Anak -anak Panduan Bangunan Hutan | Techraptor, Panduan Bangunan Pemula untuk Anak -anak Hutan

Panduan Bangunan Pemula untuk Anak -anak Hutan

Anda boleh membina tempat perlindungan yang cepat dengan tarp dan tongkat untuk tujuan penjimatan, tetapi anda sepatutnya mempunyai masa yang cukup untuk menubuhkan arboreal anda sebelum mana -mana kanibal menunjukkan minat. Sebaik sahaja anda telah membina rumah pokok, anda akan menjadi lebih selamat dari mana -mana pelawat yang tidak diingini. Anda perlu membina katil, menggunakan tongkat, sebelum anda dapat menyimpan.

Anak -anak Panduan Bangunan Hutan

Anak -anak Header Panduan Bangunan Hutan

Kelangsungan hidup di Anak lelaki hutan akan mengharuskan anda menggunakan semuanya yang anda ada. Walaupun anda boleh membina khemah cepat untuk menyelamatkan permainan anda dan berehat, untuk benar -benar menjaga unsur -unsur (dan musuh) di teluk, anda akan ingin mula membina kem anda sendiri. Dalam kita Anak lelaki hutan Panduan Bangunan, Kami Akan Meneruskan Bagaimana Sistem Bangunan yang Berbeza Berfungsi.

Kami mempunyai panduan untuk anda jika anda baru sahaja bermula di Anak -anak Hutan, peta penuh dengan setiap lokasi, dan panduan item untuk barangan penting seperti pistol, sekop, dan pencetak 3D! Kami juga mendapat butiran mengenai cara ladang dan cara memasak!

Seorang anak lelaki pelan bangunan hutan untuk kabin log kecil

Bagaimana Anak lelaki hutan Kerja bangunan

Anak lelaki hutan menggunakan dua gaya bangunan yang berbeza. Yang serupa dengan permainan sebelumnya, Hutan, membolehkan anda meletakkan pelan tindakan pembinaan. Ini dilakukan melalui buku panduan, diakses melalui inventori atau kekunci B. Menekan x akan menukar mod ke sistem bangunan cetak biru. Dari sana, anda boleh melalui setiap kategori bangunan dengan menggunakan tab yang betul, atau tatal setiap halaman dengan mengklik butang di bahagian bawah.

Setelah memilih cetak biru, anda boleh memutarnya dengan Q dan R, batalkan dengan butang tetikus kanan, atau letakkan dengan klik kiri. Meletakkannya akan meninggalkan garis besar putih, dan anda akan ditunjukkan bahan yang diperlukan semasa anda berjalan dekat. Satu perkara yang perlu diperhatikan ialah, sementara banyak pelan tindakan memerlukan log untuk dipotong, anda hanya perlu menyampaikan kayu penuh. Ini kemudiannya akan diproses ke dalam jenis yang betul yang diperlukan untuk bangunan.

Kelvin, teman NPC yang anda boleh simpan sebaik sahaja kemalangan helikopter, akan membawa anda bahan -bahan tertentu jika diarahkan. Anda juga boleh memintanya untuk membuat bangunan yang lebih kecil, atau bahkan menyelesaikan pelan tindakan bangunan yang tidak lengkap.

Seorang anak lelaki bangunan hutan dibuat dengan meletakkan balak di atas satu sama lain

Kaedah lain untuk membina di anak -anak hutan lebih bebas, membolehkan anda membina tanpa memerlukan pelan tindakan yang ditetapkan. Ini dilakukan dengan meletakkan barang dari tangan anda ke tempat yang betul. Sebagai contoh, untuk membina sekeping lantai kecil, anda akan:

 1. Letakkan satu log ke bawah.
 2. Ambil log lain dan letakkan di hujung yang sebelumnya pada sudut yang betul.
 3. Ulangi sehingga anda mempunyai persegi kosong.
 4. Letakkan papan kayu untuk mengisi ruang kosong.

Item seperti balak dan tongkat mempunyai pelbagai pilihan yang boleh ditukar antara dengan menekan butang tetikus kanan sambil melihat tanah. Untuk balak, ini membolehkan anda meletakkannya secara menegak, sementara tongkat boleh dipecahkan atau tersekat ke tanah.

Log pemprosesan boleh dilakukan melalui paksi. Melengkapkan kapak kemudian bergerak berhampiran log. Sekiranya anda berada di kedudukan yang betul, garis putus -putus merah akan muncul. Mengklik kiri, kemudian mengklik lagi akan memotong log masuk kedudukan itu. Log boleh dipotong panjang untuk membuat papan, atau ke dalam suku dan separuh kepingan – papan juga boleh dipotong juga.

