Anak -anak Jenis Perisai Hutan – Perisai Golden, Tech, dan Creepy | PCGamesn, semua perisai dan pakaian – Anak -anak Panduan Hutan – IGN

Semua peta dan lokasi interaktif

Tidak mengejutkan, perisai menyeramkan yang terbaik di dalam gua-gua, dan kadar dropnya yang murah hati bermakna anda boleh bergantung padanya sambil meneroka kawasan yang paling berbahaya dalam permainan dunia terbuka-pastikan anda membawa anak-anak lukisan hutan anda dengan anda.

Anak -anak Jenis Perisai Hutan – Perisai Golden, Tech, dan Creepy

SONS OF THE FOREST Armor menawarkan perlindungan selamat datang terhadap serangan mutan, jadi inilah cara untuk memperoleh pertahanan terbaik dalam kotak pasir bertahan akhir Endnight.

Anak -anak Perisai Hutan: Salah satu kanibal dalam permainan seram Surival Endnight, memakai topeng emas yang merupakan sebahagian daripada set perisai emas

Diterbitkan: 6 Mac, 2023

Anak lelaki perisai hutan sangat penting untuk kelangsungan hidup anda di padang gurun, dan bahkan perlindungan yang paling sedikit dapat bermakna perbezaan antara kehidupan dan kematian selama beberapa hari pertama anda. Sekiranya anda ingin mencapai akhir mimpi buruk kanibal akhir malam, anda pasti memerlukan sesuatu yang cukup mantap untuk melihat anda melalui.

Walaupun anak -anak kami dari petua hutan dan cara kami pergi untuk membantu dalam kelangsungan hidup anda, perisai adalah keperluan. Pelbagai anak lelaki senjata hutan hanya boleh membawa anda setakat ini, dan hanya mengambil mogok atau dua dari beberapa anak lelaki yang lebih kuat dari mutan hutan untuk menghantar anda ke akhir yang tidak lama. Jadi, sama ada anda sedang mencari ketahanan yang tinggi dari perisai emas atau keupayaan untuk membuat perisai teknologi di mana sahaja, inilah semua anak lelaki perisai hutan yang anda dapati dalam permainan survival endnight.

Berikut adalah enam jenis anak lelaki perisai hutan:

Perisai Emas

Golden Armor menawarkan sedikit perlindungan di anak -anak hutan, tetapi manfaatnya yang paling besar adalah bahawa ia tidak pernah merendahkan ketahanan. Ia juga penting untuk membuka kunci anak -anak hutan yang berakhir, jadi anda perlu mengesannya lambat laun. Ia boleh terletak di dalam gua di tenggara anak-anak peta hutan, tidak jauh dari pantai timur tasik yang besar. Walaupun anda tidak perlu bimbang tentang bahan kerajinan, anda lakukan .

Masukkan gua dan gunakan anak -anak Keycard Hutan untuk membuka pintu masuk ke kemudahan. Seperti yang anda harapkan, terdapat banyak mutan yang menunggu untuk bertemu dengan anda di sini, jadi sama ada membawa mereka atau melewati mereka ketika anda turun tangga ke tahap 2. Sebaik sahaja anda berada di sana, pergi ke bilik sebelah dan teruskan koridor banjir ke kanan untuk memasuki bilik rehat. Set Perisai Emas terletak di sofa di sebelah jauh.

Anak -anak Perisai Hutan: Bahan kerajinan individu yang membentuk perisai teknologi yang ditetapkan pada tikar inventori sebelum digabungkan

Perisai Tech

Sekiranya anda sangat memerlukan pengurangan kerosakan, anak -anak perisai teknologi hutan adalah pertaruhan terbaik anda. Anda hanya boleh mendapatkan perisai teknologi melalui sistem kerajinan, yang tidak dapat dinafikan berguna jika anda perlu menyesuaikan diri. Yang mengatakan, ia sangat mahal, dan mendapatkan semua bahan untuk menggantikan bahagian peralatan boleh menjadi cabaran sebenar.

Inilah yang anda perlukan untuk membuat anak lelaki perisai teknologi hutan:

  • Tech mesh x1
  • Lembaga Litar X1
  • Tape Duct X1
  • Wayar x1
  • Bateri x1

Anda memerlukan 250 resin untuk memperoleh jejaring teknologi melalui pencetak 3D, sementara bahan -bahan lain dapat ditemui semasa meneroka permainan kotak pasir. . Sebaik sahaja anda mempunyai semua bahan yang anda perlukan, teruskan dan buat perisai teknologi dari inventori anda seperti biasa.

