Anak -anak Hutan yang berakhir dijelaskan | Pcgamesn, anak -anak hutan yang berakhir dijelaskan: teori peminat kami – berakhir – perkembangan cerita | Anak -anak Hutan | Gamer Guides®

Anak lelaki hutan

Tetapi, mengapa itu membolehkan Virgina bertahan? Jawapannya ialah kita tidak tahu. Yang kita tahu ialah dia menyerupai mutan Virginia dengan pelbagai kaki dalam permainan pertama. Sukar untuk mengatakan.

Anak -anak Hutan yang Berakhir Dijelaskan

Anak -anak Forest Ending menawarkan pelbagai pilihan pada kemuncak permainan seram survival Endnight, masing -masing dengan hasil dan pencapaiannya sendiri.

Anak -anak Hutan Berakhir: Angka yang tidak diketahui pada permulaan permainan survival, memakai saman hazmat dan mengadakan pistol di wajah anda

Diterbitkan: 3 Mac, 2023

Sekiranya anda memerlukan Anak -anak Hutan yang Berakhir Dijelaskan, Kami tidak menyalahkan anda. Lawatan Mutant Endnight adalah cahaya pada butiran cerita, dan hanya sampai ke akhir boleh menjadi penipu kepala yang sebenar dengan sendirinya. Lebih -lebih lagi, kesimpulan masa anda di pulau itu berbeza -beza bergantung kepada pilihan yang anda buat dan boleh menghasilkan akhir yang baik, buruk, atau sempurna.

. Sekiranya anda masih mendapat beberapa jurang yang ketara dalam inventori anda, lihat panduan kami untuk mencari anak -anak sekop hutan, rebreather, dan pistol tali, yang semuanya perlu melihat anak -anak hutan yang berakhir sepenuhnya. Tidak perlu dikatakan, ada spoiler di bawah.

Bagaimana untuk mendapatkan anak -anak hutan yang berakhir

Sebelum anda dapat sampai ke mana -mana anak lelaki yang berakhir dengan hutan, anda mesti terlebih dahulu melawat semua anak lelaki lokasi kad kunci hutan untuk mendapatkan kad kunci penyelenggaraan dan kad kunci VIP, yang kedua -duanya perlu maju. Selepas itu, Don the Golden Armor – jika anda belum mengambilnya, panduan kami kepada anak -anak perisai hutan boleh mengarahkan anda ke arah yang betul – dan mengakses bunker akhir, yang terletak di pantai timur terus ke selatan yang ditinggalkan kampung.

Pada mulanya, kemudahan bawah tanah ini tidak terlalu berbeza dari mana -mana bunker lain yang telah anda pelajari – sehingga anda sampai ke bilik mandi. Melangkah melalui lubang di dinding bilik mandi dan berinteraksi dengan pintu emas misteri untuk memasuki sistem gua yang dipenuhi dengan lava dan variasi baru anak -anak lelaki mutan hutan. Sekiranya anda telah mengambil salib pada perjalanan anda, sekarang adalah masa untuk melengkapkannya. Anak -anak anda dari senjata hutan boleh lakukan beberapa kerosakan kepada mutan ini, tetapi salib memegang keupayaan untuk membakar syaitan -syaitan ini di mana mereka berdiri.

Ini adalah perjalanan panjang melalui sistem gua ini, tetapi selagi anda berhati -hati untuk menangkis serangan mutan dan mengelakkan jatuh ke dalam sungai lava, anda harus sampai ke hujung jalan linear tanpa masalah. Sistem gua tiba -tiba ditamatkan di artifak Golden Cube yang dibayangkan di banyak nota yang bertaburan sepanjang permainan survival.

Anak -anak Hutan Berakhir: Metropolis futuristik yang digambarkan dalam visi dalam artifak kiub

Anda melangkah ke kiub sebagai sebahagian daripada cutscene, di mana pintu pintu ditutup di belakang anda. Ketika pemasa menurun ke sifar, bahagian jauh kiub dibuka untuk memaparkan visi metropolis futuristik, yang dicirikan oleh pencakar langit yang tajam dan kenderaan terbang.