Contoh bangunan yang berbeza boleh didapati melalui buku panduan juga, walaupun anda tidak perlu mengikuti ini tepat (tidak seperti pelan tindakan bangunan). Menggunakan sistem ini, ia juga mungkin untuk mengubah atau menambah bangunan sedia ada yang dibuat menggunakan cetak biru. Ini bermaksud bahawa pada umumnya adalah idea yang baik untuk mendapatkan sesuatu yang dibina dengan cepat dengan pelan tindakan, dan kemudian memperbaikinya secara manual.

Tongkat, tali, dan batu digunakan untuk mencipta anak -anak alat pembaikan bangunan hutan

Cara membaiki bangunan di Anak lelaki hutan

Bangunan akan merosakkan secara lalai jika mereka diserang oleh pemain atau musuh. Ini diwakili oleh bahagian kawasan yang rosak. Untuk memperbaikinya, anda perlu membuat alat pembaikan. Ini dilakukan dengan menggabungkan batu, tongkat, dan tali dalam inventori anda – klik kanan masing -masing, kemudian klik pada cog untuk membuat kraf.

Dari sana, melengkapkan alat pembaikan dan tahan klik kiri di sebelah bangunan yang rosak. Biasanya hanya memerlukan beberapa hits untuk membaiki kawasan yang rosak. Ia juga mungkin untuk melumpuhkan struktur merosakkan dengan mematikan kerosakan struktur di bahagian permainan menu Pilihan.

Cara mengunci pintu di anak -anak hutan

Dengan kemas kini utama pertama untuk anak -anak hutan, kini mungkin untuk mengunci pintu. Ini boleh menghentikan kanibal, mutan, atau pemain lain yang masuk, walaupun pintu itu sendiri masih boleh dipecahkan. Untuk mengunci pintu, ambil tongkat mudah kemudian lihat satu sisi pintu yang anda mahu kunci. Ini akan membawa anak panah putih, dan anda boleh meletakkan tongkat di pintu. Memegang E akan membiarkan anda bertukar -tukar pintu antara terkunci dan dikunci.

Pintu kayu di pantai di anak -anak hutan

Cara Membina Pintu Di Anak -Anak Hutan

Sekiranya anda memerlukan sesuatu yang lebih kukuh daripada pintu yang mudah, maka pintu adalah apa yang anda perlukan. Untuk membina satu, tempat pertama ke bawah lima balak bersebelahan dengan satu sama lain secara menegak (tekan butang tetikus kanan sambil melihat tanah untuk menukar mod penempatan). Dari sana, ambil log di sebelah dinding yang anda bina dan anda akan mempunyai pilihan untuk meletakkannya secara menyerong. Ini akan mewujudkan pintu gerbang, yang – tidak seperti pintu biasa – boleh dibuka dan ditutup secara manual dengan E. Gates boleh dibuat dengan kedua -dua balak biasa, atau yang mempunyai petua yang diasah dengan kapak.

Anak lelaki hutan Senarai Resipi Bangunan

Walaupun banyak bangunan prefab memerlukan panjang dan bentuk kayu yang berlainan, ini semua akan dilakukan secara automatik untuk anda sebaik sahaja anda atau Kelvin menyampaikan log biasa. Bangunan Freeform yang diberikan dalam permainan hanyalah contoh bagaimana sistem berfungsi, dan sering diubahsuai untuk digunakan dalam binaan anda sendiri.