Perisai yang menyeramkan memaksa anda untuk mendapatkan tangan anda kotor, tetapi ia menawarkan perlindungan yang sangat baik dan jauh lebih mudah diperoleh daripada perisai teknologi. Ia juga memenuhi namanya, kerana anda hanya boleh mendapatkan perisai ini dengan mengepung mutan ‘menyeramkan’ tertentu, seperti jari. Sebaik sahaja anda telah mengalahkan musuh yang menyeramkan, gunakan pisau tempur anda untuk kulit dan memakainya seperti kot. ?

Tidak mengejutkan, perisai menyeramkan yang terbaik di dalam gua-gua, dan kadar dropnya yang murah hati bermakna anda boleh bergantung padanya sambil meneroka kawasan yang paling berbahaya dalam permainan dunia terbuka-pastikan anda membawa anak-anak lukisan hutan anda dengan anda.

Menyembunyikan perisai

Jika anda sebahagian untuk memburu hidupan liar, sembunyikan perisai adalah pilihan yang baik untuk menundukkan anda sebelum anda dapat membuka kunci jenis perisai peringkat yang lebih tinggi dalam permainan lewat. Manfaat utamanya adalah bonus stealth yang dapat membantu anda mengelakkan pertemuan dengan kannibal dan mutan yang lemah, tetapi ia juga menawarkan perlindungan yang baik.

Inilah yang anda perlukan untuk membuat anak lelaki dari perisai Hutan Hutan:

.

Perisai tulang

Perisai tulang adalah satu lagi pilihan yang sangat baik dalam permainan pertengahan hingga akhir, memberikan perlindungan yang mantap dengan sumber kerajinan yang mudah diperoleh.

  • Tulang x4
  • Tape Duct X1

Anda sering boleh mendapatkan perisai tulang yang dibuat dari kanibal, yang mungkin anda dapati lebih baik menggunakan semua tali yang anda dapat. Sudah tentu, ini disediakan anda boleh membuatnya keluar dari pertemuan pertempuran tanpa cedera; anda mungkin mendapati risiko tidak bernilai ganjaran.

Perisai daun

Hutan Eponim tidak mempunyai kekurangan daun, jadi tidak mengejutkan bahawa perisai daun mungkin menjadi perisai yang pertama yang boleh diperolehi untuk anda. Seperti yang anda harapkan, daun tidak menawarkan banyak cara untuk perlindungan, tetapi ia pasti lebih baik daripada apa -apa ketika baru bermula dalam permainan kerajinan.

Inilah yang anda perlukan untuk membuat anak lelaki perisai daun hutan:

. Yang mengatakan, tidak ada insentif sebenar untuk memburu kain khusus untuk membuat perisai daun, kerana terdapat banyak kegunaan alternatif untuknya – termasuk menyembunyikan perisai.

. Kami masih melangkah melalui permainan seram yang dipenuhi oleh Cannibal Endnight, tetapi periksa anak-anak kami Kajian Hutan yang sedang berjalan untuk lebih banyak pemikiran kami setakat ini. Sekiranya anda belum dapat mencari semua alat penting untuk bertahan dan berkembang maju dalam salah satu permainan PC terbaik pada tahun 2023, kami mempunyai panduan bagaimana untuk mendapatkan anak -anak lelaki rebreather hutan dan sekop, kedua -duanya anda perlu menggali anak -anak kubur hutan dan dapatkan senapang itu.

Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Semua perisai dan pakaian

Dunia

Pelbagai dalam Anak lelaki hutan menawarkan sangat penting , serba boleh fungsi, Dan seronok estetika. Perisai daun akan membiarkan anda menyelinap di mangsa dan musuh, atau anda boleh melengkapkan Perisai Tech Senjata, Alat, dan . Sebilangan gear ini dibuat dari semula jadi Sumber Daun, Tulang, , sementara beberapa perisai memerlukan penggunaan Rebreather, Zipline Rope Gun, Shovel untuk mencari mereka.

