Anak -anak Hutan Stim, Anak -anak Tarikh Pelepasan Hutan, Permainan, dan Treler | Pcgamesn

Anak -anak dari tarikh pelepasan hutan, permainan, dan treler

Mengikut halaman stim rasmi permainan, keperluan PC untuk anak -anak hutan adalah seperti berikut. Lihat di bawah jika anda tertanya -tanya sama ada PC anda boleh menjalankannya!

И в в н…

Приоб acara и н начне hadapan –

При mengasingkan: данана pulang. Она может измениться в будущем, а может остаться в текущем состоянии, так что, если вам не по вкусу то, что игра может предложить сейчас, рекомендуем дождаться её дальнейшего развития. З matahari бOшш

Соощение о рзочов

Поче р нний доа?

“Kami berangkat untuk membuat simulator seram survival muktamad, dan merasakan ia kini berada di pentas di mana ia memerlukan maklum balas dan penglibatan pemain untuk membantu menolak ini lebih jauh lagi.

Pengalaman kami dengan melepaskan permainan pertama kami ‘The Forest’ di Access Awal sangat positif. Kami mendapat banyak maklum balas dan cadangan yang sangat baik dan dapat membentuk dan memperbaiki permainan secara drastik, dan bukannya jika kami terus membangunkan pembangunan dalaman. Mempunyai pemain yang terlibat di peringkat ini akan menjadikan permainan ini lebih baik.”

Сольо прерно э foto ир б в в в н…?

“Kami berharap dapat akses awal selama 6-8 bulan, tetapi ini boleh berubah. Kami akan meninggalkan akses awal apabila kami yakin ini adalah versi terbaik permainan yang mungkin.”

“?

“Sebagai tambahan kepada pembetulan pepijat dan penambahbaikan pada keseimbangan dan permainan teras, kami merancang untuk menambah lebih banyak item, lebih banyak perkara yang anda boleh cetak 3D, lebih banyak untuk membina dan menemui, serta menambah mekanik permainan tambahan dan tradisi.”

Каково т т с с с н… в н нн в н н н ° в т то?

“Permainan ini boleh dimainkan dalam kedua-dua pemain tunggal dan berbilang pemain dengan sehingga 8 pemain. Terdapat gua untuk meneroka, cerita untuk mendedahkan, sistem bangunan baru, sistem kerajinan, senjata baru senjata, cuaca dan musim dinamik, musuh yang menakutkan dan banyak lagi.”

З з н л н н н ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц ц?

“Kami tidak merancang untuk menukar harga.”

Как вы планируете вовлекать сообщество в разработку игры?

“Sama seperti pelepasan akses awal kami ‘The Forest’, kami akan mengambil maklum balas dan cadangan dari komuniti di sini di Steam dan di seluruh media sosial.”

Anak -anak dari tarikh pelepasan hutan, permainan, dan treler

The Sons of the Forest Release Date kini ditetapkan, dengan pemaju Endnight Games mengesahkan akses awal, cerita, treler, dan butiran permainan.

Anak -anak Tarikh Siaran Hutan - Lampu suluh bersinar pada kanibal yang tidak berwajah

Diterbitkan: 23 Feb, 2023

Bilakah anak -anak tarikh pelepasan hutan? Ini soalan yang baik. Lagipun, Forest 2 telah sukar untuk diturunkan, tetapi permainan akhir malam akhirnya menetap pada tarikh, dan ia mendapat kami … cepat. Walaupun kami mungkin berlari dari kengerian yang menunggu kami dalam sekuel hutan yang lama ditunggu-tunggu, kami tidak berlari dari tarikh pelancarannya yang cepat.

Di luar pengumuman tarikh pelepasan yang sentiasa berubah walaupun, Endnight Games menyimpan butiran mengenai permainan survival barunya yang sangat dekat dengan dadanya, dan Comms telah sedikit dan jauh di antara. Ketika datang ke apa yang pemain akan mengalami apa yang boleh menjadi salah satu permainan seram terbaik tahun ini, jika bukan salah satu permainan PC terbaik secara keseluruhan, kami telah disimpan dalam kegelapan, jadi mari kita tengok dengan apa yang kita tahu mengenai anak -anak tarikh pelepasan hutan, cerita, permainan, dan banyak lagi.