nama bangunan Resipi Perincian
Tempat perlindungan memburu 5 log, 6 kayu, 7 batu Mewujudkan kawasan tidur kecil yang mudah dibuat.
Kabin log kecil 75 log Kabin kecil yang boleh memuatkan katil atau barang lain. Senang diubah suai kemudian jika perlu.
Lean-to 53 log Bangunan panjang dengan satu sisi terdedah. Berguna untuk penyimpanan.
Menara Lookout 60 log, 1 tali Menara tinggi dengan platform mencari.
Platform pokok 1 7 log, 1 tali Platform yang sangat kecil yang boleh dibina di sekitar pokok.
Platform Pohon 2 35 log, 1 tali Lebih besar daripada platform pokok 1, memberi anda ruang untuk pelbagai pemain atau bangunan lain.
Tempat perlindungan pokok 1 70 log, 1 tali Tempat perlindungan kecil yang boleh dibina di sekitar pokok.
Tempat perlindungan pokok 2 96 log Reka bentuk yang sedikit lebih besar daripada tempat perlindungan pokok 2.
Katil tongkat 16 tongkat, 1 pita saluran Katil yang mudah untuk membuat kerajinan.
Kerusi tongkat 14 kayu Hiasan.
Kerusi tulang 15 tulang, 1 tengkorak Hiasan.
Candelier Bone 19 tulang, 9 tengkorak Hiasan.
Obor dinding 1 tongkat, 1 kain Digunakan untuk pencahayaan di dalam dan luar bangunan.
Lampu tengkorak siling 1 tali, 1 tengkorak Digunakan untuk pencahayaan
Bangku 2 log Hiasan.
Jadual 3 log Hiasan.
Penyimpanan Stick 6 kayu Menyimpan pelbagai tongkat.
Penyimpanan batu 7 tongkat Menyimpan pelbagai batu.
Penyimpanan log 8 tongkat Menyimpan banyak log biasa.
Penyimpanan tulang 7 tongkat Menyimpan pelbagai tulang.
Rak pengeringan 13 tongkat
Patung 20 tongkat, 5 pita saluran
Rak 2 log Hiasan.
Rak dinding 2 kayu, 1 log Hiasan.
Laluan batu Batu Boleh memanjangkan jalan dengan menggunakan lebih banyak batu.
Jalan tongkat Tongkat Boleh memanjangkan jalan dengan menggunakan lebih banyak tongkat.
Rumah Burung 18 tongkat Menarik burung.
Orang berpakaian 14 tongkat, pita 4 saluran Menakutkan burung.
Penanam Berdiri 18 tongkat Digunakan untuk menanam tumbuh -tumbuhan.
Penanam dinding 16 kayu Digunakan untuk menanam tumbuh -tumbuhan. Bagus untuk meletakkan bangunan di dalam.
Perangkap haiwan kecil Boleh menjebak haiwan kecil seperti tupai dan arnab.
Perangkap ikan 25 tongkat Letakkan di dalam air cetek untuk memerangkap ikan.
Perangkap pembuat tulang 2 tongkat, 3 daun, 3 batu, 1 botol vodka, 1 tali Digunakan untuk menangkis kanibal dan mutan.
Perangkap Swatter Fly 10 tongkat, 3 batu, 1 tali Digunakan untuk menangkis kanibal dan mutan.

Terima kasih kerana membaca kami Anak lelaki hutan Panduan Bangunan. Pastikan untuk melihat panduan kami yang lain di bawah!

Lebih Anak lelaki hutan Panduan

Panduan Umum

 • Panduan starter
 • Panduan Pencetak 3D
 • Panduan Bangunan
 • Panduan Pertanian
 • Panduan Makanan dan Memasak
 • Cara Berkawan Virginia
 • Panduan Peta dan Lokasi

Panduan lokasi item

 • Tempat mencari pistol
 • Di mana untuk mencari rebreather
 • Di mana untuk mencari senapang tali
 • Di mana untuk mencari sekop
 • Di mana untuk mencari lampu suluh
 • Tempat mencari teropong

Panduan Bangunan Pemula untuk Anak -anak Hutan

Anak -anak Panduan Bangunan Permulaan Hutan Pemula

Permainan Endnight ‘ Anak lelaki hutan membolehkan anda membina tempat perlindungan, kabin, dan banyak lagi. Dan, kerana terdapat kanibal dan mutan yang berjalan di sekeliling pulau, semakin banyak perlindungan yang anda miliki, lebih baik. Tetapi bagaimana anda melakukannya? Inilah panduan bangunan pemula untuk Anak lelaki hutan.

Panduan Bangunan Anak Begitu Rumah Tip: Ketahui kedua -dua mod Bangunan Asas

Sekiranya anda bermain Hutan, Anda mungkin menyedari bahawa banyak struktur dan pilihan bangunan dari permainan pertama hilang dalam sekuel. Anak lelaki hutan, Sebagai contoh, tidak membiarkan anda membina dinding batu. Namun. Ini adalah permainan akses awal sehingga anda dapat bergantung pada lebih banyak pilihan yang ditambah kemudian.

Perkara yang paling penting untuk difahami ialah terdapat dua mod bangunan asas. Mod lalai, yang baru Anak lelaki hutan, adalah apa yang akan anda lihat ketika pertama kali membuka buku bangunan anda.

