang berdekatan, jadi anda secara teknikal boleh membuat luncur langsung.

Sekiranya anda telah menggunakan pencetak 3D untuk membuat barang lain, jangan panik! Anda boleh menemui lebih banyak resin pencetak yang tersembunyi di sekitar peta. Contohnya, mereka yang menyelidiki makmal bawah tanah untuk mendapatkan keycards di anak -anak hutan harus mencari beberapa resin semasa pengembaraan ini.

.

Cara menggunakan kereta luncur di Anak -anak Hutan

. Apabila berbuat demikian, anda akan bergerak dengan kelajuan yang luar biasa, dan ia bertindak sebagai cara yang baik untuk turun dari gunung bersalji dengan cepat di tengah peta.

Untuk meluncur bukit dengan luncur, anda mesti terlebih dahulu memasukkan inventori anda dan melengkapkannya. Kemudian, lompat sambil memegang luncur dan klik kiri tetikus di udara untuk mula meluncur.

Ini juga akan membantu anda mengelakkan kerosakan jatuh jika anda mendapati diri anda berada di bahagian atas cerun yang curam tanpa cara yang selamat, jadi luncur itu pastinya barang yang berguna.

Walau bagaimanapun, tidak seperti permainan asal, anda tidak boleh menggunakan kereta luncur untuk memindahkan kayu balak di anak -anak hutan. Tidak ada rakan luncur kayu yang sama sekali, jadi anda perlu membawa kayu balak secara manual.

Sudah tentu, anda juga boleh memerintahkan Kelvin untuk membawa kayu balak kepada anda, jika anda lebih suka tidak membawa mereka ke arah diri anda.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Yang membungkus panduan kami tentang cara membuat kereta luncur di anak -anak hutan. Sudah tentu, ini hanyalah salah satu daripada banyak alat yang akan anda peroleh semasa pengembaraan anda. Sekiranya anda ingin mencari sekop dan dapatkan kad kunci di anak -anak hutan, anda perlu belajar bagaimana untuk mendapatkan rebreather dan bagaimana untuk mendapatkan pistol tali di anak -anak hutan. .

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Pengembaraan Tindakan Ikut
  • Permainan Endnight Ikut
  • Anak -anak Hutan Mengikuti
  • Survival & Crafting Ikuti

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Hayden adalah penulis panduan untuk RPS, setelah menyertai pasukan pada September 2021 selepas beberapa bulan bebas untuk thegamer. Mereka adalah peminat besar permainan survival, terutama yang memberi tumpuan kepada undead. . Pejalan kaki. Shamblers. Apa sahaja yang anda panggil mereka, Hayden pasti peminat.

Bagaimana untuk mendapatkan dan menggunakan kereta luncur di anak -anak hutan

Anak -anak Sled Hutan

Untuk mendapatkan anak -anak luncur hutan, anda perlu mencetaknya dari pencetak 3D yang terdapat di bunker kecil. Sebaik sahaja anda memilikinya, anda boleh kemudian Gunakannya dengan butang tetikus kiri – tetapi anda perlu berada di udara Apabila anda melakukannya. The sled membolehkan anda meluncur ke lereng dengan cepat tanpa perbelanjaan sebenar stamina, walaupun perlu diingat bahawa Ini berbeza dengan luncur kayu di hutan, yang berfungsi sebagai simpanan mudah alih.

Di bawah ini kita akan meliputi bagaimana untuk mendapatkan kereta luncur di Anak -anak Hutan, Cara Mendapatkan Resin Pencetak untuk menciptanya, dan jika anda juga boleh mendapatkan kereta luncur kayu. Tidak boleh terlalu banyak luncur, betul?

Bagaimana untuk mendapatkan anak -anak luncur hutan

Tidak ada cara untuk mencari kereta luncur di anak -anak hutan, anda perlu membuatnya dengan pencetak 3D yang terdapat di lokasi yang ditandakan di atas. Kepala di sana dan anda akan menemui sebuah gua kecil di bahagian bawah satu set tangga, di akhir yang merupakan pejabat bawah tanah kecil dengan pencetak 3D di dalamnya!

Pencetak disambungkan ke komputer riba di mana anda boleh memilih apa yang anda bina, berbasikal ke ikon luncur. Halangan yang sedikit adalah bahawa sled kos 1000 resin pencetak untuk membuat kraf – bukan sahaja cukup mahal, tetapi pencetak 3D bermula dengan 850 resin dipasang.

Anak -anak Panduan Hutan

Mujurlah ada lebih banyak lagi di bilik yang sama – cukup untuk mencapai ambang 1000, tetapi perlu diingat bahawa jika anda menggunakannya untuk tujuan ini, anda tidak akan mempunyai banyak lagi untuk membuat barang -barang lain, dan perlu mencari lebih banyak di lokasi yang berbeza.

Sebagai alternatif, anda boleh menggunakan anak -anak ID item hutan ini, dilaksanakan dengan peraturan di panduan yang dilampirkan, untuk hanya menanamnya dalam inventori anda!

Cara menggunakan kereta luncur di Anak -anak Hutan

Anda menggunakan luncur di anak -anak hutan dengan melengkapkannya dari inventori anda, seperti yang anda lakukan alat atau senjata, kemudian menekan butang tetikus kiri semasa di udara, sama ada dengan melompat atau melangkah keluar dari tebing yang tinggi. Mencetuskan yang akan menyebabkan watak anda meletakkan luncur di bawahnya, dan mereka akan meluncur ke bawah apa sahaja cerun yang mereka ada, turun apabila anda menekan butang lagi. Tidak ada cara untuk menjana momentum selain berada di cerun; Sebaik sahaja anda sampai ke tanah rata, anda tersekat.

Adakah anak -anak luncur kayu luncur hutan?

Permainan sebelumnya, The Forest, mempunyai item yang sangat berharga yang disebut Log Sled – yang tidak ada di anak -anak hutan sama sekali pada masa penulisan, walaupun ia boleh memasuki permainan dalam kemas kini masa depan.

Log luncur adalah peranti yang sangat berharga yang berkesan berfungsi sebagai bekas inventori mudah alih, yang membolehkan anda memindahkan sejumlah besar item dalam satu perjalanan – sangat berguna, terutama jika anda ingin memindahkan pangkalan atau menyeret sejumlah besar rampasan dari ekspedisi dari ekspedisi. Sudah tentu, dengan anak -anak hutan yang berada di akses awal, kemungkinan besar kita akan melihat luncur kayu atau beberapa item yang sama ditambah kepada permainan pada masa akan datang, terutama dengan permintaan yang jelas untuknya.

© Gamesradar+. Tidak boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.