Akhirnya, penglihatan ini berakhir, kembali ke dinding kubus. Beberapa saat kemudian, cara anda datang membuka kembali di belakang anda untuk mendedahkan massa daging yang tidak seperti mana -mana mutan lain yang anda temui dalam permainan seram setakat ini, menunjukkan bahawa banyak masa telah berlalu sejak anda melangkah ke dalam kiub.

Anak -anak di Akhir Hutan

Terdapat tiga anak lelaki dari penghujung hutan, dan yang anda terima bergantung kepada sahabat anda dan sama ada anda mengambil ransel terus di belakang anda sebelum anda menaiki helikopter penyelamat.

Sekiranya anda memilih untuk mendapatkan beg galas, helikopter penyelamat akan berlepas tanpa anda, meninggalkan anda terkandas di pulau itu selama -lamanya. Tidak semua yang buruk walaupun – menjangkau anak -anak lelaki ini yang berakhir membuka kunci pencapaian ‘melawan setan’, jadi anda mendapat sesuatu untuk semua usaha anda.

Anak -anak Hutan Berakhir: Ransel yang merupakan faktor penentu mengenai sama ada anda menerima yang baik atau buruk pada akhir malam

Sebagai alternatif, anda boleh menaiki helikopter penyelamat seperti biasa, dan nikmati menonton pulau yang dipadamkan oleh kanibal akhir malam. Agak dengan tepat, anak -anak lelaki yang berakhir dengan hutan ini akan menjatuhkan anda pencapaian ‘iblis yang bertempur’, membuktikan bahawa penutupan boleh didapati di tempat yang tidak dapat disangkal.

Variasi anak -anak lelaki ini berakhir juga boleh didapati jika anda tahu bagaimana untuk mendapatkan Virginia di Anak -anak Hutan dan tidak membiarkan Kelvin mati. Walaupun pukulan luas tetap sama, kedua -dua sahabat juga menyaksikan peristiwa di dalam kiub dan menaiki helikopter bersama anda. Ini akan membuka kunci pencapaian tersembunyi ‘menjaga rakan anda’ tersembunyi dan merupakan perkara yang paling dekat dengan yang sempurna setakat ini.

Itulah anak -anak hutan yang berakhir pada masa ini. Perlu dinyatakan bahawa permainan kotak pasir kekal di akses awal sekarang, jadi sama ada mana -mana pengakhiran ini dapat dianggap sebagai kesimpulan muktamad anak -anak hutan yang masih harus dilihat. Sebaik sahaja kredit akhir berakhir, mengapa tidak kembali ke pulau dengan rakan -rakan di Anak -anak Multiplayer Hutan? Sebagai alternatif, lihat senarai permainan PC terbaik kami untuk dimainkan seterusnya.

Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Anak -anak Forest Ending Dijelaskan: Teori Kipas kami

Oleh

Anak -anak hutan yang berakhir agak pelik; Pada mulanya, kebanyakannya tidak masuk akal. Tetapi, apabila anda mula menyambungkan titik -titik apa yang paling banyak dikatakan dan dimaksudkan oleh cetakan e -mel, benang mula membongkar tentang apa yang mungkin dimaksudkan. Inilah tafsiran kami tentang anak -anak jalan cerita hutan ketika kami menerangkan anak -anak hutan yang berakhir.

Anak -anak dari Hutan Berakhir Dijelaskan Kris

Oleh itu, apabila anda sampai ke bunker terakhir, melengkapkan perisai emas anda, dan kemudian pergi ke bilik artifak, anda akan menjalankan kursus yang penuh dengan lava ke kiub misteri yang telah anda baca sepanjang perjalanan anda.

Apabila anda sampai ke penghujungnya, anda juga akan mempunyai sahabat dengan anda. Sekiranya anda terus Kelvin hidup melalui kesengsaraan ini dan bahkan berjaya berkawan Virginia, anda juga boleh meninggalkan helikopter dengan mereka berdua. Anda juga akan mendapat pencapaian yang dipanggil Keep rakan anda untuk melakukannya.

