Akan Call of Duty: Modern Warfare 3 Mempunyai Zombi?, Zombi kembali ke ‘Call of Duty’ dengan ‘Modern Warfare III’

Wabak adalah mod zombi berskala besar, terbuka yang diperkenalkan dalam Call of Duty: Perang Dingin Ops Hitam. .

Akan Call of Duty: Modern Warfare 3 Mempunyai Zombi?

Dengan Call of Duty: Modern Warfare 3 ditetapkan pada 17 Ogos, pemain tertanya -tanya apakah ia akan mempunyai mod zombi.

Menurut kebocoran, ia kelihatan seperti mod wabak ikonik membuat pulangan yang unik pada permainan Zombi Call of Duty.

Call of Duty: World at War Memperkenalkan mod Zombi untuk pertama kalinya, dan ia telah menjadi ciri kegemaran untuk sebahagian besar Call of Duty Fanbase. Mod Permainan telah membuat penampilan beberapa kali selama bertahun -tahun dan jika kebocoran semasa adalah apa -apa yang perlu dilalui, ia kelihatan seperti zombi akan hadir dalam Call of Duty: Modern Warfare 3 juga. Sekiranya anda tertanya -tanya apa mod zombi dalam peperangan moden 3 akan kelihatan seperti, inilah yang perlu anda ketahui.

Call of Duty: Modern Warfare 3 akan mempunyai mod zombi

Menurut, Call of Duty: Modern Warfare 3 akan menampilkan mod zombi dan ia akan sama dengan mod permainan wabak yang kita lihat pada masa lalu.

Wabak adalah mod zombi berskala besar, terbuka yang diperkenalkan dalam Call of Duty: Perang Dingin Ops Hitam. Ini adalah pemergian dari mod zombi berasaskan pusingan tradisional yang telah menjadi ruji siri Call of Duty sejak dunia dalam perang.

Dalam wabak, pemain bertelur di rantau Pergunungan Ural dan mesti menyelesaikan objektif untuk maju melalui peta. Objektif boleh berkisar dari mengaktifkan antena untuk memusnahkan sarang zombie. Sebaik sahaja objektif selesai, pemain boleh pergi ke rantau baru untuk meneruskan permainan.

Wabak adalah mod yang lebih mencabar daripada mod zombi tradisional, kerana pemain mesti berurusan dengan bilangan zombi yang tidak terhad. Walau bagaimanapun, mod ini juga menawarkan lebih banyak ganjaran, kerana pemain boleh mendapat kristal aeterium untuk menaik taraf senjata dan peralatan mereka.

.

  • Skala besar, peta dunia terbuka: .
  • Pelbagai objektif: Pemain mesti melengkapkan pelbagai objektif untuk maju melalui peta wabak. Ini menambah pelbagai permainan dan membuat pemain terlibat.
  • Zombie yang tidak ditapis: Wabak mempunyai bilangan zombi yang tidak terhad, menjadikannya mod yang lebih mencabar daripada zombi tradisional.
  • Kristal aetherium: Pemain boleh mendapatkan kristal aeterium untuk menaik taraf senjata dan peralatan mereka. Ini membolehkan pemain menyesuaikan beban mereka dan menjadi lebih kuat.
  • Main silang: .

Wabak adalah pilihan yang bagus untuk pemain yang mencari pengalaman zombi yang lebih mencabar dan bermanfaat dan kami mungkin melihatnya kembali dengan beberapa tweak. Ini hanya spekulasi dan kami akan mendapat pengesahan rasmi dari Activision pada 17 Ogos semasa rasmi mendedahkan permainan.

Zombi kembali ke ‘Call of Duty’ dengan ‘Modern Warfare III’

Yang besar mendedahkan berlaku esok dalam permainan khas Warzone acara, tetapi lebih banyak maklumat mengenai kemasukan tahun ini muncul.

Salah satu berita terbesar berita adalah kembalinya zombi ke permainan. . 2022’s Misi co-op 2-player yang diketengahkan dan serbuan 3-pemain, contohnya. Dalam Call of Duty: Hantu, Pemain berhadapan dengan Monster Alien dalam mod kepupusan bersama permainan.

Tetapi Sledgehammer Games berada di belakang gelaran yang akan datang tahun ini dan nampaknya Zombi akan membuat pulangan. Dalam catatan blog yang dikeluarkan hari ini, salah satu mata peluru Activision berbunyi: “Adakah seseorang mengatakan zombi? Maklumat lanjut akan datang pada Zombi Modern Warfare® yang baru: Zombi terbesar yang ditawarkan setakat ini.”

Ini adalah berita baik untuk peminat yang telah mencabut kandungan zombi baru sejak permainan terbaru keluar. Banyak orang yang cukup mengecewakan Call of Duty: Vanguard’s Mod Zombi, jadi diharapkan pelepasan tahun ini akan menjadi kembali ke bentuk. Biasanya, Ops Hitam . Treyarch memimpin Modern Warfare II Mod ranking, misalnya.

Di bawah pendekatan pembangunan baru Call of Duty, lebih banyak pembangunan silang dan perpaduan merentasi tajuk dijangka, dengan enjin yang sama digunakan di seluruh pemaju dengan input dari Infinity Ward, Treyarch, Sledgehammer, Raven dan banyak lagi. Peperangan Moden III Peperangan Moden II .) dan bukannya perubahan permainan yang besar yang telah kita lihat sejak beberapa penyertaan yang lalu. Ini akan membantu mengintegrasikan permainan ke dalam Warzone lebih baik daripada tiga tajuk terakhir, dan membolehkan perkara seperti senjata dan pengendali untuk “membawa” antara tajuk.

.

Peperangan moden tidak akan mempunyai zombi

Walaupun Call of Duty: peperangan moden adalah reboot lembut macam, ia tetap benar kepada salah satu ciri-ciri yang asal permainan. Bila Peperangan moden melancarkan Oktober ini, ia tidak akan mempunyai mod zombi yang telah menjadi popular di Panggilan tugas Multiplayer koperasi.

Bercakap dengan gaya hidup PlayStation pada acara mendedahkan baru -baru ini, Peperangan moden. “Kerana ia Ops Hitam Permainan] Fokus pada lebih banyak novel yang bergaya, grafis, pengalaman superhero, mereka boleh mempunyai lebih banyak ‘di luar sana’ pelbagai jenis permainan dalam permainan mereka. Tetapi bagi kami, kami cuba mewujudkan dunia perasaan yang sahih dan realistik. Kami tidak mempunyai fleksibiliti untuk melakukan sesuatu seperti meletakkan zombi dalam permainan. Itu akan menjejaskan perasaan bermain di dunia yang terasa realistik dan sahih dan relatif terhadap konflik hari ini dan perkara yang kita hadapi, “katanya.

Infinity Ward bukan orang asing untuk zombi, walaupun. Pada tahun 2016, mempunyai mod zombi. Peperangan moden. Oleh itu, Activision mengambil masa setahun dari zombi. Peperangan moden, Orang mati tetap mati.

Semasa anda ketawa, kami lulus, meninggal dunia. Jadi anda semua berehatlah jiwa, kerana saya tahu saya bertemu dengan anda di persimpangan jalan. Anda semua tahu selamanya mendapat cinta dari mereka samseng tulang bayi.