Thumbnail YouTube

Anak -anak Tarikh Siaran Hutan

Endnight Games telah mengesahkan bahawa anak -anak tarikh pelepasan hutan adalah 23 Februari, 2023, di PC melalui Steam, dengan pelancaran akses awal awal. Seram Survival dilancarkan pada Steam dan PC pada 23 Februari pukul 10 pagi PST/1pm EST/6PM GMT/7PM CET.

Sekarang anak -anak tarikh pelepasan hutan adalah, kami pasti tidak akan berubah. Hampir hampir, dengan pemaju sebaliknya memilih untuk menyelesaikan pelepasan akses awal dan bukannya memindahkan tarikh lagi. Sudah tentu, sejak pembebasan adalah .

Anak lelaki treler hutan

Kami yakin bahawa permainan akhir malam tetap ketat mengenai sekuel hutan mereka dengan tujuan, ditunjukkan sebahagiannya oleh tiga treler mudah mereka, bertajuk Trailer 1, Trailer 2, dan Trailer 3, dan pada 20 Februari, Multiplayer Baru dan treler bangunan. Walaupun begitu, treler itu sendiri hanya menampilkan rentetan klip permainan pendek, tetapi ini hanya menambah ketegangan dan misteri permainan dan kandungannya yang menakutkan.

Walaupun mereka tidak banyak mendedahkan, segelintir anak -anak lelaki yang terputus -putus dari treler hutan telah memberitahu kami sedikit tentang apa yang diharapkan dari persekitaran kami, kelangsungan hidup kami, dan banyak ketakutan yang menunggu kami melintasi anak -anak peta hutan. Kami telah melihat raksasa berisi yang melemparkan bayi, kanibal bersatu berjalan di tangan mereka, dan watak kita sendiri menangkis musuh dengan kepala terputus. Dan itu bukan sekadar makhluk yang mengerikan yang mengancam kelangsungan hidup kita, dengan haiwan Alam dan sejuk yang bekerja terhadap anda juga.

Thumbnail YouTube

Anak lelaki permainan hutan

Tidak seperti di hutan, di mana anda adalah satu -satunya yang selamat dari kemalangan pesawat, anda secara teknikal dipilih Untuk menceburkan diri ke dunia anak lelaki yang ditunggang di dunia untuk mencari jutawan yang hilang. Ingatlah bahawa helikopter anda menjunam ke tanah selepas serangan misteri. Kami tidak pasti mengapa anda bukan hanya meninggalkannya di sana untuk melambangkan frasa makan orang kaya, tetapi, hei, anda mempunyai bil untuk membayar.

Walaupun keadaan mengapa anda mencari jutawan ini akan ditemui pada anak -anak tarikh pelepasan hutan, kami mempunyai idea yang cukup baik tentang apa yang akan berlaku sebaik sahaja anda sampai ke pulau yang sepi. Sendiri atau dengan rakan -rakan, anda akan ditinggalkan untuk meneroka, membuat, bertahan, dan memburu untuk terus hidup dan menangkis ancaman kanibal untuk hidup anda. Seram kelangsungan hidup dunia terbuka, anak-anak hutan meninggalkan perjalanan anda kepada anda untuk menangani seperti yang anda lihat sesuai.

Bukan sahaja anda akan berjuang untuk menangkis banyak anak lelaki mutan hutan, tetapi anda juga perlu melawan semula jadi ibu, kerana keempat -empat musim diwakili di anak -anak hutan (saya akan berputus asa mencari ini lelaki, jujur). Bulan musim bunga dan musim panas mungkin lebih mudah untuk bertahan dengan mangsa segar untuk memburu di lautan dan hutan, tetapi sejuk pahit musim sejuk mungkin membuktikan lebih banyak cabaran, jadi pastikan anda bersedia.