Jauhkan rakan anda

Lengkapkan cerita dengan semua NPC yang mesra masih hidup

Kalvin, tentu saja, salah satu daripada tentera upahan pada permulaan permainan, sementara Virginia adalah anak perempuan Edward Puffton. Ini adalah satu -satunya perkara yang kita tahu dengan cara tertentu apa maksudnya. Selebihnya kandungan yang kita saksikan sepanjang cerita adalah misteri, berputar bersama oleh teori dan spekulasi. Di bawah ini kita akan cuba menjelaskan anak -anak hutan yang berakhir, menggunakan pengetahuan dari permainan pertama, dan petunjuk dari pickup yang ditemui di seluruh pulau.

Sumber Mutants Kris

CCTV di Makmal Bunker Makanan menunjukkan sesuatu yang bergetar, menjadikan Barbara Puffton dan kawan -kawannya menjadi mutan

CCTV di Makmal Bunker Makanan menunjukkan sesuatu yang bergetar, mengubah Barbara Puffton dan rakan -rakannya menjadi mutan.

Dalam permainan hutan pertama, kita tahu bahawa mutan sering menjadi eksperimen yang salah, sementara kanibal biasanya penduduk pulau asli, dengan beberapa tahap mutasi pada mereka. Teori ini adalah orang asli yang ada untuk menangkis mata yang tidak diingini, sementara Sahara pergi untuk bereksperimen dengan artifak di bawah.

Sementara itu, kita tahu melalui pelbagai makmal dan barangan sinkhole yang Sahara Therapeutics, syarikat yang terlibat dalam permainan pertama melakukan ujian. Apabila Saharaco memerlukan orang untuk menguji, mereka menggunakan artifak makmal gunung untuk menembak pesawat untuk mendapatkan lebih banyak orang untuk menguji. Lagipun, mudah bagi dunia untuk menganggap mereka mati dalam kemalangan pesawat, dan bukannya digunakan dalam eksperimen saintifik.Ini adalah bagaimana protagonis hutan, Eric Leblanc tiba di pulau itu, dan memulakan pencariannya untuk anaknya.

Namun, dalam permainan ini, artifak yang hadir di Kawasan 2, peta yang kita mainkan di anak -anak hutan, mempunyai artifak berfungsi yang berbeza. Di bunker makanan yang pertama, kita dapat memeriksa CCTV dan melihat Edward dan Barbara Puffton mula bergetar dengan rakan -rakan elit mereka yang kaya, ketika kita masuk ke dalam bilik, kita dapati seluruh bilik dipenuhi dengan mutan mati. Apa sahaja yang menyebabkan getaran menyebabkan mereka bermutasi. Jadi, artifak semuanya mempunyai kuasa yang berbeza.

Tetapi, mengapa itu membolehkan Virgina bertahan? Jawapannya ialah kita tidak tahu. Yang kita tahu ialah dia menyerupai mutan Virginia dengan pelbagai kaki dalam permainan pertama. Sukar untuk mengatakan.

Siapa Bapa dan Anak? LeBlancs?¶

Bolehkah kedua -dua watak ini menjadi LeBlanc, tetapi beberapa dekad kemudian?

Bolehkah kedua -dua watak ini menjadi Leblanc, tetapi beberapa dekad kemudian?

Apabila anda membuatnya ke bunker yang kedua hingga terakhir, anda akan turun tangga, dan mencari pintu untuk dibuka menggunakan butang interaksi anda. Di dalamnya, anda akan menemui seorang yang sedang berjuang melawan sluggy dan bayi mutan di dalam bilik. Kami tidak benar -benar tahu siapa watak ini. Kami tahu pasti mereka bukan ahli keselamatan seperti Kalvin dan kami, kerana mereka tidak memakai pakaian seragam yang sama. Tetapi kami cepat berkawan dengan mereka.

Teori ini adalah watak kita tahu siapa watak itu sudah. Pada pendapat kami, anak muda itu dengan pistol menembak bayi adalah Timmy LeBlanc, dan lelaki yang lebih tua dengan rambut putih adalah Eric LeBlanc. Eric LeBlanc adalah yang selamat dalam permainan hutan pertama yang kita mainkan, dan Timmy adalah anak yang kita selamatkan dalam permainan itu. Petunjuknya adalah bahawa dia berkata turun anak lelaki, dan mula meletup dengan senapang itu. Satu -satunya lelaki tua yang mungkin adalah Edward Puffton, tetapi kita tahu dia tidak mempunyai anak lelaki, berdasarkan komputer riba helikopter dan kehendaknya, dan ada bukti kukuh yang dia mati di bunker makanan dengan isterinya, Barbara.