Mod ini, dengan buku bangunan anda di sebelah kanan, membolehkan anda membina sesuatu dengan meletakkannya di bawah sekeping. Oleh itu, jika anda ingin membina lantai, anda mendapat log, lihat di lantai, dan letakkannya. Kemudian, anda mendapat tiga lagi balak, membuat persegi. Anda kemudian mendapat lebih banyak balak tetapi memotongnya separuh, dan meletakkannya di atas untuk membuat papan.

.

Panduan Bangunan Anak Sons of the Forest Beginner - Build Book Buku Default

Mod lain, yang anda akses dengan memegang x, mempunyai buku bangunan anda di sebelah kiri. Ia hanya membolehkan anda membina struktur pra-dirancang tertentu seperti kabin dan rumah pokok. Pilih salah satu bangunan ini dan anda akan mendapat garis besar putih yang anda isi dengan menambah bahan.

Membina cara ini lebih cepat dan mempunyai kelebihan yang anda boleh memesan Kelvin untuk menyelesaikan struktur. Kelvin tidak dapat melakukannya dalam mod sekeping demi kepingan.

Apa sumber yang anda perlukan jika anda ingin membina sesuatu?

Anda memerlukan kayu balak, untuk permulaan. Anda boleh memotong pokok ke bawah diri anda atau memesan Kelvin untuk membuat log anda. Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan anda membawa dia jauh dari kawasan bangunan anda sehingga dia tidak mula memotong pokok yang mungkin anda membina sebuah rumah pokok di.

Sumber lain termasuk batu, tali, pita, batu, dan tongkat. Tongkat di seluruh tempat, seperti batu – dan anda juga boleh mendapatkan Kelvin untuk mengumpulkannya untuk anda. Bagi tali dan pita, anda perlu mencari orang sendiri – kosongkan setiap kotak di sekitar tapak kemalangan, menyiasat pantai di mana anda akan menemui lebih banyak kotak, dan periksa kawasan yang menarik di GPS anda.

Sekarang anda mempunyai idea bagaimana untuk membina, jadi di mana anda harus membina?

Ia menggoda untuk membina rumah pantai tetapi, walaupun anda menginginkan pemandangan pantai, anda lebih baik membina sedikit lagi ke hutan. Sebaik -baiknya, bina berhampiran sumber air tawar. Kenapa? Kerana anda boleh minum daripadanya, tetapi juga Kelvin dapat mengumpulkan ikan daripadanya. Kampung, secara tradisinya, dibina berhampiran sumber air.

Untuk apa yang perlu anda bina, kami mengesyorkan anda memulakan dengan rumah pokok

Kecuali anda bermain dalam mod damai, yang tidak mempunyai kanibal atau mutan, kami akan mengesyorkan anda memulakan dengan rumah pokok – Shelter Tree 1. Dengan buku binaan anda di sebelah kiri, pilih struktur dan letakkan garis besar putih di atas pokok. Anda paling baik memesan Kelvin untuk mengumpul kayu balak, tetapi menambah log ke struktur sendiri.

Anda boleh membina tempat perlindungan yang cepat dengan tarp dan tongkat untuk tujuan penjimatan, tetapi anda sepatutnya mempunyai masa yang cukup untuk menubuhkan arboreal anda sebelum mana -mana kanibal menunjukkan minat. Sebaik sahaja anda telah membina rumah pokok, anda akan menjadi lebih selamat dari mana -mana pelawat yang tidak diingini. Anda perlu membina katil, menggunakan tongkat, sebelum anda dapat menyimpan.

Kemudian, anda boleh mula melihat struktur yang lebih besar. Jika anda membina sesuatu di sepanjang garis benteng, anda perlu membina dalam mod sekeping. Beri amaran, walaupun – mutan dan kanibal menjadi lebih agresif ketika hari -hari berlalu, jadi anda mungkin tidak mempunyai masa untuk menyelesaikan kubu kayu anda sebelum anda melarikan diri.

Panduan Bangunan Anak Sons Of The Forest Beginner Bagaimana Memotong Window Beginner

Menutup Petua Panduan Bangunan Pemula untuk Anak -anak Hutan

 • Anda boleh memotong tingkap dalam struktur anda dengan mengeluarkan kapak anda, melihat log, dan, apabila anda melihat garis merah, memotong. Itu akan mengeluarkan sebahagian kayu di antara garis merah. Ini berguna untuk membuat tingkap dan pintu.
 • Sekiranya anda ingin menyingkirkan pintu lalai di kabin, lihat pintu dan tahan c.
 • Berhati -hati ketika musuh berada di sekitar. Ada kemungkinan untuk merosakkan atau bahkan mengetuk struktur jika anda berayun dan terlepas.
 • Pastikan anda mempunyai banyak ruang untuk pangkalan yang anda merancang untuk membina. Lebih banyak ruang yang anda miliki, semakin banyak anda dapat berkembang kemudian.
 • Baca buku bangunan dalam kedua -dua mod, untuk membiasakan diri dengan bangunan yang ditawarkan.
 • Jika anda tidak berpegang dengan rumah pokok, anda harus membina dinding pertahanan. Menjelang Hari 10, anda akan kerap diserang.