Thumbnail YouTube

Anak -anak dari Hutan Ai Companion

Endnight telah mengesahkan bahawa lelaki yang dilihat oleh pihak anda dalam treler adalah Kelvin, teman AI anda. Dilihat dengan anda sebagai salah seorang rakan anda dalam kemalangan helikopter, anda dapat dilihat cuba membawa Kelvin bulat dari kecederaan kepala, yang merupakan cara sempurna Endnight untuk mengasingkan kekurangan dialognya.

Kelvin dapat dilihat membantu anda membina, memburu, dan bertarung, jadi anda pasti akan mendapat lebih banyak sokongan dalam sekuel hutan. Lebih -lebih lagi, pemaju telah mengesahkan bahawa Kelvin akan tetap bermain dalam mod multiplayer, seperti yang dilihat dalam anak -anak baru treler multiplayer hutan di atas.

Anak -anak dari kerajinan dan bangunan hutan

Anak -anak dari kerajinan hutan dan inventori anda kelihatan, dengan cara yang paling, sama dengan hutan, jadi anda sekurang -kurangnya harus tahu apa yang anda lakukan jika anda telah memainkan asal. Cara terbesar di mana kerajinan berbeza dari permainan pertama adalah dengan pencetak 3D. Tambahan baru pastinya akan membuat banyak kerajinan lebih mudah, dan meluaskan barang -barang yang dapat anda kerjakan. Walau bagaimanapun, jangan mengharapkannya itu Ringkas, pada masa yang sama anda perlu mencari resin untuk menggunakan pencetak, yang mungkin akan terhad, jadi gunakan dengan bijak.

Sekiranya anda belum melakukannya, maka bersiaplah untuk sekuel dengan memainkan hutan. Sekiranya anda sudah ada, dan anda telah meletihkan segala yang ditawarkan oleh prequel, kami telah menyusun senarai cheat hutan dan komando konsol, serta mod hutan yang terbaik untuk menempah anda. Semak keperluan minimum PC dan spesifikasi yang disyorkan, dengan senarai keperluan anak -anak kami.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

SONS OF THE HUTAN TARIKH: Keperluan Masa Pelancaran & PC UK

Anak -anak hutan

Anak -anak tarikh pelepasan hutan akhirnya tiba untuk pemain di PC, dengan sekuel yang dijangkakan dengan lancar hutan hari ini selepas beberapa kelewatan.

The Sons of the Forest UK Waktu Pelancaran juga telah disahkan, jadi anda tahu tepat bila hendak berhenti bekerja dan mula bermain permainan baru yang menyeramkan.

Jadi, jika permainan seram adalah perkara anda dan anda mempunyai PC yang terpulang kepada tugas, terus membaca dan kami akan meneruskan butiran utama mengenai anak -anak dari tarikh pelepasan hutan!

Bilakah anak -anak hutan Tarikh Siaran?

Anak -anak tarikh pelepasan hutan adalah Khamis 23 Februari.

Permainan ini telah ditangguhkan dua kali, sebelum ini dijadualkan pada Mei 2022 dan Oktober 2022 melepaskan tingkap sebelum berpindah ke tarikh semasa. Walau bagaimanapun, permainan akhir malam telah menyatakan ini akan menjadi kelewatan terakhir, yang mungkin kelihatan sekarang bahawa kita mempunyai tarikh dan harga yang tepat.

Berapakah masa pelancaran UK untuk anak -anak hutan?

Masa Pelancaran Anak -anak Hutan UK adalah 5 petang GMT, pemaju telah mengesahkan.

Dengan masa membuka masa yang jelas, anda mungkin mahu menyelinap dari kerja sedikit lebih awal jika mungkin!

Bolehkah saya pra-memerintahkan anak lelaki hutan?

Tidak menghairankan! Tarikh pelepasan Februari 2023 telah disahkan untuk sementara waktu sekarang, tetapi halaman Steam permainan masih menunjukkan pilihan untuk ‘Wishlist’ permainan daripada meletakkan wang anda terlebih dahulu.