Eric LeBlanc dari permainan pertama menerbitkan buku sendiri, yang boleh anda dapati di pulau itu

Eric LeBlanc dari permainan pertama menerbitkan buku sendiri, yang boleh anda temui di pulau itu.

Ia masuk akal boleh menjadi Leblancs, seperti yang kita tahu bahawa Eric dan Timmy berdua berpengetahuan tentang artifak, terima kasih kepada naratif permainan pertama. Sementara itu, Timmy adalah ujian tertakluk kepada artifak yang dapat mengawal kehidupan dan kematian, kerana dia sepatutnya digunakan untuk membangkitkan anak perempuan bos Sahara. Oleh itu, tidak mustahil sepenuhnya bahawa mereka mengikuti aktiviti Sahara dan memeriksa kawasan 2. Ia juga menjelaskan mengapa mereka tahu tentang mutan, pulau itu, dan mengetahui perkara mengenai dimensi alternatif, setiap buku Timmy yang anda dapati dalam permainan.

Mengenai watak dan peranannya, kita tahu sesuatu, tetapi kita tidak diberitahu apa. Kami Mempunyai Tatu Demon Fight di pergelangan tangan kami, dan memandangkan sifat mesra kami dengan siapa yang kami anggap adalah Timmy, seseorang boleh mengesyaki kami tahu lebih banyak daripada yang kami diberitahu. Mungkin kita adalah tumbuhan untuk mendapatkan di pulau itu dan mengerjakan apa yang berlaku. Ini juga membayangkan kita tahu sesuatu tentang iblis, seperti yang kita dapati di gua lava pada akhir permainan. Masih ada kepingan yang hilang untuk teka -teki ini.

Realiti alternatif

Tim LeBlanc, kanak -kanak yang anda bawa dalam permainan pertama, mempunyai buku meneroka dimensi dan realiti yang berbeza

Tim LeBlanc, kanak -kanak yang anda bawa dalam permainan pertama, mempunyai buku meneroka dimensi dan realiti yang berbeza

Watak misteri ini tahu banyak tentang kiub dan realiti alternatif

(1 dari 2) Tim LeBlanc, anak yang anda selamatkan dalam permainan pertama, mempunyai buku meneroka dimensi dan realiti yang berbeza.

Tim LeBlanc, kanak -kanak yang anda bawa dalam permainan pertama, mempunyai buku meneroka dimensi dan realiti yang berbeza

Watak misteri ini tahu banyak tentang kiub dan realiti alternatif

Tim LeBlanc, anak yang anda bawa dalam permainan pertama, mempunyai buku meneroka dimensi dan realiti yang berbeza. (kiri), watak misteri ini banyak mengetahui tentang realiti kiub dan alternatif. (kanan)

Semasa kita meneroka pulau ini, kita dapati banyak rujukan kepada realiti lain. Dalam satu kes, kita dapati buku Timmy, iaitu mengenai realiti dan dimensi alternatif. Tim akan mempunyai pengalaman pertama dengan ini, kerana dia dipasang ke dalam artifak dalam permainan pertama. Kami juga tahu ada salib di gua pelombong, dan gua lava pada akhirnya dipenuhi dengan setan yang dibakar oleh salib jika anda menggunakannya terhadap mereka, yang menunjukkan beberapa tahap kepercayaan agama dalam cerita juga.

Pengetahuan tentang dimensi lain, dan kerja Timmy dan ayahnya di pulau pertama membolehkan mereka memahami bagaimana kiub berfungsi. Mereka seolah -olah tahu bagaimana masa kitaran kiub, dan nampaknya tidak terlalu terkejut dengan fakta bahawa kota bulan futuristik gergasi muncul di dalam kiub sebagai salah satu realiti atau dimensi lain yang ada. Ia juga seolah -olah Timmy tahu dengan baik tentang realiti lain terima kasih artifak dalam permainan pertama, oleh itu bukunya yang kami dapati.

The Antagonis: Silver Man¶

Kami tidak

Kami tidak tahu banyak tentang lelaki perak, tetapi ada banyak petunjuk tentang siapa dia.