Mendapatkan perisai yang tepat untuk pekerjaan itu akan berfaedah dan membantu , Jadi inilah yang perlu anda ketahui Jenis perisai Anak lelaki hutan, termasuk maklumat mengenai cara membuat perisai, kos sumber, dan Lokasi perisai dan pakaian yang boleh ditagih.

Cara mencari dan membuat semua jenis perisai di anak -anak hutan

00 Semua Anak Perisai Forest.png

Di bawah ini anda akan dapati semua yang ada sekarang Jenis perisai dalam Anak lelaki hutan dengan maklumat mengenai mereka Resipi kerajinan, Kos sumber, statistik, Umum , lokasi, Cara Mencari Mereka untuk diri anda sendiri.

Mencari bahagian tertentu? Gunakan pautan di bawah untuk melompat ke hadapan.

Kategori perisai
Semua perisai yang dibuat Semua perisai yang boleh ditukar
Semua pakaian yang boleh ditagih

Ikon Perisai Penerangan Kos sumber
Ikon perisai tulang anak lelaki sotf.png hutan . , 1 pita saluran
DeerhideArmouricon.png Menyembunyikan perisai Satu set perisai yang menawarkan perlindungan dalam pertempuran dan membantu anda lebih panas. 2 Sembunyikan, 1 kain
Leafarmouricon.png Perisai daun . 10 daun, 1 kain
Perisai Tech Perisai terbaik yang boleh anda buat, menawarkan ketahanan yang lebih tinggi daripada perisai lain, tetapi dengan kos sumber yang mahal.

Semua perisai yang boleh ditagih di anak -anak hutan

Perisai yang boleh ditukar
Ikon Perisai
Ikon perisai yang menyeramkan anak -anak hutan.png Perisai yang menyeramkan Lapisan pelindung kulit mutan yang boleh dipakai sebagai perisai. Anda boleh mendapatkan perisai yang menyeramkan oleh mutan yang berkulit, yang sering dijumpai di gua, bunker, dan kadang -kadang berkeliaran di atas tanah.
Golden Armor Icon Sons of the Forest.png Perisai Emas Item cerita utama yang boleh anda pakai untuk mengurangkan kerosakan setan sebanyak 70%. Dipindahkan ke sistem gua baru sehingga patch 02.

Semua pakaian yang boleh ditagih di anak -anak hutan

Pakaian yang boleh ditukar
Lokasi
Kot perniagaan yang boleh dipakai oleh anda atau kelvin. Ditemui di kubur besar -besaran di sebelah barat laut pulau, di mana 5 jalan tanah bertemu.
Saman penyamaran . Di pantai ke barat laut, di atas kayak merah.
Pakaian Gaun biru gelap dengan corak bunga, untuk Virginia. Jauh di dalam bunker makanan dan makan
Pakaian hitam dan biru yang memberikan keselesaan dan kehangatan dan boleh dipakai oleh anda atau kelvin. Di dalam kem kanibal hanya barat daya gua sekop, di sepanjang kolam kecil yang disambungkan ke sungai di setiap hujung.
Jaket kulit Jaket coklat yang dilengkapi dengan beberapa cermin mata hitam yang sejuk. Di dalam kapal terbang yang terhempas di ladang berumput rata ke barat daya gunung bersalji.
Saman kulit Pakaian kulit merah untuk Virginia Di dalam kerusi penumpang helikopter kecil.
Piyama Pakaian tidur merah jambu yang selesa yang boleh dipakai oleh anda atau kelvin. Di dalam lantai pertama bunker rekreasi.
Saman trek Pakaian sporty yang berwarna -warni yang boleh dipakai oleh Virginia. Di bangku simpanan di gim, di dalam bunker rekreasi.
Tuxedo Saman bergaya yang boleh dipakai oleh anda dan Kelvin. Dalam penyelenggaraan bilik mandi, di rak kecil, di sebelah mayat.
Pakaian basah . Di dalam gua sekop, hanya melepasi bahagian banjir pertama.
Jaket sejuk Membuat anda lebih panas di iklim sejuk. Barat gunung bersalji, di tasik di antara dua tasik lain. Cari tapak perkhemahan di bahagian bawah air terjun yang indah.

Mencari lebih banyak anak lelaki di hutan? Lihat pautan di bawah!

  • Senarai Alat: Cara Mencari dan Majukan Semua Alat
  • Menipu dan rahsia