Di samping itu, kekunci CD permainan PC yang popular hanya menunjukkan pilihan untuk ‘memberitahu saya’ apabila mungkin untuk membeli. Mungkin bijak untuk memeriksa kembali malam ini apabila anda sudah bersedia untuk mula bermain!

Dengan memasukkan butiran anda, anda bersetuju dengan terma dan syarat dan dasar privasi kami. Anda boleh berhenti berlangganan pada bila -bila masa.

Platform apa yang boleh saya dapatkan anak lelaki hutan pada?

Seperti banyak perkara mengenai anak -anak hutan, ini juga masih ada di bawah bungkus, tetapi nampaknya kemungkinan besar akan bermain anak -anak hutan di PC pada pelancaran, dengan konsol PS4 dan PS5 mungkin mendapat pelabuhan kemudian.

Microsoft Windows mendapat hutan pada asalnya, dan ia segera dipindahkan ke PlayStation. Logik menentukan bahawa platform tersebut harus mempunyai anak -anak hutan, tetapi kata belum sampai kepada kita sama ada permainan itu juga akan membuat dirinya di rumah di Xbox atau Nintendo Switch.

Apakah syarat anak -anak PC hutan?

Mengikut halaman stim rasmi permainan, keperluan PC untuk anak -anak hutan adalah seperti berikut. Lihat di bawah jika anda tertanya -tanya sama ada PC anda boleh menjalankannya!

Keperluan minimum untuk memainkan anak lelaki hutan di PC:

 • Memerlukan sistem pemproses dan operasi 64-bit
 • OS: Windows 10 64-bit
 • Pemproses: Intel Core i5-8400 atau AMD Ryzen 3 3300x
 • Memori: RAM 12 GB
 • Grafik: Nvidia Geforce GTX 1060 3GB atau AMD Radeon RX 570 4GB
 • DirectX: Versi 11
 • Penyimpanan: 20 GB ruang yang ada
 • Nota tambahan: SSD (disukai)

Spesifikasi yang disyorkan untuk memainkan anak lelaki hutan di PC:

 • Memerlukan sistem pemproses dan operasi 64-bit
 • OS: Windows 10 64-bit
 • Pemproses: Intel Core i7-8700K atau AMD Ryzen 5 3600x
 • Memori: RAM 16 GB
 • Grafik: Nvidia Geforce 1080ti atau AMD Radeon Rx 5700 XT
 • DirectX: Versi 11
 • Penyimpanan: 20 GB ruang yang ada
 • Nota tambahan: SSD (disukai)

Anak lelaki permainan hutan

Anda boleh melihat beberapa anak lelaki rakaman permainan hutan dalam treler permainan rasmi di bawah:

Apa -apa selain daripada apa yang ada di dalam treler di atas masih tersembunyi di dalam minda permainan akhir malam, tetapi mengharapkan untuk memenuhi banyak wajah yang ingin membunuh anda semasa anda membuat jalan melalui permainan.

Persekitaran Hutan seolah -olah kembali sekali lagi, seperti yang diharapkan, tetapi bangunan moden telah ditambah dan nampaknya kita akan menghabiskan sekurang -kurangnya beberapa masa kita di dalamnya.

Sekarang tetingkap Tarikh Siaran baru telah disahkan, kami harus mempunyai lebih banyak maklumat yang akan datang pada bila -bila masa sekarang mengenai apa yang diharapkan di anak -anak hutan – kami akan mengemas kini anda sebaik sahaja kami mendengar apa -apa.

Anak lelaki treler hutan

Lihat anak -anak rasmi treler tarikh pelepasan hutan di bawah!

Lapar untuk lebih banyak permainan? Lawati jadual pelepasan permainan video kami, atau swing oleh hub kami untuk lebih banyak berita permainan dan teknologi.

Mencari sesuatu untuk ditonton? Lihat panduan TV atau Panduan Streaming kami.

Cuba majalah Radio Times hari ini dan dapatkan 12 isu untuk hanya £ 1 dengan penghantaran ke rumah anda – langgan sekarang. Untuk lebih banyak lagi dari bintang terbesar di TV, dengar Radio Times View dari Sofa Podcast saya.