Pada permulaan permainan ketika kami tersingkir, lelaki dengan tracksuit perak menendang kami di muka setelah membiarkan kami dari revolvernya. Dia juga muncul dengan pengawal bersenjata sendiri semasa Sluggy, Timmy, dan Eric Moment.

Bagi nasib ini, kita tahu dia berubah menjadi beberapa bentuk sluggy apabila kitaran kubus tiba. Kerana dia tidak masuk ke dalam kiub pada waktunya. Bagi siapa dia, jujur, kami tidak pasti. Walaupun, kita mempunyai beberapa teori.

Demi anak -anak lelaki ini Teori Penjelasan yang Mengakhiri Hutan, kita akan merujuknya sebagai lelaki perak.

Kami tahu melalui satu dokumen bahawa Puffcorp masuk ke dalam perang bidaan di pulau dengan Sahara, perniagaan yang pertama. Dan Puffcorp menang. Bukti ini berada di dalam salah satu bilik tidur di tempat kedua hingga terakhir yang pertama kali anda cari Timmy dan Eric LeBlanc.

Spekulasi kami adalah bahawa Puffcorp mungkin membeli pulau itu dan ingin menjadikannya sebuah resort keseronokan untuk masyarakat yang tinggi. Inilah sebabnya mereka menjadikannya kawasan golf, dengan bunker bawah tanah untuk pusat peranginan. Kita dapat melihat pulau itu dipasarkan seperti itu, terima kasih kepada risalah pesawat yang terhempas, mungkin ditembak oleh Silver Man, sama seperti bagaimana kami ditembak jatuh di helikopter kami. Kami juga melihat bukti kehendak Edward secara bertulis, dengan wangnya pergi ke Virginia di pejabat VIP di kelab malam. Jadi, nampaknya Edward merancang persaraannya dan rancangan pasca hidup untuk anak perempuannya, dan bukannya terlibat dengan keabadian, dan dimensi alternatif.

Mengambil risalah ini di sayap kapal terbang yang terhempas mengungkapkan orang ramai datang ke pulau untuk retret bunker mewah -sesuatu yang tidak akan berlaku

Mengambil risalah ini di sayap kapal terbang yang terhempas mengungkapkan orang ramai datang ke pulau untuk retret bunker mewah -sesuatu yang tidak akan berlaku

E -mel ini membuktikan beberapa pekerja Saharaco dan Puffcorp tahu mengenai artifak

(1 dari 2) Memetik risalah ini di sayap pesawat yang terhempas mendedahkan orang ramai datang ke pulau untuk retret bunker mewah -sesuatu yang tidak dikehendaki Sahara.

Mengambil risalah ini di sayap kapal terbang yang terhempas mengungkapkan orang ramai datang ke pulau untuk retret bunker mewah -sesuatu yang tidak akan berlaku

E -mel ini membuktikan beberapa pekerja Saharaco dan Puffcorp tahu mengenai artifak

Mengambil risalah ini di sayap kapal terbang yang terhempas mengungkapkan orang ramai datang ke pulau untuk retret bunker mewah -sesuatu yang tidak dikehendaki Sahara. (kiri), e -mel ini membuktikan beberapa pekerja Saharaco dan Puffcorp tahu mengenai artifak. (kanan)

Tetapi, sesetengah pekerja mungkin mempunyai idea tentang beberapa perkara yang berlaku di pulau itu. Sebilangan pekerja yang bekerja untuk Puffcorp dapat dilihat dengan e -mel kepada pekerja Saharaco yang bercakap mengenai artifak dan apa yang mereka dapati. Beberapa eksekutif Puffcorp bekerja bersama pekerja Sahara yang tahu, yang membolehkan kakitangan meneruskan operasi perlombongan untuk logam pelik dan bangunan di sekitar artifak, menyamar sebagai pengembangan bunker. Dengan cara itu, kedua -dua syarikat mendapat apa yang mereka mahukan.