Dan itulah panduan bangunan pemula kami untuk Anak lelaki hutan.

Mengenai Pengarang

Chris McMullen

Penyumbang bebas di The Escapist. Saya telah kembali menulis tentang permainan selepas beberapa perubahan kerjaya, dengan tugas saya yang baru bertahan selama lima tahun. Saya harap, melalui kerja menulis saya, untuk menyelesaikan hutang karma yang saya lakukan dengan memujuk ibu bapa saya membeli CD mega. Selain daripada menulis untuk Escapist, saya juga meliputi berita dan banyak lagi untuk GamesPew. Saya juga telah diterbitkan di laman web lain termasuk VG247, ruang, dan banyak lagi. Rasa saya berjalan dengan seram, pasca apokaliptik, dan seterusnya, walaupun saya akan menangani kebanyakan perkara yang tidak semata-mata berasaskan sukan.

Anak -anak hutan bagaimana membina dan kerajinan dijelaskan

Bertahan dalam Anak lelaki hutan memaksa anda untuk belajar cara membina dan bagaimana membuat kraf Oleh itu, anda mempunyai semua alat dan struktur yang diperlukan untuk melindungi diri anda.

. Dari menangani keperluan manusia, seperti kelaparan, untuk keadaan cuaca yang melampau, ada banyak perkara yang perlu dibimbangkan. Sekiranya ini belum mencukupi, mutan dan kanibal menyerang sebaik sahaja mereka melihat anda.

Kerana itu, mana -mana sesi penerokaan didahului oleh beberapa persediaan. Dalam panduan ini, kita meliputi Bagaimana anda boleh membina struktur dan Bagaimana anda membuat alat dan senjata untuk membuat jalan keluar dari pulau anak -anak hutan yang pelik.

 • Cara Membina Di Anak -Anak Hutan
 • Cara membuat kraf di anak -anak hutan

Kaedah pertama yang boleh anda gunakan untuk membina struktur di anak -anak hutan adalah berdasarkan susunan atau menyambungkan beberapa bahan, seperti tongkat, kayu balak, dan juga tengkorak! Ini memberi anda banyak kebebasan dan ruang untuk menggunakan kreativiti anda sedikit sebanyak, kebanyakannya kerana anda tidak memerlukan resipi untuk membuat sesuatu. Contohnya, tongkat boleh diletakkan di atas tanah untuk membuat pagar kecil. Atau anda boleh menggunakan kayu balak, dan potongnya dalam saiz yang berbeza, untuk membuat jalan. Anda boleh merujuk buku anda dan melihat pilihan yang ditunjukkan apabila anda memegangnya dengan tangan kanan untuk mempunyai beberapa idea tentang apa yang anda boleh buat.

Langkah pertama untuk menggunakan kaedah ini adalah untuk meletakkan satu tongkat atau item log di tempat yang anda merancang untuk membina sesuatu. Kemudian, sambil memegang barang lain, berinteraksi dengan yang pertama dan lihat apakah anak panah putih atau garis putus -putus muncul. Ini menunjukkan arah yang anda boleh meletakkan satu item berhubung dengan yang lain. Sekarang anda perlu menggunakan imaginasi anda untuk memikirkan apa yang boleh anda buat dari sana.

Kaedah kedua adalah dengan menggunakan resipi yang ditunjukkan dalam buku anda apabila diadakan dengan tangan kiri. Dalam mod ini, anda dapati banyak resipi untuk pelbagai jenis struktur yang boleh berguna. Sekiranya anda ingin membina salah satu daripada mereka, anda hanya perlu memilihnya dan memilih tempat di mana ia akan dibina. Berbuat demikian meletakkan versi lutut struktur yang anda boleh mengambil bahan yang diperlukan.

