Agumon Evolutions – Digimon Survive Guide – IGN, Digimon Survive Evolution – Bagaimana untuk Mengembangkan ‘Mons | Taktik Pocket

Digimon Survive Evolution – Cara Mengubah ‘Mons’ Anda

Digivolutions muram Agumon adalah jenis virus.

Evolusi agumon

Evolusi Agumon di Digimon Survive bergantung pada karma yang anda bina semasa cerita. Rakan kongsi Takuma Agumon mempunyai jalan evolusi yang berbeza dari agumon “percuma” yang anda boleh merekrut – panduan ini mendedahkan kedua -duanya.

Bagaimana evolusi agumon berfungsi

Ketika cerita berlangsung di Digimon Survive, rakan kongsi Takuma Agumon akan Digivolve pada titik tertentu.

 • Bahagian 1 – Evolusi Juara
 • Bahagian 5 – Evolusi Terbaik
 • Bahagian 9 – Evolusi Mega
 • Bahagian 11 – Evolusi Super Ultimate (Laluan Moral/Sejati dalam Permainan Baru +)

Evolusi ini bergantung sepenuhnya pada skor karma semasa anda. Karma yang mana yang paling tinggi akan menjejaskan evolusi seterusnya. Jadi walaupun anda memulakan satu baris, ada kemungkinan untuk membuka kunci evolusi baris yang berbeza untuk peringkat evolusi berikut.

Juara Ultimate Mega
Moral (vaksin) Greymon Metalgreymon WARGREYMON
Kemarahan (virus) Tuskmon Megadramon
Harmoni (data) Tyrannomon Triceramon Dinorexmon
Evolusi akhir (super muktamad)
Omnimon (laluan moral) Fanglongmon (playthrough ke -3)

Jika skor moral anda adalah yang tertinggi sebelum cerita mengalahkan yang menyebabkan Agumon berkembang, ia akan berubah menjadi jenis vaksin biasa digimon garis.

 • Juara – Greymon Greymon Evo.jpg
 • Ultimate – Metalgreymon Metalgreymon evo.jpg
 • Mega – WARGREYMON WARGREYMON EVO.JPG

Evolusi kemarahan agumon

Digivolutions muram Agumon adalah jenis virus.

 • Juara – Tuskmon Tuskmon Evo.jpg
 • Ultimate – Megadramon Megadramon evo.jpg
 • Mega – Machinedramon Machinedramon evo.jpg

Evolusi Harmoni Agumon

Digivolusi Harmoni Agumon adalah jenis data.

 • Juara – Tyrannomon Tyrannomon evo.jpg
 • Ultimate – Triceramon Triceramon evo.jpg
 • Mega – Dinorexmon

Evolusi agumon super muktamad

Menjelang akhir bahagian 11 (jika anda turun laluan moral semasa permainan, terutamanya untuk keputusan akhir Bahagian 8 dan seterusnya), akhirnya anda akan menemui Miyuki dalam cengkaman tuan. Selepas Renamon mati cuba menyelamatkannya, Gabumon dan profesor mengukuhkan ikatan mereka, dan agumon anda dan gabumon profesor akan bersatu untuk menjadi omegamon/omnimon.

Omnimon Evo.jpg

Jika anda bermain dalam permainan baru + dan ikuti laluan yang benar dengan menyelamatkan Ryo dan menjaga semua orang hidup, anda juga akan membuka kunci Fanglongmon untuk playthrough yang berikutnya yang bermaksud anda perlu melengkapkan permainan dua kali (kali kedua dengan akhir yang benar) untuk menambah Fanglongmon ke Rantai evolusi agumon.

Fanglongmon disimpan.png

Evolusi agumon percuma

Anda boleh menemui Agumon di Bahagian 4 sebagai pertemuan bayangan di dalam istana. Rajin untuk meneroka tempat yang rosak dengan kamera telefon anda untuk mencari satu.

Agumon percuma ini boleh memperjuangkan Digivolve ke Cyclonemon. Dari Tyrannomon atau Cyclonemon, ia boleh mengambil bentuk muktamad Skullgreymon. Akhirnya, dari Skullgreymon atau Metalgreymon, ia boleh Digivolve ke Mega Digimon Spinomon. Ini datang kepada evolusi eksklusif ini untuk agumon percuma:

 • Juara – Cyclonemon
 • Ultimate
 • Mega – Spinomon

Digimon Survive Evolution – Cara Mengubah ‘Mons’ Anda

Dalam dunia Digimon yang berkurangan dan usang, evolusi adalah kunci untuk menjadikan raksasa anda sebagai penyelamat yang tertinggal

Digimon Survive Skrin Digivolution Agumon Tiba dalam Pertempuran

Diterbitkan: 28 Okt, 2022

Walaupun Leanings yang berorientasikan naratif Digimon Survive mungkin tidak seperti pertempuran yang disemai sebagai beberapa tajuk ‘Mon yang lain, anda masih perlu Digivolve Rakan yang Dipercayai Anda Jika anda mahu melepaskan kuasa sebenar mereka. Oleh itu, sama ada anda sedang mencari untuk mengubah agumon Takuma ke dalam Greymon yang legenda, atau Level Lopmon ke dalam Turuiemon yang keras, kami telah mendapat anda dilindungi.