Ia juga menjelaskan mengapa Sahara boleh menghantar seorang lelaki seperti lelaki perak untuk datang dan mengambil alih pulau itu apabila kitaran kiub pertama bermula. Kemungkinan lelaki perak ada untuk mempertahankan pulau itu. Di sinilah kanibal masuk, kerana dia akan tahu tentang mereka dari pulau pertama. (Mengapa Puffcorp membeli sebuah pulau untuk membina resort bunker mewah ketika tanah dipenuhi dengan kanibal yang ingin membunuh anda setiap saat?). Kami juga tahu kanibal seolah -olah wujud bersama artifak, terima kasih kepada item artifak di hutan. Kami tahu bahawa kanibal di kawasan 1 pulau (peta hutan 1) mematuhi dan dapat menahan kuasa artifak. Mungkin kerana mereka telah tinggal bersama mereka sejak sekian lama.

Ini boleh berjalan di sepanjang jalan untuk menjelaskan mengapa kanibal tidak berpaling, dan sebaliknya melawan mutan di pulau ini. Oleh itu, mengimport kanibal ke pulau ini dan membiarkan mereka tinggal di sana menunjukkan bahawa ia adalah prospek pertahanan terhadap pelawat pulau, dan untuk melawan mutan jika mereka melarikan diri.

Ia juga dapat menjelaskan mengapa terdapat bukti senjata api dan pertempuran antara manusia dengan orang -orang penyelenggaraan yang dibunuh. ? Jelas, Sahara menjadi kerahsiaan, kerana mereka tidak mahu orang mengetahui tentang pulau pertama, dan pastinya berusaha untuk menjaga pulau kedua tenang.

Sama ada, terdapat banyak tradisi yang tidak disahkan di Anak -anak Hutan. Mudah -mudahan, ini berlaku dengan menjelaskan anak -anak hutan yang berakhir. Apa pendapat anda mengenai anak -anak hutan yang berakhir, beritahu kami di komen di bawah?

Anak -anak Hutan yang Berakhir Dijelaskan, Dan Bagaimana untuk Mencapai Akhir

Anak -anak hutan tidak memegang tangan atau mengarahkan anda ke mana -mana arah. Apabila anda bangun di pulau yang dipenuhi kanibal itu, itu sahaja. Ini adalah tanggungjawab anda untuk bertahan cukup lama untuk dapat melarikan diri. Walau bagaimanapun, apabila semuanya selesai dan dibuang, saya tidak boleh menyalahkan anda jika anda memerlukan Anak -anak Hutan yang Berakhir Dijelaskan.

Tangkap treler untuk anak -anak hutan di sini.

Sekiranya anda telah melepaskan sebarang petikan di sekitar pulau itu, ia menyusahkan untuk membungkus kepala anda di sekitar makna sebenar apa yang anda lihat. Dan walaupun anda belum, datang ke kesimpulan anda sendiri masih memerlukan beberapa teori. Dalam panduan ini, kami menerangkan semua yang anda perlu tahu mengenai cerita, dan perincian bagaimana mencapai penghujung anak -anak hutan.

 • Bagaimana mencapai penghujung anak -anak hutan
 • Anak -anak Hutan yang Berakhir Dijelaskan
 • Anak -anak dari Hutan Pengakhiran Alternatif

Bagaimana mencapai penghujung anak -anak hutan

Percayalah atau tidak, anda boleh sampai ke penghujung anak -anak hutan dengan cepat jika anda tahu apa yang anda perlukan dan ke mana hendak pergi. Tanpa meneroka seluruh pulau, bagaimanapun, sukar untuk menyatukan apa yang sebenarnya berlaku.

Anda memerlukan beberapa item untuk mencapai penghujung anak -anak hutan, dan ini adalah seperti berikut:

 1. Rebreather
 2. Gun tali
 3. Shovel
 4. Kekektologi Penyelenggaraan
 5. VIP Keycard
 6. Perisai Emas

Pertama, anda ingin mengambil pistol rebreather dan tali dari gua masing -masing, dan menggunakannya untuk mendapatkan sekop dari gua ketiga. Kami terperinci dengan tepat di mana anda perlu pergi ke panduan kami tentang cara mendapatkan sekop di anak -anak hutan.

Dengan sekop akhirnya dalam milik anda, sudah tiba masanya bagi kami untuk mendapatkan kad kunci penyelenggaraan. Ini secara kebetulan terletak di bunker di lingkaran hijau yang paling dekat dengan gua pistol tali di GPS kami. Anda perlu menggali tapak menggunakan sekop anda dan menuju ke dalam untuk mendapatkan kad kunci.