Kaedah ini kurang kreatif dan telah menetapkan langkah -langkah yang perlu anda ikuti untuk menyelesaikan projek. Sekiranya menjadi pemain solo, anda boleh meminta Kevin untuk membantu anda membina struktur. Dia akan mendapatkan bahan -bahan dan membawa mereka ke tempat yang betul dengan sendirinya.

Cara membuat kraf di anak -anak hutan

Untuk membuat kebanyakan barang di anak -anak hutan, anda perlu menggunakan tikar kerajinan itu adalah sebahagian daripada beg galas anda. Untuk mengaksesnya, yang perlu anda lakukan ialah membuka inventori dan sekali menghadap ransel yang cukup besar di atas lantai, anda akan melihat kawasan kelabu pusat dan semua item anda di sekelilingnya. Itulah tikar kerajinan. Perlu diingat bahawa tikar juga digunakan untuk mengisi semula atau membuka barang, seperti makanan dalam tin dan lampu suluh.

Sekarang, terdapat banyak perkara yang boleh anda buat dengan sistem ini. Permainan ini akan menerangkan resipi beberapa selepas anda telah mengumpulkan semua item yang diperlukan untuk kali pertama. Untuk memeriksa resipi bahawa satu item adalah sebahagian daripada, pilih saja, pilih arahan gabungan, dan kemudian letakkan kursor pada cog kecil di bahagian atas kanan tikar. Ini akan menunjukkan apa yang dapat anda kerjakan dengan item tertentu serta bahan tambahan yang anda perlukan. Sebaik sahaja anda mempunyai semuanya di atas tikar, hanya aktifkan cog dan item akan siap.

Sekiranya anda ingin mencuba mencampurkan item yang anda miliki dan lihat jika anda boleh membuat apa -apa, anda mesti memilih satu bahan dan lihat apakah ada yang lain yang tidak kelabu. Dan kerana permainan ini tidak akan memberitahu anda apa item yang mungkin dibuat, inilah senarai anak -anak resipi kerajinan hutan:

 • Molotov – 1x kain, botol vodka 1x.
 • Bom Masa – Watch 1x, papan litar 1x, dawai 1x, duit syiling 5x, pita saluran 1x, bata 1x c4
 • Tombak yang dibuat – Stick 2x, pisau utiliti, pita saluran 1x
 • Busur yang dibuat – Stick 2x, tali 1x, pita saluran 1x
 • Kelab yang dibuat – 1x tongkat, tali 1x, tengkorak 1x
 • Perisai daun – 1x kain, daun 10x
 • Menyembunyikan perisai – Kain 1x, 2x haiwan tersembunyi
 • Perisai tulang – 4x tulang, tali 1x, pita saluran 1x
 • Anak panah batu – 4x batu kecil, bulu 2x, tongkat 2x
 • Perisai Tech – 1x tech mesh, wayar 1x, papan litar 1x, pita saluran 1x, bateri 1x
 • Alat pembaikan – 1x tongkat, tali 1x, batu 1x
 • Obor – 1x tongkat, kain 1x
 • Tali Zipline – 1x cangkuk bergelut, tali 1x
 • Campuran kesihatan – 1x yarrow, 1x aloe vera
 • Campuran kesihatan + – 1x Aloe Vera, 1x Horsetail, 1x Fireweed
 • Campuran tenaga – 1x chicory, 1x arrowleaf
 • Campuran tenaga + – 1x Chicory, 1x Devil’s Club, 1x Fireweed

Sebaliknya, terdapat barang yang anda hanya boleh menggunakan a Pencetak 3D. Terdapat empat daripadanya tersebar di pulau itu, tetapi seseorang boleh didapati di kemudahan tersembunyi yang boleh anda akses melalui pintu masuk gua yang anda dapati di kawasan yang ditandakan di peta di bawah.

Berbeza dengan barang biasa yang anda boleh membuat kraf, barang bercetak menuntut sejumlah Resin dibuat untuk. Berikut adalah item yang boleh anda buat dengan pencetak 3D:

 • – 50 ml resin
 • Flask – 100 ml resin
 • Topeng – 150 ml resin
 • Cangkuk bergelut – 100 ml resin
 • Tech mesh – 250 ml resin
 • Kereta luncur – 1000 ml resin

Dan dengan semua itu anda tahu semua yang anda perlukan tentang cara membina dan bagaimana untuk membuat kraf di anak -anak hutan.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Permainan Endnight Ikut
 • Seram mengikuti
 • Terbuka dunia ikut
 • PC Ikut
 • Anak -anak Hutan Mengikuti
 • Survival & Crafting Ikuti

Ikuti semua topik Lihat 1 Lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.