Dalam kita Digimon bertahan evolusi panduan, kami telah mengumpulkan semua petua dan cara yang anda perlukan untuk menggerakkan raksasa digital anda ke bentuk penuh mereka dalam dunia baru pengembaraan. Betul, walaupun sifat permainan Digimon terkini, anda masih perlu menjaga makhluk anda berjuang, terutamanya ketika anda mendekati kandungan permainan akhir yang mencabar.

Untuk lebih banyak panduan melalui pengembaraan pasca apokaliptik ini, kami telah mendapat anda dilindungi untuk Digimon Survive Karma, Digimon Survive Watak, dan Digimon Survive Digimon List. Atau, jika anda tidak tahu sama ada ini adalah dunia digital untuk anda, lihat ulasan Digimon Survive kami.

Bagaimana digimon bertahan evolusi berfungsi?

Sebelum masuk ke dalam spesifik, kita perlu jelas bahawa terdapat dua jenis evolusi dalam Digimon Survive, bergantung kepada raksasa yang anda cuba berkembang. .

Thumbnail YouTube

Digimon Anda merekrut di alam liar adalah berbeza kerana mereka memerlukan item untuk berkembang, dan apabila mereka ada, mereka tidak boleh lancar Digivolve dan devolve. Sebagai contoh, untuk mengubah Patamon menjadi angemon, anda menggunakan papak pencerahan yang matang, tetapi sebaik sahaja anda telah berkembang menjadi Angemon, anda hanya boleh berkembang lagi, dan tidak akan kembali ke Patamon.

Cara Mengubah Rakan Digimon di Digimon Survive

Anda boleh mengembangkan pasangan digimon, seperti Agumon, Falcomon, dan Labramon, dalam pertempuran sebaik sahaja anda telah berkembang cukup melalui cerita untuk setiap evolusi berlaku. Agumon berevolusi pada akhir Bab Satu untuk pertama kalinya, dengan evolusinya bergantung pada Digimon Survive Karma, sementara selebihnya berkembang semasa cerita penting berdegup melalui hubungan mereka dengan rakan sejawat mereka.

Mengembangkan Digimon anda dalam peperangan memerlukan SP, dengan setiap digimon mempunyai sekitar 100 mata ditambah pada permulaan perlawanan. Menjaga Digimon yang berevolusi di Battlefield memerlukan 5 SP setiap giliran, dan pergerakan tandatangan Digimon berkembang cenderung memerlukan 30+ SP, jadi ia adalah idea yang baik untuk mencuba dan menggunakan beberapa strategi ketika memutuskan pada waktu yang tepat untuk berevolusi.

Cara Mengubah Merekrut Digimon di Digimon

Seperti yang telah kami sebutkan tadi, Digimon yang boleh direkrut berkembang dalam gaya RPG yang lebih tradisional, kerana mereka berkembang secara kekal dan melalui penggunaan item khas. Apa yang menjadikan evolusi bahawa sedikit lebih mudah dalam Digimon Survive ialah terdapat satu item setiap peringkat evolusi untuk memulakan transformasi, dan anda dapat melihat mana yang anda perlukan di bawah.

 • Rookie to Champion – Slab Pencerahan matang
 • Champion to Ultimate – Slab Pencerahan Sempurna
 • Ultimate to Mega – Plab Pencerahan Terbaik

Digimon Survive Laluan Evolusi untuk Biyomon dan Angemon

.

Cara Mencari Slabs Englightmentment Matang di Digimon Survive

Anda boleh menemui papak pencerahan yang matang sama ada di kawasan yang boleh diterokai dengan memilih mercu tanda, bercakap dengan salah satu geng, atau menggunakan telefon anda untuk mencari gangguan. Mereka juga kadang -kadang muncul di dada harta karun semasa pertempuran penting, jadi pastikan untuk memeriksa peta sebelum meletakkan pukulan terakhir.

Ia jarang datang dengan papak pencerahan yang matang pada awal permainan, dengan hanya pasangan yang tersedia sebelum bab enam. .

Thumbnail YouTube

Di sana anda memilikinya, semua yang anda perlu tahu mengenai evolusi Digimon Survive, menyiapkan anda untuk masa yang baik dengan Greymon. .

Lebih banyak dari taktik poket

Connor Christie Connor adalah seorang penulis dan pop-budaya dengan pengalaman menulis untuk wargamer dan penetapan digital. ! Pautan duel, atau memburu kod roblox segar. Sejak tiba di Taktik Pocket, dia pernah ke Jepun untuk menutupi Yu-Gi-Oh! WCS, sementara juga menulis banyak ulasan permainan Nintendo terkini. Pendapat permainan pakarnya ialah Stardew Valley masih merupakan satu -satunya permainan pertanian yang bernilai bermain pada tahun 2023.