Pemain menggali digspot di anak -anak hutan

Kad kunci VIP berada di dalam gua juga ditandakan pada GPS kami, dan yang paling dekat dengan Gua Rebreather. Untuk lebih terperinci di mana hendak pergi, pergi ke panduan kami di mana untuk mencari setiap kad kunci di anak -anak hutan.

Akhirnya, dengan keycards yang relevan dalam milik kita, kita memerlukan satu perkara terakhir: Golden Armor. Ini dijumpai di, anda fikirkan, satu lagi bulatan hijau di GPS kami. Yang ini hanya berlaku di seberang pulau untuk semua yang kami dapati setakat ini, walaupun.

Pemain menghadapi pintu masuk ke sebuah gua yang mengandungi perisai emas di anak -anak hutan

Cari bulatan hijau di GPS anda yang terletak di tasik yang besar dengan gua di atasnya, dan terus. Anda memerlukan kad kunci penyelenggaraan untuk masuk ke dalam, dan di sini, anda akan dapati perisai emas.

Sekarang kita mempunyai semua peralatan yang kita perlukan, sudah tiba masanya untuk pergi ke bunker VIP (ditunjukkan di bawah). Seperti yang anda harapkan, kawasan ini akan penuh dengan mutan Tuhan yang kiri, kanan, dan tengah (kecuali anda bermain di mod damai).

Pemain menghadapi bunker VIP di anak -anak hutan

Anda sepatutnya menemui senjata sekarang, memandangkan bunker perisai emas mengandungi pistol, tetapi jangan takut jika anda tidak mempunyai. Bunker yang akan datang ini mempunyai senapang patah dan peluru di dalamnya yang anda boleh ambil sebelum perkara menjadi sangat kasar.

Jadikan jalan anda melalui kemudahan bawah tanah sehingga anda mencapai apa yang jelas adalah tempat tinggal VIP. Akan ada bilik mandi di sini dengan dinding patah memancarkan asap. Pergi melalui untuk sampai ke pintu keemasan. Di sini, melengkapkan perisai emas dan berinteraksi dengan pintu untuk terus maju.

Anda kini memasuki gua yang besar dan luas yang penuh dengan musuh dan lava. Jalannya linear dari sini. Akhirnya, anda akan mencapai kiub emas dengan askar di dalam, memegang komputer riba yang memaparkan undur. .

Askar di sini mula terkejut sedikit, dan apabila dia berhenti, seberang kiub emas terbuka, mendedahkan sekilas sesuatu yang futuristik dan mengelirukan.

The Golden Cube tidak lama lagi akan ditutup, dengan pintu masuk asal dibuka semula untuk mendedahkan satu lagi sluggy. Sekali lagi, jangan risau untuk memerangi yang satu ini. Tidak lama selepas itu, anda akan bangun di pantai dengan helikopter menunggu untuk membawa anda kembali ke keselamatan, dan tamadun

Anda kemudian boleh memilih untuk menaiki helikopter ini, atau mengambil beg galas anda dan tinggal, masing -masing membuka kunci pencapaian akhir yang kami jelaskan di bawah.

Anak -anak Hutan yang Berakhir Dijelaskan

Oleh itu, terdapat banyak perkara untuk membongkar ketika datang ke anak -anak hutan yang berakhir. Banyak berlaku dengan sedikit penjelasan, jadi apa yang sebenarnya berlaku di pulau ini?

Saya akan mulakan dengan prefacing bahawa ada sedikit yang kita tahu pasti, dan beberapa penjelasan di bawah adalah peminat yang berasaskan apa yang kita tahu, apa petunjuk yang telah kita berikan, dan apa yang kita pelajari dari hutan.

Apa yang kita tahu adalah bahawa kiub emas yang kita dapati pada akhir permainan adalah artifak macam, dan memandangkan apa yang kita lihat di pelbagai bunker, selamat untuk mengandaikan bahawa artifak ini mempunyai kaitan dengan orang yang berubah menjadi mutan.

Kami juga tahu bahawa, memandangkan alam semesta siber yang kami saksikan, bahawa artifak ini disambungkan kepada realiti alternatif. Di seberang permainan, anda juga akan menemui dokumen dan buku yang memperincikan lebih banyak tentang pulau itu, termasuk buku dari Tim Leblanc sendiri mengenai kewujudan dimensi lain.

Pemain melihat dokumen yang menyebut artifak dan kiub emas di anak -anak hutan

Lelaki itu di jaket krom yang mengetuk kami pada awal permainan? . Sluggy yang kita lihat tepat selepas pembukaan kiub sudah pasti dia, setelah berubah. Ini kemudian membawa kepada teori bahawa mereka yang tidak berada di dalam kiub emas pada masa tertentu (ingatlah komputer riba tentera dengan undur?) bertukar menjadi raksasa yang mengerikan.

? Di bunker itu, anda akan bertempur dengan sluggy, dan mendapat bantuan daripada dua orang asing yang tidak berpakaian seragam. Pada satu ketika, watak yang lebih tua memberitahu yang lebih muda kepada, “Get Down Son”, yang membawa kepada teori bahawa ini, sebenarnya, Eric dan Tim LeBlanc dari permainan pertama melakukan apa yang mereka lakukan dengan baik; Melawan setan.

Memandangkan buku mereka juga berada di pulau itu, saya fikir kita betul untuk mengandaikan bahawa pasangan itu ada di sini, meneruskan penyelidikan seumur hidup mereka untuk hidup dan realiti alternatif.

Akhirnya, masih banyak soalan yang tidak dijawab di Anak -anak Hutan, dan menggabungkan teka -teki bersama -sama adalah sebahagian daripada keseronokan. Yang mengatakan, pasti ada sesuatu yang hilang di sini, jadi kami hanya berharap permainan Endnight menyapu kisahnya dalam kemas kini masa depan.

Anak -anak dari Hutan Pengakhiran Alternatif

. Walaupun, dua daripadanya hampir sama.

Melawan setan yang berakhir

Akhir pertama untuk anak -anak hutan berlaku jika anda menaiki helikopter dan meninggalkan pulau itu. Sekiranya anda menyimpan Kelvin, dia juga akan menyertai anda di Golden Cube, dan di helikopter.

Ini membuka pencapaian ‘iblis bertempur’.

Melawan syaitan yang berakhir

Akhir kedua untuk anak -anak hutan berlaku jika anda mengabaikan helikopter, mengambil ransel anda, dan tinggal di pulau itu. Anda terjebak di sini selama -lamanya untuk terus melakukan apa sahaja yang anda suka.

Ini berakhir membuka pencapaian ‘Fight Demons’.

Jauhkan rakan anda

Akhir dan terbaik untuk anak -anak hutan melibatkan berkawan dengan Virginia. Sekiranya anda berteman dengannya dan juga menjaga Kelvin, kedua -duanya akan menyertai anda dalam urutan Golden Cube pada akhir permainan. Kemudian, menaiki helikopter, dan kedua -duanya akan melarikan diri dari pulau dengan anda.

Ini berakhir membuka pencapaian ‘menjaga rakan anda’.

Itu sahaja untuk kesimpulan anak -anak hutan, tetapi dengan permainan masih dalam akses awal stim, saya mengesyaki bahawa akan ada lebih banyak rahsia untuk mendedahkan di pulau itu tidak lama lagi.

Sementara itu, lihat panduan kami ke lokasi senjata, serta bagaimana untuk mendapatkan perisai teknologi, yang jauh lebih baik daripada perisai emas.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Permainan Endnight Ikut
 • Seram mengikuti
 • Indie Ikut
 • PC Ikut
 • Anak -anak Hutan Mengikuti
 • Akses Awal Steam Ikuti
 • Survival & Crafting Ikuti

Ikuti semua topik Lihat 2 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.

Keghairahan Kelsey untuk permainan bermula dengan Resident Evil, dan agak sukar untuk membuat mereka menutup permainan seram sejak. Ketika mereka tidak menghilangkan ketakutan baru atau menghidupkan pembatalan bukit -bukit senyap, mereka sering dapat ditemui di atas Pokémon dan Kirby yang comel, atau sangat rata -rata di FPS Games.